|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
no tylko że ogórki to są w 2 lub 3 rundzie eliminacji LM i w ostateczności w grupowek LE
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
"Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz ni dzieci nam germanił" i po paru cięższych treningach, ten fragment Roty zaczną nucic nasze zmanierowane gwiazdki i już będzie po Schaferze. Zobaczycie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
lawina krytyki na mnie i na tych co krytykują Waszego nowego idola
..Obstawiam,że dotrwa do konca sezonu i wróci do ZEA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ha, ciekawe co taki Niemiec zrobi we Wiśle. Obym się mylił i ten trener (jeżeli Boguś go zakontraktuje) się u nas sprawdził.
Jedyny minus Jaki zauważyłem u Skorży to wiek... Wydaje mi się, że dla tego takie gwiazdy pokroju Brożka miały w dupie bieganie! Bo jak to kur** wytłumaczyć jak zawodnik zbijający taką kasę może mówić o braku motywacji?! Mam nadzieję, że nowy trener jaki by nie był "zeszmaci" trochę te gwiazdy tak a żeby przypomnieli sobie za co mają płacone takie ciężkie pieniądze! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przypuszczam że są tylko 2 możliwości w tym momencie
wariant A - Schafer ma już dogadany kontrakt z Wisłą w 100% i zaraz złoży lub złożyl podpis wariant B -negocjacje z trenerem trwają z względu na oszczędności Wisła próbuje jak najlepszy dla siebie kontrakt wynegocjować i może się okazać że Schafer nie przystanie na warunki wtedy do końca rundy drużyne poprowadzi Moskal z Kulawikiem ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciekawe co powiecie jak wygramy z Lechią ? zasluga nowego trenera? zasluga Skorzy bo wreszcie odpalili? czy pilkarze zaczeli grać bo sie pozbyli Skorży?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Tak już na poważnie to przykładem zachodniej myśli szkoleniowej może być także Bakero, więc nie każdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Juras na plus ma kontakty na górze
A tak poważniej to tak doświadczony trener na pewno wymusi kasę na transfery po sezonie i póki co większych plusów nie widzę. Nasi grajkowie wiedzą, ze nawet starszych panów u nas w kraju się kopniakiem odprawia więc nie specjalnie muszą się dalej przykładać no ale coś na pewno się zmieni i oby na plus. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
WHITE*STAR - Jaki ****a Bakero? Kogo ty porównujesz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ja .......e przestańcie pisać co to niby będzie Nostradamusy, co będzie to zobaczymy nie wolno nikogo skreślać na starcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/de/forum/84/...8/anzeige.html
Jest tutaj pare ciekawych komentarzy o Schäferze. Wiem ze jakos nikt tutaj za tym trenerem nie jest ale w Niemczech ma on naprawde dobra marke. Jest tu takze mowa ze trener chce wrocic do eurpoejskiej pilki...jakos wszystki pasuje. Ciekawy komentarz: "Und bessere ausländische Namen sind für polnische Klubs nicht drin." Jezeli jakis klub z naszego kraju chce zagranicznego trenera, to ze takie pieniadze jakie sie u nasz placi, Schäfer to chyba najlepsza opcja... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Nie chce mi sie dalej dyskutować kto jak i ile za ile czy Niemiec czy Żyd, wszytko pokaże przyszłość,a teraz piszemy tylko bajki... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Koledze chyba chodziło o przedstawicieli Polskiej Myśli Szkoleniowej ;-)
![]()
OPĘTANI
![]() :::: |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
P.S. Prawdopodobnie to my trafilismy idealnie bo jesli facet ma mentalnosc sportowa z polowy lat 90 to idealnie trafilismy bo nasi pilkarze maja umiejetnosci i mentalnosc sortowa tez gdzies w tych latach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
To, że polscy kopacze źle kopią, to jest nie tylko ich wina, a raczej przedewszystkim trenerów, złych boisk, złej mentalności itp.Ja nie chce sprowadzać do Wisły armii obcokrajowców, wszak mówimy o trenerze z jakimś tam zagranicznym doświadczeniem. To, że nasi kopacze coś potrafią nie ulega wątpliwości.Może doświadczony trener będzie w stanie jeszcze wykrzesać, nauczyć jakiś schematów rozgrywania piłki, a nie tylko wykopywanie do przodu... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ten Niemiec, wcale nie musi wypalić. Jest jakaś nadzieja, że będzie lepiej ale równie dobrze może być klapa.
Co do tej jego dyscypliny to spokojnie też. Przez dłuższy czas trenował jakichś leniwych arabów więc hard-workowych treningów się oduczył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak to mówi stare przysłowie - "z gówna bata nie ukręcisz"! Z czego nowy trener ma zrobić mistrzowską walczącą o najwyższe laury drużynę? Z Pawełka, Alvareza, Jirsaka, czy gwiazd Łobodzińskiego, Małeckiego i Brożka którzy są tak dobrzy, że mogą mieć wszystko głęboko w czterech literach?
Tak poza tematem ciekawe jakby Brożek wyglądał w Fulham? Pewnie wypadł by gorzej niż Smolarek i Rasiak razem wzięci! Żal... Niech najpierw piłkarze zmienią podejście a potem myślmy o trenerach! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
rozwalił mnie dzisiejszy news... NONSENS!!! założe się, że żaden "markowy" trener nie przyjdzie do Wisły tylko byle jaki Polak co nic sensownego nie osiągnął.
jak się robi taki desperacki ruch to trzeba mieć dobrą alternatywę tj. Aughentaler, aby dał piłkarzykom taki wycisk, żeby się posrali! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje,ze ten szkop jak przyjdzie da im po dupie solidnie...Co do wysokosci kontraktu to pewnie sie nachapal z Emiratach przez 2 lata i trochu spuscil z tonu...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hmmm...., a ponoć jednak nie Schaefer
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Własnie zauważyłem,że znikneła wiadomość na stronce ze wszystko wskazuje na Winniego
W takim wypadku,kto? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pisz rav bo mi zaraz klawisz F5 padnie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak, na pewno Kasperczak.
Za wpisy typu "Henio", "Henry", "Kasper" itd.. oraz wklejane zdjęcia mam ochotę rozdawać bany. Co za ludzie...
Ostatnio edytowane przez rav : 15.03.2010 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak by wrócił Henryk to szok..BTW,pogodzili sie z Panem Cupiałem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Wisła Kraków. Mistrz Polski... Lider Ekstraklasy.. ŁAKOMY KĄSEK dla nawet niegorszych trenerów, bo dlaczego nie wygrać MP i nie awansować do LM lub LE skoro jest szansa? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|