|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
Ulicy niestety nie znam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje fajnie rozpisany podział- roznice miedzy rolnictwem gorskim, a rolnictwem na terenach nizinnych. Pomoze ktos?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gdzie w pobliżu stadionu Wisły najbezpieczniej jest zostawić rower?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Pentax K-r
![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ma / Miał ktoś styczność z kursami on-line (bezpłatne i płatne)? Jakie strony polecacie? Czy jest to pic na wodę czy warto?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dacie radę na forum odczytywać wiadomości prywatne?
Bo już od 2 h próbuje i ciągle jakiś błąd, zastanawiam się czy tylko ja mam ten problem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
wie ktoś jak zainstalować Solver w Excelu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.smoczajama.com.pl/
Ktos zna ten hostel? Polecacie? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie. Pracowałem w Anglii przez 2 miesiace z dochodów rozliczam się tam i równiez z tamtad otrzymam zwrot podatku ale czy muszę rozliczać się w Polsce lub zgłosić cokolwiek do urzędu ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy opłaca się jechać do Factory Kraków po kurtkę typu Alpinus czy North Face? Kupię tam coś porządnego w przyzwoitej cenie?
A może są jeszcze jakieś sklepy gdzie można dobre tego typu rzeczy kupić? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szczerze, to byłam raz w tym Factory Kraków, jakoś niedlugo po otwarciu i wcale nie zauważyłam, by ceny różniły się znacząco od tych w sklepach... Może coś się zmieniło, ale nie sądzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Umowa o podwójnym opodatkowaniu Sposób opodatkowania dochodów uzyskanych za granicą wynika w postanowień umowy o unikaniu podwójnego opodatkowania, którą Polska zawarła z danym państwem, a w przypadku braku takiej umowy zgodnie z obowiązującą ustawą. Oznacza to, że dochody osiągane za granicą nie mogą być opodatkowane podwójnie tzn. jednocześnie w Polsce i zagranicą. Zgodnie z ogólną zasadą, określoną w tych umowach wynagrodzenie z tytułu pracy najemnej wykonywanej przez osobę mającą miejsce zamieszkania w jednym z umawiających się państw podlega opodatkowaniu tylko w tym państwie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Polecam. 4 lata jazdy Corollą (diesel) z wymianą żarówek co najwyżej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://e3.pudelek.pl/p1395/c0a7563a001c627b47686051
co to za zegarek!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.guess.eu/Guess/EN/Man/Wat...categoryID=127 ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie do osob ktore korzystaja ze szkoly http://futura.edu.pl/pl/ . Moze ktos mi cos o tym powiedziec, czy oplaca sie, jak jest itp. Interesuje mnie rownez czy sie za to placi, bo na stronie nigdzie nie znalazlem ze jest platna,ale pisze ze jest niepubliczna i ze sa jakies promocje bez wpisowego.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy korzystał ktoś z usług Open Finace?
Jak to wygląda, idę do nich oni obliczają gdzie jest najtańszy kredyt, mówią mi szczegóły? Płacę coś u nich? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie kurtke skorzana/skoropodobna w sensownej cenie?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wybieram sie na tydzien do Austrii, chcialbym miec tam internet, cos w stylu neta na karte (np jak Orange free na karte w PL). Mozecie cos polecic ?
|
|
|