The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 09:38
Luu... napisał(a):Wyświetl post
w piątek (mecz z Koroną) Jama była zamknięta, a jak będzie dzisiaj ?
Nie ma już Jamy.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 01.10.2010, 09:53
WislakWiDoK napisał(a):Wyświetl post
Nie ma już Jamy.
a to nawet nie wiedziałem, dzięki
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.10.2010, 10:04
kms napisał(a):Wyświetl post
co do 18 polecam Panorama nad jubilatem, Boom Bar Rush na golebiej 6, Respect na florianskiej, mozesz sprobowac In Blanco na Jagiellonskiej, cena to kwestia dogadania, jesli masz styczen/luty to wybierz sobie jakis dzien w tygodniu gdzie nikt nie idzie potem do pracy (do szkoly ) bo piatek sobota jest zwykle bardziej kosztowna. w razie czego prv
Ta i możesz zrobić tak myk, że zorganizujesz w tygodniu impreze ale w czasie ferii kiedy nei chodzicie do szkoły. Bedzie taniej i wszyscy beda mogli przyjść. i cieszcie sie że chodzicie do szkoły bo studia to już niestety nie są żarty

Wisła
Odpowiedz cytując
Da Tune
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 01.10.2010, 10:17
Mam pytanie odnośnie dzisiejszego meczu:

Czy zmieniły się zasady wnoszenia napojów na stadion? Jaką teraz można największą butelkę wnieść?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.10.2010, 13:37
Vitaliss napisał(a):Wyświetl post
Czy mając karnet na trybuneG2, kołowrót przepuści mnie np na trybunę G5?
Na koronie kołowrotek z E2 przepuścił mnie, mimo że miałem bilet na E3, wiec to nie ma róznicy. Z resztą to jest jedna trybuna, która ma wspólne zaplecze.

E: Nie włączają mi się aplikacji na FB w google chrome od kilku dni. Wie ktoś jaka przyczyna
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 02.10.2010 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Od: 08.2008

Stary 02.10.2010, 10:31
Czy można pić na akademikach w dniu imprez masowych?
W dniu wczorajszym koło lewiatana wbiły psy i wjebały nam mandaty za picie w miejscu publicznym.Podobno rektor wydał rozporządzenie, że w dniu imprez masowych jest zakaz spożywania alkoholu.
Z łapanki wzięli jeszcze kilku braci ze Śląska.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.10.2010, 10:46
Da Tune napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie odnośnie dzisiejszego meczu:

Czy zmieniły się zasady wnoszenia napojów na stadion? Jaką teraz można największą butelkę wnieść?
Żadnej.

PelsonTSW napisał(a):Wyświetl post
Czy można pić na akademikach w dniu imprez masowych?
W dniu wczorajszym koło lewiatana wbiły psy i wjebały nam mandaty za picie w miejscu publicznym.Podobno rektor wydał rozporządzenie, że w dniu imprez masowych jest zakaz spożywania alkoholu.
Z łapanki wzięli jeszcze kilku braci ze Śląska.
Straszne. Straszne Psy, to ich wina.

Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 02.10.2010, 11:18
"TO MY KIBICE" NR 10 (109) PAŹDZIERNIK 2010

Jak i gdzie można zakupić?

Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.10.2010, 11:26
a co PIRAT z KARAIBOW myslisz inaczej?może mają racje z tym wyłapywaniem?
a teraz odp; z tego co wiem nie wolno było pić na terenie akademików więc się nie wywiniesz tym bardziej że przyjąłeś już pewnie mandat!
To My Kibice -były już w empiku na rynku
Odpowiedz cytując
19dafi06
Member

Od: 05.2009

Stary 02.10.2010, 12:10
Witam! Mam pytanie czy MegaVideo zrobila jakieś nowe limity? Bo mam neo 6mega i jako jedyny portal laduje mi sie po woli:/ i nawet seriale mi się zacinają a dawniej to mi film 2h ani razu sie nie zaciol:/
Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Stary 02.10.2010, 12:20
Jakiś czas temu złożyłem reklamację butów Nike w sklepie firmowym w M1.Decyzja była taka, iż buty były użytkowane ponad 6 miesięcy i zniszczenia powstały w ich skutek.Były to buty do biegania zakupione w styczniu(promocja).Oczywistym jest to, że nie użytkowałem ich w zimie, tylko na wiosnę a służyły mi do chodzenia.
Postanowiłem odwołać się od tej decyzji.Pani w sklepie poinformowała, że warto spróbować.Decyzja miała przyjść do domu w ciągu 2 tygodni.Jutro minie 3 tygodnie a decyzji jak nie było tak nie ma.
Czy orientuję się może ktoś jaki jest czas na rozpatrzenie odwołania?Czy jeśli zostanie on przekroczony zostają zwrócone pieniądze za buty?
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.10.2010, 12:30
Dla tych co wczoraj dostali mandat na miasteczku:
POROZUMIENIE Z POLICJĄ

27 stycznia 2009 r. zostało podpisane porozumienie między Rektorem Akademii Górniczo-Hutniczej im. Stanisława Staszica w Krakowie - prof. Antonim Tajdusiem a Komendantem Miejskim Policji w Krakowie - insp. Wacławem Orlickim w sprawie współdziałania w zakresie zapewnienia porządku i bezpieczeństwa na terenie AGH.

Porozumienie zostało zawarte na okres trzech lat i jest kolejnym jakie nasza uczelnia zawarła z Komendą Miejskiej Policji w Krakowie. Najważniejsze zapisy porozumienia stanowią o możliwości wejścia funkcjonariuszy Policji na teren uczelni w sytuacjach podejrzenia popełnienia przestępstwa przeciwko życiu, zdrowiu i mienia oraz określonych w ustawie o przeciwdziałaniu narkomani, jak również - i to nowość - w sytuacjach naruszeń przepisów Prawo o ruchu drogowym. Patrole Policji będą także wspomagać służby AGH podczas imprez sportowych, które obywać się będą na stadionie miejskim przy ul. Reymonta 22. Obie strony porozumienia zadeklarowały wolę prowadzania działań w ramach zintegrowanego systemu bezpieczeństwa na terenie Kampusu oraz Miasteczka Studenckiego AGH.
Porozumienie ma na celu zwiększenie poczucia bezpieczeństwa wśród mieszkańców Miasteczka Studenckiego AGH oraz wszystkich osób poruszających się po terenie uczelni

Moim zdaniem, z tego oświadczenia wynika że policja może interweniować na MS jeżeli jest zagrożenie bezpieczeństwa. Nie ma tu mowy o tym że MS na czas imprez masowych podlega kryteriom miejsca publicznego.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Stary 02.10.2010, 12:48
Dokładnie.Wydaje mi się, że można spróbować się odwołać w jakiś sposób od tego mandatu.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 02.10.2010, 13:11
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0156712260.jpg

jakie jest ostatnie słowo?
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Stary 02.10.2010, 13:18
rafil napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0156712260.jpg

jakie jest ostatnie słowo?
Amike.

10znaków
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Sakro
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 02.10.2010, 17:36
Czy w Galerii Kazimierz jest miejsce gdzie mogę zostawić bagaż na czas zakupów?
Odpowiedz cytując
Rond
Member

Od: 01.2009

Stary 02.10.2010, 19:47
Czemu Guli już nie prowadzi dopingu?
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 02.10.2010, 19:58
Zapytaj się go na priv, bo ma konto na forum.
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 02.10.2010, 21:25
PelsonTSW napisał(a):Wyświetl post
Jakiś czas temu złożyłem reklamację butów Nike w sklepie firmowym w M1.Decyzja była taka, iż buty były użytkowane ponad 6 miesięcy i zniszczenia powstały w ich skutek.Były to buty do biegania zakupione w styczniu(promocja).Oczywistym jest to, że nie użytkowałem ich w zimie, tylko na wiosnę a służyły mi do chodzenia.
Postanowiłem odwołać się od tej decyzji.Pani w sklepie poinformowała, że warto spróbować.Decyzja miała przyjść do domu w ciągu 2 tygodni.Jutro minie 3 tygodnie a decyzji jak nie było tak nie ma.
Czy orientuję się może ktoś jaki jest czas na rozpatrzenie odwołania?Czy jeśli zostanie on przekroczony zostają zwrócone pieniądze za buty?
na ustosunkowanie mają 30 dni...
inna sprawa czy też masz jakiś dowód potwierdzający zgłoszenie(przyjęcia) tejże reklamacji...
Odpowiedz cytując
LeszekABG
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.10.2010, 22:06
Potrzebuje terminarz sezonów 07/08, 08/09/09/10 chodzi mi o same mecze, nie o wyniki. Ewentualnie jakąś stronkę z tym.

E: dzięki
Ostatnio edytowane przez LeszekABG : 02.10.2010 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Stary 02.10.2010, 22:09
LeszekABG napisał(a):Wyświetl post
Potrzebuje terminarz sezonów 07/08, 08/09/09/10 chodzi mi o same mecze, nie o wyniki. Ewentualnie jakąś stronkę z tym.
90minut.pl ?
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.10.2010, 13:39
Czym różniła się Wiślacka Fifa 2010 od normalnej i czy w tym roku planuje się wydanie Wiślackiej 2011stki?
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 03.10.2010, 13:40
brzydki.brzydal napisał(a):Wyświetl post
Czym różniła się Wiślacka Fifa 2010 od normalnej i czy w tym roku planuje się wydanie Wiślackiej 2011stki?
chyba tylko okladka
.....
Odpowiedz cytując
Sakro
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 03.10.2010, 14:03
Czy bilet okresowy na sieć obowiązuje także w komunikacji nocnej oraz w weekendy?
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 03.10.2010, 14:09
http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=2283 > tutaj na pewno znajdziesz odp.
pozdro

Odpowiedz cytując
ENDRJU 82
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 03.10.2010, 15:33
Poszukuje najnowszego albumu Kings of Leon "come around sundown" , jak ktoś ma linka skąd można pobrać, to dajcie znać.

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.10.2010, 16:31
Mam pytanie co do gazety "to my kibice"
Gdzie mogę ją kupić
Ile kosztuje
Co ile wychodzi
PILNE !!
Odpowiedz cytując
gonzo
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 03.10.2010, 16:33
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie co do gazety "to my kibice"
Gdzie mogę ją kupić
Ile kosztuje
Co ile wychodzi
PILNE !!
W Empikach jest.

Na jakich stronach zamieszczane są zdjęcia z imprez klubowych ?
Mynight, klubowa i coś jeszcze ?
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.10.2010, 16:42
nightnews.pl
sobotnianoc.pl
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.10.2010, 16:49
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Dla tych co wczoraj dostali mandat na miasteczku:
POROZUMIENIE Z POLICJĄ

27 stycznia 2009 r. zostało podpisane porozumienie między Rektorem Akademii Górniczo-Hutniczej im. Stanisława Staszica w Krakowie - prof. Antonim Tajdusiem a Komendantem Miejskim Policji w Krakowie - insp. Wacławem Orlickim w sprawie współdziałania w zakresie zapewnienia porządku i bezpieczeństwa na terenie AGH.

Porozumienie zostało zawarte na okres trzech lat i jest kolejnym jakie nasza uczelnia zawarła z Komendą Miejskiej Policji w Krakowie. Najważniejsze zapisy porozumienia stanowią o możliwości wejścia funkcjonariuszy Policji na teren uczelni w sytuacjach podejrzenia popełnienia przestępstwa przeciwko życiu, zdrowiu i mienia oraz określonych w ustawie o przeciwdziałaniu narkomani, jak również - i to nowość - w sytuacjach naruszeń przepisów Prawo o ruchu drogowym. Patrole Policji będą także wspomagać służby AGH podczas imprez sportowych, które obywać się będą na stadionie miejskim przy ul. Reymonta 22. Obie strony porozumienia zadeklarowały wolę prowadzania działań w ramach zintegrowanego systemu bezpieczeństwa na terenie Kampusu oraz Miasteczka Studenckiego AGH.
Porozumienie ma na celu zwiększenie poczucia bezpieczeństwa wśród mieszkańców Miasteczka Studenckiego AGH oraz wszystkich osób poruszających się po terenie uczelni

Moim zdaniem, z tego oświadczenia wynika że policja może interweniować na MS jeżeli jest zagrożenie bezpieczeństwa. Nie ma tu mowy o tym że MS na czas imprez masowych podlega kryteriom miejsca publicznego.
A nie wiesz jak jest z parkowaniem na MS w czasie meczu? Bo niby parking tylko dla posiadaczy identyfikatora mieszkańca? Policji się tam zawsze kręci sporo ale chyba nie bawili się w wypisywanie mandatów za parkowanie na MS?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów