The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Johny84.ts
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2015, 17:07
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Musi to się człowiek wysrac jak mu się chce...
....a z której planety Ty się gościu urwales...
Oczywiście lepiej siedzieć i nic nie robić. Zacznij cos robić dla klubu a nie biadolić jak stara baba na Kleparzu.
niech każdy się weźmie w garść to razem zrobimy cos z niczego.
To pokazuje Gaszyński, a jednak udało się skopletować (prawie) mocny skład, mimo braku kasy. I ten pozytywny news powinien być dla każdego motywacją by iść zakupić karnet i namówić kolejnych kliku znajomych.

pytanie czy lepiej cos wspólnie zacząć ogarniać czy siedzieć z założonymi rękoma i tylko narzekać.

Pozdro dla Kumatych !!!!!!
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.07.2015, 07:34
Mam pytanie - jak kupię karnet ulgowy na rundę (albo cały sezon), a legitymacja studencka mi wygasa 31 października, to nie będzie problemu z wejściem? Legitka jest potrzebna tylko przy kupowaniu karnetu?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.07.2015, 07:43
mistico napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie - jak kupię karnet ulgowy na rundę (albo cały sezon), a legitymacja studencka mi wygasa 31 października, to nie będzie problemu z wejściem? Legitka jest potrzebna tylko przy kupowaniu karnetu?
Mnie swego czasu powiedzieli, że mogą sprawdzić i nie wpuścić. Więc dla spokoju kupiłem normalny. To trochę tak, jak z biletem na komunikację miejską - jak Ci się skończy ważność legitki w trakcie ważności biletu ulgowego, to kanary Cię mogą ukarać.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 07.07.2015, 07:44

Oczywiście, że tylko przy zakupie karnetu. Bez problemu wejdziesz na mecz. Przecież nikt Cie nie sprawdza. A nawet jeśli by Ci na czytniku wyskoczyło, że nie rozpoznało biletu to miej przy sobie zawsze dowód osobisty, żeby mogli sprawdzić Twoje dane i tyle.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.07.2015, 08:08
dawno dawno temu miałem ten same przypadek i dostałem odp, że liczy się czy masz prawo do zniżki w dniu zakupu. Ale też wtedy nie było opcji sezonowych. Sprawdziłbym z klubem. (bilety@ odpisuje - z opóźnieniem, ale odpisuje

Odpowiedz cytując
matlac
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 07.07.2015, 09:06
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
dawno dawno temu miałem ten same przypadek i dostałem odp, że liczy się czy masz prawo do zniżki w dniu zakupu. Ale też wtedy nie było opcji sezonowych. Sprawdziłbym z klubem. (bilety@ odpisuje - z opóźnieniem, ale odpisuje
"Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą zobowiązani okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion."

za wisla.krakow.pl

to samo ostatnio rozkminialiśmy, osoba która ma zniżkę np do końca marca to w kwietniu już na karnet nie wejdzie bo już nie jest studentem...
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 07.07.2015, 09:11
przeważnie tak jest, że bilet, jest ważny tylko z dokumentem upoważniającym go do zniżki.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Stary 07.07.2015, 10:00
ulTraS napisał(a):Wyświetl post
przeważnie tak jest, że bilet, jest ważny tylko z dokumentem upoważniającym go do zniżki.
Ale nigdy Ci nie sprawdzają tych dokumentów. Musisz legitkę okazać tylko w czasie zakupu biletu.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.07.2015, 10:09
no właśnie, pytanie czy jest to przepis, czy martwy przepis. Bo chciałbym skorzystać ten ostatni raz z ulgi
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 07.07.2015, 10:15
no właśnie, pytanie czy jest to przepis, czy martwy przepis. Bo chciałbym skorzystać ten ostatni raz z ulgi

jeśli mogę pomóc to dodam tylko, że na bramkach wyświetla się
"normalny" "student" (zapalają się światełka) ale nie wiem czy sprawdzają legitymację.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.07.2015, 10:33
no to napisz do klubu.
i jak Ci odpiszą, że możesz to se zmniejsz, druknij odpowiedź i bierz ze sobą

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 07.07.2015, 10:33
Zdarzało się, że sprawdzali, ale już nie pamiętam kiedy.
Odpowiedz cytując
domofon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.07.2015, 16:56
POSTAWIĘ KARNET MAŁOLATOWI
pisać
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.07.2015, 17:31
Karnet na cały sezon kupiony. Natomiast uwaga - powinni wszędzie "trąbić" o dodatku w postaci szalika cegiełki i vouchera na 55 zł do wykorzystania w sklepie.
Mnie osobiście szalik na nic bo takowy zakupiłem. Natomiast 55 zł mojego świata nie zmieniło ale było miłą niespodzianką. Zwłaszcza, że 20 min wcześniej miałem spotkanie z drogówką w cenie 200 zł i 6 pkt )))
Dodatki do karnetu wg mnie są słabo reklamowane a pewnie wielu osobom pomogłoby to podjąć decyzję. Ludzie lubią dostać coś "za darmo". Jeżeli ja, czyli osoba interesująca się sprawami klubu o tym voucherze nie wiedziałem ( myślałem, że będzie to jakaś zniżka do sklepu - czyli dodatek mniej interesujący niż voucher) to ilu z tych którzy nie śledzą informacji o tym wie?
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Stary 08.07.2015, 18:33
Rafkur. Skoro masz taki już szalik to weź go ze sobą na mecz z Lechią albo ze Śląskiem i wymień się z kimś z Gdańska albo z Wrocławia
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.07.2015, 19:35
albo daj go jakiemuś dzieciakowi na rodzinnym
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 08.07.2015, 21:31
Szalik trafi we właściwe ręce )) Dobrze by było gdyby również informacja o "dodatkach" trafiała do właściwych odbiorców )))

