The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2015, 22:07
Cześć

Odkładałem od pewnego czasu kaskę, czego efektem był dziś zakup karnetu sezonowego.

Jako ciekawostkę wam powiem, iż wg. słów Pań w kasie jest spore zainteresowanie karnetami.

Byłem wpisany na pozycję ok.200 jako osoba która odebrała Voucher na zniżki w sklepiku klubowym.

Więc nie zwlekajcie z zakupem!!!
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.07.2015, 06:57
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Więc nie zwlekajcie z zakupem!!!
Naprawdę nie ma co się chwalić sprzedażą 200 karnetów na cały 30 tysięczny stadion Az tym zwlekaniem z zakupem to chyba żart
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.07.2015, 07:09
Wydaje mi się, że mnóstwo osób nie zdecyduje się na odbiór zniżek, szalików przy internetowym zakupie karnetu.

Cytat:
Odkładałem od pewnego czasu kaskę, czego efektem był dziś zakup karnetu sezonowego.
Piona.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 01.07.2015, 08:59
Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...
Powód: JżS
Ostatnio edytowane przez PiVoSH92 : 01.07.2015 o godz. 09:00.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.07.2015, 09:17
PiVoSH92- szkoda, że nie ma takiej opcji, mam taki sam kłopot jak Ty i też nie kupuję karnetu, ponieważ parę razy zabieram znajomych którzy nie chodzą na sektor kiboli
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.07.2015 o godz. 09:20.
Odpowiedz cytując
baldurking
Junior Member

Od: 02.2014

Stary 01.07.2015, 10:37
Podbijam powyższe dwie wypowiedzi, bo mam tak samo i to jest jedyny powód przez który jeszcze nie mam karnetu. Jak się można domyślać takich osób jest pewnie całkiem sporo. Może nie kilka tysięcy, ale sporo.
Odpowiedz cytując
Kuba_TS
Member

Od: 12.2005

Stary 01.07.2015, 12:34
Ja karnet kupie ale też mię to denerwuje . Chciałem zabrać kolegów z zagranicy na mecz z amicą i też dupa . Na C ich nie wezmę a na E ja nie będę miał możliwości wejść
Sznurowa
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.07.2015, 20:46
Jak widać, brak możliwości zmiany sektora w przypadku kupna karnetu stanowi dla wielu osób problem. Jest to sprawa, którą Gaszyński powinien się zająć w przyszłości. Niech ktoś mu da cynk
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.07.2015, 08:18
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...
Nie mógłby. Bo kibic jest u nas znakowany jak bydło ma wypalony numerek i finito, ale większości to nie przeszkadza...bo to w imię bezpieczeństwa.

Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.07.2015 o godz. 08:20.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 02.07.2015, 08:29
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie mógłby. Bo kibic jest u nas znakowany jak bydło ma wypalony numerek i finito, ale większości to nie przeszkadza...bo to w imię bezpieczeństwa.

Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia...
Po pierwsze to podziękuj tym którzy łamią przepisy Ustawy. - Głupia jak głupia, ale ona stanowi prawo na stadionie a każdy obywatel ma obowiązek przestrzegania prawa(niektórzy wyłącznie potrafią wydzierać się o swoje prawa zapominając, iż każdy obywatel ma też obowiązki - czytaj wyżej).

Nie słyszałem nigdy o sytuacji w której jak ktoś siądzie na innym miejscu to nazywali go przestępcą, bądź też wynosili ze stadionu skutego! Poza tym w najbliższej nowelizacji o imprezach masowych ma znaleźc się przepis dotyczący miejsc stojących (ponoć przeszedł). W kinie też masz obowiązek aby siedzieć na swoim miejscu, aczkolwiek jak masz pustą salę to nikt Ci problemu robić nie będzie i tak też jest na stadionie.

Co do możliwości zmiany sektora podczas karnetu. Przeciez teraz Prezez Gaszyński dał możliwość kibicom zakupowania biletów po zniżkach na 48h przed. Przy sprzedaży internetowej i zakupowaniu biletów ze zniżką jaki byłby koszt wszystkich biletów w stosunku do karnetu sezonowego? Niech ktoś mi nie pisze, że to niewygodne bo raz na dwa tygodnie kliknąć zapłać to kibicowi głowa z korony nie spadnie
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.07.2015, 09:23
Łamią przepisy czyli siadają dwa rzędy wyżej? Jak Ci ustanowią prawo, że masz chodzić w zimie w sandałach to też będziesz taki praworządny? Prawo jest debilne więc stadiony są puste proste i logiczne. Choćby laskę robili w przerwie to większość to oleje i dalej będą puste.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.07.2015, 12:11
moim zdaniem żadnym problemem nie było by wprowadzenie możliwości zakupu drugiego biletu na ta sama kartę mając karnet. masz karnet, chcesz iść na na inny sektor kupujesz bilet np. na e i tam idziesz bo co to za problem przy obecnej frekwencji no chyba ze prawo na to nie pozwala ale tego nie wiem. korzyść dla klubu bo sprzedał i karnet i bilet na e
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 02.07.2015, 12:14
Łamią przepisy czyli siadają dwa rzędy wyżej? Jak Ci ustanowią prawo, że masz chodzić w zimie w sandałach to też będziesz taki praworządny? Prawo jest debilne więc stadiony są puste proste i logiczne. Choćby laskę robili w przerwie to większość to oleje i dalej będą puste.
Jak gramy derby albo z Legia to jakos nikomu nie przeszkadza: slaby poziom, debilne prawo (regulamin), zimno, ciemno, piatek wieczor, niedziela po poludniu etc z tego wynika ze jak jest atrakcyjny przeciwnik stadion sie zapelnia. Przykre to ale chyba taka jest prawda. Ludzie nie chodza na Wisle tylko na przeciwnika.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Johny84.ts
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.07.2015, 15:03
PROMOCJA SPRZEDAŻY KARNETÓW - MYŚLICIE ŻE WSZYSTKO ZA WAS ZROBIMY !!
Dziwie się, że klub w tej sytuacji milczy. Internet powinien huczeć od zajebistych filmików zachęcających kibiców do kupna karnetów, słów od trenera i drużyny do kibiców. Plakaty na mieście, w autobusach spoty reklamow, .......nąć gigantyczny banner na Hotelu Cracovia. Minigierka piłkarzy na Rynku w Krakowie - codziennie 4 zawodników i grają w dziadka, a dziewczyny w koszulkach rozdają ulotki małolatom. Dogadać się z tramwajami i autobusami i zrobić banner na tyle pojazdu zajebiście widoczny ze zdjęciem frunącego Głowackiego po golu w Derbach i oczywiście mocny tekst wjeżdżający na ambicje kibicom Wisły że Wisła ich potrzebuje na Wiśle !!
GDZIE TEN KU$WA MARKETING ?
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 02.07.2015, 15:46
Ehhh Drozd nawet jak nie jesteś na swoim sektorze to jak Cię złapią to na wezwanie służby porządkowej masz go opuścić, a nie od razu idziesz w dyby.

Dochodzimy do skrajności i nie mam zamiaru dyskutować na tego typu odpowiedzi.

Prawo jest debilne, ale ani Ty ani ja go nie stworzyliśmy. Pamiętaj, że każdy może w demokracji założyć partię wygrać ze swoim programem i zmienić prawo wedle uznania - tylko pamiętaj, że musi Cię popierać co najmniej 10 mln obywateli Patrz przykład Kukiza

Napisałem Ci Drozd, że w noweli Ustawy ma znaleźć się miejsce dla sektorów tzw. stojących, wtedy nie będziesz musiał kupować biletu na miejsce Poza tym mają zniknąć bazy kibiców tzn zdjęcia etc etc. (może nie zniknąć ale klub będzie miał wybór). Idzie to w dobrym kierunku w każdym bądź razie

