|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z tego co widze to jest temat o biletach..
Chciałem zapytać, bo dziś wróciłem z zagranicy i czy jutro dostane bilet rano najlepiej na naroznik oraz czy kolo 11 są duże kolejki czy ich wogóle nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Skoro tak, to zaproponuj swój pomysł ile powinny kosztować bilety/karnety i dlaczego, chętnie się z nim zapoznam
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
P.s To jak? Jutro wszyscy siedzimy ps oglądam sobie mecz Amiki... tam wszyscy stoją... ciekawe czy dzieciom to przeszkadza... Cytat:
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.09.2010 o godz. 20:15.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Po pierwsze temat jest o BILETACH a nie o mentalności , temperamencie czy też poziomie kultury niektórych kibiców.
Po drugie biletów jest jeszcze dużo , dla wszystkich starczy a widząc pogodę i znając humory pikników nie sądzę żeby był komplet. (obym się mylił ) Co do problemów kolegi Palikota ,po otwarciu całego stadionu będzie więcej miejsca dla skaczących i siedzących Ps. Będą też stewardzi i to z nimi różni delikwenci będą sie wykłócać a nie z "rodzicami z dziećmi" Ciekawe czym to sie skończy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zamienie bilet z sektora F na G! Priv!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeśli ktoś wybiera się do 14 jutro po bilety prosze na priv.
![]() ![]() KOSOVO JE SRBIJA !!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Witam, opiszę swoją sytuację, mieszkam 400km od Krakowa, a niedługo ruszą zapisy na mecz wyjazdowy do Poznania do którego mam 150km, dostaniemy tam ponad 2 tysiące biletów i stąd moje pytanie czy jest jakaś szansa żebym dostał 2 bilety na ten mecz? Chcieliśmy z kolegą pojechać na ten mecz. Mam znajomego w Krakowie i jak mu podam nasze dane to bez problemu może kupić, ale wiem że na wyjazd sporządzane są listy kto ile razy gdzieś był. Proszę o odpowiedź
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
ja tylko za mecz z Koroną i Śląskiem zapłaciłem za biety więcej niż ty byś zapłacił jakbyś sobie kupił karnet na G, a to nie ostatni mój mecz, więc nie pierdziel kto tu większe zyski daje klubowi... Przejżyj na oczy.
Ostatnio edytowane przez zdzichu411 : 30.09.2010 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Tottenham - mecz o godzinie 15...w dzień powszedni wiadomo, jak ciężko ludziom wyrwać się z pracy. Pora meczu kuriozalna ze względu na inne mecze angielskich drużyn tego samego dnia w Pucharze UEFA Inter - godzina meczu...14... jak wyglądał stadion pewnie pamiętasz...dwie trybuny i wtorek. Nawet w ojczyźnie futbolu w taki dzień więcej ludzi się na meczu nie pojawi... Hajduk - ten sam sezon, co mecz Interem. Nawet poprzedzał rywalizacje z Włochami. Stadion bez oświetlenia + wczesna pora = marna frekwencja. Saragossa - pierwszy mecz 1:4 i większość dało sobie spokój. Oczywiście na stadionie nadal brak było jupiterów, więc pora również dziwna. Dopiero po Zaragozie, gdy trafiliśmy na Porto stadion zapełniony został w ponad 80%... Sevilla - to mecz typowo towarzyski, obchodu 100-lecia i toksyczna atmosfera, gdy w klubie wybuchła afera z Jurczyńskim i kibicami. Z trybun obok racowiska leciały bluzgi także na Miętte. Ale były i mecze, na które było bardzo duże ciśnienie i stadion, nawet przy mega cenach zostałby zapełniony. Dość przypomnieć pierwsze mecze z Barceloną, Realem (pamiętacie, jakie wtedy były ceny Były też takie, z krajowymi rywalami: z Legią (za Skorży, z Kosowskim w składzie), z Cracovią (również za Skorży 2:1) czy wcześniej za Kasperczaka z Legią... Będą wyniki i renomowani piłkarze, to mecze o stawkę przyciągną tłumy bez względu na cenę. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko na te mecze, które wymieniasz przyjechalo pol Polski zobaczyc na zywo Barce czy Real,a chyba nie chodzi o to zeby zjezdzala nam tu raz do roku piknikownia, tylko o to by miec kibiców wiernych Wiśle..Nikt nie plakal na ceny w meczach z Realem czy Barca? Dzieki tym cenom mecz ogladnalem w TV, a na Reymonta jestem co kolejke od 15 lat..Dlugo po tym mialem jeszcze do klubu zal za to, że wycisnąć chcial maksimum z naszych kieszeni, przez co nie bylem na tak ważnych meczach.
Fakt mecze,które ja wymienilem byly zbyt wczesnie, co nie zmienia tego ze powinien byc komplet i gdyby ceny byly nizsze pewnie sami uczniowie wypelnili by ten stadion..Przeciez wtedy gralismy kosmos!! Prosty przykład, mecz z Vitoria Guimaraes, rywal ze sredniej (niskiej) polki, ceny chyba 25-30 zloty na E i praktycznie komplet na trybunach. W tej chwili mamy bilety dwa razy drozsze, na kazda trybune od żydów..U nich nagłe rozmnożenie, u nas tylko twardy elektorat..Majac bilety po 10(za bramke) i 15(na prosta) kazdy z nich mogł wziac kogos pierwszy raz na mecz stawiajac mu bilet, taki nowy najczesciej lapie zajawke i zaczyna chodzic regularnie! Nie mowie ze u nas bilety powinny byc,az tak tanie..ale wg mnie rozsadne ceny to takie , kiedy bedzie chodzic regularnie 25 tysiecy ludzi na mecz,a przy dzisiejszych cenach nie możemy osiagnac kompletu. Dla mnie umiarkowane ceny to: C,G= 20 zl ( 9 tys. miejsc) Łuki=25 zl ( ponad 5 tys. miejsc) srodek E-40zl pozostale E=30zl srodek A= 50 zl pozostale A= 40 zl Topowe mecze(4 w sezonie) drozsze o 10 zl. Do tego znizki (20-25%) dla kobiet, mlodziezy uczacej sie,emerytów,fan clubów, bilety rodzinne, punkty lojalnosciowe. Z takimi cenami mysle ze spokojnie mielibysmy srednia kolo 25 tysiecy,a po pewnym czasie moze i wyzsza. Przeciez zarobek w dniu meczu to nie tylko bilet..Jak bilet bedzie w miare tani to kazdy zje w przerwie hot doga i wypije pepsi(zasilajac kase klubu),a jesli z trudem uzbieral na bilet to na dodatkowy wydatek na stadionie juz nie bedzie mial pieniedzy!
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 30.09.2010 o godz. 23:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jakbyśmy grali tak jak 6-7 lat temu to te ceny byłoby dobre, przy takiej grze, przy martwieniu sie o punkty nawet z najsłabszą drużyną cena 50-40zl za E, to kosmos. Nie każdy jest fanatykiem, a na mecz chętnie by poszedł, ale weź tu wciągnij kogoś nowego na mecze jak mu wyjedziesz z cena 50zł za mecz z 13 drużyną ligi, a przecież nie wezmiesz nowego na młyn.... To że srednia zarobkow jest 2-3 tysiace nie znaczy ze tyle zarabia zwykly Polak, bo tak naprawde ma 1500 a z tego już nie poszaleje. Cena od 20 do 30zł 35zł to cena idealna na zwykłe mecze (Puchary czy te mecze topowe wiadomo drozej) . Młyn też powinen kosztować 20, żeby nie chodzili na niego Ci którzy chcą zaoszczędzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W kinie wam dają zniżkę jak z dziewczyną przyjdziesz?
Na dzień dzisiejszy mamy dumpingowca po drugiej stronie błoń, z biletami po 10 zł i kopaniem się po czołach naszych gwiazd. Nasze ceny są adekwatne do tego co się mi proponuje, przynajmniej ja mam takie odczucie. Za środek w karnecie średnia cena wychodziła chyba 40 zł, bardziej z boku 30, G nawet 20 zł za mecz nie kosztowało. To są ceny mega fajne, a narzekanie że drogo to już z lekka przesada. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z nudów przeglądam tabelę 1 ligi i widzę jakieś Podbeskidzie, myślę sobie sprawdzę co to w ogóle jest, szperam po stronie i natykam się na rubryczkę "bilety", no to lukam z ciekawości,
i... http://ts.podbeskidzie.pl/m52/o-klubie-bilety ![]() A najlepsza końcówka, dzieci do lat 13 płacą za wjazd 7 zł, u nas do 12 za frajer. Klub powinien zakazać mediom puszczania w eter informacji ile kosztują bilety na Wisłę bo to się nadaje do Monty Pythona. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ceny sa dobre ,mam bilet na D na srodek naroznika i mam gdzies wszystko
,mecz zgodowy fajnie, ale widok z naroznika D na sektor gosci ,jak przyjedzie Górnik ,albo jakas inna ekipa to tez bedzie dobry widok |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie i Pani, jak to jest z biletami na jesień? Kupia je tylko Ci co mają abonamenty? Nie będzie można kupić w kasie biletów na sektor G? Ktoś coś wie więcej? Bo na oficjalnej jest strasznie nie sprecyzowana informacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
http://ts.podbeskidzie.pl/a617/ts-po...-dla-studentow Widziałeś u nas takie akcje ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
mozesz zlamac noge, skrecic kostke albo dysk Ci wyskoczy przy kopaniu rowów i mam nadzieje, ze jak kiedys bedziesz potrzebowal obejrzec mecz na siedząco (no bo chyba nie opuscisz meczu z takiego powodu, co ?) to ktoś przed Tobą bedzie stal i pierdzial Ci w twarz Prośba do kibiców http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._kibicow_8406/ ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Do sprzedania mam 2 wejściówki na dzisiejszy mecz na G.
Kontakt pw lub gg-23737890 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
Rada - jak bilety są dla ciebie za tanie, to weź jakiegoś znajomego, młodego z rodziny i kup mu bilet. Podwójny zysk - dla ciebie bilety są droższe, a on sobie mecz zobaczy i może mu się spodoba i zostanie na stałe. Czy ceny są za niskie czy za wysokie to weryfikuje frekwencja - a jak na razie szału ni ma. Porównywanie do Poznania czy Warszawy nie ma sensu - bo ludzie nie mają do wyboru, czy pójść na Wisłę czy na Lecha, ale Wisłę lub Cracovię. I właśnie dlatego powinniśmy porównywać ceny (i inne kwestie - organizację meczu, komfort oglądania itd) do gorszej strony Błoń a nie Legii. Cytat:
Zasadnicza różnica. Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_az_do_meczu/
O 17:30 otwierają bramy stadionu, warto pojawić się właśnie wtedy bo będą jakieś konkursy i inne atrakcje i prośba, jeśli znów będzie szykowana oprawa to na litość Boską poświęćcie tą minutkę na podniesienie kartonika czy flagi, i nie rozrzucajcie tego wszystkiego wokół siebie bo znów wyjdzie gówno zamiast oprawy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.10.2010 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam , mam 4 wejsciówki na dzisiejszy mecz na E14. Z cena na pewno sie dogadamy.
Piszcie : 667 844 462. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kupie 1 bilet na G.
Wiadomo czy zostaly jakies w kasie dzisiaj jeszcze na G |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy mając karnet na G2, przepuści mnie kołowrót np na G5?
|
|
|