The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2016, 12:05
Czyli tak jak pisałem info o Nigeryjczyku poszło od samych zainteresowanych, aby media przestały węszyć.

Ciekawią mnie następne ruchy. To nie prezes żeby się podał do dymisji i bierzemy następnego.

Dwa scenariusze:
- albo to jebnie teraz, on np. nie wytrzyma presji - pytanie co dalej?
- albo, ponieważ sprawa ma już kilka lat, przeczeka, rzuci jakiśe transfery dla przykrycia tematu, a po 1 msc będzie cisza
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 05.08.2016, 12:05
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie czy Meresinski zostal skazany prawomocnym wyrokiem? Welcome to Poland!!!
Nie martw się, już niedługo zostanie skazany. Ziobro nie lubi takich cwaniaczków
Ostatnio edytowane przez heoij : 05.08.2016 o godz. 12:11.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.08.2016, 12:06
Konferencja Jakuba M.
Oby to nie było epitafium

p.s. zmiencie w temacie na Jakub M

p.s. argument pt "to sie nie trzyma kupy" mozna uzywac, ale ....a. Co wy sie wczoraj obudziliscie. W naszym kraju gramy we wszystko dopóki nie złapią Cie za ręke a potem jeszcze muszą uwierzyć ze to nie Twoja ręka...
logiki ....a szukac w klubie w ktorym z logiki zrobiono ....ę Nie no, nie tą drogą.

p.s. Mareś oddaj Porsze z nie swojego leasingu
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.08.2016 o godz. 12:09.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Coglin
Senior Member

Stary 05.08.2016, 12:10
Cytat:
W 2014 został aresztowany, a następnie zwolniony za kaucją. Miał również dozór policyjny
No to sprawdzili gościa zajebiście.
Wisła Kraków
Smyrgu
Blood Brothers

Stary 05.08.2016, 12:14
tego jeszcze nie grali
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

heoij napisał(a):Wyświetl post
Nie martw się, już niedługo zostanie skazany. Ziobro nie lubi takich cwaniaczków
Ja sie nie martwie. Skad wiesz ze zostanie skazany?
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Danielek1906
Member

Od: 07.2016

Czy wie ktoś/orientuje się jakie byłyby konsekwencje aresztowania Meresińskiego dla Wisły? Chodzi mi o to, że zarzuty mu postawione okazują się prawdziwe i dostaje wyrok, co w takim przypadku dzieje się z Wisłą? :( :(
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 05.08.2016, 12:16
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jakim cudem bank dał gwarancje bankowe osobie z takimi zarzutami?
A skad wiadomo ze w ogole jakiekolwiek gwarancje byly ?

Moze gwarancje byly na ten rzeczony milion-czterysta za ktore ponoc Wisla poszla, a na tyle to pewnie i Citko uzyskal papier.

PS. Szkoda tylko ze Mierzejewskiego, Stilica i transferow za milion nie bedzie :(
Boia chi molla !
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Cupiał dobroczyńcą i grabarzem Wisły, jeśli ten artykuł jest prawdą.
nesta
Senior Member

Myślę, że przydałoby się dziś oficjalne oświadczenie właścicieli odnoszące się do tych rewelacji.
Konkretne i merytoryczne. Czy sprawa jest dalej w toku, w jakim charakterze, w jakim etapie itp.
Najgorzej to tak zostawić jako pole do miliona spekulacji.

Wiadomo też jest, że ta spasła świnia pasiata pod tytułem M.Knura z lovekrakow specjalnie wypuscila tekst dziś.
Wiec to tez trzeba mieć na względzie.

janekx89
‏@janekx89
@Matt_VaranN7 Musiał i wiedział. Wyroku przecież nie ma, a wtedy umorzyli. Gwarancje bankowe daje kto inny, BC wiedział co robi i sprawdził.
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 05.08.2016, 12:17
Danielek1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy wie ktoś/orientuje się jakie byłyby konsekwencje aresztowania Meresińskiego dla Wisły? Chodzi mi o to, że zarzuty mu postawione okazują się prawdziwe i dostaje wyrok, co w takim przypadku dzieje się z Wisłą? :( :(
SSA idzie pod młotek za długi - o ile faktycznie on jest właścicielem.
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.08.2016, 12:18
Danielek1906 napisał(a):Wyświetl post

Wisła to jego własność, więc przejmują ją banki i sprzedają.
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.08.2016, 12:21
E tam, już licytacje, ciekawe czy w ogóle podpisane są kwity (notariusz, kasa itp.) W sumie jak mają cwaniaczka ujebać to może i dobrze, że teraz do tego doszło.
Tylko Wisła!
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.08.2016, 12:24
Widze, ze tu sami swieci...

Wszyscy razem gowno wiedza, ale teorii wiecej niz mozliwosci w lotto.
Coglin
Senior Member

Stary 05.08.2016, 12:31
PDWM
Wisła Kraków
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 05.08.2016, 12:32
[...] Jakim cudem bank dał gwarancje bankowe osobie z takimi zarzutami? [...]
I to jest kluczowe pytanie. Sprawa, jak wynika z artykułu, nie jest świeża bo postawione zarzuty w 2014 r., więc jaki do cholery bank daje komuś takiemu gwarancje?

[...] Poza tym po co facet pakuje się w klub piłkarski, mając na karku sprawę w sądzie? to się kupy nie trzyma, ale równie mocno jak to skąd ma pieniądze na 'biznes'. [...]
Zapytałbym raczej po co ktoś (skoro Meresiński miałby być słupem) kogoś z zarzutami prokuratorskimi wysuwa na I front, kompromitując na starcie inwestycję. Akurat jeśli chodzi o Meresińskiego z jego punktu widzenia takie przejęcie działa na jego korzyść. Z jednej strony pokazuje, że jest przekonany o swojej niewinności czyniąc taką inwestycję, z drugiej być może liczył na jakąś sympatię "opinii publicznej" w przypadku załóżmy już procesu sądowego.

Kurde mam nadzieję, że jak pisałeś to kolejna wpadka tego portalu, bo w przeciwnym wypadku to wpadliśmy "z deszczu pod rynnę".
Mat1977
Member

Od: 06.2011

Stary 05.08.2016, 12:33
i co jak pisalem ze to smierdzi na kilometr i ze zadnych innych powaznych chetnych nie bylo to dotalem zjebe ze pan Boguslaw nie oddalby Wisly byle komu, ze negocjacie byly dlugie itp itd.
JM zajebal z vat 10 mln czyli jak realnie z tego zostal z 3 to wszystko i tak golodupiec .......a nie moge,rozpierdala mnie
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 05.08.2016, 12:33
Co wy tu pi....cie? Ja wiem że są wakacje i mocno dziś grzeje, ale to nie zwalnia od samodzielnego myślenia!!!
Jak pelikany łykacie informacje prasowe, które nawet jeśli są rzetelne to o niczym nie przesądzają.
Nie chcę nikogo bronić, ale gdzie jest wyrok prawomocny, co to za straszenie Ziobrą - prawo nie działa wstecz.
c.d.n.
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 12:37
o gwarancjach bankowych pisalem juz wczesniej ..tym bnardziej ze udzielone w UK...wiec na 4 mln funtow to bez .......enia sam bym z dobrym business planem dostal taka gwarancje....
nie pod rynne to byloby super to jest ....a katastrofa a jak ktos dalej chce szukac pozytywow ....
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 05.08.2016, 12:39
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Widze, ze tu sami swieci...

Wszyscy razem gowno wiedza, ale teorii wiecej niz mozliwosci w lotto.

Wizerunkowo to jest juz praktycznie nie do odkrecenia, zwazywszy jakie, do tej pory, niebywale osiagniecia na polu walki o wizerunek ma Wisla.

Jest chujowo i niestabilnie. A moze byc jeszcze chujowiej dzis wieczorem bo do tej - badz co badz - szokujacej informacji moze dojsc wpadka z ....zielcami w paski.

110-lecie jak marzenie.
Boia chi molla !
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.08.2016, 12:39
jesli artykuł knury jest nieprawda, to sa na to paragrafy.
te same z których np. nie skorzystał komorowski po ksiazce resortowe dzieci.

p.s. to o tych gwarancjach bankowych to wiecie TYLKO i WYŁĄCZNIE z jakichś tam artykułow których wiarygodnosc jest taka sama jak tego knura, jak artykuł o murzynie z Lublina i temu podobne czy jest jakieś naprawde rzetelne źródło ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 12:40
nie bede sie rozpisywal ale... szukalem info o tym gosciu JM zaraz po zakupie i ...jedynie kolega kolegi wlasnie z UK wspomnial ze JM kreci sie w Vat (spolka w UK ) myslalem ze poprostu .......i bo nawet na walki to za maly rozmiar kapelusza na kupowanie klubu...
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.08.2016, 12:41
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
A skad wiadomo ze w ogole jakiekolwiek gwarancje byly ?
A skąd wiadomo, że news o Jakubie M. na lovekrakow nie jest z dupy? ta strona ma wiarygodność na poziomie futbolplus Kmiecika

Można tak w kółko.
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 12:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jesli artykuł knury jest nieprawda, to sa na to paragrafy.
te same z których np. nie skorzystał komorowski po ksiazce resortowe dzieci.

p.s. to o tych gwarancjach bankowych to wiecie TYLKO i WYŁĄCZNIE z jakichś tam artykułow których wiarygodnosc jest taka sama jak tego knura, jak artykuł o murzynie z Lublina i temu podobne czy jest jakieś naprawde rzetelne źródło ?
dokladnie tak !!!
ale ilu tu sie rozpisywalo na ile dostal itp a to tylko domysly.
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 05.08.2016, 12:42
Póki co z całego zamieszania dowiedzieliśmy się jednego. Meresiński na pewno nie jest niczyim słupem, który z definicji powinien być czysty i nie zamieszany w żadne afery.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 12:44
moj niestety najgorszy scenariusz nietety sie sprawdza : BC musial sprzedac szybko i trafilo na JM
a JM wyludzil kase z vat i wymyslil ze trzeba to wyprac w Koronie Kielce ...tam odpadl to wpadla Wisla
a Teraz to jestesmy w ciemnej dupie
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 05.08.2016, 12:45
A skąd wiadomo, że news o Jakubie M. na lovekrakow nie jest z dupy? ta strona ma wiarygodność na poziomie futbolplus Kmiecika

Można tak w kółko.
No nie wiem, tu jest cytowany prokurator, z nazwiska, a nie "osoba blisko zwiazana z klubem". Czyli de facto klolega z drugiego biurka w redakcji.
Boia chi molla !
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 05.08.2016, 12:47
lazy napisał(a):Wyświetl post
Co wy tu pi....cie? Ja wiem że są wakacje i mocno dziś grzeje, ale to nie zwalnia od samodzielnego myślenia!!!
Jak pelikany łykacie informacje prasowe, które nawet jeśli są rzetelne to o niczym nie przesądzają.
Nie chcę nikogo bronić, ale gdzie jest wyrok prawomocny, co to za straszenie Ziobrą - prawo nie działa wstecz.
Zartujesz sobie, prawda? A może z oceną się wstrzymamy do zakończenia ewentualnej odsiadki? Mnie wystarczy fakt, że mój ukochany klub wpadł w ręce gościa, który nie dość, że jest nikim biznesowo, to jeszcze ciążą na nim bardzo poważne prokuratorskie zarzuty. Przecież to jest k#$$a WŁAŚCICIEL.

Już sam fakt pojawienia się takich oskarżeń powoduje, ZE NIKT POWAŻNY NIE ZAINWESTUJE W TEN KLUB.
Nikt z takim syfem nie będzie chciał mieć nic wspólnego.
Chyba nie wszyscy sobie zdają sprawę co się właśnie wydarzyło jeśli to jest prawda.
vel HatefulRespect
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

silver03 napisał(a):Wyświetl post
Czyli Wisła miała/ma być pralnią pieniędzy z przekrętów? Najsss
Koleś ma pieniądze, ale nie wiadomo skąd ponieważ sam posiada tylko firmę "gmina.pl" or something i kupuje sobie klub piłkarski. U mnie to było pierwsze skojarzenie, ale nie chciałem wzmagać szumu informacyjnego.

Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Już sam fakt pojawienia się takich oskarżeń powoduje, ZE NIKT POWAŻNY NIE ZAINWESTUJE W TEN KLUB.
Nikt z takim syfem nie będzie chciał mieć nic wspólnego.
Zgadza się.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2016 o godz. 12:52.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Mat1977
Member

a teraz przypomnijcie sobie oswiadczenie TF !!!!!! oddajemy Wisle w dobre rece z nowym planem .....

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów