|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie najtaniej można zrobić koszulkę(zwykły t-shirt) z własnym nadrukiem?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyć tak na chłopski rozum co to jest stopa zwrotu?
Bo czytam te naukowe definicje i nie ogarniam szczerze mówiąc. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Widziałem że SA "wykorzystała" sobie ten motyw i wypuściła koszulki z podobnym nadrukiem, a ja nie bardzo orientuję się w świecie pamiątek więc tutaj moje pytanie - czy istnieją gadżety z herbem TS i tym motywem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy na sektor chyba G ( Stare E), są bilety dostępne w wolnej sprzedaży czy wszystkie karnety poszły ? I drugie pytanie. Jaką to flagę straciła Legia na rzecz Widzewa ?
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 18.10.2010 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Moje pytanie trochę z innej beczki dlaczego skoro terapia dla Pana Darka Zastawnego przynosiła efekty NFZ jej nie opłaca? Wiem że jest ograniczenie do 3 lat jednak skoro to choroba nieuleczalna oznacza że państwo bierze odpowiedzialność tylko za pierwszy etap? Czy każdy musi sobie później radzić sam? A co jeżeli go nie stać na 4kafle miesięcznie?
Ostatnio były w wolnej (chyba jak FC nie wykorzystają wszystkich). I jeszcze ma do was pytanie odnośnie szkół językowych. Czy znacie jakąś w miarę tanią przygotowującą do egzaminu TELC z rosyjskiego? przeszukałem neta ale ceny wahają się od 750-900za semestr plus kolo 600zeta za sam egzamin. Trochę dużo...
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 18.10.2010 o godz. 17:41.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, ma ktoś jakieś numery do krytych boisk w Krakowie?
Dzwoniliśmy na Dywizjonu 303 - straszny syf, nawierzchnia jak na hali, idealnie by było, zeby balon miał nawierzchnię jak na grębałowiance, ewentualnie skotnikach. Ktoś ma jakies pomysły? Ew. zna miejsca gdzie są balony w Krakowie? Nawet ze zwyklym igielitem mogą być (takim jak np. na balonie na Hutniku), z gory dzieki! ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zna ktoś jakiś sklep z przyborami kreślarskimi w okolicach AGH ?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Języki. Jak uważacie, jest sens się ich uczyć czy niekoniecznie. Pisząc uczyć, mam na myśli uczenie się aby rozmawiać,pisać a nie dla samego uczenia się,tak jak to większość robi. Czy wystarczy tylko znajomość języka angielskiego?A może angielski nie jest już uważany za język obcy, w zasadzie wszyscy lepiej lub gorzej w nim gadają i wszędzie na świecie w nim się dogadasz. Perfect angielski i już świat stoi przed tobą otworem czy może niekoniecznie?Znajomy który często jeździ do Chin mówi,że spokojnie dogaduje się w języku angielskim. Nigdy nikt do niego po chińsku nie wypalił, on nawet nie starał się uczyć tego języka. Spokojnie sobie radzi. I tak każdy z kim rozmawiam mówi,że po angielsku wszędzie się dogaduje. Sam także tego doświadczyłem. Będąc na Bałkanach podobnie, po angielsku się dogadywałem z innym nacjami również.
I tak nie wiem czy uczyć się portugalskiego, czy też angielski wystarczy. Tym bardziej,że z językami romańskimi nie miałem nic wspólnego. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chiny Chinami, jak pojechałem do Hiszpanii to dobrze że uczyłem się języka Cervantesa przez poprzednie kilka miesięcy bo inaczej nie byłbym w stanie zamówić kawy, z kolei we Włoszech posługiwałem się baardzo łamanym makaroniarskim (si, si, papamobile, Gianpaolo, fuoco nel fuoco, senza una donna i te sprawy
Powiem krótko, języki romańskie są bardzo przyjemne do nauki (przynajmniej dla mnie), może popełnię lingwistyczne faux pas, ale sądzę że taki włoski bardzo od hiszpańskiego się nie różni, a stamtąd mały kroczek do portugalskiego.
Ostatnio edytowane przez Watts : 19.10.2010 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zamierzam wziąć sobie internet stacjonarny w Erze 6 Mb/s.
Czy ktoś z was ma tam internet? Jak tak, to moglibyście napisać coś o nim? Czy dobry, czy są jakieś limity, czy nic nie przerywa, itd? Chciałbym go też rozdzielić na 2 komputery. Jaki router byłby do tego dobry? Cena do 100 zł. Odległość między komputerami to ok. 15 metrów. Coś z tego będzie dobre? http://allegro.pl/nowy-linksys-wrtu5...262283459.html http://allegro.pl/tp-link-tl-wr340g-...275160368.html http://allegro.pl/tp-link-td-w8901g-...269412707.html Będę bardzo wdzięczny za szybką pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hello Seller,
How are you doing today?My name is Annie from Alabama USA.I saw your item on allegro.pl i would like to buy it for my brother in Nigeria for the birthday ceremony next week and i will give you sum of (2600 PLN) for the item include the shipping cost to Nigeria via EMS.I will pay you via Bank Of America.please get back to me with all your bank information below to transfer the money to your account today..I will be very happy to buy this item for my brother because we are very very interested on it. Your Name Name of your bank Account Number Your Address Zip Code Swift Code I am waiting to read back from you today to transfer the money to you account today. Thanks Annie Dostal ktos z Was moze podobnego maila sprzedajac cos na allegro? ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wyrzuć od razu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze jedno pytanie, jakim kurierem jaka cena za paczke z mozliwoscia otwarcia przy kurierze i platnoscia przy odbiorze - Krakow - Koszalin?
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Polecacie konto w Inteligo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ja wysyłam paczki tędy (firma DPD) http://www.4logis.pl/ cena podstawowa to chyba 20 zł (do 3 kg)Jest to forma przesyłki "zrób to sam". Samemu sie waży mierzy drukuje kody i oznaczenia na paczkę i czeka na kuriera a on tylko odbiera przesylkę i niczego nie spisuje a na następny dzień paczka dociera
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 19.10.2010 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Chłopaki mam pytanie odnośnie biletów na mecze zgodowe..Jak gramy teraz z Lechią i przyjeżdza do nas kilku ziomków z Wrocka to są jakies darmowe bilety przeznaczone dla zgód w takich właśnie przypadkach ? Jezeli są to gdzie po nie uderzać ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
To co ja podałem http://dwiepaczki.pl/Default.aspx działa na tej samej zasadzie co twoja strona ale przesyłki tańsze przy większych ciężarach. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Polecam ,mam i nie narzekam. Jestem zadowolony.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam bardzo poważny problem z dźwiękiem / karta dzwiekowa/ plyta glowna
aktualnie BRAK basów w głośnikach, ktoś zorientowany informatycznie jakby mógł zaglądnąć tutaj: http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=179580 opisałem swój problem dokładnie i jakieś rady byłyby mile widziane na priv ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://allegro.pl/pentagram-cerberus...263123923.html Zasięg dobry, nie traci synchronizacji jedyny minus to obsługa po angielsku ale bardzo intuicyjna. Zresztą z dzisiejszymi translatorami to nie problem. A co do prędkości 6Mb/s zorientuj się czy łącze na to pozwala najlepiej w tp.Bo może sie okazać że będziesz płacił za 6Mb/s a będziesz miał np 2 Mb/s. Zależy to od odległości od serwera i jakośc kabli tp. (im nowsze tym lepsze) Co do podanych przez Ciebie ruterów to musi być ruter adsl wiec dwa pierwsze odpadają. Jak masz jakieś pytania to pisz na priva Powód: :)
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 19.10.2010 o godz. 19:51.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
witam,
jako że nie jestem z Krakowa, chciałem dowiedzieć się czyje są okolice ronda Mogilskiego? Bo ostatnio przychodząc tam na siłownie, do Relax Body Club na zaparowanych szybach zauważyłem napisy typu arka gdynia, ksc itp..a do tej pory wydawało mi się, że to Wiślacka okolica. Myliłem się? |
|
|