The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2010, 19:42
Z miłą chęcią zacytuję wypowiedzi sprzed 3 tygodni, po tym jak Lechia rozgromiła Legię. Co mi co
niektórzy napisali :

Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Pięknie pięknie tak się jeździ z cwaniaczkami, tak się goli frajerów.
tofik napisał(a):Wyświetl post
Uważałbym z tym, my jeszcze z Lechia nie graliśmy,
mic napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co napiszesz za 3 tygodnie, czy tez bedziesz cwaniaczkiem

Abstrahując już od niskiego poziomu wypowiedzi użytkownika mic, który kompletnie wówczas nie doczytał o czym piszę, mogę z radością stwierdzić, że cieszę się z tego, że drużyna, która rozgromiła Legię z Warszawy - została dzisiaj przez nas rozgromiona.

I co teraz powiecie, mic i tofik w kwestii wiary we własną drużynę? Tym razem Ty Mic chcesz powiedzieć, że jesteś "cwaniaczkiem" ?

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.10.2010, 19:48
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Korona, GKS i Jaga już zaczynają łapać zadyszkę Można powiedzieć, że wszystko wraca do normy.
Do normy to wszystko wróci jak jeszcze Polonia spadnie o kilka miejsc w dół, bo wcale taka zajebista w porównaniu do Korony, GKS czy Jagi nie jest.
Odpowiedz cytując
Ribas
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.10.2010, 20:10
Titto napisał(a):Wyświetl post
Do normy to wszystko wróci jak jeszcze Polonia spadnie o kilka miejsc w dół.
Powiedziałbym, że nawet o ligę w dół
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.10.2010, 20:18
Titto napisał(a):Wyświetl post
Do normy to wszystko wróci jak jeszcze Polonia spadnie o kilka miejsc w dół, bo wcale taka zajebista w porównaniu do Korony, GKS czy Jagi nie jest.
Chyba musiałeś mieć nieprzyjemne spotkanie z Polonistami, że tak najeżdżasz na KSP W piątek okaże się jak Jagiellonia jest mocna, bo jedziemy do nich.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 23.10.2010, 20:19
Martwi natomiast ciągle słaba dyspozycja Śląska. Oni potrzebują punktów, bo remisy to za mało. Mam nadzieję, że Górnik jutro coś zawojuje, Lech niech gra w LE bo pozytywnie się to przekłada na ich dyspozycję w lidze
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Stary 23.10.2010, 20:22
Chyba musiałeś mieć nieprzyjemne spotkanie z Polonistami, że tak najeżdżasz na KSP W piątek okaże się jak Jagiellonia jest mocna, bo jedziemy do nich.
jaga u siebie a jaga na wyjeździe to dwie różne drużyny. z jagą w białymstoku nie daję wam dużych szans.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 23.10.2010, 20:33
Tak, a ty najeżdżasz na Koronę i Jagę jakby twoja Polonia była taka wielka.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 23.10.2010, 20:47
leszekm_ napisał(a):Wyświetl post
jaga u siebie a jaga na wyjeździe to dwie różne drużyny. z jagą w białymstoku nie daję wam dużych szans.
Ten mecz może okazać się jednym z łatwiejszych, ponieważ wreszcie nie będziemy musieli prowadzić gry, ale będziemy mogli zagrać z kontry.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 23.10.2010, 20:49
Ten mecz może okazać się jednym z łatwiejszych, ponieważ wreszcie nie będziemy musieli prowadzić gry, ale będziemy mogli zagrać z kontry.
Pierdo*isz.
Wygraliście mecz z Cracovia i już myślcie, że będziecie lać wszystkich po kolei.
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 23.10.2010, 20:56
Łatwiejsze mecze będziecie mieli w 1 lidze tam gdzie wasze miejsce dumo Grodziska Wielkopolskiego
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Stary 23.10.2010, 21:21
Takie jak to(oficjalny cytat z forum czarnych dziewczynek po dzisiejszych manifestacjach w stolicy):
Cytat:
Nie wiem ilu było cweli i wali mnie to, natomiast z deka się przeraziłem jak już po marszu polazłem do metra na Gdańskim i nagle z metra wyskoczyło ok. 100-200 cweli. Pały zjawiły się błyskawicznie a ja miałem sporo farta bo idąc do metra trochę mnie przyparło, odlałem się a potem zacząłem się ogarniać bo już zimno było. Miałem rozpiętą kurtkę a pod nią szal... Nie wiem czy potrafiłbym biec ze spodniami na kostkach :mrgreen:
Hasłem przewodnim dzisiejszych manifestacji jest: wspierajmy polskich orłów. Skocznia narciarska na k6
Ostatnio edytowane przez legion18 : 23.10.2010 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 24.10.2010, 07:41
Dzis szykuje sie ostatni mecz w Lechu dla Zielinskiego bo nie sadze ze wygraja w Zabrzu.
godz. 11 cafe futbol
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.10.2010, 08:00
Przebudzili sie.... Zobaczymy na jak dlugo Wszystko wraca do starej normy... Oby Leszek tez dzisiaj cos umoczyl

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 24.10.2010, 08:54
Panowie a jak się skończyło z tymi manifestacjami w Warszawie? Ile osób z Polonii, ile z Legii? Spotkały się oby dwie grupy czy wszystko na spokoju? Dobra znalazłem już wszystko http://www.legia.net/wiadomosci,3903...djecia%29.html
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 24.10.2010 o godz. 09:13.
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Stary 24.10.2010, 09:25
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Panowie a jak się skończyło z tymi manifestacjami w Warszawie? Ile osób z Polonii, ile z Legii? Spotkały się oby dwie grupy czy wszystko na spokoju?
wszystko na spokoju. Rodowici mieszkańcy Warszawy zostali bezpiecznie doprowadzeni zarówno na miejsce manifestacji jak i potem na własne życzenie odeskortowani przez policję pod stadion. Poloniści czynili starania by odebrano nam zgodę na kontrmanifestację, wszak wszyscy wiemy, że hasło "precz z komuną" to pierwsze którego uczy się młody kibic ekipy z Konwiktorskiej. Pośród manifestantów dało się zauważyć niejakiego Wojciecha Olejniczaka(jak wiadomo patriotyczny, powstańczy klub Polonia trzyma się z dala od czerwonych). Poza tym wśród nich było wielu mieszkańców Krakowa wyznania mojżeszowego, gdyż kto jak kto ale to właśnie oni są od tego aby rozliczać prezydent Warszawy z jej polityki... Według niektórych dziewczyn było ich "spokojnie ponad 1500", my mamy na ten temat inne zdanie ale skoro tak twierdzą to tak było Poza tym uznają wczorajszą manifestacją za wielki sukces, gdyż byli w telewizji. Zapewne tysiące warszawiaków będzie teraz głosować na czerwonego Wojtka, bo ten obiecał nowy stadion klubowi z którym utożsamiają się wszyscy rodowici mieszkańcy miasta.

http://legionisci.com/news/39891_700..._Bankowym.html
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.10.2010, 09:55
W zeszłym tygodniu wszyscy zachwalali Jagiellonię, że gra futbol z kosmosu bo powiozła Bytom 3:0. Tymczasem pojechali na Widzew - trudny teren - i zabawa się skończyła. Białostoczanie mają wielki problem w meczach wyjazdowych i moim zdaniem to ich w efekcie wyłączy z walki o mistrzostwo.

Zobaczymy jak dzisiaj wypadnie Lech w Zabrzu. Wydaje mi się, że nasza porażka z Górnikiem była wynikiem głównie ciężkich treningów i tego, że zawodnikom brakowało świeżości po zgrupowaniu w Zakopanem. Dzisiaj Lech wyjdzie na murawę mając w nogach czwartkowy mecz z Manchesterem City, może być ciekawie. Jako ciekawostka wyniki meczów ligowych Lecha rozegranych zaraz po spotkaniach w europejskich pucharach:

Lech Poznań - Cracovia 5:0 22-08-2010
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań 2:0 29-08-2010
PGE GKS Bełchatów - Lech Poznań 1:0 03-10-2010

2 wyjazdy i 0 punktów. Na mecz z Cracovią trzeba brać poprawkę, bo nie wygrać z nimi w tym sezonie to prawdziwa sztuka.
Coś mi się wydaje, że kolejna przegrana to byłoby już za wiele jak dla Rutkowskiego i Zieliński mógłby polecieć, więc Poznaniacy wyjdą na boisko zmotywowani.
Remis jest jednak w zasięgu Zabrzan i taki wynik również dla nas byłby dobry, bo mielibyśmy punkt straty do Górnika i 6 przewagi nad Lechem.
Ostatnio edytowane przez MCX : 24.10.2010 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.10.2010, 11:04
To było do przewidzenia. Strzelić i czekać jak Jagiellonia sobie poradzi z obronym ustawiieniem przeciwnika. Najlepsze na to jest zagranie atakiem pozycyjnym, ale jest jedno ale, Jagiellonia czegoś takiego nie potrafi.Klepia,że aż oczy bola. To co pisałem w piątek. Ustawić sie dobrze, strzlić bramkę i Białystok nie istnieje z tym swim dzida i do przodu. Żadnej myśli przewodniej w grze Jagiellonie nie ma,wbrew temu co chcą niektórzy zauważyć
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 24.10.2010, 11:09
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Panowie a jak się skończyło z tymi manifestacjami w Warszawie? Ile osób z Polonii, ile z Legii? Spotkały się oby dwie grupy czy wszystko na spokoju? Dobra znalazłem już wszystko http://www.legia.net/wiadomosci,3903...djecia%29.html
Polonii ponad 1000, Legii około 700 według danych podanych przez policję. Polonia skupia się na sobie, natomiast Legia na bluzganiu Polonii i wołaniu o stadion dla ich fan clubu Hutnika Warszawa. Podczas manifestacji obitych kilkunastu lapsów z Powiśla.

http://ksppolonia.pl/web/galerie/201...g/D23G8607.jpg
Powód: foto
Ostatnio edytowane przez PoloniaDumaStolicy : 24.10.2010 o godz. 11:28.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 24.10.2010, 11:13
Wg Cafe Futbol, do Legii w zimie wraca Janczyk.

---------------------------
Kolezanko z Polonii, moze bys pokazała zdjecia spod Bankowego a nie z poczatku tego "przemarszu"?

Bo jest roznica pomiedzy jednymi fotami a drugimi ;]

--------------------------
Zycie Warszawy napisał(a):
Kilkuset fanów Polonii pojawiło się w sobotę pod stołecznym ratuszem, by domagać się nowego stadionu. W tym samym czasie trzy razy liczniejsza grupa zwolenników Legii postanowiła popierać budowę mostów, dróg i przedszkoli. Na miejsce dotarli uzbrojeni policjanci i oddział funkcjonariuszy na koniach.
Mniej liczna grupa fanów Polonii zapowiedziała tam demonstrację w sprawie budowy nowego stadionu dla ich drużyny.
Kilka raz liczniejszy tłum kibiców Legii przyszedł na pl. Bankowy z hasłami: "Prosta matematyka - most dla stolicy zamiast remontu kurnika", " Lepszy wybieg w zoo dla słoni, niż trybuna dla Polonii", "Trzeba mostów, dróg, przedszkoli - Warszawa Polonia... ignoruje!" czy "Chcecie stadionu nowego, piszcie do Grodziska Mazowieckiego".
Od Kiedy 700, jest liczba 3 razy wieksza od 1000?
Ostatnio edytowane przez killzone : 24.10.2010 o godz. 11:36.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.10.2010, 11:21
Polonii ponad 1000, Legii około 700 według danych podanych przez policję. Polonia skupia się na sobie, natomiast Legia na bluzganiu Polonii i wołaniu o stadion dla ich fan clubu Hutnika Warszawa. Podczas manifestacji obitych kilkunastu lapsów z Powiśla.
legionisci.com napisał(a):
Pod ratuszem fanów "Czarnych Koszul" i "Pasów" było ok. 450. Według nich samych liczba osób popierających budowę stadionu oscylowała wokół 1500. To nie pierwsze i zapewne nie ostatnie naciąganie swojej liczby ze strony kibiców klubu z K6.
Rozmnażają sie jak króliki
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.10.2010, 11:32
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
To było do przewidzenia. Strzelić i czekać jak Jagiellonia sobie poradzi z obronym ustawiieniem przeciwnika. Najlepsze na to jest zagranie atakiem pozycyjnym, ale jest jedno ale, Jagiellonia czegoś takiego nie potrafi.Klepia,że aż oczy bola. To co pisałem w piątek. Ustawić sie dobrze, strzlić bramkę i Białystok nie istnieje z tym swim dzida i do przodu. Żadnej myśli przewodniej w grze Jagiellonie nie ma,wbrew temu co chcą niektórzy zauważyć
A na Wisłę to nie jest sposób ? Na Lecha, Legię ? Wszystkie polskie zespoły mają problem w ataku pozycyjnym. A my jeszcze mamy dziurawą obronę więc straty w tym ataku kończą się niebezpiecznie.

Kto pierwszy sie nauczy grac pozycyjnie ten bedzie dominował w lidze bo wtedy z cofnietymi zespolami bedzie mogl robic co chce, a jak sie przeciwnicy otworzą to tym bardziej dostaną gole, bo z kontry to kazdy grac potrafi.
..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.10.2010, 11:39
Dzisiaj w CF opowiadali ze Janczyk od nastepnej rundy w Legii... Nie powiem fajny ruch bo Murzyn sie przyda

Co do tekstu Tofika o grze pozycyjnej 100% racji. Tylko kto i kiedy sie tego u nas nauczy ?

Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 24.10.2010, 11:48
Widać, że wczoraj powstał drugi "antyinny" klub piłkarski w Polsce, który w nazwie ma tym razem hasło AntyPolonia, co jest równoznaczne z nazwą Legia, identycznie jak u Pasów jest ruch kibicowski AntyWisła, co jest jednoznaczne z nazwą Cracovia. Bo tak naprawdę, swoją współpracą z Walterowską medialnością, kibice Legii wraz z klubem Legia, wczoraj bardziej pomogli, nagłaśniając sprawę stadionu Polonii, niż jej zaszkodzili. Ruch AntyPolonii na Legii jest chyba ich największą kompromitacją w historii i to bez znaczenia na Disco-Polowy charakter Polonii

Ps. bez napinki, ale takl to odebrałem wczoraj
Ostatnio edytowane przez kot : 24.10.2010 o godz. 11:52.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.10.2010, 11:48
kreseq napisał(a):Wyświetl post

Co do tekstu Tofika o grze pozycyjnej 100% racji. Tylko kto i kiedy sie tego u nas nauczy ?

Kwestia jest taka, ze trener musialby byc gwiazda ligi. Tak, żeby po slabym wyniku każdy pisał, "nie mamy kim grać" a nie "trener jest do dupy co on robi" Zaufanie to rzecz kluczowa, żeby w Polsce sie pojawiła taka drużyna.
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj w CF opowiadali ze Janczyk od nastepnej rundy w Legii... Nie powiem fajny ruch bo Murzyn sie przyda
Podobno od 3 miesiecy nie gra, przybrał na wadze i ogólnie żenada z nim jest. Także musielibyście razem z nim tego Lubańskiego zatrudnić, żeby zrobił to samo co w Lokeren. Bo jakoś ine chce mi sie wierzyć, że Skorża jest w stanie odbudować formę u kogokolwiek.
..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.10.2010, 12:02
kot napisał(a):Wyświetl post
Widać, że wczoraj powstał drugi "antyinny" klub piłkarski w Polsce, który w nazwie ma tym razem hasło AntyPolonia, co jest równoznaczne z nazwą Legia, identycznie jak u Pasów jest ruch kibicowski AntyWisła, co jest jednoznaczne z nazwą Cracovia. Bo tak naprawdę, swoją współpracą z Walterowską medialnością, kibice Legii wraz z klubem Legia, wczoraj bardziej pomogli, nagłaśniając sprawę stadionu Polonii, niż jej zaszkodzili. Ruch AntyPolonii na Legii jest chyba ich największą kompromitacją w historii i to bez znaczenia na Disco-Polowy charakter Polonii

Ps. bez napinki, ale takl to odebrałem wczoraj
Coz, troche racji w tym jest, ale tylko troche Polonia o ile dobrze pamietam wystepowala o brak finansowanie stadionu Legii co prawda jako klub ale kibice tez wszedzie gdzie mogli naglasniali sprawe.
Bardziej jednak chodzi o to ze stadion ok, ale po cholere tak duzy? Ja rozumiem ze u Nas tez nie bedzie zawsze kompletow, ale na Boga, Znicz Pruszkow ma wiecej kibicow niz Polonia Warszawa.
Nasi kibice byli tam w pewnym waznym celu... Kto nie zalapal ten mial pecha
Powiedzmy sobie otwarcie : 10-15k w zupelnosci im wystarczy. W Warszawie jest tyle wydaktow naprawde adekwatnych do potrzeb miasta.
To tak jakby wybudowac 50k stadion Poloni Bytom. Graja w ekstraklasie? Graja. Maja ponad 180k ludnosci? Maja. Wiec w czym problem? Po cholere modernizowac ? Po cholere dopasowac wielkosc do mozliwosci zapelnienia? Lepiej trzasnac z kasy miasta kolosa bo to jest przeciez wielki medialny klub ktorego kibice bez problemu zapelnia 92928292829 miejsc.
To sie nazywa wywalanie kasy w bloto i zaklinanie rzeczywistości. Musza miec jakis stadion bo to co teraz maja to wstyd na caly kraj a moze i swiat. 10-15k i komu to bedzie przeszkadzac?

Bylo ich 1600? Z rodzicami chyba przyszli plus pasiaste laski ale po meczu to mogli sie "szarpnac" na pomoc
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.10.2010 o godz. 12:05.

Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 24.10.2010, 12:11
Jakaś patologia u nich z tym stadionem.
Też nie rozumiem po co im tak duży stadion, jak oni nawet tego na 7 tys. nie potrafią zapełnić.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.10.2010, 12:21
Tylko mnie się wydaje, że od momentu ujawnienia afery korupcyjnej, Cracovia ukochany klub Cyrankiewicza ma ciągłe problemy z utrzymaniem się lidze?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.10.2010, 12:22
Tez mam przeczucie, ze Lech przegra w Zabrzu.

A z tym Janczykiem, to ciekawa informacja...Legia bedzie miala mlody, zdolny, polski atak: Kucharczyk, Kosecki(podobno gwiazda w I-szej lidze) i Janczyk.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.10.2010, 12:26
Jak Polonia będzie grać przez kilka sezonów o puchary, do tego będzie komfortowy obiekt a nie taki chlew jak jest teraz to frekwencja może im się podnieść tak do średniej 7-8 tysięcy. Zagłębie Lubin do czasu nowego stadionu miało dużo gorszą frekwencję niż teraz. Na taki chlewik jak K6 czy stara Łazienkowska wielu się po prostu nie chce chodzić (pikiniki).

A ja zawsze powtarzam - wrogom (Legia, Lech) życzę jak najgorzej, więc niech się ta Polonia im rozrasta w Warszawie (bez względu że lubię sobie pogadać z kibicami Legii i prywatnie do nich nic nie mam - no ale wiadomo)
I gdyby się tego legioniści nie bali, nie bawiliby się w kontrmanifestacje. Chodzi oczywiście o kibiców pikników, bo w innym względzie długo nie będzie zmiany.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.10.2010, 12:26
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze Kosa nie bedzie juz gral w Legii. Tam ma pewne miejsce w skladzie, w Legii nigdy nie wiemy jak bedzie po okienku. Teraz by sie przydal ale jesli kogos kupia i ten ktos bedzie lepszy od Mezengi ( a pewnie bedzie bo od niego trudno nie byc lepszym ) to mlody Kosecki usiadzie na lawie. Niech sie chlopak rozwija i gra tam gdzie go chca i gdzie bedzie mial wieksze mozliwosci ciaglej gry. Nie wiem jak z kontraktem bo chyba moga go przedluzyc o 2 lata, ale to nic pewnego.

Ogryzek - Watpie by ktos sie bal kanalowcow To nie tak jak w Krakowie z Cracovia... inny wymiar kapelusza. Chodzi tylko i wylacznie o dopasowanie obiektu to realnych mozliwosci zapelnienia miejsc. Nie oszukujmy sie, pewnych granic sie nie przeskoczy, a jesli juz to na to potrzeba wiecej niz 5 lat.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów