The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2011, 20:15
a Sernas dalej nie strzelił bramki z gry. Od 18 września przestał grać na poważnie
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.04.2011, 20:19
Sapela z Nami najgorszym a z Lechem najlepszym zawodnikiem meczu.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 23.04.2011, 20:22
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Tego akurat nikt wiedzieć nie może. Legia na tą chwilę ma po prostu piłkarzy gorszych niż my mieliśmy za Skorży. Maciek w Krakowie bądź co bądź zrobił dobrą robotę (2 MP) ale puchary całkowicie zawalił, zresztą nie on jeden. Dla mnie to spoko gość i zawsze będę go darzył szacunkiem. Może chciał w Legii osiągnąć sukcesy za bardzo (mówił, że praca w Legii to jego marzenie) a jak się czegoś chce za bardzo to nie wychodzi

(...)
No moim zdaniem też zaliczylibyśmy 5 porażek z rzędu, a może nawet więcej. I zamiast MP przegranego w przedostatniej kolejce, mielibyśmy 7-8 miejsce. Po prostu zadziałał efekt miotły, choć Kasperczak to kiepski trener.

Nie zgadzam się też, że Legia ma gorszych piłkarzy niż my wtedy. Legia po prostu nie ma drużyny, ale kilku grajków jest naprawdę niezłych. Zmiana trenera - choćby na Ryśka Tarasiewicza - dałoby efekty w postaci kilku punktów więcej w ostatnich 6 meczach. Tego jestem pewien.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.04.2011, 20:26
a mnie w tej lidze najbardziej zaskakuje cierpliwość ITI . Wojciechowski zwolnił by Skorże po 4 kolejkach , ITI trzyma go do 23 .
10-2-11 - magiczny bilans . W tej chwili bardziej zwycięstwo Legi dziwi , niż porażka .

Życzę Skorży aby wyjechał za granice , szukał szcześcia w 3 lidze angielskie, w Polsce juz nikt go nie szanuje ( za dokonania trenerskie )

A co do dziękowania Skorży za 2 MP . Wg mnie to nie jego , a przyjście Kosowskiego odmieniło tą drużynę .

Co do innych drużyn :
Polonia W. dostała normalnego trenera i wkońcu są wyniki . Będziemy mieli z nimi ciężko na koniec sezonu , jeśli to będzie mecz o mistrzostwo .
Lech pokazuje to samo co pokazywał w przeciągu całego sezonu .
Lechia - mimo wszystko gra w kratkę , miejmy nadzieję że włoży całe swoje siły w najbliższe derby i z nami nie będzie już grała tak jak Korona , Śląsk czy Polonia B . czyli na 200%
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 23.04.2011, 20:30
Karherop napisał(a):Wyświetl post
a mnie w tej lidze najbardziej zaskakuje cierpliwość ITI . Wojciechowski zwolnił by Skorże po 4 kolejkach , ITI trzyma go do 23 .
10-2-11 - magiczny bilans . W tej chwili bardziej zwycięstwo Legi dziwi , niż porażka .
Legia po rundzie jesiennej miała tyle samo punktów co Wisła i traciła 3 pkt. do lidera ,wiec ITI moglo miec nadzieje ,że Legia powalczy spokojnie o Mistrza . Teraz zmienianie trenera nie miałoby wiekszego sensu, a przecież Legii wystarczy wygraćjeden mecz, z Lechem i minimum czyli puchary europejskie zostanie osiagniete
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.04.2011, 20:36
Moja mała podpowiedź dla trenera Poloni Bytom na najbliższy mecz zaparkować Autobus i KOntry a nóż coś wpadnie
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.04.2011, 20:38
Jesteście mistrzami świata wszechwag w nabijaniu się z naszego byłego trenera. Jednak jest to zrozumiałe, ośmielił się zdobyć dwa tytuły pod rząd. Bezczelny typ.
Dwa mistrzostwa Polski i dobra gra - zasługa Kosowskiego.
Słabe wyniki Legii - wina Skorży.
Niesamowitych rzeczy można się tu dowiedzieć.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 23.04.2011, 20:42
Bo ITI ma więcej rozumu niż Wojciechowski, teraz można kozaczyć i mówić że Polonia ma wyniki, ale dobrze wiemy że tak na prawdę Wojciechowski był pośmiewiskiem także poza granicami kraju i tym samym też Polonia. Zmieniał, wyrzucił, zwalniał, nakazywał.. aż w końcu mu się przyfarciło.
Zmiana trenera n już nic nie zmieni. Trzeba dograć do końca i wymienić pół składu bo problem leży przede wszystkim w piłkarzach. Poza tym nikogo wolnego z Polski nie ma, a zagranicznego z miejsca się nie znajdzie, chyba że laika. Do końca jeszcze daleka droga i Legia wcale nie jest na straconej drodze. Ścisk jest niesamowity, Polonia wygrywając dzisiaj mecz przeskoczyła z bodaj 11 na 4 miejsce. I to w przeciągu jednego meczu!
Zresztą nie od dziś wiadomo że Walter to kibic Wisły

na Legii zadziałał instynkt czysto marketingowy po wybudowaniu nowego stadionu. Pościągano za grube miliony piłkarzy, wywiesili bannery po całej Warszawie, rozegrali mecz z Arsenalem, który się podłożył i ponad 100 tyś wykupionych Kart Kibica pękło. O to chodziło, tak by zapełnić zawczasu stadion.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.04.2011 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2011, 20:49
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Jesteście mistrzami świata wszechwag w nabijaniu się z naszego byłego trenera. Jednak jest to zrozumiałe, ośmielił się zdobyć dwa tytuły pod rząd. Bezczelny typ.
Dwa mistrzostwa Polski i dobra gra - zasługa Kosowskiego.
Słabe wyniki Legii - wina Skorży.
Niesamowitych rzeczy można się tu dowiedzieć.
czytaj ze zrozumieniem , Nie napisałem że 2 MP to zasługa Kosowskiego , ale sama odmiana drużyny po fatalnym sezonie 06/07 .

słabe wyniki Skorży w Legi to ta sama działka co wyłożenie się Wisły z Levadią oraz równia pochyła w dół tej drużyny począwszy od wiosny 2008 . Nie chcę tego tutaj dalej rozkminiac bo to nie miejsce ani czas na to .

Skorża dostał w Legi wszystko to , czego mu nie dano w Wiśle , milionowe transfery , czas na wybudowanie drużyny , pełne poparcie zarządu , prawie wybudowany stadion , cierpliwego Bossa , a osiąga z nią tak tragiczne wyniki .

"Życie przerosło marzenia "

PS. Worcester - ciekaw jestem czy jesteś takim samym fanem Skorży jak i Liczki z którym zdobyliśmy mistrzostwo . Nie wspominając już o Lenczyku po którym jedzie 3/4 forum .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.04.2011 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.04.2011, 20:50
Następne 3 spotkania będą bardzo ważne. Pokażą ono w jakiej formie obecnie jest Jagiellonia. Grają z wydaje się rywalami silniejszymi, niż Arka, Górnik czy Zagłębie. Grają z Polonią Bytom, Widzewem Łódź i chyba najtrudniejszy mecz z Polonią Warszawa.

Nie zdziwiłoby mnie jeśli po tych 3 kolejkach mielibyśmy 6 (7) punktów przewagi nad Jagiellonią.

Widzew pokazał w meczu z Polonią Bytom, że potrafi grać w piłkę.
Natomiast Polonia po powrocie Zielińskiego to najlepiej punktująca drużyna.

Jeśli nie daj boże przegralibyśmy z Lechią i Amicą (Nie wyobrażam sobie, abyśmy z Górnikiem stracili punkty)
A Jagiellonia wygrała z Polonią B, Widzewem (Zwycięstwa Jaga i z Polonią Warszawa) byłoby bardzo nieciekawie.

Mecze z Cracovią i Legią na pewno nie będą łatwe. To ostatnie 2 spotkanie sezonu gramy z Zagłębiem Lubin z zespołem, którym u siebie rundę temu wygraliśmy ledwo, ledwo po golu w ostatnich minutach. Wątpię, aby Zagłębie dało nam wygrać. No i z Polonią Warszawa, który na papierze zapowiada się na najtrudniejszy mecz u siebie obok tego z Amicą.

Natomiast Jagiellonia po meczach które już wcześniej wymieniłem (Polonia B., Widzew, Polonia W.) gra z Legią Warszawa - mecz bardzo trudny to wytypowania i z Koroną Kielce.

Następne dwa mecze to spotkania z Cracovią, która jeśli będzie miała już w tej kolejce zapewnione utrzymanie (niby mało realne, ale...) wiadomo wtedy najbardziej będą chcieli, żeby Wisła nie zdobyła mistrzostwa...

No i na koniec Ruchu u siebie w tym meczu łatwo powinni wywalczyć punkty...

