|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tylko w komiksach swiat jest zbudowany z samych twardzieli. : )
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przepraszam, ja też nie jestem za bezsensownym gnojeniem naszego byłego trenera na każdym kroku, ale... Nie zmienia to mojej oceny jego dokonań. Z rundy na rundę nasza drużyna była coraz gorzej przygotowana do sezonu, trener zamiast wyciągać wnioski jeszcze bardziej paprał swoją robotę. Nie miał żadnego autorytetu w szatni, niech koronnym dowodem będzie zachowanie Piotra Brożka- nie wyobrażam sobie żeby ten sam zawodnik odważył się na podobny wyskok wobec Kasperczaka( nie chodzi mi tu o gloryfikowanie naszego obecnego trenera, bo ma on swoje wady, ale nie można mu odmówić autorytetu). Kompletnie nie umiał przygotować drużyny od strony mentalnej do najważniejszych starć. Fatalny bilans z Legią i bardzo słaby z Lechem, przegrane derby, przerażenie wizją zwycięstwa na wyjeździe do Jerozolimy, przerażenie wizją zwycięstwa u siebie z Tottenhamem, ucieczka po klęsce w Barcelonie. Na całą przygodę Skorży z Wisła drużyna prawdziwy charakter pokazała chyba dwa razy, w rewanżu z Beitarem i w zeszłym sezonie z Lechią. Z Barceloną nie było żadnej presji na drużynie, w pierwszym meczu z Tottenhamem wyszliśmy nastawieni poprawnie, ale za to, że coś nie jest zaepsute nie wypada chwalić. W dodatku drużyna nie prezentowała żadnego stylu, grała długą dzidę na aferę. No i ta obsesja na punkcie centymetrów w ataku i przekonanie o świetności polskich kopaczy( Łobo, Iwański, Grzelak).
http://www.weszlo.com/news/4942 No to chyba mamy potwierdzenie tego kto trenerem przy Łazienkowskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Masz coś jeszcze do powiedzenia wroniecki moralizatorze? A może chciałbyś się skupić na swoim zasranym podwóreczku, zanim zaczniesz uczyć "wstydu" całą Polskę? Powiedz, kibicu Amici/ Lecha (?) Jeśli chcesz, to powiem Ci, OBIEKTYWNIE (pewnie nie znasz tego słowa) jak wyglądała sytuacja mniej więcej rok temu o tej porze. Otóż żydy były na miejscu "zapewniającym" im spadek do starej drugiej ligi. Wy byliście niezagrożeni na miejscu 3. (7 pktów nad Gorclinem- podobnie jak Wy, cierpiącym na rozdwojenie jaźni). Żydy, gdyby wygrały mecz u Was, to przy korzystnym układzie tabeli (który się przytrafił), gwarantowały sobie pozostanie w starej I lidze. Skończyło się remisem, który nic nie zmieniał, bo dziewczyny miały gorszy stosunek, że tak powiem, bezpośrednich spotkań ze wszystkimi drużynami, które miały tyle samo punktów. Teoretycznie- lecą. Praktycznie, jak było widać, trudno się wyzbyć ot tak kurewskich nawyków, nawet kiedy patrzy cała Polska (bo w Krakowie chyba nikogo nie zaskoczyli), więc poszły doniesienia, nastąpiło utrudnianie śledztwa itd- no kurewstwo pełną gębą. I co? I udało się, bo trafiło na "grunt" złożony z podobnych kurew jak i oni- czyli "działaczy piłkarskich". A to, że Wy ten wynik i ten mecz jakoś ****a ubraliście w ideologię, nadaliście wyruchaniu Cracovii jakiś tam sens i przekazaliście to reszcie Polski na stuprocentowej napince jako prawdę objawioną, to niczego nie zmieni, oprócz tego, że ludzie zamiast się dziwić zaistniałej sytuacji, zaczną się z niej (Was) śmiać. Tak to wygląda OBIEKTYWNIE i pewnie OBIEKTYWIZMEM kierował się Flamengista, pisząc swojego posta. Dziękuję, dobranoc. (mam nadzieję, że ten mały off topic zostanie mi wybaczony )
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 11.05.2010 o godz. 15:08.
![]() |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Sie okazało, że Niedzielan zupełnie przypadkowo i nieumyślnie się zderzył z łokciem Cionka.
I to już drugi raz w tym sezonie. Dawidowski - 2 mecze zawieszenia za uderzenie bez piłki. Szkoda że nie karzą za umyślne czerwone kartki. http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...0_05_2010.html
Ostatnio edytowane przez sandbender : 11.05.2010 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Co byście złośliwcy nie pisali - Grzelak jest wysoki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.05.2010 o godz. 15:58.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A mi się wydaje, że Grzelak po sezonie odejdzie.
Z twarzy pasuje do Cracovii, tylko czy będzie chciał grać w 1 (drugiej) lidze? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja kiedyś chciałem widzieć go w Wiśle...
przepraszam... |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Gazeta.pl przechodzi samą siebie. Ja rozumiem mieć sympatie klubowe, ale to zwykłe przegięcie:
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,78...wego_orla.html Cytat:
Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie martw się Proud, ja również. I strasznie się wkurzałem, że poszedł do Legii.
Jak się okazuje, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Banita
Offline |
|
||||||
|
Jak chcesz spiski to wejdź sobie na wasze forum. Zawsze jak chcę sobie poprawić humor to tak robie. Kilka pozycji, praktycznie z jednej tylko strony tematu "ekstraklasa":
spaniel: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do naszego niby "ciągłego pokrzywdzenia"... nostradamus: Cytat:
Chcecie uczciwości to WON do okręgówki za korupcje, awansujcie sobie jak Lechia po szczeblach do elity i będzie ok. Tak czy nie? Jak ty w ogóle możesz na tym forum wspominać o spiskach? Najbardziej krystalicznie czysta drużyna w ekstraklasie a kibic najbardziej korupcyjno-sprzedajnego klubu ma czelność wspominać o przekrętach W główkach sie po*******iło![]() spaniel Cytat:
|
|||||||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
tak panie "obiektywny"... lepiej się było podłożyć Cracovii (jak Lazio Interowi "bo się kibice przyjaźnią) i spuścić Arkę do 1 ligi.. i czekać na wysyp oszołomów którzy mieliby albo "ubaw" że spuściliśmy Arkę, albo nerwobóle, że "daliśmy się" utrzymać Cracovii
typowy obiektywizm... oczywiście na tym forum nie było postów o tym żeby zmłócić Lechię w przedostatniej kolejce jak najwyżej się da nie patrząc na to że mogą spaść taka jest piłka. i piłkarze mają grać do końca. @Kordel_Walker... poszukać ci teorii spiskowych na KAŻDYM forum? włącznie z Twoim ulubionym? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Napisałem, że Legia to drużyna bez jaj.
Pozostałe dwie to nie są inwektywy w moim odczuciu, chyba że każdą krytykę nazwać inwektywą. Widzisz, jaki z Ciebie kłamca i manipulant? Nie wstyd Ci? Nie musisz się ze mną zgadzać, ale nie rób ze mnie chama tylko dlatego, że tak Ci łatwiej mnie zaatakować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.05.2010 o godz. 17:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Amikarze nie mają prawa głosu a skttrbrain śmie tu pisać, że domeną tego forum są spiski, na forum Amiki spiskowe teorie...obłuda, zakłamanie, fałsz, dwulicowość...żal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
P.S - Dziekuje za wycieczke osobista i za obrazanie mojej osoby , kultura osobista sie klania... |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Wystarczylo ze na ostatnia kolejke zroilibyscie sie Amika, a jako ze Wronki i koszernymi i sledziami maja kose, to sprawa prosta jak dupcenie. Kazdy by zrozumial. Wygrywacie z bydlem, spuszcacie areczke, feta na trybunach, a np po 2 dniach znowu sie robicie Lechem i oplakujecie niegodziwosc wiesniakow z Wronek. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ruch 1-0!!!!!!!!!!!!! Wisła do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ruch prowadzi! Dziekuje !
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Na razie realizowany jest czarny scenariusz dla Śląska. Arka wygrywa, Śląsk dostaje od Odry.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
E już remis w Wodzisławiu, zgodnie z tradycją.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
I dobrze, bo to świetny wynik dla nas. Śląsk gwarantuje sobie utrzymanie, a Odra niemal pewna spadku. Tylko żeby Wrocławianie to utrzymali.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Amica wyrównała. Trzeba tej Cracovii coś strzelić, bo nie wierze, że Ruch uciągnie ten remis do końca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to Śląsk znowu przegrywa...
O Sotirovic wyrównał! Noo i prowadzimy już, znowu nasz Serb!
Ostatnio edytowane przez 63624 : 11.05.2010 o godz. 19:47.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Śląsk wygrywa 3:2
WKS! ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech Odra wreszcie spłynie z ekstraklasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
juz 4:2 dla Slaska
![]() PS: To co, macie juz mistrza czy musicie wygrac z Odra jeszcze? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
remisik wystarczy, wszytko przez gorszy bilans z Lechem
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No chyba nie wystarczy, bo Lech prowadzi...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dramat, Lech mistrzem...
|
|