The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 10:28
Ela napisał(a):Wyświetl post
I specjalnie wynikami się nie przejmują.
Byle zera na koncie się zgadzały.

Piłkarze Legii zaś pielęgnują nową tradycję, zapoczątkowaną w zeszłym sezonie po meczu z Jagiellonią.
Po przegranym spotkaniu - huczna zabawa.
Tym razem w Porto Praga.

Za Weszło :

" Porto Praga... Dobra nazwa. Ani w Porto nie zagracie, ani nawet w Pradze. Zostaje Porto Praga."
Dali z siebie wszystko więc zasłużyli na melanż po prostu BKS jest taki zajebisty! Mają moc Bracia z Gdańska!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.10.2010, 10:31
Poza tym Porto Praga to niezła knajpa

Podobno jest już przygotowana opcja awaryjna za Skorżę w razie porażki Legii z Widzewem... Engel + Majewski...
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 04.10.2010, 10:33
emj10 napisał(a):Wyświetl post

Podobno jest już przygotowana opcja awaryjna za Skorżę w razie porażki Legii z Widzewem... Engel + Majewski...
Nowy laptop już kupiony?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.10.2010, 10:47
Cytat:
You've got to be shitting me.

Co oni mi robią z moim klubem? ;(

Co do doniesień prasowych - wymiękłem, nie czytam. Nie mam już siły, co mam się dodatkowo dołować...

A co do Porto Praga - w sumie mnie tam to jakoś strasznie nie przeszkadza. Mają za co pić, w sumie wolę to, niż podbijanie karty o 16:01 na zakładzie i czmych do domu. "Nie będę nigdzie wychodził po treningach, bo zajmuję się dzieckiem" - powiedział swego czasu niedoszły lider Legii. Ten ze słabością do lukrowanych wypieków z ciasta. To ja już wolę Porto.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 04.10.2010 o godz. 10:51.
Legionista
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.10.2010, 10:48
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Cierpliwosc juz sie konczy. Z tego co pisza w "Dzienniku" Cabral,Mezenga i Knezevic poleca juz w zimie. e
Ile ci kopacze kosztowali razem?pensje,prowizje dla menago itd? pewnie będzie ponad milion euro. A wystarczyło podpisać konkretnego napadziora z II Bundeligi chociażby. Po Paljicu widać,że goście jednak tam grający mają umiejętności w sam raz na nasza ligę. Trzeba sprowadzać gości, którzy grają a nie mają fajnie CV lub są zmiennikami zajebistych grajków a dziwnym trafem rozważają opcję gry w polskiej lidze. Skoro taki zajebisty to czemu tak słabo? To już jest podejrzane. Podobnie było z Beto,chyba tez grał w reprezentacji,jakieś inne trofea indywidualne zbierał ale co z tego skoro facet miał problemy z trafieniem piłki? Naprawdę chyba jesteśmy ostatnimi, którzy dają się nabierać na takie wałki. Także uważam,ze rynek niemiecki jest najlepszy. Tam raczej strasznego szrotu nie sprowadzają a mentalnie i taktycznie oraz technicznie kopacz musi coś sobą prezentować. Nie potrafimy oceniać zawodników to kupujmy ich od kogoś kto to umie i raczej nie daje się wpuścić w maliny,tak łatwo jak nasze kluby.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.10.2010, 11:14
Zamiast Engela i Majewskiego proponowalbym... Edka Lorensa! ;]
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.10.2010, 11:15
Marszałek już wklejałem w inny temat listę transferową Skorży i wszystko obracało się jak widać wokół typowych średniaków.
N - Bruno Mezenga (Flamenco) , Aleksandar Jevtić (Crvena) , Dragan Mrdja (Vojvodina)

Jevtić praktycznie nie gra w tym sezonie, a Mrdja w słabiutkim FC Sion strzelił 1 gola w lidze.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 04.10.2010, 11:46
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ile ci kopacze kosztowali razem?pensje,prowizje dla menago itd? pewnie będzie ponad milion euro. A wystarczyło podpisać konkretnego napadziora z II Bundeligi chociażby. Po Paljicu widać,że goście jednak tam grający mają umiejętności w sam raz na nasza ligę. Trzeba sprowadzać gości, którzy grają a nie mają fajnie CV lub są zmiennikami zajebistych grajków a dziwnym trafem rozważają opcję gry w polskiej lidze. Skoro taki zajebisty to czemu tak słabo?

Przypomnie, że na niniejszym forum z okazji transferu Paljica wylano wiadro pomyj na zarząd (poniemiecki, drugoligowy szrot bez CV i bez testów), a na samego Paljica ze dwa wiadra.
A okazuje się, że jest szybki, waleczny i przebojowy. Nie dość że załatał dziury na lewej obronie, to jeszcze pokazuje najwiecej charakteru ze wszystkich naszych grajków Przypomina mi się wywiad przed Jagiellonią "Nie boisz się szybkich zawodników Jagielloni? - A czego mam sie bać? ja też jestem szybki!"
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.10.2010, 12:53
Chyba sobie zartujecie z Paljicem? Zgadzam sie, ze wyroznia sie sposrod naszych(fatalnych i to slowo trzeba podkreslic, a wiec nie jest zbyt trudno) kopaczy, ale czy sie wyroznia w lidze ? Absolutnie nie. Facet w kazdym meczu notuje duza ilosc strat...lepsi przeciwnicy wykorzystaja to, jak robila to Korona(ktora ma srednich pilkarzy). Jak widac wymagania zamiast rosnac, to spadaja...dzisiaj wystarczy pobiegac po lewej stronie i jest juz dobrze(bo reszta u nas stoi lub drepcze), a straty lub ogrywanie przez ligowych szarakow, to pryszcz. Ja mam troche inne oczekiwania wobec pilkarzy, ktorzy graja w Wisle(gdzie celem jest podobno MP i europejskie puchary) i ktorzy zgarniaja duze $$.
Odpowiedz cytując
Ribas
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.10.2010, 12:58
http://www.weszlo.com/news/5665
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.10.2010, 13:18
Skorża poleciał u nas za to co właśnie wyprawia w Legii. Fatalne transfery, zero gry. Drużyna tragicznie przygotowana.I wpadki jedna za drugą,kompromitacje, Szkoda,że tak szybko może zakończyć się przygoda Skorży z Legią. A z drugiej strony nie sadziłem,że jest aż tak słabym trenerem. Myślałem,że jakieś remisy,zwycięstw od czasu do czasu i wytrwa do końca rundy. A to za wiele jak dla niego. Jak do wywalą z Legi to czuje,że długie lata go nie zobaczymy na ławie trenerskiej. W sumie to i dobrze,bo słaby jest okrutnie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.10.2010, 13:21
Cytat:
Drużyna tragicznie przygotowana.
Jedyne co się nie zgadza, to że fizycznie są nieźle przygotowani. Jeden z bardzo niewielu atutów tej drużyny na dzień dzisiejszy. Widać to było w grze ze słabiej fizycznie przygotowanymi drużynami, typu Cracovia, Śląsk, Ruch czy Lubin.
Legionista
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.10.2010, 13:33
ale ta opcja Engel + Majewski to kto taką plotkę puścił

(to jeszzce lepsze niż Skorża z Janasem i nawet z Szulem, Terzottim i nawet Kaczorowskim)
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 04.10.2010, 13:40
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale ta opcja Engel + Majewski to kto taką plotkę puścił

(to jeszzce lepsze niż Skorża z Janasem i nawet z Szulem, Terzottim i nawet Kaczorowskim)
Ktoś miał łeb.
Jest to tak przerażające dla Legionistów, że jak teraz usłyszą Tarasiewicz/Michniewicz to zrobią wielki ufff.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.10.2010, 14:04
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ktory obcokrajoweic ma minimalistyczne podejście?Widze,że nowy dogmat powstaje. Pewie chodzi o zapierniczającego na całej długości swojej strony Paljica? Zurawski płacze a sam niech na siebie spojrzy,absolutnie nic nie wnosi do gry Wisły,jest cieniem własnego cienia. Facet ma tupet,nic nie gra a jedzie po innych. Może pewnie Rios jest winny temu,że jest lepszy od Małeckiego, ktory ma problemy ze wszystkimi elementami piłkarskiego rzemiosła i nie dziw bierze,że Argentyńczyk ma pewny plac w pierwszej 11. Może problmem jest Burkhari że ma dobry przegląd pola i lekkość gry ktorej w życiu nie posiadał Zurawski i więcej zapiernicza w każdym meczu niż były kopacz Celtiku. I wreszcie może Zurawski zastanowi się nad swoją rolą w Wiśle i zacznie coś wnosić do gry, bo póki co facet rozmiwnia się na drobne i do tego wygaduje głupoty Wstyd. Do teraz nie rozumiem czemu miało służyć podpisanie Zurawskiego.
Sam bym tego lepiej nie ujął. Żurawski za pieprzenie takich głupot i swoją żenującą formę powinien w następnym meczu usiąść na ławce.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.10.2010, 16:12
sq napisał(a):Wyświetl post
Czymś trzeba się pocieszać więc ja pocieszam się tym że 1). graliśmy tylko 2 mecze u siebie, 2). nie będzie pucharów - będzie lepiej
Ciekawe rozumowanie. Już kiedyś takie prezentowano, kiedy dwa lata temu Lech za Smudy w pół roku rozgrywał spotkania co trzy dni od sierpnia do połowy grudnia i nie dość, że awansował dalej w LE i w PP, to jeszcze miał 5 punktów przewagi w lidze. A wiosną bez pucharów przegrał MP w najbardziej frajerski sposób w swojej historii mając do rozegrania tylko 15? spotkań.
Lech w lidze z wuefistą nie ugra nic. LE (jak i MP) bardzo zaciemnia obraz tego miernego 'trenera'. W Polsce może nas pojechać każda drużyna, wystarczy tylko żeby zagrała agresywnie, wysoko presingiem i nie murowała bramy przez cały mecz. Tylko tyle trzeba na obecnego Lecha. Liczę, że podwójny w....... z MC nałoży się z paroma porażkami w lidze i pożegnamy Zielińskiego jeszcze przed świętami. Lech gra totalny piach w ofensywie, odbiorze piłki i od strony taktycznej. Potrzeba zagranicznego trenera, który dostanie zimowy okres przygotowawczy, by wywalczyć pierwszą trójkę w lidze. Lech nie może sobie pozwolić na rok bez pucharów.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.10.2010, 16:48
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe rozumowanie. Już kiedyś takie prezentowano, kiedy dwa lata temu Lech za Smudy w pół roku rozgrywał spotkania co trzy dni od sierpnia do połowy grudnia i nie dość, że awansował dalej w LE i w PP, to jeszcze miał 5 punktów przewagi w lidze. A wiosną bez pucharów przegrał MP w najbardziej frajerski sposób w swojej historii mając do rozegrania tylko 15? spotkań.
Dokładnie, dla mnie w ogóle ta mitologia wielkiego zmęczenia przy graniu 2 razy w tygodniu jest trochę naciągana.Ok jak ktoś gra tak cały rok to jasne ale kilka miesięcy?Przecież to jest tak na prawdę mocniejszy trening który zresztą jest o wiele bardziej pożyteczny niż zwykły trening.

Jedno co oczywiście wzrasta to ryzyko urazów i kontuzji ale nie przesadzajmy że jak koleś pobiega w czwartek i nic mu po meczu nie dolega, to w niedziele będzie nie wiadomo jak zmęczony.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.10.2010, 17:57
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Przypomnie, że na niniejszym forum z okazji transferu Paljica wylano wiadro pomyj na zarząd (poniemiecki, drugoligowy szrot bez CV i bez testów), a na samego Paljica ze dwa wiadra.
A okazuje się, że jest szybki, waleczny i przebojowy. Nie dość że załatał dziury na lewej obronie, to jeszcze pokazuje najwiecej charakteru ze wszystkich naszych grajków Przypomina mi się wywiad przed Jagiellonią "Nie boisz się szybkich zawodników Jagielloni? - A czego mam sie bać? ja też jestem szybki!"
Jaja sobie robisz? Pajlić to zwykła zapchajdziura. Jako pomocnik jest za słaby, jako obrońca chroni go immunitet "grania nie na swojej pozycji". Jedyny argument za Pajliciem, to że większość ( bo nie na przykład taki Wilk albo Rios ) gra jeszcze gorzej. Tak - ściągajmy szrot pajliciopodobny hurtem z drugiej Bundesligi, to na pewno pomoże nam odbić się od dna.

A potem się dziwić, że chcą zwalniać trenera po kilku kolejkach - dla futbolowych analfabetów nie ma rzeczy niemożliwych. Zdobyć mistrzostwo z bandą ofiar losu na obronie, bez pomocy i ataku? Ba - przecież mamy potencjał.

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
a w Krakowie to bedzie pojedynek niewidomego ze sparalizowanym wiec remis.
Obawiam się, że przy takim widowisku na jakie się zapowiada najlepszym wyjściem byłby obustronny walkower. Przez szacunek dla kibiców i futbolu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.10.2010 o godz. 18:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.10.2010, 18:17
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Sam sobie odpowiedziałeś.
Bo to był Lech Smudy a nie Zielińskiego.
Wtedy miałeś Lewandowskiego i Rengifo z przodu i Murawskiego w środku, a teraz masz Rudnevsa i ... 3bamę i Króla Artura z przodu, Krivetsa z ofensywnego przerobionego na defmida (nie liczę reszty bo raczej nikt nie ubył).
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 04.10.2010, 19:14
sq napisał(a):Wyświetl post
Sam sobie odpowiedziałeś.
Bo to był Lech Smudy a nie Zielińskiego.
Wtedy miałeś Lewandowskiego i Rengifo z przodu i Murawskiego w środku, a teraz masz Rudnevsa i ... 3bamę i Króla Artura z przodu, Krivetsa z ofensywnego przerobionego na defmida (nie liczę reszty bo raczej nikt nie ubył).
To jakaś mania polskich trenerów. Vukovica cofnęli na defa, Roger grał świetnie na poczatku to ktoś wymyślił, że pójdzie na środek i tak stopniowo kazali mu grać dalej od bramki przeciwnika. Teraz u nas Paljic z skrzydłowego/napastnika cofnięty na obrońcę (co prawda z musu ale jednak).

Kim jest Deleu z Lechii? Przyznm się, że myślałem, że to jakiś no name, który odpalił a tu dziś czytam wywiad z Surmą i w nim jest, że Deleu zarabia najlepiej w drużynie. Czyli musieli być pewni, że jest bardzo dobrym graczem. CV nie ma raczej jakiegoś bardzo imponującego.
Ostatnio edytowane przez Awe : 04.10.2010 o godz. 19:18.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.10.2010, 19:29
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Nie zagra - i to nie zagra do końca rundy. Chyba że wierzysz, że Choto i bez achillesa wyjdzie i powstrzyma Franka .

.
Dla mnie tym lepiej
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 04.10.2010, 19:54
Tak sobie mysle, ze jesli do meczu w Krakowie ani Wisla ani Legia nie zaczna grac chocby na poziomie DOSTATECZNYM, to znajdzie sie ktos kto nagra ten mecz i bedzie to film instruktazowy pod tytulem " Jak nie grac w pilke nozna ". Jednym slowem kabaret.

PS: Deleu prezentuje sie bardzo dobrze, ale w Lechii jak i w Jadze dziala po prostu kolektyw. U Nas czy u Was to jest banda grajkow i kazdy sobie.
Wiadomo ze pilka nozna to sport druzynowy i druzyna nawet zlozona ze slabszych zawodnikow, jesli jest zgrana i chce jej sie grac to powiezie tych "wielkich" w wiekszosci przypadkow.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.10.2010, 19:59
Już się tak nie pocieszaj. Legi przyleje każdy. My pomimo problemów nie dostajemy od kogo popadnie.
W Legii to się nazywa rozpad. U nas wczesny Mourinho )
..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 04.10.2010, 20:08
Wasz wczesny Mourinho mial wyniki jakie mial w swoim klubie, a po jego odejsciu kazdy klub gral lepiej
Jestescie tak samo beznadziejni i tak samo dajecie ciala... My tracimy wiecej bramek i tylko tym sie roznimy
Wisle tez kazdy przyleje

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 04.10.2010, 20:11
Awe napisał(a):Wyświetl post
To jakaś mania polskich trenerów. Vukovica cofnęli na defa, Roger grał świetnie na poczatku to ktoś wymyślił, że pójdzie na środek i tak stopniowo kazali mu grać dalej od bramki przeciwnika. Teraz u nas Paljic z skrzydłowego/napastnika cofnięty na obrońcę (co prawda z musu ale jednak).
Nie mania, tylko po prostu trudno znaleźć dobrego obrońcę, czy defensywnego pomocnika. Z ofensywnymi jest o wiele łatwiej, a potem jeszcze łatwiej takiego przesunąć do obrony, czy cofnąć w linii pomocy. Oczywiście na początku tylko chwilowo, no a potem tak jakoś zostaje
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 04.10.2010, 20:15
Wasz wczesny Mourinho mial wyniki jakie mial w swoim klubie, a po jego odejsciu kazdy klub gral lepiej
Jestescie tak samo beznadziejni i tak samo dajecie ciala... My tracimy wiecej bramek i tylko tym sie roznimy
Wisle tez kazdy przyleje
Tracimy wiecej bamek i tylko tym sie roznimy. Hah czy ty jestes uposledzony ?
..
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 04.10.2010, 20:19
Kiedyś działacze Realu Madryt, czy innych wielkich klubów lat 70 zapytani, czemu nie chcieli kupić Gerda Muellera powiedzieli: "On tylko bramki strzela". Faktycznie, bramki to nic takiego. A to polecę Piechniczkowszczyzną: w dośrodkowaniach mamy pierwsze miejsce w tabeli
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 04.10.2010, 20:31
tofik napisał(a):Wyświetl post
Hah czy ty jestes uposledzony ?
Nie, ale Ty chyba jestes uposledzony skoro sadzisz ze jesli wasi bija xxx dosrodkowan i z tego wychodza 2 bramki wiecej od Nas to jest to duza roznica. Moze lepiej sie poruszaja po boisku ?
Dokladnie to co napisalem nas rozni : Ilosc straconych bramek. Ostatni mecz ktory my przegralismy, Wy zremisowaliscie, rownie dobrze mogliscie przegrac, My na wygrana nie mielismy szans.

Sorry ale jesli widzisz duza roznice w grze miedzy Wisla a Legia to naprawde jest z Toba cos nie tak. To jest taka padaka ze ani 3 punkty roznicy, ani ilosc straconych bramek, ani te 2 bramki wiecej nie sprawia zeby oddzielac jedna zenade od drugiej.
Wiem tez ze kibicujesz Wisle, ale przestan patrzec na g*** jaki perezentuje dzisiaj Wisla i widzac w tym ladniejsze g*** od tego co gra Legia, bo dzisiaj obie te druzyny sa siebie warte.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.10.2010 o godz. 20:37.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 04.10.2010, 20:36
Pogadaj sobie tak jak ktoś wygra na R22 0:3. Przecież wy przegrywacie z KAŻDYM!
Ja nie wiem jak to można porównywać przecież widać gołym okiem, że wy idziecie po spadek z ligi.
..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 04.10.2010, 20:39
Powiedz mi znawco jedno :
Jaka roznica bedzie na koniec sezonu jesli Wisla przegra 0:1 a Legia 0:99 ? Taka ze spadajac z ligi bedziesz mogl sie podniecac tym, ze Wisla stracila mniej bramek od tej chujowej Legii
O przepraszam, bedziecie miec kilka remisow
Zrozumiales? Jesli nie to wybacz ale bardziej lopatologicznie juz nie moge.

PS: Na spadek idziemy tak na powaznie a Wy to pewnie spokojnie pucharki lub srodeczek? Prosze Cie, od naszej zenady roznia Was 3 punkty i te bramki o ktorych wspominalem. Nie gra sie liczy a to co w siatce i to co w tabeli. Rozumiem gdybyscie mieli te 7-10 punktow wiecej, ale 3 ? No bez jaj.

Nie ma co dalej ciagnac tej rozmowy. Gramy piach i nikt ani Legia ani Wisla nie gra piekniejszej zenady. To taka sama katastrofa.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.10.2010 o godz. 20:42.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów