|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia jakby odpuściła walki o mistrzostwo
.Dni Skorży wydają sie byc policzone.TRZEBA UCIEC PELETONOWI JUTRO NA DOBRE !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
w wawie ponoć kibole czekaja na pilkarzy przed glownym wejscie zeby porozmawiac sobie co jest nie tak
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
W Kielcach też niezłe widowisko. w 12 minut trzy bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jak to dobrze że Golański do nas nie trafił... To co ten koleś odwala w kolejnym meczu to sabotaż.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nigdy to przesada
W końcu dzieki potknięciom rywali z -2 przed rundą zrobiło się +5![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Teraz zobaczylem jakiego gola puscil z Zaglebiem Juszczyk
tragedia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Z Podbeskidziem tez na ksieżycu nie graliśmy Ja sie obawiam, że jutro Franek sobie przypomni czasy świetności przy Reymonta E; żeby tylko Sasala nie wyjebali do nastepnego weekendu tez "świetną" robote robi w Kielcach ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Obrona Legii zwlaszcza Komorowski to chyba gwozdz do trumny
niewiem co oni maja z bramkarzem ,ale to sa jakies jaja Maciej juz chyba zaraz powyrywa sobie wlosy z glowy bo 3 porazka z rzedu musi mocno podciac skrzydla Tylko jutro wygrac z Jagą.....i bedzie pieknie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Następne Mecze Rywali :
Legia: Zagłebie które dzisiaj wygrało.( Czyli Urban coś wniósł do tej drużynki) Amica Poznań (Grająca To samo Gówno) Amica: Polonia W. ( Dzisiaj się coś rozstrzelali) Legia: - Jeśli jutro Wygramy z Jagą, to Ci już mogą sobie odpuścić MP i skupić sie na Pucharach. Jutro wygrywamy (oby), szczerze w to wierze. Modle się o to żeby nasze grajki nie miały w domu Internetu i TV, żeby nie wiedzieli jakie prezenty na świeta im sprawili rywale ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale nie porownuj Pucharu Polski do Ekstraklasy bo to nie ma sensu. To calkiem inne rozgrywki, inna motywacja - dawno nie zdobylismy tego Pucharu a Mistrzostwo tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Przykład meczu w Bytomiu powinien dać do myślenia, że nie jest tak różowo jeszcze.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
Wisła przy ulicy Reymonta 22 w ostatniej dekadzie w najwyższej lidze przegrała tylko 4 spotkania: 2008 Wisła Kraków 1-4 Lech Poznań 14 września, 17:00 (14.000) Rafał Boguski 51 - Rafał Murawski 5, Robert Lewandowski 8, 58, Tomasz Bandrowski 40 2007 Wisła Kraków 0-4 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 19 maja, 18:00 (9.000) Jarosław Lato 20, Filip Ivanovski 49, Adrian Sikora 74, Piotr Świerczewski 80 2006 Wisła Kraków 2-4 GKS Bełchatów 11 listopada, 18:00 (9.000) Jakub Błaszczykowski 64, Paweł Brożek 73 - Mariusz Ujek 1, Radosław Matusiak 5, 23, Tomasz Jarzębowski 51 2001 Wisła Kraków 0-1 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 16 września, 16:00 (3.000) Wojciech Małocha 61 Podpierając się statystykami, mogę napisać, że wszelka strata punktów na R22 będzie niespodzianką i nie będzie to bełkot zaślepionego miłością kibica. Sesnascie pse pana. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jutro jest jak dla mnie najważniejszy mecz sezonu(nie licząc derbów). Jeśli wygramy to praktycznie przeszkodzić nam w zdobyciu mistrzostwa( o ile sami tego nie zrobimy) nikt nie będzie w stanie. Mówimy o 9 punktach przewagi nad Legią na 9 meczów przed końcem sezonu. Jak mieliśmy chyba 11 punktów przewagi nad Lechem to Maskant zaznaczał że Lech się już nie liczy w walce o tytuł a tu trafia nam się podobna sytuacja z Legią. Oczywiście wszystko fajnie ale jutro musimy wygrać w innym przypadku będziemy frajerami. Swoją drogą nadal nie mogę uwierzyć że wszyscy tak ładnie grają pod nas( aż mam ochotę się ponapinać heh).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ślepa wiara w to, że u siebie nigdy nie przegramy jest nieuzasadniona, ale nie da się ukryć, że R22 to twierdza, która wielokrotnie pozwala nam wygrywać mecze. Mamy najwiekszy procent zdobytych punktow u siebie ze wszystkich druzyn, w tym sezonie jako jedyni u siebie nie przegralismy, w 2009 dzięki domowym meczom zdobyliśmy mistrza. Jutro bedzie dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Może ktoś nawet nie wie ale to do Wisły należy EUROPEJSKI rekord jeśli chodzi o ilość meczy bez porażki u siebie pod rząd.
U siebie zawsze byliśmy mocni. Owszem, przesadą jest pisanie że nie przegramy w tej rundzie u siebie (chociaż.. co najwyżej jakieś remisy, być może już jutro, a nawet przegrana ), czasem może zdarzyć się przegrana ale w ogólnym rozrachunku twierdza Reymonta każdemu jest znana i każdemu się tu trudno gra.Patrząc na wyniki wszyscy zagrali pod nas. I nieco trochę pod Cracovię (w sensie parę drużyn odskoczyło im). Musi się jutro udać. Choćby przez samobój.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.04.2011 o godz. 20:04.
|
|
|