|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jutro wygrana i idziemy w ślady Borussii Dortmund
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Maciek musi zostac w Legi do konca sezonu, wtedy potwierdzi swoja prawdziwa wartosc, tzn wygra nam kolejnego mistrza
![]() ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to chyba sen legła wtopiła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie jarajcie się tak, bo jeszcze nie wygraliśmy z Jagą.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba w systemie ITI zainstalował się trojan pod nazwiskiem Skorża. 3 porażka z rzędu, aua ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Zostało 11 kolejek, mamy mecz z Wisłą u siebie. Przede wszystkim musimy zdobywać punkty, a nie oglądać się na rywali. Nie wyjadę stąd, dopóki nie zdobędziemy mistrzostwa" - mówi Astiz. Zatem zapowiada się pobicie rekordu ligi bo na stoperze 40stolatek jeszcze nie grał ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A ja tylko przypomnę, że min po meczu z Ruchem na tym forum były głosy, że jak na razie gramy ze słabymi. Napisałem wtedy, że właśnie wygranymi ze słabymi zdobywa się mistrzostwo. Napisałem, też że ja osobiście nie potrafię wskazać silnych i słabych w naszej lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Benitez też sobie znajdzie robotę. Bełchatów, ew sentymentalny powrót na stare śmieci - Polonia Warszawa. Po roku Lech i td. Skorża dostał kasę na transfery, gra z bardzo dobrym dopingiem blisko 20 tys. gardeł na każdym meczu (a to wielki atut, którego brakowało czasmi Urbanowi np.). Po kilku latach nerwowych wreszcie zrobiło się w Legii pozytywnie - i przyszedł Maciej i wszystko spier*olił Też trzeba potrafić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Piękny wynik - a właściwie wyniki (Legia, Amica) - jutro trzeba to wykorzystać
![]() (Bo inaczej będziemy większymi frajerami) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I tak Skorza moze sie cieszyc, ze własicielem Legii nie jest Wojciechowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia wysuneła sie na 2 miejsce w tabelii w ilości porażek
a nadal zajmujme 4 miejsce po 20 kolejkach roznica miedzy 3 a 11 druzyna w tabeli to 4 punkty ![]() drugiej takiej ligi to w Europie nie ma na pewno ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
coś niesamowitego, wielkie brawa dla Ruchu, który z roku na rok pokazuje że bez wydawania wielkich pieniędzy na zawodników, promując swoich młodych zawodników można osiągać sukcesy.
Maciek chyba długo tam już nie zagrzeje miejsca i jego marzenia z dzieciństwa się nie ziszczą. może to jest moja małostkowość, ale nic mnie tak nie cieszyło jak zachowanie kibiców gwiżdżących i machających na swoich zawodników po meczu, widać że maja problem z którego ciężko im będzie wyjść. Ale możliwe że to problem na podłożu psychologicznym. Ze Śląskiem prowadzili 1:0, w Bełchatowie przy stanie 0:0 zmarnowali karnego, w dzisiejszym meczu 2:0, i w tych sytuacjach zamiast wykorzystać i dobić leżącego przeciwnika, tracą głupie bramki i przegrywają mecze. Niewątpliwy sukces Legii: "Liga będzie ciekawsza!"
Ostatnio edytowane przez yogul : 02.04.2011 o godz. 17:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
My na szczęscie mamy więcej szczęscia w meczach niż Amika i Legia.
Nie ma co się smiać z nich czy Skorży bo jak jutro nasi prze.......ą to nikomu do śmiechu nie będzie. Patrzmy na siebie bo lepsi nie jesteśmy, tzn oni nie są, gwiazdki z treneiro . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nasze gwiazdy też już przeje... z Podbeskidziem i remis w Bytomiu, więc nie ma się co cieszyć z MP jeszcze. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po takim meczu Ruch za Piecha będzie chciał 1 mln euro, więc nie ma co liczyć że przejdzie do nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ale nie można też tak pesymistycznie podchodzić, wygramy będzie świetnie 8 pkt, przegramy, trudno nic się nie dzieje dalej jestesmy liderem, wciąż wszystko w naszych rękach !
wiecej pozytywów panowie ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tak w ramach studzenia głowy:
1. My musimy wygrac jutro! 2. Wielki kryzys jest początkiem wielkiego odreagowania..Także spokojnie z ta Legią. Jeszcze nie umarła. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
29 goli straconych przez Legię robią wrażenie. Po 20 meczach..
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Teeraz każdy zadaje sobie pytanie czy nasz liga jest taka slaba że wszyskie druzyny są równe czy na odwót że jest silna i wszyscy idą ku lepszemu;D Co do ruchu Piech naprawdę jak Rooney w MU
![]() Żeby tak jutro nasi wygrali ![]() Co do Legii to im stadion całkowicie nie pomaga... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Teraz widać, ile Mucha znaczył dla Legii i ile punktów im wywalczył był.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Liga to by byla ciekawsza jakby Legia zaczela nas gonic a tak to wszyscy nam Mistrza oddaja bez walki. No chyba ze ciekawsza bedzie walka o miejsca 2-4.
Dla nas ta kolejka JUZ jest zajebiscie udana. Co by sie jutro nie stalo to nadal wyprzedzamy rywali o dwie dlugosci (no jesli bysmy przegrali to by sie Jaga zblizyla ale jesli by byl remis to nie ma tragedii). To ze Legia, Amica i Slask nie punktuja za 3 to jest dla nas zbawienie, bo my dalej mozemys obie pozwalac na glupie straty pkt i dalej bedziemy miec te kilka meczow zapasu! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Największym problemem Legii jest atmosfera jaka tam panuje. To jest coś podobnego jak w Polonii.Piłkarze jak na polskie warunki nienajgorsi, wg mnie trener też nienajgorszy ale nie ma tam parcia na zwycięstwa nie ma kolektywu nie ma duchu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wszyscy robia wszystko, żeby Wisła była mistrzem.. wole nie myśleć co trzeba zrobic żebyśmy tego nie wykorzystali.
Swoją drogą Skorża fantastycznie odgrywa swoją rolę w Warszawie.. U nas zajęło mu dwa lata, żeby piłkarze zapomnieli jak się gra, tam po kilku miesiacach niesamowite efekty! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie do końca się z tobą zgodzę. Z trenerów pracujących w lidze więcej jak 10 lat to zostali tylko Nawałka i Lenczyk. Reszta wypadła już z ekstraklasowej karuzeli. W lidze angielskiej nie dość, że jest więcej doświadczonych trenerów to często siędza w jednym klubie parę lat ( 25 lat Fergusona w MU czy 15 lat Wengera w Arsenalu).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ale nam grupa pościgowa sprawiła piękne prezenty.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
UWAGA, Skorza po meczu
- Czy myślę o dymisji? Póki co nie myślę o tym ostatecznym rozwiązaniu. Moją pracę zawsze będzie się rozliczać z wyniku, ale może to zabrzmi dziwne ale wiele nam nie brakuje. Przegraliśmy ostatnie trzy mecze, ale mogliśmy wygrać równie dobrze. - Czy myślę o wstrząsie? Nie wiem czy o to teraz chodzi w tej drużynie. Jak się wyciska cytrynę to w pewnym momencie nie ma już czego wyciskać. On jest nie do podrobienia ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|