|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
robby51, pewnie obowiązuje
. Mam pytanie. Ktoś wie ile karnetów już sprzedano ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pytanie mam - biorę na mecz siostrzeńcow i czy do wyrobienia karty kibica rodzic musi być na miejscu w SK czy wystarczy że podpisze się na wniosku ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wystarczy podpis na wniosku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam pytanie krótkie. Zabieram swoją żone na mecz ( ma karte kibica ale juz nieaktualna) i chce teraz kupic bilety online. Czy moge normalnie dla niej kupic bilet a w dniu meczu wyrobic duplikat karty? Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam!
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Niestety system na to nie pozwala. Próbowałem tak robić w okolicach maja i musiałem kupować bilet na stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2015/07/12/na-zyle...ceny-karnetow/ Tak jak myślałem ceny karnetu w Krakowie są lekko przesadzone. 30-50 zł taniej byłoby zdecywanie bliżej rzeczywitości, a ta jest taka, że Wisła nie mieści się sportowo nawet w pierwszej piątce. Zresztą to widać to po wynikach sprzedaży karnetów.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 12.07.2015 o godz. 18:48.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No szkoda kur ... co wy macie z tym patrzeniem na inne kluby .. 2 paczki fajek mniej i masz karnet a dla naszego kochanego klubu to duzo !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Za drogo? To kupuj na cały sezon, wychodzi taniej. Jeden miesiąc bez fajek i masz cały rk z ukochaną drużyną + bonusy. Nie palisz? Nie pij. Nie pijesz? To co ty ....a z kasą robisz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
szczerze to w tym roku mamy zajebiste ceny. naprawdę nie ma do czego się przyczepić
Ostatnio edytowane przez inspektor erektor : 12.07.2015 o godz. 23:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Starszyzna odmawia sobie czegoś jak mówi PiVoSH92, a młodzież? Wakacje sa, więc pożycza teraz pieniądze i idzie do roboty ( Tak po prawdzie karnet całoroczny to wynagrodzenie za 3-4dni pracy).. Inaczej się nie da..
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 13.07.2015 o godz. 00:14.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zawsze ktos znajdzie wymowke ... Jakby.byly tansze to byscie pisali co tak tanio ze żadnych gratisow....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale narosło za tych kilka lat chorych ludzi....
Idzie na impreze rozwala ze 100zł... Przepali za miesiąc a z 300 zł... Kupi sobie ciuchow w miesiąc a za 200 zł... Wyda jeszcze z pare stowek na picie,przekaski,zarcia ..... i muje... Ale na karnet 200 zł NIE MA!!.... KARNETU NIE KUPUJESZ CO MIESIAC...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 13.07.2015 o godz. 08:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
I to generalnie zamyka całą dyskusję na ten temat. Na pewno jest grupa osób, która rzeczywiście nie ma kasy, ale i tak zdecydowanej większość po prostu żal dupsko ściska, żeby płacić za karnet na mecze drużyny, której jawią się kibicami i jak jest napisane wyżej - zawsze znajdą wymówkę. A potem jednak parę groszy zawsze się znajdzie na wieczorne wyjście i inne rzeczy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak widzę ile jest wolnych miejsc na sektor C to nie wiem czy się śmiać czy płakać :/
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Oficjalna liczbe sprzedanych karnetow bedzie mozna obliczyc przed nastepnym meczem
obecnie liczba karnetow maleje wraz z tym ze ktos zakupil bilet na najblizszy mecz na dane miejsce ;> wiec dopiero przed nastepnym meczem w czasie rozpoczecia sprzedazy online mozna zobaczyc ile jest rezerwacji typowo karnetowej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5334 tyle jest wolnych miejsc na C. :/
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja już nakręciłem 4 osoby na mecz. Zjawimy się na C w 10 osób. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ceny zanizone specjalnie dlatego ze wiele osob które tutaj pisza to dzieciaki ... Mam oczywiście dużo większe wydatki niż tutaj napisałem ale jakos BEZ PROBLEMU znajduje pieniądze na karnet... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli wierzyć liczbie wydanych voucherów to blisko 1000 osób zdecydowało się na zakup karnetu sezonowego.
Co ważne. Większość ludzi uważa, że voucher - 10% zniżki na produkty adidasa dotyczy danego produktu (np. Koszulka w normalnej cenie kosztuje 250 zł - ze zniżką kosztuje już tylko 225 zł - BŁĄD). Rabat 10% naliczany jest od kwoty zakupionego karnetu. Zatem, jeśli kupiłeś karnet za np. 380 zł to dostajesz 38 złotych rabatu na produkty klubowe adidasa. Ruszcie się ludzie po karnety. Chyba Wam jeszcze zależy na losach tego klubu? Właśnie teraz jesteście mu potrzebni. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Dokładnie o coś takiego chodziło. Dziękuje i pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jestem załamany ilością sprzedanych biletów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to ze mnie to wcale nie dziwi...
To jest jakiś chory trend który trwa już jakiś czas... Pikujemy z publika niesamowicie w dol(zresztą jak większość Polski)... Ludzie na dzisiaj chcą ogladac piękne gre, cieszyc się sukcesem a maja w dupie zwykly mecz co jest zajebiscie smutne... Gdzie sa ci wszyscy wielcy fanatycy...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kur.wa, na prezentacji strojów było więcej kibiców niż będzie w piątek na meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Hmmm takie małe pytanko, myślę, że temat odpowiedni.
W jaki sposób można odebrać szalik i ten voucher jak się kupiło karnet sezonowy przez internet? Nie znalazłem nigdzie takiej informacji ;> |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|