|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Tylko nie to...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jaja jak Berety...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kpina i tragedia. Teraz to o majstru można zapomnieć. Henio może był dobry ale jak miał pake z Żurawiem, Frankiem itd na czele, natomiast pokazal w Górniku, mimo iz miał mocny skład jak na nasza lige nie potrafił utrzymac zespołu....
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ja się cieszę.
nadchodzi dobra era |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No to okazało się że kolega miał pewne info
)![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Śmiać się czy płakac?
Ja straciłem do niego szacunek.. ale jakim cudem Cupiał mu przebaczył to do tej pory nie rozumiem... ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciekawie, obyśmy znów się zastanawiali przed meczem 4 czy 5 bramek strzelimy
![]() Wielkie słowa uznania dla kolesia z forum... nica nie pamiętam na "I" się zaczyna, który wczoraj informował o Kasperczaku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No to teraz zobaczymy co pokaże jak niema zawodnikow ? Lepsze to niż Schafer.Teraz widać jakie portale mają wiadomości nikt nie trafił ze bedzie Kasperczak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szok. Teraz to nie wiadomo czego się spodziewać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie sa ci kotrzy wczoraj tak zawistnie gnoili uzytkownika InfinitI? :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jak dla mnie: z deszczu pod rynne .......................
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To była jedyna sensowna opcja z polskich trenerów. Jestem szczęśliwy, że Cupiał po tylu latach zrozumiał swój błąd i wrócił do Kasperczaka. Zwolnienie Skorży też było wg mnie błędem, dlatego liczę, że po tym jak zdobędzie kolejne doświadczenia w innych klubach to kiedyś także wróci do Wisełki. Kasperczaka, uważam za najlepszego polskiego trenera. Cieszę się tym bardziej, że aktualnie mieszkam w Gdańsku i mam już bilet na mecz środowy, który mam nadzieje będzie przełomowy dla Wisełki. Henryk! Kasperczak!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam mieszane uczucia, bo wiadomo jak było w Zabrzu..
cóż pożyjemy zobaczymy... oby sztab szkoleniowy dobrał sobie na poziomie i nie "po znmajomości" bo poraz n-ty Kowalika w Wiśle nie chcę widzieć;p ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kasper...
chyba lepiej już mógł Maciek zostań do końca sezonu... ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no to niech zrobi z Jirsaka nam Szymkowiaka a z Łobo Uche.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
co to kurva ma byc
moze wrocił po to zeby sie dalej o pieniadze sądzic z Wisłą?! a mialem nadzieje ze trenerem zostanie Kazek Moskal albo Tomek Kulawik a tu tego wzieli znowu PARODIA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja się osobiście ciesze z powrotu Kasperczaka
Może wprowadzi on ducha drużynie tak jak uczynił to za czasów gdy Wisła byla potęgą w PUefa Podziękowania dla Macka i Szacunek dla Henia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jestem w szoku, kto by spodziewal ze to on.. z polskich trenerow mimo wszystko sensowny wybor
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Umowa z Henrykiem Kasperczakiem została podpisana na dwa lata, nie licząc okresu do końca bieżącego sezonu. Wiemy już, że sztab szkoleniowy opuści trener przygotowania fizycznego. Reszta sztabu pozostanie bez zmian.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak i teraz wszystkie Interie i inne badziewa widać ile są warte, weszlo już widziała szkopa przy Reymonta, głupota polskich dziennikarzy nie zna granic!!!!!!!!1
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
szok.............
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jestem zdegustowany. Mam tylko nadzieje ze na te 10 meczy drużyna zareaguje pozitiwnie a potem niech leci.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam wielki szacunek do Kasperczaka ale myśle ze teraz przydałby sie nam trener zza granicy, który potrafiłby wziać za ryj to całe towarzystwo i poprowadzić ich w dobra strona.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
najlepsze w tym wzsystkim jest to ze pod koniec ub. roku zakonczyla sie dopiero sprawa w sadzie o odszkodowanie jakiego sie domagał..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
moze wkoncu bedziemy mieli dobrego napadziora i bramkarza
![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
moze doczekam Wielkiej Wisły trenera Kasperczaka jak juz bylo kiedys !!! powodzenia trenerze Kasperczak i powodzenia dla trenera Skorzy gdzies na szlaku trenerskim
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Hmmm zobaczymy co zrobi Kasperczak w naszym klubie ponownie. Mam jednak powazne obawy czy to ze gdy za dwa dni gdy wygramy z Lechia to okrzykna Kaspra cudotworca, a to tak naprawde bedzie wieksza zasluga samych pilkarzy ktorzy dostana wiatr w zagle.
W kazdym razie zyczmy powodzenia panu Henrykowi w pracy z naszym zespolem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam nadzieję ze poleci Terittzoli czy jak mu tam i Bahr znów zajmie się sam drużyną co wcześniej mu dobrze wychodziło
ps też wam na weszło.com nie chce wejść? ![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|