Johny masz racje! przecież UFA zajmuje się sprawami marketingu to powinna kilka filmików zrobić na kolanie, kilka plakatów, przecież nie można liczyć na kilkaset kibiców na forach, którzy będą w stanie rozpowszechnić informacje o karnetach i czekających promocjach...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.07.2015, 15:48
Johny84.ts napisał(a):Wyświetl post
Dziwie się, że klub w tej sytuacji milczy. Internet powinien huczeć od zajebistych filmików zachęcających kibiców do kupna karnetów, słów od trenera i drużyny do kibiców. Plakaty na mieście, w autobusach spoty reklamow, .......nąć gigantyczny banner na Hotelu Cracovia. Minigierka piłkarzy na Rynku w Krakowie - codziennie 4 zawodników i grają w dziadka, a dziewczyny w koszulkach rozdają ulotki małolatom. Dogadać się z tramwajami i autobusami i zrobić banner na tyle pojazdu zajebiście widoczny ze zdjęciem frunącego Głowackiego po golu w Derbach i oczywiście mocny tekst wjeżdżający na ambicje kibicom Wisły że Wisła ich potrzebuje na Wiśle !!
Rozumiesz ze dasz na to pieniądze...
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.07.2015, 16:31
Ciekawe skąd wezmą na to pieniądze
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.07.2015, 16:49
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe skąd wezmą na to pieniądze

Przecież kolega Johny vel. Kamil Tumulec vel ''harcerzyk'' i kilka innych wcieleń na co dzień pracujący w Anglii na pewno przyśle na ten cel kilka funtów.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Johny84.ts
Senior Member

Stary 02.07.2015, 20:32
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Przecież kolega Johny vel. Kamil Tumulec vel ''harcerzyk'' i kilka innych wcieleń na co dzień pracujący w Anglii na pewno przyśle na ten cel kilka funtów.
byku i chvj z tego karnet mam już kupiony, a Ty ?
a kilka (set) funtów w tym roku już wysłałem
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 02.07.2015, 20:43
byku i chvj z tego karnet mam już kupiony, a Ty ?
a kilka (set) funtów w tym roku już wysłałem
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 02.07.2015, 21:18
Karnet kupiłem w poniedziałek. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 03.07.2015, 07:24

Zeby wyjac, trzeba najpierw wlozyc, a ze nie ma $$$$ zeby wzlozyc to sie nie wyjmie. Proste.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Johny84.ts
Senior Member

Stary 03.07.2015, 09:31
coni napisał(a):Wyświetl post
Zeby wyjac, trzeba najpierw wlozyc, a ze nie ma $$$$ zeby wzlozyc to sie nie wyjmie. Proste.
siemano ceni,

niestety ale te pare złotych się musi znaleźć, bo ani razu szczerze mówiąc nie widziałem w akcji prezesa od marketingu Jankowskiego, jesli bierze gruby hajs a efektów niema, to cos nie halo.
wiec porada, jest taka, własnym autem bierze po poranym treningu 4 piłkarzy chętnych, Sadloka wysadza na Dworcu na pociąg osobowy do Warszawy, a reszta na Rynek zrobić promocję, telefon do dziewczyn, które wyprowadzały piłkarzy na Dzien Kobiet, czy nie chcą pomóc dwa czy trzy razy Wiśle, dać piłkarom piłeczkę zaraz się zbierze tłum i porozdawać te pocztówki z całą drużyną i kilka autografów i już sprawa załatwiona, a piłkarze niech z uśmiechem pogadają z kibicami i to będzie lepsze niż nic !! I nic nie kosztuje.

potem drugi jakiś wiceprezesik nagrywa swoją kamerką całe wydarzenie na Rynku włącznie z podróżą i co mówią piłkarze, potem wszucasz na youtuba, tekst WSZYSCY PO KARNETY, WISŁA WAS POTRZEBUJE NA WIŚLE, wstawiasz link do strony z karnetami, i jazda.

a wogóle to na miejscu prezesa Gaszyńskiego to juz dawno temu wezwalbym to całe UFO na dywanik.

jeśli czyta to ktoś z klubu proszę o priv, chętnie pomogę
Ostatnio edytowane przez Johny84.ts : 03.07.2015 o godz. 09:36.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.07.2015, 11:34
No i receptę na 10 000 karnetow mamy poznana! Panowie robmy filmiki na rynku!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Johny84.ts
Senior Member

Stary 03.07.2015, 11:41
regan napisał(a):Wyświetl post
to jest jedynie pomysł propzycja i Ciebie też zachęca do podania swojego pomysłu na to żeby było lepiej !
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 03.07.2015, 12:01
to jest jedynie pomysł propzycja i Ciebie też zachęca do podania swojego pomysłu na to żeby było lepiej !
Najpierw trzeba zacząć od tego żeby nie pojawiały sie informacje takie jak dziś z sadlokiem a potem dopiero można myśleć o marketingu promocji itd ;-) póki masz problemy w fundamentach nie myśl o zakładaniu wiechy bo nic z tego nie wyjdzie...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 03.07.2015, 12:03
regan napisał(a):Wyświetl post

Ale manipulujesz. Koles przedstawil propozycje na zwiekszenie frekwencji a ty wyjezdzasz z tekstem o 10000 spredanych karnetach. Wg Ciebie lepiej siedziec i pierdziec w stolek niz cokolwiek zrobic, nawet jesli by to mialo przyniesc 60 dodatkowych sprzedanych karnetow?
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 03.07.2015, 12:13
Jeśli lubisz walić głową w mur to proszę bardzo. Ja stoję jedynie na stanowisku, ze szkoda wydawać pieniądze na cos co nie przyniesie efektu. Podstawowa zasada marketingu brzmi: spójność. Wiec wniosek z tego taki, ze nie da się ludziom mówić ze jest fajnie jak wyskakują takie kwiatki jak ta z sadlokiem. Najpierw niech ogarną finanse i sprawy organizacyjne. Promocja potem
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.07.2015, 13:44
Kupiłem dzisiaj karnet na cały sezon.

Voucher za zniżką nr 28x

Jak się kupuję karnet na stare miejsce, to trzeba chwile czekać, bo system trochę muli.

Jakieś kociarstwo zajęło cały parking przy stadionie i nie można było wjechać.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 03.07.2015, 13:48
siemano ceni,

niestety ale te pare złotych się musi znaleźć, bo ani razu szczerze mówiąc nie widziałem w akcji prezesa od marketingu Jankowskiego, jesli bierze gruby hajs a efektów niema, to cos nie halo.
wiec porada, jest taka, własnym autem bierze po poranym treningu 4 piłkarzy chętnych, Sadloka wysadza na Dworcu na pociąg osobowy do Warszawy, a reszta na Rynek zrobić promocję, telefon do dziewczyn, które wyprowadzały piłkarzy na Dzien Kobiet, czy nie chcą pomóc dwa czy trzy razy Wiśle, dać piłkarom piłeczkę zaraz się zbierze tłum i porozdawać te pocztówki z całą drużyną i kilka autografów i już sprawa załatwiona, a piłkarze niech z uśmiechem pogadają z kibicami i to będzie lepsze niż nic !! I nic nie kosztuje.

potem drugi jakiś wiceprezesik nagrywa swoją kamerką całe wydarzenie na Rynku włącznie z podróżą i co mówią piłkarze, potem wszucasz na youtuba, tekst WSZYSCY PO KARNETY, WISŁA WAS POTRZEBUJE NA WIŚLE, wstawiasz link do strony z karnetami, i jazda.

a wogóle to na miejscu prezesa Gaszyńskiego to juz dawno temu wezwalbym to całe UFO na dywanik.

jeśli czyta to ktoś z klubu proszę o priv, chętnie pomogę
Musi to się człowiek wysrac jak mu się chce...
....a z której planety Ty się gościu urwales...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów