The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2011, 18:10
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Ale nam grupa pościgowa sprawiła piękne prezenty.
Co kolejkę nam takie prezenty sprawiają.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.04.2011, 18:10
Legia jakby odpuściła walki o mistrzostwo .Dni Skorży wydają sie byc policzone.

TRZEBA UCIEC PELETONOWI JUTRO NA DOBRE !!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.04.2011, 18:13
Z czego tu się cieszyć, że nasza liga to same kołki ? Cieszyć się bedziemy jutro, po wygranej z Jagiellonią (oby).
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Ale nam grupa pościgowa sprawiła piękne prezenty.
Mnie się to nie bardzo podoba. Słabi konkurenci to słaba Wisła
A później przyjeżdziają jacyś rebelianci z Kaukazu i z nas robią sito. Oni prezentów nie rozdają niestety.
Ostatnio edytowane przez tofik : 02.04.2011 o godz. 18:16.
..
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.04.2011, 18:17
Aż nie mogę uwierzyć, że Legia ten mecz przegrała. Kiedy patrzyłem w 40 minucie wynik 2:0 dla Legii pomyślałem, że już pozamiatane, ale mając w pamięci 2:2 z Podbeskidziem tliła się we mnie iskierka nadziei, że jednak Ruch jakimś cudem to zremisuje. Wynik 3:2 dla Ruchu jest dla mnie szokiem, bo nawet w 2:2 mało kto wówczas myślący racjonalnie wierzył. Nie żebym płakał z tego powodu - wręcz przeciwnie. Byleby jutro nie przegrać i ponownie zyskamy na Legią.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.04.2011, 18:19
w wawie ponoć kibole czekaja na pilkarzy przed glownym wejscie zeby porozmawiac sobie co jest nie tak
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 02.04.2011, 18:31
w Kielcach w 12 minucie 1:2
Polonia dobrze ustawiona
wuefista jak na nasze warunki to jest przyzwoity trener
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 02.04.2011, 18:31
W Kielcach też niezłe widowisko. w 12 minut trzy bramki.
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 02.04.2011, 18:36
Jak to dobrze że Golański do nas nie trafił... To co ten koleś odwala w kolejnym meczu to sabotaż.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Stary 02.04.2011, 18:40
kriswisla napisał(a):Wyświetl post
w wawie ponoć kibole czekaja na pilkarzy przed glownym wejscie zeby porozmawiac sobie co jest nie tak
Info z wyborczej?
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 02.04.2011, 18:47
W Kielcach już 3:1 dla Polonii.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.04.2011, 18:49
Wymarzony przebieg kolejki (mimo remisu Amici). Otwiera się szansa odskoczenia grupie pościgowej na dobre. Z jednej strony - cieszyć będzie wygrana z Jagiellonią i kilka punktów przewagi więcej. Z drugiej zaś - za łatwo te oczka tracą nasi rywale do tytułu. Pamiętajmy, że im słabsza konkurencja, tym słabsza Wisła...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 02.04.2011, 18:56
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Wymarzony przebieg kolejki (mimo remisu Amici). Otwiera się szansa odskoczenia grupie pościgowej na dobre. Z jednej strony - cieszyć będzie wygrana z Jagiellonią i kilka punktów przewagi więcej. Z drugiej zaś - za łatwo te oczka tracą nasi rywale do tytułu.
Tydzień temu też taka sytuacja była. I co tydzień będzie się pewnie powtarzać,tak smao jak to,że jutro pewnie zremisujemy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.04.2011, 19:01
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Tydzień temu też taka sytuacja była. I co tydzień będzie się pewnie powtarzać,tak smao jak to,że jutro pewnie zremisujemy.
Ale wtedy gralismy w Bytomiu a tam zawsze nam nie szło - a teraz gramy u siebie wiec w jakims stopniu sytuacja jest odmienna.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 02.04.2011, 19:02
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nigdy Wisła nie wykorzystuje takich okazji. Jutro remis, lub nawet nie chcę pisać .......
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 02.04.2011, 19:03
Rywale jak dotad robią co moga zeby mp trafilo do nas.mam nadzieje,ze skorzystamy z tych prezentow w pelni., robiac swoje jutro i juz do konca..chyba polonia wawa zaczyna grac-watpie zeby zakwalifikowali sie teraz do pucharow,ale w przyszlym sezonie kto wie...z kolei Bytom coraz dramatyczniej.obawiam sie,ze niestety poleca razem z Arą.
Ostatnio edytowane przez arti : 02.04.2011 o godz. 19:09.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 02.04.2011, 19:04
gigant napisał(a):Wyświetl post
Nigdy Wisła nie wykorzystuje takich okazji. Jutro remis, lub nawet nie chcę pisać .......
Ja już wyraziłem swoje zdanie na temat meczów na Reymonta. Szczerze się zdziwię jak stracimy jakiekolwiek punkty na swoim obiekcie.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.04.2011, 19:07
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Ja już wyraziłem swoje zdanie na temat meczów na Reymonta. Szczerze się zdziwię jak stracimy jakiekolwiek punkty na swoim obiekcie.
Dobra juz nie pompujcie tego balonika , bo jak jutro nie wygramy to bedzie gadanie w druga strone,ze partactwo i tragedia...
Pwnie tak bedzie ze spadna Bytom i Arka ,choc z tego co sie orientuje to oba te kluby graja z parchami u siebie
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 02.04.2011, 19:09
To szczerze Ci życzę, byś długo nie zaznał zdziwienia po porażce na swoim obiekcie.

PS. Pomijam cyfrę w nicku, ile masz lat?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.04.2011, 19:11
Nigdy to przesada W końcu dzieki potknięciom rywali z -2 przed rundą zrobiło się +5
..
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 02.04.2011, 19:17
RAF napisał(a):Wyświetl post
UWAGA, Skorza po meczu

- Czy myślę o dymisji? Póki co nie myślę o tym ostatecznym rozwiązaniu. Moją pracę zawsze będzie się rozliczać z wyniku, ale może to zabrzmi dziwne ale wiele nam nie brakuje. Przegraliśmy ostatnie trzy mecze, ale mogliśmy wygrać równie dobrze.

- Czy myślę o wstrząsie? Nie wiem czy o to teraz chodzi w tej drużynie. Jak się wyciska cytrynę to w pewnym momencie nie ma już czego wyciskać.

On jest nie do podrobienia
Chwała Panu, że złotousty nie jest już naszym trenerem. U nas wypowiadał się w podobnym tonie to myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok. Na szczęście to już nie moje zmartwienie i słuchanie jego bajdurzenia przyprawia mnie co najwyżej o napady śmiechu.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.04.2011, 19:20
Teraz zobaczylem jakiego gola puscil z Zaglebiem Juszczyk tragedia
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 02.04.2011, 19:23
Żebyś sie jutro nie zdziwił
Z Podbeskidziem tez na ksieżycu nie graliśmy
Ja sie obawiam, że jutro Franek sobie przypomni czasy świetności przy Reymonta

E; żeby tylko Sasala nie wyjebali do nastepnego weekendu
tez "świetną" robote robi w Kielcach
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 02.04.2011, 19:33
Obrona Legii zwlaszcza Komorowski to chyba gwozdz do trumny

niewiem co oni maja z bramkarzem ,ale to sa jakies jaja
Maciej juz chyba zaraz powyrywa sobie wlosy z glowy bo 3 porazka z rzedu musi mocno podciac skrzydla

Tylko jutro wygrac z Jagą.....i bedzie pieknie
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Dr.Joint
Member

Od: 09.2010

Stary 02.04.2011, 19:36
Następne Mecze Rywali :
Legia:
Zagłebie które dzisiaj wygrało.( Czyli Urban coś wniósł do tej drużynki)
Amica Poznań (Grająca To samo Gówno)
Amica:
Polonia W. ( Dzisiaj się coś rozstrzelali)
Legia: -
Jeśli jutro Wygramy z Jagą, to Ci już mogą sobie odpuścić MP i skupić sie na Pucharach. Jutro wygrywamy (oby), szczerze w to wierze. Modle się o to żeby nasze grajki nie miały w domu Internetu i TV, żeby nie wiedzieli jakie prezenty na świeta im sprawili rywale
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.04.2011, 19:36
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Żebyś sie jutro nie zdziwił
Z Podbeskidziem tez na ksieżycu nie graliśmy
Ja sie obawiam, że jutro Franek sobie przypomni czasy świetności przy Reymonta

E; żeby tylko Sasala nie wyjebali do nastepnego weekendu
tez "świetną" robote robi w Kielcach
Ale nie porownuj Pucharu Polski do Ekstraklasy bo to nie ma sensu. To calkiem inne rozgrywki, inna motywacja - dawno nie zdobylismy tego Pucharu a Mistrzostwo tak.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 02.04.2011, 19:47
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ale nie porownuj Pucharu Polski do Ekstraklasy bo to nie ma sensu. To calkiem inne rozgrywki, inna motywacja - dawno nie zdobylismy tego Pucharu a Mistrzostwo tak.
Przykład meczu w Bytomiu powinien dać do myślenia, że nie jest tak różowo jeszcze.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 02.04.2011, 19:49
To szczerze Ci życzę, byś długo nie zaznał zdziwienia po porażce na swoim obiekcie.

Wisła przy ulicy Reymonta 22 w ostatniej dekadzie w najwyższej lidze przegrała tylko 4 spotkania:

2008
Wisła Kraków 1-4 Lech Poznań 14 września, 17:00 (14.000)
Rafał Boguski 51 - Rafał Murawski 5, Robert Lewandowski 8, 58, Tomasz Bandrowski 40

2007
Wisła Kraków 0-4 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 19 maja, 18:00 (9.000)
Jarosław Lato 20, Filip Ivanovski 49, Adrian Sikora 74, Piotr Świerczewski 80

2006
Wisła Kraków 2-4 GKS Bełchatów 11 listopada, 18:00 (9.000)
Jakub Błaszczykowski 64, Paweł Brożek 73 - Mariusz Ujek 1, Radosław Matusiak 5, 23, Tomasz Jarzębowski 51

2001
Wisła Kraków 0-1 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 16 września, 16:00 (3.000)
Wojciech Małocha 61

Podpierając się statystykami, mogę napisać, że wszelka strata punktów na R22 będzie niespodzianką i nie będzie to bełkot zaślepionego miłością kibica.

PS. Pomijam cyfrę w nicku, ile masz lat?
Sesnascie pse pana.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.04.2011, 19:54
Jutro jest jak dla mnie najważniejszy mecz sezonu(nie licząc derbów). Jeśli wygramy to praktycznie przeszkodzić nam w zdobyciu mistrzostwa( o ile sami tego nie zrobimy) nikt nie będzie w stanie. Mówimy o 9 punktach przewagi nad Legią na 9 meczów przed końcem sezonu. Jak mieliśmy chyba 11 punktów przewagi nad Lechem to Maskant zaznaczał że Lech się już nie liczy w walce o tytuł a tu trafia nam się podobna sytuacja z Legią. Oczywiście wszystko fajnie ale jutro musimy wygrać w innym przypadku będziemy frajerami. Swoją drogą nadal nie mogę uwierzyć że wszyscy tak ładnie grają pod nas( aż mam ochotę się ponapinać heh).
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 02.04.2011, 19:57
Ślepa wiara w to, że u siebie nigdy nie przegramy jest nieuzasadniona, ale nie da się ukryć, że R22 to twierdza, która wielokrotnie pozwala nam wygrywać mecze. Mamy najwiekszy procent zdobytych punktow u siebie ze wszystkich druzyn, w tym sezonie jako jedyni u siebie nie przegralismy, w 2009 dzięki domowym meczom zdobyliśmy mistrza. Jutro bedzie dobrze.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.04.2011, 19:57
Może ktoś nawet nie wie ale to do Wisły należy EUROPEJSKI rekord jeśli chodzi o ilość meczy bez porażki u siebie pod rząd.
U siebie zawsze byliśmy mocni. Owszem, przesadą jest pisanie że nie przegramy w tej rundzie u siebie (chociaż.. co najwyżej jakieś remisy, być może już jutro, a nawet przegrana ), czasem może zdarzyć się przegrana ale w ogólnym rozrachunku twierdza Reymonta każdemu jest znana i każdemu się tu trudno gra.

Patrząc na wyniki wszyscy zagrali pod nas. I nieco trochę pod Cracovię (w sensie parę drużyn odskoczyło im). Musi się jutro udać. Choćby przez samobój.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.04.2011 o godz. 20:04.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów