|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Poza tym Porto Praga to niezła knajpa
![]() Podobno jest już przygotowana opcja awaryjna za Skorżę w razie porażki Legii z Widzewem... Engel + Majewski... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Co oni mi robią z moim klubem? ;( Co do doniesień prasowych - wymiękłem, nie czytam. Nie mam już siły, co mam się dodatkowo dołować... A co do Porto Praga - w sumie mnie tam to jakoś strasznie nie przeszkadza. Mają za co pić, w sumie wolę to, niż podbijanie karty o 16:01 na zakładzie i czmych do domu. "Nie będę nigdzie wychodził po treningach, bo zajmuję się dzieckiem" - powiedział swego czasu niedoszły lider Legii. Ten ze słabością do lukrowanych wypieków z ciasta. To ja już wolę Porto.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 04.10.2010 o godz. 10:51.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ile ci kopacze kosztowali razem?pensje,prowizje dla menago itd? pewnie będzie ponad milion euro. A wystarczyło podpisać konkretnego napadziora z II Bundeligi chociażby. Po Paljicu widać,że goście jednak tam grający mają umiejętności w sam raz na nasza ligę. Trzeba sprowadzać gości, którzy grają a nie mają fajnie CV lub są zmiennikami zajebistych grajków a dziwnym trafem rozważają opcję gry w polskiej lidze. Skoro taki zajebisty to czemu tak słabo? To już jest podejrzane. Podobnie było z Beto,chyba tez grał w reprezentacji,jakieś inne trofea indywidualne zbierał ale co z tego skoro facet miał problemy z trafieniem piłki? Naprawdę chyba jesteśmy ostatnimi, którzy dają się nabierać na takie wałki. Także uważam,ze rynek niemiecki jest najlepszy. Tam raczej strasznego szrotu nie sprowadzają a mentalnie i taktycznie oraz technicznie kopacz musi coś sobą prezentować. Nie potrafimy oceniać zawodników to kupujmy ich od kogoś kto to umie i raczej nie daje się wpuścić w maliny,tak łatwo jak nasze kluby.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zamiast Engela i Majewskiego proponowalbym... Edka Lorensa! ;]
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Marszałek już wklejałem w inny temat listę transferową Skorży i wszystko obracało się jak widać wokół typowych średniaków.
N - Bruno Mezenga (Flamenco) , Aleksandar Jevtić (Crvena) , Dragan Mrdja (Vojvodina) Jevtić praktycznie nie gra w tym sezonie, a Mrdja w słabiutkim FC Sion strzelił 1 gola w lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Przypomnie, że na niniejszym forum z okazji transferu Paljica wylano wiadro pomyj na zarząd (poniemiecki, drugoligowy szrot bez CV i bez testów), a na samego Paljica ze dwa wiadra. A okazuje się, że jest szybki, waleczny i przebojowy. Nie dość że załatał dziury na lewej obronie, to jeszcze pokazuje najwiecej charakteru ze wszystkich naszych grajków Przypomina mi się wywiad przed Jagiellonią "Nie boisz się szybkich zawodników Jagielloni? - A czego mam sie bać? ja też jestem szybki!" ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Chyba sobie zartujecie z Paljicem? Zgadzam sie, ze wyroznia sie sposrod naszych(fatalnych i to slowo trzeba podkreslic, a wiec nie jest zbyt trudno) kopaczy, ale czy sie wyroznia w lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Skorża poleciał u nas za to co właśnie wyprawia w Legii. Fatalne transfery, zero gry. Drużyna tragicznie przygotowana.I wpadki jedna za drugą,kompromitacje, Szkoda,że tak szybko może zakończyć się przygoda Skorży z Legią. A z drugiej strony nie sadziłem,że jest aż tak słabym trenerem. Myślałem,że jakieś remisy,zwycięstw od czasu do czasu i wytrwa do końca rundy. A to za wiele jak dla niego. Jak do wywalą z Legi to czuje,że długie lata go nie zobaczymy na ławie trenerskiej. W sumie to i dobrze,bo słaby jest okrutnie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale ta opcja Engel + Majewski to kto taką plotkę puścił
(to jeszzce lepsze niż Skorża z Janasem i nawet z Szulem, Terzottim i nawet Kaczorowskim) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Lech w lidze z wuefistą nie ugra nic. LE (jak i MP) bardzo zaciemnia obraz tego miernego 'trenera'. W Polsce może nas pojechać każda drużyna, wystarczy tylko żeby zagrała agresywnie, wysoko presingiem i nie murowała bramy przez cały mecz. Tylko tyle trzeba na obecnego Lecha. Liczę, że podwójny w....... z MC nałoży się z paroma porażkami w lidze i pożegnamy Zielińskiego jeszcze przed świętami. Lech gra totalny piach w ofensywie, odbiorze piłki i od strony taktycznej. Potrzeba zagranicznego trenera, który dostanie zimowy okres przygotowawczy, by wywalczyć pierwszą trójkę w lidze. Lech nie może sobie pozwolić na rok bez pucharów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jedno co oczywiście wzrasta to ryzyko urazów i kontuzji ale nie przesadzajmy że jak koleś pobiega w czwartek i nic mu po meczu nie dolega, to w niedziele będzie nie wiadomo jak zmęczony. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A potem się dziwić, że chcą zwalniać trenera po kilku kolejkach - dla futbolowych analfabetów nie ma rzeczy niemożliwych. Zdobyć mistrzostwo z bandą ofiar losu na obronie, bez pomocy i ataku? Ba - przecież mamy potencjał. Obawiam się, że przy takim widowisku na jakie się zapowiada najlepszym wyjściem byłby obustronny walkower. Przez szacunek dla kibiców i futbolu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.10.2010 o godz. 18:05.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Bo to był Lech Smudy a nie Zielińskiego. Wtedy miałeś Lewandowskiego i Rengifo z przodu i Murawskiego w środku, a teraz masz Rudnevsa i ... 3bamę i Króla Artura z przodu, Krivetsa z ofensywnego przerobionego na defmida (nie liczę reszty bo raczej nikt nie ubył). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Kim jest Deleu z Lechii? Przyznm się, że myślałem, że to jakiś no name, który odpalił a tu dziś czytam wywiad z Surmą i w nim jest, że Deleu zarabia najlepiej w drużynie. Czyli musieli być pewni, że jest bardzo dobrym graczem. CV nie ma raczej jakiegoś bardzo imponującego.
Ostatnio edytowane przez Awe : 04.10.2010 o godz. 19:18.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tak sobie mysle, ze jesli do meczu w Krakowie ani Wisla ani Legia nie zaczna grac chocby na poziomie DOSTATECZNYM, to znajdzie sie ktos kto nagra ten mecz i bedzie to film instruktazowy pod tytulem " Jak nie grac w pilke nozna ". Jednym slowem kabaret.
PS: Deleu prezentuje sie bardzo dobrze, ale w Lechii jak i w Jadze dziala po prostu kolektyw. U Nas czy u Was to jest banda grajkow i kazdy sobie. Wiadomo ze pilka nozna to sport druzynowy i druzyna nawet zlozona ze slabszych zawodnikow, jesli jest zgrana i chce jej sie grac to powiezie tych "wielkich" w wiekszosci przypadkow. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Już się tak nie pocieszaj. Legi przyleje każdy. My pomimo problemów nie dostajemy od kogo popadnie.
W Legii to się nazywa rozpad. U nas wczesny Mourinho )![]()
.
. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Wasz wczesny Mourinho mial wyniki jakie mial w swoim klubie, a po jego odejsciu kazdy klub gral lepiej
Jestescie tak samo beznadziejni i tak samo dajecie ciala... My tracimy wiecej bramek i tylko tym sie roznimy Wisle tez kazdy przyleje ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Nie, ale Ty chyba jestes uposledzony skoro sadzisz ze jesli wasi bija xxx dosrodkowan i z tego wychodza 2 bramki wiecej od Nas to jest to duza roznica. Moze lepiej sie poruszaja po boisku
Dokladnie to co napisalem nas rozni : Ilosc straconych bramek. Ostatni mecz ktory my przegralismy, Wy zremisowaliscie, rownie dobrze mogliscie przegrac, My na wygrana nie mielismy szans. Sorry ale jesli widzisz duza roznice w grze miedzy Wisla a Legia to naprawde jest z Toba cos nie tak. To jest taka padaka ze ani 3 punkty roznicy, ani ilosc straconych bramek, ani te 2 bramki wiecej nie sprawia zeby oddzielac jedna zenade od drugiej. Wiem tez ze kibicujesz Wisle, ale przestan patrzec na g*** jaki perezentuje dzisiaj Wisla i widzac w tym ladniejsze g*** od tego co gra Legia, bo dzisiaj obie te druzyny sa siebie warte.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.10.2010 o godz. 20:37.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pogadaj sobie tak jak ktoś wygra na R22 0:3. Przecież wy przegrywacie z KAŻDYM!
Ja nie wiem jak to można porównywać przecież widać gołym okiem, że wy idziecie po spadek z ligi. ![]()
.
. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Powiedz mi znawco jedno :
Jaka roznica bedzie na koniec sezonu jesli Wisla przegra 0:1 a Legia 0:99 ? Taka ze spadajac z ligi bedziesz mogl sie podniecac tym, ze Wisla stracila mniej bramek od tej chujowej Legii O przepraszam, bedziecie miec kilka remisow Zrozumiales? Jesli nie to wybacz ale bardziej lopatologicznie juz nie moge. PS: Na spadek idziemy tak na powaznie a Wy to pewnie spokojnie pucharki lub srodeczek? Prosze Cie, od naszej zenady roznia Was 3 punkty i te bramki o ktorych wspominalem. Nie gra sie liczy a to co w siatce i to co w tabeli. Rozumiem gdybyscie mieli te 7-10 punktow wiecej, ale 3 ? No bez jaj. Nie ma co dalej ciagnac tej rozmowy. Gramy piach i nikt ani Legia ani Wisla nie gra piekniejszej zenady. To taka sama katastrofa.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.10.2010 o godz. 20:42.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|