|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panowie, zdawał ktoś na dniach ?
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak poszło
? Pytam dlatego że ja w środe zdaje I chciałem wiedzieć czy przepuszczają czy nie ;D |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
kilka postów wyżej MatyS. napisał że zdał ...
Tak - też słyszałem że jak zdajesz w środę to można jeździć na czerwonym - ale ciągłą możesz przeciąć tylko 3 razy - potem Cię obleją ... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Bene Nati
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 20.04.2009 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj pierwsza jazda na kursie.Z deka się boję ale mam nadzieję że nikomu nie zrobię krzywdy
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ile czeka się teraz na prawko jak w Węgrzcach odbieram wie ktoś ?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Majac dwa prawa jazdy, polskie i amerykanskie, podczas zatrzymania i mandatu musze pokazywac polskie prawo jazdy ? Czy moge dac im amerykanskie i nie lapac punktow ? Ew czy potem oni moga sobie sprawdzic ze mam polskie i dopisac mi punkty ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jestem pewien, że amerykańskie jest ważne w Polsce tylko jakiś czas Twojego pobytu jeśli masz wyrobione na jego podstawie prawo jazdy międzynarodowe. A ile to już zależy od tego na ile dostaniesz międzynarodowe. Bo jeśli go nie, to prawko z USA jest nieważne.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio jechalem i mnie zlapali, dalem im amerykanskie (wyrobione w 2004) i nic nie mowili. Ale mozliwe ze cos takiego jest. A co do punktow to mi raczej nie dodadza na polskie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się, skoro mandat jest na podstawie amerykańskiego, to nie dostałeś punktów karnych. Pewnie chłopaki nawet nie wiedziały, że masz nieważny w Polsce dokument. W końcu made in USA
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
czy oprócz tej strony -> https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=904⊂=sprawdzanie&query=typ%3Dpj
mogę jakoś sprawdzić czy mam prawko do odebrania ? dzięki KoPer. jak pisze mi że "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" - status informuje, że należy czekać, ponieważ trwają czynności wyjaśniające i sprawdzające dane wnioskodawcy, bądź dokument jest w trakcie produkcji w PWPW SA.ile można jeszcze czekać ?
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 22.04.2009 o godz. 16:51.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Robcie te prawka na wieksza skale to niedlugo ****a za ****a poleci jak korki do 18 zobacze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema, jutro mam egzamin i pytanie mam jak się sprawdza każdy płyn/olej pod maską? Wszystko dokładnie, bo znowu trafie na pana Szewczyka i padne... ;x
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
masz miarke i wystarczy (tak było w moim przypadku ) powiedzieć ,że musi być więcej od minimum a mniej od maksimum
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
I wyłączony silnik!!! Bo ja nie wiem czemu egzaminatorowi nie powiedziałem i się jak głupi zastanawiałem o co mu jeszcze może chodzić
A to że wyłączony to od dziecka wiedziałem więc wydawało się to "oczywistą oczywistością". |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio padłem na chłodnicowym, bo powiedziałem, że sprawdza się za pomocą miarki która jest narysowana na pojemniku... i? niepełna odpowiedz powinienem dopowiedzieć między maksimum i minimum... :/
Dobra dzięki jutro rano druga próba... :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
i za to Cię oblał? :O
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak za to mnie oblał...
![]() Ale dzisiaj zdane |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
~$iWu$ , żartujesz ? to po prostu chciał Cie ulac na sile...
W sumie słyszałem, ze był taki przypadek, że chłopak oblał, bo... nie strawdził, czy ma zakmnięty samochód (tzn nie wcisnał zamku w drzwiach;|) Powód: Zapomniałem: Gratulacje:))
Ostatnio edytowane przez KamAr : 24.04.2009 o godz. 09:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No na prawde
Byłem tak podkur...rzony że nawet na miasto nie wyjechałem, bo mi się nie chciało :| Napisał mi na karteczce, że instruktor nie nauczył mnie tego na lekcjach... A jak się zapytałem, w jaki sposób się sprawdza, to mi powiedział, że jeżeli on kupił wadliwy towar to nie idzie go reklamować do byle jakiego przechodnia na ulicy tylko tam gdzie kupił produkt... Czyli iść do instruktora... :|Ale teraz mam go w ch*** ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam,
Mozecie zapodac nr telefonu do urzedu miasta pod który sie dzwoni w celu spytania czy juz mozna dokument odebrac? |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.bip.krakow.pl/?dok_id=14280 - Tel. 012 6169 – 106, 012 6169-107
![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak bede dzwonił za tydzien to jakos przyspiesze ten termin czy raczej nic nie zmienie?
|
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Około tygodnia trwa wyrobienie dokumentu, więc możesz się go już wtedy spodziewać. A czy przyspieszysz męcząc ich? Nie, bo papierek drukowany jest w Warszawie i przyjeżdza do urzędu kurierem czy inną pocztą, więc kobita przy słuchawce ma niewielki wpływ na to kiedy on będzie do odbioru.
Wytrwałości w czekaniu życze ![]()
©
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Zm...l?ticaid=17fbd
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za ten dokument trzeba zaplacic przy odbiorze? bo od kumpla sie dowiedziałem ze chyba trzeba wczesniej zaplacic? przelewem lub poczta.
jak to jest? |
|
|