PS. Podchodzę do okienka i mówię - " proszę karnet" . Odpowiedź " na rundę?" Noż k...a nie tak się to robi. Powinien od razu być atak - "kup pan na sezon to pan dostaniesz prezenty". Ja bym sprzedające panie wysłał na stację benzynową i kazał się uczyć. Jasne jest, że klubowi zależy na sprzedaży tych na cały sezon, więc czemu tak trudno nakazać pracownikom robić to co robią wszyscy inni chcący "upchnąć" jak najwięcej?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.07.2015 o godz. 21:37.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.07.2015, 21:57
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Szalik trafi we właściwe ręce )) Dobrze by było gdyby również informacja o "dodatkach" trafiała do właściwych odbiorców )))

PS. Podchodzę do okienka i mówię - " proszę karnet" . Odpowiedź " na rundę?" Noż k...a nie tak się to robi. Powinien od razu być atak - "kup pan na sezon to pan dostaniesz prezenty". Ja bym sprzedające panie wysłał na stację benzynową i kazał się uczyć. Jasne jest, że klubowi zależy na sprzedaży tych na cały sezon, więc czemu tak trudno nakazać pracownikom robić to co robią wszyscy inni chcący "upchnąć" jak najwięcej?
To są proste chwyty sprzedażowe, które stosuje każdy rozgarnięty sprzedawca. U nas się jednak nie da, bo pracują tam praktycznie same dzidy + kolesie z WŚ, którzy swoim "profesjonalizmem" raczą nas już wieeele lat.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.07.2015, 06:26
Dokładnie jak idziesz do Mac'Donalds albo KFC to Ci od razu proponują, żebyś wziął powiększony tak samo jest w przypadku kina, jeśli chodzi o popcorn.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2015, 07:15
no ja już wspominałem jak poszedłem kiedyś z dziewczyną i mówimy 2 bilety na C, a babka "koło siebie?"
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2015, 07:16
Niestety ten nasz klubowy "profesjonalizm" jest na poziomie GS'ów na jakimś zadupiu. W zasadzie to chyba nawet gorszy bo na tym zadupiu sprzedawca znał pewnie wszystkich klientów. U nas wygląda to na odrabianie pańszczyzny.

Są dziesiątki tysięcy studentów szukających pracy za "worek ziemniaków". Myślę, że po krótkim przeszkoleniu sprawdzaliby się o wiele lepiej. Zresztą aktualnym sprzedawcą też można dać szansę. Obstawiam tylko, że póki co nikt im nie kazał robić tego co jest standardem we współczesnym handlu. Owszem, są pewne zmiany. Idąc po karnet już nie czułem się jak intruz co i tak jest postępem.
To są niby takie drobne rzeczy i w zasadzie bez kosztowe a dalej nikt z klubu nie wpadł na pomysł żeby to zmienić?
Z tym jest tak samo jak z całym marketingiem. Na tym forum pojawiają się pomysły do wdrożenia od zaraz i w zasadzie za darmo a klub czeka na ch wie co.
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 09.07.2015, 08:02
A ja kupilem karnet na sezon przez stronke.
Jak moge odebrac voucher oraz szalik ?
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.07.2015, 08:29
herkules napisał(a):Wyświetl post
A ja kupilem karnet na sezon przez stronke.
Jak moge odebrac voucher oraz szalik ?
tez sie nad tym zastanawialem, z tego co mi napisali z klubu toi bedzie podany jakis tam termin, w ktorym trzeba bedzie przyjsc do klubu i sobie odebrac

Odpowiedz cytując
mari339
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Stary 09.07.2015, 08:43
Nie wiem czy to strona z biletami źle pokazuje, ale na C sprzedanych 150 karnetów tydzień przed startem ligi.
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.07.2015, 10:29
No niestety chyba tak... Miejsca ktore zostaly zarezerwone zostaly dodane do puli. Wynika z tego ze na tydzien przed liga zostalo sprzedanych niecale 3 tys. karnetow, mniej nawet niz w tamtym sezonie.

Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2015, 10:36
Myślę, że ta liczba jeszcze wzrośnie. Sporo ludzi kupuje na ostatnią chwilę, w tym ja i kumple.
Przyznam bez bicia, że byłem w szoku jak zauważyłem, że już za tydzień mamy pierwszy mecz A wydawało mi się, że to jeszcze w uj czasu.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
domofon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.07.2015, 11:29
Gratisy można odebrać w strefie kibica informując kasjerkę że karnet został zakupiony przez internet.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.07.2015, 11:52
Ja osobiście karnet kupie po 10 sierpnia, po wypłacie
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.07.2015, 12:48
Pamiętajcie, że karnety sezonowe można kupić tylko do meczu z Górnikiem.
Odpowiedz cytując
robby51
Member

Od: 02.2012

Stary 10.07.2015, 15:35
Czy promocja :Bilet za 5zł" dla tych osob co jeszcze nigdy nie były na stadionie Wisły,jeszcze obowiazuje?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów