|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie ma już Jamy.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie dzisiejszego meczu:
Czy zmieniły się zasady wnoszenia napojów na stadion? Jaką teraz można największą butelkę wnieść? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na koronie kołowrotek z E2 przepuścił mnie, mimo że miałem bilet na E3, wiec to nie ma róznicy. Z resztą to jest jedna trybuna, która ma wspólne zaplecze.
E: Nie włączają mi się aplikacji na FB w google chrome od kilku dni. Wie ktoś jaka przyczyna
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 02.10.2010 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy można pić na akademikach w dniu imprez masowych?
W dniu wczorajszym koło lewiatana wbiły psy i wjebały nam mandaty za picie w miejscu publicznym.Podobno rektor wydał rozporządzenie, że w dniu imprez masowych jest zakaz spożywania alkoholu. Z łapanki wzięli jeszcze kilku braci ze Śląska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
"TO MY KIBICE" NR 10 (109) PAŹDZIERNIK 2010
Jak i gdzie można zakupić? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
a co PIRAT z KARAIBOW myslisz inaczej?może mają racje z tym wyłapywaniem?
a teraz odp; z tego co wiem nie wolno było pić na terenie akademików więc się nie wywiniesz tym bardziej że przyjąłeś już pewnie mandat! To My Kibice -były już w empiku na rynku |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam! Mam pytanie czy MegaVideo zrobila jakieś nowe limity? Bo mam neo 6mega i jako jedyny portal laduje mi sie po woli:/ i nawet seriale mi się zacinają a dawniej to mi film 2h ani razu sie nie zaciol:/
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jakiś czas temu złożyłem reklamację butów Nike w sklepie firmowym w M1.Decyzja była taka, iż buty były użytkowane ponad 6 miesięcy i zniszczenia powstały w ich skutek.Były to buty do biegania zakupione w styczniu(promocja).Oczywistym jest to, że nie użytkowałem ich w zimie, tylko na wiosnę a służyły mi do chodzenia.
Postanowiłem odwołać się od tej decyzji.Pani w sklepie poinformowała, że warto spróbować.Decyzja miała przyjść do domu w ciągu 2 tygodni.Jutro minie 3 tygodnie a decyzji jak nie było tak nie ma. Czy orientuję się może ktoś jaki jest czas na rozpatrzenie odwołania?Czy jeśli zostanie on przekroczony zostają zwrócone pieniądze za buty? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dla tych co wczoraj dostali mandat na miasteczku:
POROZUMIENIE Z POLICJĄ 27 stycznia 2009 r. zostało podpisane porozumienie między Rektorem Akademii Górniczo-Hutniczej im. Stanisława Staszica w Krakowie - prof. Antonim Tajdusiem a Komendantem Miejskim Policji w Krakowie - insp. Wacławem Orlickim w sprawie współdziałania w zakresie zapewnienia porządku i bezpieczeństwa na terenie AGH. Porozumienie zostało zawarte na okres trzech lat i jest kolejnym jakie nasza uczelnia zawarła z Komendą Miejskiej Policji w Krakowie. Najważniejsze zapisy porozumienia stanowią o możliwości wejścia funkcjonariuszy Policji na teren uczelni w sytuacjach podejrzenia popełnienia przestępstwa przeciwko życiu, zdrowiu i mienia oraz określonych w ustawie o przeciwdziałaniu narkomani, jak również - i to nowość - w sytuacjach naruszeń przepisów Prawo o ruchu drogowym. Patrole Policji będą także wspomagać służby AGH podczas imprez sportowych, które obywać się będą na stadionie miejskim przy ul. Reymonta 22. Obie strony porozumienia zadeklarowały wolę prowadzania działań w ramach zintegrowanego systemu bezpieczeństwa na terenie Kampusu oraz Miasteczka Studenckiego AGH. Porozumienie ma na celu zwiększenie poczucia bezpieczeństwa wśród mieszkańców Miasteczka Studenckiego AGH oraz wszystkich osób poruszających się po terenie uczelni Moim zdaniem, z tego oświadczenia wynika że policja może interweniować na MS jeżeli jest zagrożenie bezpieczeństwa. Nie ma tu mowy o tym że MS na czas imprez masowych podlega kryteriom miejsca publicznego. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dokładnie.Wydaje mi się, że można spróbować się odwołać w jakiś sposób od tego mandatu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy w Galerii Kazimierz jest miejsce gdzie mogę zostawić bagaż na czas zakupów?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czemu Guli już nie prowadzi dopingu?
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zapytaj się go na priv, bo ma konto na forum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
inna sprawa czy też masz jakiś dowód potwierdzający zgłoszenie(przyjęcia) tejże reklamacji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje terminarz sezonów 07/08, 08/09/09/10 chodzi mi o same mecze, nie o wyniki. Ewentualnie jakąś stronkę z tym.
E: dzięki
Ostatnio edytowane przez LeszekABG : 02.10.2010 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czym różniła się Wiślacka Fifa 2010 od normalnej i czy w tym roku planuje się wydanie Wiślackiej 2011stki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
chyba tylko okladka
![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy bilet okresowy na sieć obowiązuje także w komunikacji nocnej oraz w weekendy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Poszukuje najnowszego albumu Kings of Leon "come around sundown" , jak ktoś ma linka skąd można pobrać, to dajcie znać.
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie co do gazety "to my kibice"
Gdzie mogę ją kupić Ile kosztuje Co ile wychodzi PILNE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nightnews.pl
sobotnianoc.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|