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Sapela z Nami najgorszym a z Lechem najlepszym zawodnikiem meczu.
Taki zawód...
Takich bramkarzy w ogóle jest dużo w ekstraklasie.
Sapela raz może wszystko wybronić co jest do wybronienia wyjmując strzał lecący w róg bramki, ale może też popełnić głupi błąd wypuszczając z rąk prostą piłkę dzięki czemu jego drużyna traci bramkę.
Tak samo jest z Małkowskim z Cracovią zagrał katastrofalnie. A w meczu ze Śląskiem wybronił Koronie mecz...

Do tego można przytoczyć nazwiska takie jak Cabaj(chociaż ten to miał większość meczów złych, niż dobrych), Pawełek, Mielczarz, Stachowiak...
Ostatnio edytowane przez Titto : 23.04.2011 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.04.2011, 21:13
czytaj ze zrozumieniem , Nie napisałem że 2 MP to zasługa Kosowskiego , ale sama odmiana drużyny po fatalnym sezonie 06/07 .

słabe wyniki Skorży w Legi to ta sama działka co wyłożenie się Wisły z Levadią oraz równia pochyła w dół tej drużyny począwszy od wiosny 2008 . Nie chcę tego tutaj dalej rozkminiac bo to nie miejsce ani czas na to .

Skorża dostał w Legi wszystko to , czego mu nie dano w Wiśle , milionowe transfery , czas na wybudowanie drużyny , pełne poparcie zarządu , prawie wybudowany stadion , cierpliwego Bossa , a osiąga z nią tak tragiczne wyniki .

"Życie przerosło marzenia "
Czytam ze zrozumieniem. Napisałeś, że odmiana drużyny to zasługa Kosowskiego, odmiana która doprowadziła do mistrzostwa. Jednak ani słowem nie wspomniałeś o ręce Skorży. Dlatego miałem prawo tak zinterpretować Twoje słowa.
Irytuje mnie nabijanie się z Maćka, z jego wyników w Warszawie, mimiki, gestów, tekstów. Zauważ, że wielu na forum próbuje Skorżę ośmieszyć. Już pomijam to, co można pomyśleć sobie o takiej osobie, ale takie zagrywki wobec Skorży są niesprawiedliwe. "Raz na wozie..." i tak dalej.
Nie jestem fanem Skorży, Liczki, Lenczyka, Małeckiego, Meliksona itd. Nie ma takiej osoby, której mógłbym być fanem. Ewentualnie Ludwig von Mises, ale to już nie ta dziedzina Pozdrawiam
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.04.2011, 21:15
Mam nadzieje, że dzisiejszy wynik w Poznaniu zakończy w końcu rozkminki, że Amica może nas przegonić.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2011, 21:38
Dawno tak nie było, żeby czwarta drużyna miała trzy punkty przewagi nad dwunastą.
A Legia za to jest na drugim miejscu jeśli chodzi o ilość porażek
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 23.04.2011, 21:48
Ja sie wogole dziwie ze ktos mogl tak pomyslec ze was przescigniemy. Juz dawno pisalem ze pilkarzyki czekaja tylko na final PP, to samo pilkarze Legii, najlepsze, ze ktoras z nich przegra a w lidze ciezko bedzie dociagnac naet do 3 miejsca.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.04.2011, 21:49
Coraz ciekawiej w tej lidze.
Polonia Warszawa to chyba jedyna drużyna ze wszystkich, które walczą o 3 miejsce, którą charakteryzuje jakaś stabilna forma. Reszta, to raz wygrywa albo przegrywa.
Pasy cały czas z szansą na utrzymanie.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.04.2011, 21:49
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Co do drugiego meczu ktory na interesuje - GKS nic nie wywiezie z Poznan*a. Nie łudźmy się - są ciency (GKS)
A jednak...
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.04.2011, 22:02
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Coraz ciekawiej w tej lidze.
Polonia Warszawa to chyba jedyna drużyna ze wszystkich, które walczą o 3 miejsce, którą charakteryzuje jakaś stabilna forma. Reszta, to raz wygrywa albo przegrywa.
Pasy cały czas z szansą na utrzymanie.
Polonia to może nawet powalczyć o drugie miejsce, a nawet, teoretycznie, przy kilku naszych potknięciach, mogłaby walczyć o mistrza.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.04.2011, 22:30
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Bo ITI ma więcej rozumu niż Wojciechowski, teraz można kozaczyć i mówić że Polonia ma wyniki, ale dobrze wiemy że tak na prawdę Wojciechowski był pośmiewiskiem także poza granicami kraju i tym samym też Polonia..
No, to teraz mnie uspokoiłeś. ...., że Legia gra największą chujnię za mojego życia i po raz pierwszy od 10 lat może być za KSP, a po raz pierwszy od 20 poza pierwszą piątką. Najważniejsze, że są cierpliwi i nie robią przypału za granicą mojemu klubowi (tak jakby kogokolwiek za granicą interesowała nasza śmieszna liga). Tak jak robi to Wojciechowski, który WYMAGA (chociaż nie odpowiada mi jego forma ekspresji to jednak sam kierunek jak najbardziej - to jest przyklad choroby naszej pilki: facet wymaga, wiec jest wariatem).

Dzięki

P.S. Tylko jest jedna lipa. Robią mojemu klubowi największy przypał w Polsce od niepamiętnych czasów.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 23.04.2011 o godz. 22:32.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.04.2011, 22:44
Weszło sie chyba troche na Polonii przejechało, tak sie nabijali z ich zamiaru wygrania czegoś, a oni przy dobrych (złych?) wiatrach moga 'wygrac' trzecie miejsce i europejskie puchary.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.04.2011, 23:09
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Czwórka najlepszych w tej chwili niemal wymarzona, teraz czekać na to, co stanie się w Poznaniu. Wierzę w umiejętności Bełchatowa. Przecież nic dwa razy się nie zdarza - dziś Sapela ma mieć "Dzień konia"
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.04.2011, 23:27
Przed 24. kolejką:

Legia - Widzew
Pauzują: Dudu (Widzew)
Zagrożeni: Jędrzejczyk, Machnowskyj, Rzeźniczak, Rybus, Wawrzyniak (Legia); Panka, Ukah (Widzew)

Zagłębie - Lech
Pauzują: -
Zagrożeni: Costa, Wilczek (Zagłębie); Arboleda, Bosacki, Wilk (Lech)

GKS - Korona
Zagrożeni: Fonfara (GKS); Korzym, Lisowski, Niedzielan, Stano, Sobolewski (Korona)

Wisła - Górnik
Zagrożeni: Cikos, Jirsak, Kirm (Wisła); Kwiek, Marciniak, Wodecki, Zahorski (Górnik)

Bytom - Jagiellonia
Zagrożeni: Hricko, Kobylik (Bytom); Lato, Sandomierski (Jagiellonia)

Polonia - Śląsk
Pauzują: Bruno (Polonia)
Zagrożeni: Brzyski, Gołębiewski, Pietrasiak (Polonia); Celeban, Ćwielong, Fojut, Mila, Socha (Śląsk)

Ruch - Cracovia
Zagrożeni: Bronowicki, Grzyb, Nykiel, Stawarczyk (Ruch); Bartczak, Boljević, Dudzic (Cracovia)

Arka - Lechia
Pauzują: Glavina (Arka)
Zagrożeni: Bednarek, Bożok, Burkhardt, Zawistowski (Arka); Bąk, Deleu, Kożans, Wiśniewski (Lechia)
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.04.2011, 05:58
Ja tylko chcialem sie podzielic z Wami jednym spostrzezeniem. Mianowiscie siedze sobie w domu po 2 drinku i wciaz nie moge znalezc jednego powodu dlaczego genialny Maciej "wypada tylko przeprosic kibicow" Skorza nie podaje sie do dymisji Myslalem ze po dwoch drinkach cos wymysle ale nic z tego
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 24.04.2011, 06:30
taka jedna teoria na temat słabych wyników Legii się zaczyna rodzić naw mojej skołatanej głowie, ale wyskoczę z nią dopiero po finale PP.
Do tego potrzebuję jedno przypomnienie, może ktoś wie:
Czy Legia ma jakiś zawias po Wilnie, tzn. czy wisi coś nad nad nią jeszcze przez nie wiem, rok, dwa trzy na wypadek jakichś nieregulaminowych zabaw ich sympatyków w występach w Europie ?

Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.04.2011, 06:33
RAF napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko chcialem sie podzielic z Wami jednym spostrzezeniem. Mianowiscie siedze sobie w domu po 2 drinku i wciaz nie moge znalezc jednego powodu dlaczego genialny Maciej "wypada tylko przeprosic kibicow" Skorza nie podaje sie do dymisji Myslalem ze po dwoch drinkach cos wymysle ale nic z tego
Krótka piłka. Zrezygnowałbys z posady w ktorej zarabiasz 100.000 zł miesiecznie,?

@harthausen

O ile dobrze sie orientuje to zawias za Wilno byl na 5 lat, wiec przynajmniej do 2012 roku jestesmy zagrozeni
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 24.04.2011, 07:59
no to się wcale nie zdziwię , jak PP nie zdobędziecie, a miejsce w lidze zajmiecie takie, które gwarantuje nie granie w Europie.
A w przyszłym roku będzie u Was taka sama a może i większa padaka.
Sens ma budowanie drużyny dopiero na 2013 rok.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 24.04.2011 o godz. 08:10.

Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.04.2011, 08:24
Co do pucharów.Wydaje mi się że aktualnie najlepszy dla Polski zestaw byłby:
Wisła
Jaga
Lech
Polonia Warszawa

Na obecną chwile myśle że te 4 zespoły najlepiej by się prezentowały.Ewentualnie mógłby być Śląsk(ze względu na Lenczyka oraz Solorza który może by wyłożył więcej kasy przy LE) i Górnik,ale tu podobno mają być oszczędności ze względu na budowe stadionu więc kilku dobrych zawodników może odejść po sezonie a w ich miejsce młodzież.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 24.04.2011, 08:34
Też chciałbym żeby Polonia zagrała w Lidze Europejskiej, napewno Wojciechowski sypnąłby kasą na wzmocnienia, wole żeby takie drużyny reprezentowały Polske w Europie niż Ruch Chorzów gdzie za bardzo nie ma nawet pieniędzy na lot samolotem na mecz do Azerbejdżanu albo Malte.
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.04.2011, 09:08
Po porażce Wisły sądziłem, że Legia i Lech zmniejszą swoją stratę do 9 pkt. Okazało się, że nic takiego nie ma miejsca i Lech odrobił tylko 1 pkt. Mam wrażenie, że obie drużyny "na razie" ligę odpuściły i siły szykują na finał PP od którego będzie być lub nie być obu trenerów.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 24.04.2011, 09:34
Mecz o puchar PP to będzie starcie tytanów. Ja już szykuję się na twardą grę, oczekuję wspaniałych nowinek taktycznych i popisów technicznych ze strony Manu i Kiełba. Kucharczyk strzeli hat-tricka, tym samym popisze się Ślusarski.
Stadion w Bydgoszczy takich rzeczy jeszcze nigdy nie widział.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 24.04.2011, 09:43
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Co do pucharów.Wydaje mi się że aktualnie najlepszy dla Polski zestaw byłby:
Wisła
Jaga
Lech
Polonia Warszawa

Na obecną chwile myśle że te 4 zespoły najlepiej by się prezentowały.Ewentualnie mógłby być Śląsk(ze względu na Lenczyka oraz Solorza który może by wyłożył więcej kasy przy LE) i Górnik,ale tu podobno mają być oszczędności ze względu na budowe stadionu więc kilku dobrych zawodników może odejść po sezonie a w ich miejsce młodzież.
odpowiedz na pytanie która drużyna zasługuje bardziej na puchary Polonia czy Śląsk , będzie juz w następnej kolejce .

Tym razem PKS z Wrocławia parkuje przy konwiktorskiej . Obie drużyny mają tyle samo punktów . Kto wygra ten zdecydowanie odskoczy od paru rywali .Niestety padnie remis więc nikt nie odskoczy .
Wg mnie najciekawszy mecz tej kolejki

Polonia W - Śląsk Typ X

Legia - Widzew 2 , Łazienkowska to najlepsze miejsce na przełamanie więc możliwe że Sernas wkoncu coś strzeli

Zagłębie - Lech X - przypuszczalnie kolejna awaria światła , po której piłkarzom odejdą jakiekoilwiek chęci do gry. Jeśli wogóle będą wcześniej je mieli .

Arka - Lechia 2 . Straka pokaże you know europejską piłkę you know gdzie przegrana będzie tylko you know jedną bramką . Mecz do jednej bramki .

GKS - Korona X - wynik tego spotkania to wykładnik kontuzji Nowaka do klopsów Małkowskiego . Najnudniejszy mecz kolejki . Nikt o nic nie gra

Ruch - Cracovia 1 . Cracovia jak pokazuje ten sezon świetnie spisuje się na wyjazdach co też pokaże Ruch aplikując im 3 bramki

Polonia B. - Jagiellonia X - Polonia gra totalnie beznadziejną piłkę , więc ten remis jest życzeniowy . Mam tylko nadzieję że Frankowski będzie strzelał karne podyktowane na jaskółce Kupisza .

Wisła - Górnik 1 Każdy inny wynik będzie oznaczał, że piłkarze dbają o to aby w kieszeni Cupiała jednak zostało obiecane 5 mln złotych . Nie chcą uszczuplić majątku właściciela .

Ktoś ma inne typy ?
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.04.2011 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów