|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mecz na prawdę dobry, chociaż szkoda tej czerwonej kartki w pierwszej połowie :]
PS. Aha i moim zdaniem forum Wisły to nie jest najlepsze miejsce do napinania się kibiców Legii i Polonii, no chyba że o czymś nie wiem :| |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
"I nikt mnie nie przekona że czarne jest czarne"
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Radovic musi mieć niezłą dziurę w kolanie skoro ręka Małkowskiego go w tej sytuacji nie zahaczyła. Na rente powinien iść czy cuś.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie jest reszta nogi
?![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A co za kolanko nie można potrzymać?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Co do samego meczu, to koledzy Legioniści wyrazili z grubsza to, co ja bym wyraził Natomiast mam zupełnie szczerą nadzieję, że Wisła pojedzie Lechię i że na koniec to my będziemy się ze sobą tłuc o MP (niech będzie, że jeszcze z Jagą, ktoś tu trafnie zauważył, że jako ten trzeci jest dużo ciekawszą propozycją niż Amica). Co ja na to poradzę, jestem konserwatywny i nie lubię takich wynalazków, jak kolejność w tabeli Jaga-Korona-Lechia-Bełchatów-Zabrze . Jakieś niepotrzebne unowocześnianie ligi.Poproszę Legia-Wisła-Jaga-cośtam-cośtam na koniec I spada Lech z Dysco proszę Od bidy mogą być Lech z Cracovią, w sumie na spadek Dysco raczej nie ma co liczyć niestety...![]()
Legionista
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kurde co to jest rozumiem forum otwarte ale ostatnich 20 postów to sama Legia idźcie się brandzlować zwycięstwem na inne forum np:
http://www.kreci_mnie_sergiusz_ryczel_z_nsport.pl/forum albo http://www.kocham_pape_waltera.com/forum |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
O jaki wyrafinowany pocisk. A o interpunkcji kolega słyszał?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Niektórzy z nas są tu dłużej niż ty i póki moderatorzy się nie zdenerwują trochę tu pobędą. Poza tym temat nazywa się chyba ekstraklasa co nie?! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie wiem czy peany pochwalne w stronę Legii nie są przedwczesne. Wczoraj mecz ułożył się dość dobrze (szybka bramka, nieudana pułapka ofsajdowa i karny), mogło nie być różowo.
Oczywiście są symptomy zdecydowanie lepszej gry niż na początku sezonu. Ja mam tylko nadzieję, że Wisła zaskoczy i gra o najwyższe stawki rozegra się miedzy naszymi drużynami. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z duza przyjemnoscia sie oglada gre Kucharczyka. Zycze temu chlopakowi jak najlepiej.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ku***, to już tylko My zostaliśmy na placu boju pt "dalej gramy muł"
Kucharczyk najlepszy ciągnie drużyne.(w każdym meczu...) E : Ale Amica, że tak powiem, nawet mi sie tfu tfu podobała w meczu z City a My oprócz brakowej akcji na Jagielloni nie pokazaliśmy nic. Czekam na przełamanie, ale nie wiem kiedy to nastąpi, może dziś brat bratu punkty odda bez gry Cracovii nie licze ani Polonii Bytom
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.10.2010 o godz. 10:50.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() EDIT: O fuj!! ![]()
Ostatnio edytowane przez spidey : 23.10.2010 o godz. 10:52.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Żałuję, że Śląsk nie wygrał wczorajszego meczu, bo ładnie by to wyglądało jakby "wielka" triada zamykała tabelę.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To już wiem dlaczego Radovic tak dobrze gra
Chłopak tylko czeka na gole, żeby sie pocieszyc z kolegami ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Manu na tym zdjeciu wygląda na jego dziewczyne.
To juz wiem po co go sprowadzili 8) ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Skorża wybronił się i to w dobrym stylu., Wg mnie co cię nie zabiję to cię wzmocni i będą coraz wyżej w tabeli. Żeby tylk naszym się tak chciało...:/
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
karnego nie było to fakt... Radovic pada jak zwykle, sędzia tym razem sie nabiera,, ale czy to wypaczyło wynik meczu? powątpiewam. Legia w tym meczu była zdecydowanie lepszym zespołem, ps. od dziennikarzy nigdy nie oczekuj bezstronności.. to nie ta bajka.
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 23.10.2010 o godz. 11:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak karnego nie było?
Gdyby go bramkarz za nogę nie złapał, to Radovic by tą piłke włożył chociażby wślizgiem. Wiadomo szkoda czerwonej, szkoda podania od przeciwnika które rozpoczęło akcje bramkową (Kuzera wspaniale podał Kucharczykowi?) 1-4 idzie w świat czyli w Polske, za tydzien nie będziemy pamiętać o karnym nawet ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam ten nagrany mecz na dekoderze i oglądałem, klatka po klatce... a fotki,, cóż ty widzisz to ze swojej perspektywy ja z mojej więc zapomnij, skocz do "łazienki i ochłoń twarz w zimnej wodzie.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ale fota
I to właśnie odróżnia zawodową piłkę od kopania na podwórku. Tam się całują po bramce, a na osiedlu to czasem i trudno o przybicie piątki ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Widac na powtorkach i na zdjeciach ze bramkarz perfidnie traca Radovica w momencie gdy ten go mija i ma przed soba pusta bramke. Jesli tego nie widzisz i uwazasz ze tam nie bylo kontaktu bramkarza z zawodnikiem ( bez udzialu nawet pilki ) to zmien okuliste lub zajmij sie Pokerem. Mozna miec obiekcje co do koloru kartonika...tylko tyle. Sorry ale niektorym naprawde pada na oczy. PS: Zagadka "cieplego" zawodnika Legii rozwiazana ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 23.10.2010 o godz. 11:41.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jak by nie było, Rado już MINĄŁ bramkarza. Biegnący za nim obrońca Korony dobiegł do piłki, więc Rado tym bardziej by do niej dobiegł. Musiałby być naprawdę niezłym bystrzachą, żeby w takim ułamku sekundy zdecydować się na poświęcenie stuprocentowego gola na rzecz karnego i czerwonej, których nie powinno być. Musiałby być jednocześnie totalnym ułomem, bo ryzykował utratę pewnego gola na rzecz tego, że sędzia się połapie. Sorry, ale powtórki + zdjęcia + kompletna niedorzeczność opisanej hipotezy skłaniają do tego, że jednak faul był.Edit: no aż obejrzałem sobie jeszcze raz te powtórki. Co Twój dekoder robi z obrazem, to ja nie wiem, ale z odległości widać jak Rado po minięciu Małkowskiego jest wytrącony z równowagi, a z bliska widać nie tylko jak Małkowski go łapie za nogę, ale też jak wręcz próbuje sięgnąć go drugą ręką.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 23.10.2010 o godz. 11:44.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ivica Vrdoljak 35 (k),
Mnie nikt nie przekona że karnego nie było, czarno na białym że był i został wykorzystany. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo... uderz w stół a nożyce się odezwą,,
Gratuluję zapalczywośći w bronieniu swojej tezy,na innym forum pewnie bylibyście zbesztani.. i to chciałem osiągnąć , wykazując naszą przewagę,,, Co do karnego , fakt bramkarz zawalił, Radovic wpadł , nio raczej otarł sie o jego ręce, A ten coż nie pierwszy i nie ostatni raz padł....dotktnięty czy też nie Raz się uda drugi raz nie.... |
|
|