|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ale jak najlepszą ofertą będzie Getin Bank to sie zastanów w kontekście poniższej informacji: http://www.stockwatch.pl/gpw/openfin...at,wyniki.aspx ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Poszukaj sobie ![]()
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 15.04.2012 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś link, do tej strony, gdzie jest mapa ze wszystkimi lotami on-line na świecie?
EDIT: dokładnie
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.04.2012 o godz. 20:21.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tego szukasz? http://www.flightradar24.com/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja polecam kartę za 10 euro na której jest 1 GB do wykorzystania. Karta nazywa się yesss! i jest dostępna w sklepach Hofer ( u nas to jest Lidl, u nich Hofer). Ustawienia punktu dostępowego dostępne w necie. Ponoć działa tylko po sieci 3G od Orange, czyli warto sprawdzić jak z dostępnością właśnie tego operatora, z tą właśnie szybkością w danej lokalizacji. Ale w alpach, w małej wiosce nie było problemu więc powinno być ok.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szukam adresu stony wyszukiwania połaczeń lotniczych tylko takiej w której mógłbym śledzic na bieżąco wszelkie promocje na bilety.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czy najszybciej z Ronda Grunwaldzkiego dojechać na stadion KS Tramwaj? no i oczywiście na jakim przystanku wysiąść
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wie ktoś gdzie jest TANIE (poniżej 10 gr/str) ksero w okolicach Podgorza
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Już po czasie pewnie, ale na przyszłość powinno się przydać: www.krakow.jakdojade.pl ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
przepraszam czy mogę kupić bilet na inny sektor chociaż mam karnet?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie, nie można kupić biletu na inny sektor!
Wałkowałem to juz w kasie i mailowo, mimo iz chciałem kupic drugi bilet - zapłacic jeszcze raz, nawet jeżeli ten poprzedni byłby skasowany (juz nie mówie o oddaniu pieniedzy za to miejsce), ale sie nie da - bo tak! Chciałem iśc ze znajomymi na mecz, którzy byli pierwszy raz na meczu - nie dało rady. To samo jakbym chciał iśc z dzieckiem na sektor rodzinny - to jest kara za posiadanie karnetu, niestety! ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
szkoda.Dzieki kolego za odpowiedz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.loter.pl/ ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie w miarę tanio można kupić koszulki ze swoim nadrukiem? (ok 15 sztuk) Jaki może być tego koszt
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
"Tanio i dobrze" w DH Wanda na II p., to w Hucie jakby było Ci po drodze. Za ile to nie wiem, znajomy robił i chwalił...
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Proszę o kontakt na priv osobę, która już wyrobiła kartę kibica Podbeskidzia przez internet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pytanie z prawa budowlanego
![]() Mamy decyzję zatwierdzającą projekt i udzielającą pozwolenia na budowę. Nakłada na inwestora obowiązek zawiadomienia o zakońćzeniu budowy .. Projektem /Decyzją objęty jest budynek (głównie jego remont, wymiana instalacji itp.) oraz otoczenei. Jak to zwykle bywa - najpierw zajmujemy sie budynkiem, potem otoczeniem. Pytanie - czy można użytkować juz "gotowy" budynek, czy też trzeba czekać na skończenie prac przy parkingu i wysłanie zawiadomienia o zakończeniu budowy (+ 21 dni na odpowiedź PINB)? Czy da się coś zrobić, by nie było ew. problemów ? Może być na priv.
Ostatnio edytowane przez felipe : 18.04.2012 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Zgodnie z prawem nieruchomość możesz użytkować wyłącznie po otrzymaniu pozwolenia na użytkowanie. Praktyka jednak jest zupełnie inna. W Krakowie sam znam kupę nieruchomości ( w tym bloków mieszkalnych wielorodzinnych ), które zamieszkują ludzie a budynki nie mają pozwolenia na użytkowanie. Jeśli ktoś doniesie, że użytkujesz ( mieszkasz ) w budynku bez pozwolenia właścicielowi grozi kara od PINB`u.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest w okolicach ul. Starowislnej jakies tanie ksero? (max. 10gr/ str)?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobra.Musze opanować photoshopa. Co polecacie na początek ? (oczywiscie w gre wchodzi wszystko co moge ściagnąc z neta, wiem ze sa tutoriale ale mi najpierw potrzeba samouczek od naprawde podstaw)
Ostatnio edytowane przez szprotson : 19.04.2012 o godz. 18:50.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
zepsuł mi się telefon - mam gwarancję ważną i będę musiał go oddać do salonu plusa.
pytanie jest takie, ponieważ kupiłem telefon od osoby trzeciej ( to jej nazwisko widnieje na kwicie zakupu telefonu ). A jak oddaje się telefon do naprawy, zawsze spisują / sprawdzają z dowodu. Co począć, skoro nazwisko w dowodzie, a w papierach się nie zgadza ? Jasne, zawsze mogę powiedzieć, że to telefon dziewczyny, a ja jej tylko zanoszę do serwisu, ale gdyby nie wypaliło ? Mogą odmówić przyjęcia telefonu ?! |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jak się nazywa Polska strona internetowa oferująca wynajem mieszkań na euro2012 ? Ewentualnie gdzie mogę dać jeszcze takie ogłoszenie. ?
Szukam szablonów na allegro : aukcje, strona o mnie tak aby to profesjonalnie wyglądało ew. programy współpracujące z allegro. Najlepiej takie pod hurtownię ale bez branży aby profesjonalnie wyglądało. Najlepiej coś z płatnych rozbudowanych za darmo do sciagniecia. I w czym graficznie edytować takie szablony bo w notatniku to mi coś nie idzie. ![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Puchatek, o to Ci chodzi? http://www.polishpass.org/
Tam na dole masz baner "dodaj ofertę zakwaterowania" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam problem z odtwarzaniem filmów na YT i innych stronach.
Bardzo często przy włączeniu na jakieś 30 sekund przeglądarka zawiesza się po tym wyskakuję informacja że wtyczka Adobe flash uległa awarii. Korzystam z firefoxa a flash uaktualniony. Strasznie to denerwujące. Miał ktoś podobny problem? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
30 sekund trwają reklamy na yt ^^
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wiecie czy gdzieś można kupić koszulkę drużyny futsalowej Wisły z białą gwiazdą i reklamą Krakbetu?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
kornd,podobno były w fanatyku kiedyś,a jak byś nie musiał mieć nowej to na forum Śląska chłopak sprzedaje takową.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|