|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie sie powtorze z pytaniem
![]() Najtansza w eksploatacji drukarka i urzadzenie wielofunkcyjne (tanie zamienniki) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam
Mam pytanie:jakie są przyrządy do mierzenia lub badania prądu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zawsze możesz jeszcze napisać Oscyloskop jak do szkoły.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest sama drukarka, bez ksera i innych bajerów. Jeden z najprostszych modeli, ale wychodzi od lat i większość ludzi (bo nie napiszę - wszyscy) bardzo go chwali. Zresztą przed zakupem pytałem kilku sprzedawców w różnych sklepach i ich opinia była bardzo podobna. Drukarka prosta, sprawdzona, a i na koszty eksploatacji narzekać nie można. Do tego jest mała i zgrabna wiec miejsca niepotrzebnie nie zajmuje.
Ale może jeszcze jakiś spec się wypowie w temacie. P.S. Nie, nie pracuję dla HP Polska ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kupiłem dziś w Avansie słuchawki, zwykłe słuchawki. Na opakowaniu pisze że pasują do PC, MP3, DVD i MAC. Tymczasem po rozpakowaniu okazuje się że jack jest za mały i nie pasują ani do PC, ani do MP3. Moje pytanie brzmi: Czy mam jakiekolwiek prawo/szanse przy domaganiu się wymiany bądź zwrotu pieniędzy? Rzecz jasna i tak się będę w razie czego wykłócał(25 zł niby nie dużo, lecz zawsze lepiej mieć niż nie mieć). Dodam że mam paragon, a pudełko jest w stanie nie naruszonym. Po ponownym zapakowaniu wygląda jak nowe. Z góry dzięki za odp
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie można wymienić miedziaki (1gr, 2gr, 5gr) na jakąś grubszą kasę? Zna ktoś jakieś sprawdzone banki, czy inne punkty w których bez problemu wymienią ? Wiem, że nie w każdym da się, dlatego szukam namiaru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie jaka kurteczke proponujecie na zime?
głownie mysle nad diverse,nike ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
NBP, PeKaOSA, PKOBP tam powinni rozmienić. Teoretycznie w kazdym banku powinni rozmienić tylko trzeba ich ostrzec, ale w tych trzech bankach powinno być od ręki
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 20.10.2010 o godz. 23:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Na poczcie też powinni wymienić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Pozdro ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Chyba, ze mają tam gdzie kupowałeś takie same słuchawki tylko z wiekszym jackiem to powinni bez problemów wymienic. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy w windows 7 zapisuja sie gdzies logi z bluescreenow? tak zebym mogl sprawdzic jaka jest przyczyna..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
medyk -> To jest chyba ten program: http://www.microsoft.com/whdc/devtoo...g/default.mspx
Poczytaj o plikach dmp bo to w nich są te informacje http://support.microsoft.com/kb/315263
Ostatnio edytowane przez Awe : 21.10.2010 o godz. 12:12.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
z długim rękawem.
ogarnij że się bo aż żal czytać. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Niektóre strony w firefoxie blokuje mi jakieś google-analytics.com. Nie ma reguły, które, np. onet nie działa, bo zamiast tego ładuje się jakieś gówienko i nie wiem czym to zlikwidować?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To ty się ogarnij... Chłopak zadał normalne pytanie, jak nie masz w tej sprawie nic do powiedzenia to lepiej się nie odzywaj...
Ja polecam bardzo diverse, zajrzyj tutaj: http://www.diversesystem.com/dvrs.html Sam mam jedną zimową i trzy lżejsze. Bardzo sobie je chwalę. Trzymają się świetnie Zimówke mam już kilka lat, nadal świetnie wygląda i jest cieplutka ![]()
Ostatnio edytowane przez pablo92TSW : 21.10.2010 o godz. 17:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nie wiem moze jestem inny ale chyba jak wybieram kurtke(czy cokolwiek innego) to ide do sklepu patrze co jest co mi sie podoba i co spelnia moje wymagania. smieszne sa takie pytania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam odtwarzacz DVD z funkcją odtwarzania DIVX. Odtwarzacz jest z Panasonica, no i mam parę filmów, które wymagają obsługi napisów. Ale w rozszerzeniu .txt mi nie otwiera. Które rozszerzenie musi być,aby otworzyć napisy? .srt ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Tak, .srt, przerobisz z txt na srt za pomoca np Subtitle workshop
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ile kosztuje bilet normalny na pociąg relacji Kraków-Wrocław
bede wdzieczny za pomoc bo strony pkp nie ogarniam za cholere. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powiedzcie mi jak się "śmiga" po necie z telefonem z WiFi, ale nieposiadajacym ekranu dotykowego, tylko normalny (dokladnie mowa o Nokii c3- klawiatura QWERTY)? Do tej pory miałem telefon dotykowy i internet wszystko bez problemu... ?
Z góry dzięki! ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
||
Mam c3 i działa wifi bez problemu, Jedyny problem jaki w nim zauważyłem to, że przy smsach pokazuje godzine przyjścia wcześniejszą niż faktycznie taki sms przyszedł http://smartos.pl/wp-content/uploads...4/e5_klaw1.jpg - nawigacja (kursorem) tym kwadratowym, (bokami), akceptacja środkowym.
![]()
Ostatnio edytowane przez ponury : 22.10.2010 o godz. 13:30.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chodzi mi o to - JAK uzywać internetu w tel. z normalna klawiatura? Tzn w dodtykowym - to wiadomo - dotkniecie ekranu na wybranej ikonie, itd, a na normalnej jak to funkcjonuje?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
normalnie, masz kursor którym kierujesz jakimiś przyciskami kierunkowymi, i jakimś głównym akeptujesz.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|