|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
niech każdy się weźmie w garść to razem zrobimy cos z niczego. To pokazuje Gaszyński, a jednak udało się skopletować (prawie) mocny skład, mimo braku kasy. I ten pozytywny news powinien być dla każdego motywacją by iść zakupić karnet i namówić kolejnych kliku znajomych. pytanie czy lepiej cos wspólnie zacząć ogarniać czy siedzieć z założonymi rękoma i tylko narzekać. Pozdro dla Kumatych !!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie - jak kupię karnet ulgowy na rundę (albo cały sezon), a legitymacja studencka mi wygasa 31 października, to nie będzie problemu z wejściem? Legitka jest potrzebna tylko przy kupowaniu karnetu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Oczywiście, że tylko przy zakupie karnetu. Bez problemu wejdziesz na mecz. Przecież nikt Cie nie sprawdza. A nawet jeśli by Ci na czytniku wyskoczyło, że nie rozpoznało biletu to miej przy sobie zawsze dowód osobisty, żeby mogli sprawdzić Twoje dane i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
za wisla.krakow.pl to samo ostatnio rozkminialiśmy, osoba która ma zniżkę np do końca marca to w kwietniu już na karnet nie wejdzie bo już nie jest studentem... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
przeważnie tak jest, że bilet, jest ważny tylko z dokumentem upoważniającym go do zniżki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
no właśnie, pytanie czy jest to przepis, czy martwy przepis. Bo chciałbym skorzystać ten ostatni raz z ulgi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
jeśli mogę pomóc to dodam tylko, że na bramkach wyświetla się "normalny" "student" (zapalają się światełka) ale nie wiem czy sprawdzają legitymację. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
i jak Ci odpiszą, że możesz to se zmniejsz, druknij odpowiedź i bierz ze sobą ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zdarzało się, że sprawdzali, ale już nie pamiętam kiedy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
POSTAWIĘ KARNET MAŁOLATOWI
pisać |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Karnet na cały sezon kupiony. Natomiast uwaga - powinni wszędzie "trąbić" o dodatku w postaci szalika cegiełki i vouchera na 55 zł do wykorzystania w sklepie.
Mnie osobiście szalik na nic bo takowy zakupiłem. Natomiast 55 zł mojego świata nie zmieniło ale było miłą niespodzianką. Zwłaszcza, że 20 min wcześniej miałem spotkanie z drogówką w cenie 200 zł i 6 pkt ))) Dodatki do karnetu wg mnie są słabo reklamowane a pewnie wielu osobom pomogłoby to podjąć decyzję. Ludzie lubią dostać coś "za darmo". Jeżeli ja, czyli osoba interesująca się sprawami klubu o tym voucherze nie wiedziałem ( myślałem, że będzie to jakaś zniżka do sklepu - czyli dodatek mniej interesujący niż voucher) to ilu z tych którzy nie śledzą informacji o tym wie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rafkur. Skoro masz taki już szalik to weź go ze sobą na mecz z Lechią albo ze Śląskiem i wymień się z kimś z Gdańska albo z Wrocławia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
albo daj go jakiemuś dzieciakowi na rodzinnym
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szalik trafi we właściwe ręce )) Dobrze by było gdyby również informacja o "dodatkach" trafiała do właściwych odbiorców )))
PS. Podchodzę do okienka i mówię - " proszę karnet" . Odpowiedź " na rundę?" Noż k...a nie tak się to robi. Powinien od razu być atak - "kup pan na sezon to pan dostaniesz prezenty". Ja bym sprzedające panie wysłał na stację benzynową i kazał się uczyć. Jasne jest, że klubowi zależy na sprzedaży tych na cały sezon, więc czemu tak trudno nakazać pracownikom robić to co robią wszyscy inni chcący "upchnąć" jak najwięcej?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.07.2015 o godz. 21:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dokładnie jak idziesz do Mac'Donalds albo KFC to Ci od razu proponują, żebyś wziął powiększony tak samo jest w przypadku kina, jeśli chodzi o popcorn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
no ja już wspominałem jak poszedłem kiedyś z dziewczyną i mówimy 2 bilety na C, a babka "koło siebie?"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niestety ten nasz klubowy "profesjonalizm" jest na poziomie GS'ów na jakimś zadupiu. W zasadzie to chyba nawet gorszy bo na tym zadupiu sprzedawca znał pewnie wszystkich klientów. U nas wygląda to na odrabianie pańszczyzny.
Są dziesiątki tysięcy studentów szukających pracy za "worek ziemniaków". Myślę, że po krótkim przeszkoleniu sprawdzaliby się o wiele lepiej. Zresztą aktualnym sprzedawcą też można dać szansę. Obstawiam tylko, że póki co nikt im nie kazał robić tego co jest standardem we współczesnym handlu. Owszem, są pewne zmiany. Idąc po karnet już nie czułem się jak intruz co i tak jest postępem. To są niby takie drobne rzeczy i w zasadzie bez kosztowe a dalej nikt z klubu nie wpadł na pomysł żeby to zmienić? Z tym jest tak samo jak z całym marketingiem. Na tym forum pojawiają się pomysły do wdrożenia od zaraz i w zasadzie za darmo a klub czeka na ch wie co. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A ja kupilem karnet na sezon przez stronke.
Jak moge odebrac voucher oraz szalik ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tez sie nad tym zastanawialem, z tego co mi napisali z klubu toi bedzie podany jakis tam termin, w ktorym trzeba bedzie przyjsc do klubu i sobie odebrac
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy to strona z biletami źle pokazuje, ale na C sprzedanych 150 karnetów tydzień przed startem ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No niestety chyba tak... Miejsca ktore zostaly zarezerwone zostaly dodane do puli. Wynika z tego ze na tydzien przed liga zostalo sprzedanych niecale 3 tys. karnetow, mniej nawet niz w tamtym sezonie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myślę, że ta liczba jeszcze wzrośnie. Sporo ludzi kupuje na ostatnią chwilę, w tym ja i kumple.
Przyznam bez bicia, że byłem w szoku jak zauważyłem, że już za tydzień mamy pierwszy mecz A wydawało mi się, że to jeszcze w uj czasu.![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gratisy można odebrać w strefie kibica informując kasjerkę że karnet został zakupiony przez internet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście karnet kupie po 10 sierpnia, po wypłacie
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że karnety sezonowe można kupić tylko do meczu z Górnikiem.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Czy promocja :Bilet za 5zł" dla tych osob co jeszcze nigdy nie były na stadionie Wisły,jeszcze obowiazuje?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|