The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 19:48
palikot napisał(a):Wyświetl post
ooo... widzę, ze jestem osamotniony w swoich poglądach Stadion jest dla kibiców... to po pierwsze... a nie dla każdego i stadion to miejsce w pierwszej kolejności dla kibiców Wisły... a nie przyłazidupów, bo fajnie grają, albo można się polansować, którzy mają problem bo trzeba stać! ....a!!

p.s To czy ty bedziesz pisał, dla kogo ma się znaleść miejsce na stadionie, to "nas" obchodzi jak zeszłoroczny śnieg... (fajne masz argumenty )
Idioty nie przegadasz - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a następnie pokona.. A może Ty masz hemoroidy albo ADHD że nie akceptujesz siedzenia?Jak siedzę to nie jestem kibicem Wisły? Jak jest starszy to co , ma stać zamiast siedzieć? Ogarnij się człowieku bo żal patrzeć... Fanatyku
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.09.2010, 19:54
same brednie
Przybastuj młody człowieku, taka dobra rada.
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.09.2010, 19:56
Z tego co widze to jest temat o biletach..

Chciałem zapytać, bo dziś wróciłem z zagranicy i czy jutro dostane bilet rano najlepiej na naroznik oraz czy kolo 11 są duże kolejki czy ich wogóle nie ma.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.09.2010, 20:02
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jesteś komplenie oderwany od rzeczywistości.
Skoro tak, to zaproponuj swój pomysł ile powinny kosztować bilety/karnety i dlaczego, chętnie się z nim zapoznam
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.09.2010, 20:05
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co widze to jest temat o biletach..

Chciałem zapytać, bo dziś wróciłem z zagranicy i czy jutro dostane bilet rano najlepiej na naroznik oraz czy kolo 11 są duże kolejki czy ich wogóle nie ma.
Cytat:
W piątek bilety do kupienia w Wiślackim Świecie od godz. 11:00 do końca pierwszej połowy meczu. W godz. 14:00-14:45 nastąpi przerwa spowodowana koniecznością przełączenia systemu sprzedaży biletów na tryb meczowy.
Na obydwa narożniki powinieneś bez problemów kupić, a czy będą kolejki to się jutro okaże
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 30.09.2010, 20:10
Coglin napisał(a):Wyświetl post
a jak kibice Wisly maja ochote siedziec i pojda w tym celu na sektor E, to juz nie sa kibicami Wisly?
zastanow sie chlopie co ty za brednie wypisujesz. moze to ty byles tym oszolomem z sektora E22 na meczu z Korona?
a gdzie ja napisalem, ze ci co chcą siedzieć nie sa kibicami Wisły? widze, ze macie problemy z czytaniem... Ja poruszyłem inny problem. Czy uważacie, że kibicem Wisły jest ten, co na mecz nie przyjdzie bo nie może sobie usiaść? Suoer!! Po drugie sektory dla tych co chcą siedzieć pewnie ze muszą być, ale nie moze być tak, cała trybuna ma siedzieć, bo dzieci i starsi chcą sobie posiedzieć... Sektor AiB jest od tego...
P.s To jak? Jutro wszyscy siedzimy!! Ja chce stać a na G zabrakło biletów! to czemu mam siedzieć? Niech mi klub odpowie, albo wy...

ps oglądam sobie mecz Amiki... tam wszyscy stoją... ciekawe czy dzieciom to przeszkadza...

Cytat:
Szanujmy fakt, iż na trybunach D, E i F mecz oglądają także NAJMŁODSI KIBICE I OSOBY STARSZE - prosimy o niezasłanianie widoku murawy i oglądanie meczu siedząc.
Fajnie najpier mowimy, że rozszerzamy mlyn na F i najdalej jak sie da a potem mówimy, że mamy tam siedzieć... grubo...
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.09.2010 o godz. 20:15.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.09.2010, 20:20
a gdzie ja napisalem, ze ci co chcą siedzieć nie sa kibicami Wisły? widze, ze macie problemy z czytaniem... Ja poruszyłem inny problem. Czy uważacie, że kibicem Wisły jest ten, co na mecz nie przyjdzie bo nie może sobie usiaść? Suoer!! Po drugie sektory dla tych co chcą siedzieć pewnie ze muszą być, ale nie moze być tak, cała trybuna ma siedzieć, bo dzieci i starsi chcą sobie posiedzieć... Sektor AiB jest od tego...
P.s To jak? Jutro wszyscy siedzimy!! Ja chce stać a na G zabrakło biletów! to czemu mam siedzieć? Niech mi klub odpowie, albo wy...

ps oglądam sobie mecz Amiki... tam wszyscy stoją... ciekawe czy dzieciom to przeszkadza...

Fajnie najpier mowimy, że rozszerzamy mlyn na F i najdalej jak sie da a potem mówimy, że mamy tam siedzieć... grubo...
Dlatego, że na stadionie są tylko miejsca siedzące(młyn na osobnych zasadach) i stojąc będziesz zasłaniał innym ludziom, albo uniemożliwisz im korzystanie z miejsca siedzącego za który zapłacili. Musisz zrozumieć, że nie każdy odczuwa przyjemność spiewajac, krzyczac, badz skaczac przez 90 minut. Masz ochote stać, to odejdź gdzieś gdzie nie bedziesz nikomu zasłaniać - proste. Badzmy cywilizowanymi ludzmi i pamietajmy o tym, ze nasze prawa koncza sie tam, gdzie zaczynaja innych.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 30.09.2010, 20:33
Po pierwsze temat jest o BILETACH a nie o mentalności , temperamencie czy też poziomie kultury niektórych kibiców.

Po drugie biletów jest jeszcze dużo , dla wszystkich starczy a widząc pogodę i znając humory pikników nie sądzę żeby był komplet. (obym się mylił )

Co do problemów kolegi Palikota ,po otwarciu całego stadionu będzie więcej miejsca dla skaczących i siedzących
Ps. Będą też stewardzi i to z nimi różni delikwenci będą sie wykłócać a nie z "rodzicami z dziećmi"
Ciekawe czym to sie skończy
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 30.09.2010, 20:43
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Dlatego, że na stadionie są tylko miejsca siedzące(młyn na osobnych zasadach) i stojąc będziesz zasłaniał innym ludziom, albo uniemożliwisz im korzystanie z miejsca siedzącego za który zapłacili. Musisz zrozumieć, że nie każdy odczuwa przyjemność spiewajac, krzyczac, badz skaczac przez 90 minut. Masz ochote stać, to odejdź gdzieś gdzie nie bedziesz nikomu zasłaniać - proste. Badzmy cywilizowanymi ludzmi i pamietajmy o tym, ze nasze prawa koncza sie tam, gdzie zaczynaja innych.
jak 8 tysiecy ludzi stoi na trybunie, to znaczy, że każdy chce siedzieć? O czym ty mi mówisz? o sektorze AB? Tu się zgadzam... ale są tez ludzie co przychodzą na mecz postać pokrzyczeć i poskakac i jak się nie mieszczą na jednej trybunie powinni miec mozliwość oglądania meczu w ten sposób gdzie indziej... i powinni mieć pierwszeństwo, bo to ludzie ktorzy są z tym klubem związani bardziej, niz te "dzieci i starsi ludzie" którzy pieniedzy nie zostawią w klubie gdy bedzie padał deszcz, bedzie mróz, czy drużyna bedzie miała słaby okres... wiec klub o tych ludzi takze powinien dbać, nawet bardziej a nie kazać im siedzieć na dupie, bo zasłaniamy 5% widowni widok... Te 5 % powinno sobie kupic bilet tam, gdzie ludzie siedzą czyli sektor AB a w tej chwili to srodek dolnej trybuny...
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 30.09.2010, 21:04
Zamienie bilet z sektora F na G! Priv!
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 30.09.2010, 21:23
jak 8 tysiecy ludzi stoi na trybunie, to znaczy, że każdy chce siedzieć? O czym ty mi mówisz? o sektorze AB? Tu się zgadzam... ale są tez ludzie co przychodzą na mecz postać pokrzyczeć i poskakac i jak się nie mieszczą na jednej trybunie powinni miec mozliwość oglądania meczu w ten sposób gdzie indziej... i powinni mieć pierwszeństwo, bo to ludzie ktorzy są z tym klubem związani bardziej, niz te "dzieci i starsi ludzie" którzy pieniedzy nie zostawią w klubie gdy bedzie padał deszcz, bedzie mróz, czy drużyna bedzie miała słaby okres... wiec klub o tych ludzi takze powinien dbać, nawet bardziej a nie kazać im siedzieć na dupie, bo zasłaniamy 5% widowni widok... Te 5 % powinno sobie kupic bilet tam, gdzie ludzie siedzą czyli sektor AB a w tej chwili to srodek dolnej trybuny...
idzze spac.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
MakuTS
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.09.2010, 21:54
Jeśli ktoś wybiera się do 14 jutro po bilety prosze na priv.

KOSOVO
JE SRBIJA !!!!!
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 30.09.2010, 22:17
Witam, opiszę swoją sytuację, mieszkam 400km od Krakowa, a niedługo ruszą zapisy na mecz wyjazdowy do Poznania do którego mam 150km, dostaniemy tam ponad 2 tysiące biletów i stąd moje pytanie czy jest jakaś szansa żebym dostał 2 bilety na ten mecz? Chcieliśmy z kolegą pojechać na ten mecz. Mam znajomego w Krakowie i jak mu podam nasze dane to bez problemu może kupić, ale wiem że na wyjazd sporządzane są listy kto ile razy gdzieś był. Proszę o odpowiedź
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 30.09.2010, 22:17
Jutro wszyscy siedzimy!! Ja chce stać a na G zabrakło biletów! to czemu mam siedzieć? Niech mi klub odpowie, albo wy...
to trzeba było sobie kupić karnet na G. przez 10 dni były i nie zeszły, fanatyku od siedmiu boleści. Mam nadzieje ze jutro bedziesz stał i ktos ci obije ryja, bo sie poprostu nalezy. fantastycznie pier***niety

jbo to ludzie ktorzy są z tym klubem związani bardziej, niz te "dzieci i starsi ludzie" którzy pieniedzy nie zostawią w klubie gdy bedzie padał deszcz, bedzie mróz, czy drużyna bedzie miała słaby okres... wiec klub o tych ludzi takze powinien dbać
ja tylko za mecz z Koroną i Śląskiem zapłaciłem za biety więcej niż ty byś zapłacił jakbyś sobie kupił karnet na G, a to nie ostatni mój mecz, więc nie pierdziel kto tu większe zyski daje klubowi... Przejżyj na oczy.
Ostatnio edytowane przez zdzichu411 : 30.09.2010 o godz. 22:27.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 30.09.2010, 22:28
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Kraków jest specyficznym miastem, to nie Poznan gdzie pomimo stosunkowo wysokich cen na Salzburg przyjdzie dzis 42 tysiace. Pamietasz mecze UEFA u nas? Ile bylo ludzi na meczach z Tottenhamem,Interem,Hajdukiem,Sarragossa,Sevilla? Niby mega ważne mecze, a ludzi bylo dwa razy mniej niz w nastepny weekend na meczu ligowym..Bo bilety byly po e 50 zlotych, co okazalo sie zbyt wysoka ceną!
.
Generalnie zgadzam się z tym co napisałeś, ze klub sięgnie po bardziej umiarkowany ceny, jednak przykłady na które się powołałeś nie są zbyt trafnie dobrane. Przypomnijmy, jak to było:

Tottenham - mecz o godzinie 15...w dzień powszedni wiadomo, jak ciężko ludziom wyrwać się z pracy. Pora meczu kuriozalna ze względu na inne mecze angielskich drużyn tego samego dnia w Pucharze UEFA

Inter - godzina meczu...14... jak wyglądał stadion pewnie pamiętasz...dwie trybuny i wtorek. Nawet w ojczyźnie futbolu w taki dzień więcej ludzi się na meczu nie pojawi...

Hajduk - ten sam sezon, co mecz Interem. Nawet poprzedzał rywalizacje z Włochami. Stadion bez oświetlenia + wczesna pora = marna frekwencja.

Saragossa - pierwszy mecz 1:4 i większość dało sobie spokój. Oczywiście na stadionie nadal brak było jupiterów, więc pora również dziwna. Dopiero po Zaragozie, gdy trafiliśmy na Porto stadion zapełniony został w ponad 80%...

Sevilla - to mecz typowo towarzyski, obchodu 100-lecia i toksyczna atmosfera, gdy w klubie wybuchła afera z Jurczyńskim i kibicami. Z trybun obok racowiska leciały bluzgi także na Miętte.

Ale były i mecze, na które było bardzo duże ciśnienie i stadion, nawet przy mega cenach zostałby zapełniony. Dość przypomnieć pierwsze mecze z Barceloną, Realem (pamiętacie, jakie wtedy były ceny p o100-200 zł i nikt nie płakał), Lazio czy Schalke.
Były też takie, z krajowymi rywalami: z Legią (za Skorży, z Kosowskim w składzie), z Cracovią (również za Skorży 2:1) czy wcześniej za Kasperczaka z Legią...

Będą wyniki i renomowani piłkarze, to mecze o stawkę przyciągną tłumy bez względu na cenę.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.09.2010, 23:07
Tylko na te mecze, które wymieniasz przyjechalo pol Polski zobaczyc na zywo Barce czy Real,a chyba nie chodzi o to zeby zjezdzala nam tu raz do roku piknikownia, tylko o to by miec kibiców wiernych Wiśle..Nikt nie plakal na ceny w meczach z Realem czy Barca? Dzieki tym cenom mecz ogladnalem w TV, a na Reymonta jestem co kolejke od 15 lat..Dlugo po tym mialem jeszcze do klubu zal za to, że wycisnąć chcial maksimum z naszych kieszeni, przez co nie bylem na tak ważnych meczach.
Fakt mecze,które ja wymienilem byly zbyt wczesnie, co nie zmienia tego ze powinien byc komplet i gdyby ceny byly nizsze pewnie sami uczniowie wypelnili by ten stadion..Przeciez wtedy gralismy kosmos!!
Prosty przykład, mecz z Vitoria Guimaraes, rywal ze sredniej (niskiej) polki, ceny chyba 25-30 zloty na E i praktycznie komplet na trybunach.

W tej chwili mamy bilety dwa razy drozsze, na kazda trybune od żydów..U nich nagłe rozmnożenie, u nas tylko twardy elektorat..Majac bilety po 10(za bramke) i 15(na prosta) kazdy z nich mogł wziac kogos pierwszy raz na mecz stawiajac mu bilet, taki nowy najczesciej lapie zajawke i zaczyna chodzic regularnie!
Nie mowie ze u nas bilety powinny byc,az tak tanie..ale wg mnie rozsadne ceny to takie , kiedy bedzie chodzic regularnie 25 tysiecy ludzi na mecz,a przy dzisiejszych cenach nie możemy osiagnac kompletu.

Dla mnie umiarkowane ceny to:
C,G= 20 zl ( 9 tys. miejsc)
Łuki=25 zl ( ponad 5 tys. miejsc)
srodek E-40zl
pozostale E=30zl
srodek A= 50 zl
pozostale A= 40 zl
Topowe mecze(4 w sezonie) drozsze o 10 zl.

Do tego znizki (20-25%) dla kobiet, mlodziezy uczacej sie,emerytów,fan clubów, bilety rodzinne, punkty lojalnosciowe. Z takimi cenami mysle ze spokojnie mielibysmy srednia kolo 25 tysiecy,a po pewnym czasie moze i wyzsza.
Przeciez zarobek w dniu meczu to nie tylko bilet..Jak bilet bedzie w miare tani to kazdy zje w przerwie hot doga i wypije pepsi(zasilajac kase klubu),a jesli z trudem uzbieral na bilet to na dodatkowy wydatek na stadionie juz nie bedzie mial pieniedzy!
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 30.09.2010 o godz. 23:36.
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 30.09.2010, 23:21
Jakbyśmy grali tak jak 6-7 lat temu to te ceny byłoby dobre, przy takiej grze, przy martwieniu sie o punkty nawet z najsłabszą drużyną cena 50-40zl za E, to kosmos. Nie każdy jest fanatykiem, a na mecz chętnie by poszedł, ale weź tu wciągnij kogoś nowego na mecze jak mu wyjedziesz z cena 50zł za mecz z 13 drużyną ligi, a przecież nie wezmiesz nowego na młyn.... To że srednia zarobkow jest 2-3 tysiace nie znaczy ze tyle zarabia zwykly Polak, bo tak naprawde ma 1500 a z tego już nie poszaleje. Cena od 20 do 30zł 35zł to cena idealna na zwykłe mecze (Puchary czy te mecze topowe wiadomo drozej) . Młyn też powinen kosztować 20, żeby nie chodzili na niego Ci którzy chcą zaoszczędzić.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.10.2010, 00:07
W kinie wam dają zniżkę jak z dziewczyną przyjdziesz?

Na dzień dzisiejszy mamy dumpingowca po drugiej stronie błoń, z biletami po 10 zł i kopaniem się po czołach naszych gwiazd.

Nasze ceny są adekwatne do tego co się mi proponuje, przynajmniej ja mam takie odczucie.

Za środek w karnecie średnia cena wychodziła chyba 40 zł, bardziej z boku 30, G nawet 20 zł za mecz nie kosztowało. To są ceny mega fajne, a narzekanie że drogo to już z lekka przesada.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.10.2010, 00:55
Z nudów przeglądam tabelę 1 ligi i widzę jakieś Podbeskidzie, myślę sobie sprawdzę co to w ogóle jest, szperam po stronie i natykam się na rubryczkę "bilety", no to lukam z ciekawości,
i...
http://ts.podbeskidzie.pl/m52/o-klubie-bilety

A najlepsza końcówka, dzieci do lat 13 płacą za wjazd 7 zł, u nas do 12 za frajer. Klub powinien zakazać mediom puszczania w eter informacji ile kosztują bilety na Wisłę bo to się nadaje do Monty Pythona.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.10.2010, 06:54
Ceny sa dobre ,mam bilet na D na srodek naroznika i mam gdzies wszystko ,mecz zgodowy fajnie, ale widok z naroznika D na sektor gosci ,jak przyjedzie Górnik ,albo jakas inna ekipa to tez bedzie dobry widok
Odpowiedz cytując
festereknh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.10.2010, 08:39
Panowie i Pani, jak to jest z biletami na jesień? Kupia je tylko Ci co mają abonamenty? Nie będzie można kupić w kasie biletów na sektor G? Ktoś coś wie więcej? Bo na oficjalnej jest strasznie nie sprecyzowana informacja.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.10.2010, 09:08
element napisał(a):Wyświetl post
Z nudów przeglądam tabelę 1 ligi i widzę jakieś Podbeskidzie, myślę sobie sprawdzę co to w ogóle jest, szperam po stronie i natykam się na rubryczkę "bilety", no to lukam z ciekawości,
i...
http://ts.podbeskidzie.pl/m52/o-klubie-bilety

A najlepsza końcówka, dzieci do lat 13 płacą za wjazd 7 zł, u nas do 12 za frajer. Klub powinien zakazać mediom puszczania w eter informacji ile kosztują bilety na Wisłę bo to się nadaje do Monty Pythona.
http://ts.podbeskidzie.pl/m35/progra...rski-partnerzy
http://ts.podbeskidzie.pl/a617/ts-po...-dla-studentow

Widziałeś u nas takie akcje ?
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.10.2010, 09:17
szkoda w ogole poliemizowac z takimi bredniami ale pamietaj, ze kiedys sam bedziesz dziadkiem albo nawet wczesniej
mozesz zlamac noge, skrecic kostke albo dysk Ci wyskoczy przy kopaniu rowów i mam nadzieje, ze jak kiedys bedziesz
potrzebowal obejrzec mecz na siedząco (no bo chyba nie opuscisz meczu z takiego powodu, co ?) to ktoś przed Tobą bedzie stal i pierdzial Ci w twarz

Prośba do kibiców

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._kibicow_8406/
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Od: 08.2008

Stary 01.10.2010, 09:18
Do sprzedania mam 2 wejściówki na dzisiejszy mecz na G.
Kontakt pw lub gg-23737890
Odpowiedz cytując
regis
Senior Member

Stary 01.10.2010, 10:50
Cytat:
My jesteśmy Wisła, jeden z najlepszych klubów w Polsce, powinniśmy mieć ceny może nie na poziomie Legii, ale 20 PLN(!) za mecz Wisły Kraków to wg mnie gruba przesada!
Tak, wiemy, piszesz to już chyba z dwudziesty raz.
Rada - jak bilety są dla ciebie za tanie, to weź jakiegoś znajomego, młodego z rodziny i kup mu bilet. Podwójny zysk - dla ciebie bilety są droższe, a on sobie mecz zobaczy i może mu się spodoba i zostanie na stałe.
Czy ceny są za niskie czy za wysokie to weryfikuje frekwencja - a jak na razie szału ni ma.

Porównywanie do Poznania czy Warszawy nie ma sensu - bo ludzie nie mają do wyboru, czy pójść na Wisłę czy na Lecha, ale Wisłę lub Cracovię. I właśnie dlatego powinniśmy porównywać ceny (i inne kwestie - organizację meczu, komfort oglądania itd) do gorszej strony Błoń a nie Legii.
Cytat:
Na Legii są bilety dwa razy droższe, a komplet na Amice udało im się bez problemu uzyskać.
W Warszawie zarobki są duże wyższe niż w Krakowie, a Lech w europejskich pucharach kopie, a nie jest kopany.
Zasadnicza różnica.
Cytat:
Ceny biletów na Śląska od 20 do 75 zł
Ceny na Lechii od 20 do 50 zł , kobiety i dzieci do lat 14 płacą od 16 do 40zł w zależności od sektora, dwa szybkie przykłady
Tylko Śląsk i Lechia mają podobny potencjał, a dwa razy mniejsze stadiony. Jak wybudują nowe, to i ceny pójdą w dół.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 01.10.2010, 12:49
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_az_do_meczu/

O 17:30 otwierają bramy stadionu, warto pojawić się właśnie wtedy bo będą jakieś konkursy i inne atrakcje i prośba, jeśli znów będzie szykowana oprawa to na litość Boską poświęćcie tą minutkę na podniesienie kartonika czy flagi, i nie rozrzucajcie tego wszystkiego wokół siebie bo znów wyjdzie gówno zamiast oprawy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.10.2010 o godz. 12:53.
Odpowiedz cytując
misiaski222
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 01.10.2010, 12:52
Witam , mam 4 wejsciówki na dzisiejszy mecz na E14. Z cena na pewno sie dogadamy.
Piszcie : 667 844 462.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.10.2010, 14:24
fialo napisał(a):Wyświetl post
I obiektywnie uważam, że w porównaniu z innymi stadionami mamy za niskie ceny biletów. Bilety za 1 zł to sobie mogą być na parchy, niech plebs tam chodzi droga wolna. My jesteśmy Wisła, jeden z najlepszych klubów w Polsce, powinniśmy mieć ceny może nie na poziomie Legii, ale 20 PLN(!) za mecz Wisły Kraków to wg mnie gruba przesada!
Tak do nich "plebs" a do nas biznesmeni w garniturach i efekt będzie taki że za kilka lat nie założysz barw poza stadionem. Pogratulować toku myślenia, stadion ma być dla wszystkich niezależnie od tego ile zarabia. 15-20zł to optymalna cena na sektory za bramkami, jak ktoś ma więcej kasy to i tak wyda ją na Cole czy w klubowej restauracji o ile takowa będzie.

Odpowiedz cytując
Niepolomice
Member

Od: 05.2010

Stary 01.10.2010, 15:16
Kupie 1 bilet na G.
Wiadomo czy zostaly jakies w kasie dzisiaj jeszcze na G
Odpowiedz cytując
Vitaliss
Member

Od: 05.2008

Stary 01.10.2010, 15:31
Czy mając karnet na G2, przepuści mnie kołowrót np na G5?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów