The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
paczuś
Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 17:25
Ja mam jeszcze jedno pytanko, chciał bym na meczu siąść obok kumpla który ma abonament, ja mam tylko bilet więc na pewno będziemy mieć różne miejsca, a sektor będzie w co najmniej 95% pełny (g). Czy to tylko można załawić poprzez wymianę na stadionie? Czy na g numerowanie miejsc nie jest przestrzegane?
Odpowiedz cytując
Niemogesiezarejestrowac
Member

Od: 09.2010

Stary 30.09.2010, 17:28
Przecież na G nikt nie patrzy gdzie ma swoje miejsce.

Każdy stoi gdzie chce.

Kto pierwszy ten lepszy
Powód: przejęzyczenie ;)
Ostatnio edytowane przez Niemogesiezarejestrowac : 30.09.2010 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.09.2010, 17:28
paczuś napisał(a):Wyświetl post
Ja mam jeszcze jedno pytanko, chciał bym na meczu siąść obok kumpla który ma abonament, ja mam tylko bilet więc na pewno będziemy mieć różne miejsca, a sektor będzie w co najmniej 95% pełny (g). Czy to tylko można załawić poprzez wymianę na stadionie? Czy na g numerowanie miejsc nie jest przestrzegane?
:/

Po pierwsze na G nie ma siedzenia na meczu, ale stać sobie możecie gdziekolwiek i raczej nie wybierajcie miejsca sugerując się nadrukiem na bilecie/karnecie

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.09.2010, 17:29
Na G stoi się gdzie chce. I dopinguje
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.09.2010, 17:43
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Ja nie mam słów do takich gosci jak ty..
Biletów po 20 zlotych nie ma w sprzedazy(wszystko abonamenty), zostaje tylko pareset sztuk niewykorzystane przez FC..
Czyli pozostaja bilety po 30 zlotych..Czy uwazasz ze wydatek 60 zlotych(2xmecz w miesiacu) to jest maly wydatek dla 14-19latka? Mało kto w tym wieku pracuje,a nie kazda mamusia moze dac 60 zlotych w miesiacu na mecze(tym bardziej ze wykreowany przez media wizerunek kibica, solidnie ja odstrasza od tego by poslac tam syna).To samo wypad rodzinny na łuk 120 zlotych(mama,tata,dwoje dzieci).. Dla Ciebie najtansze bilety moglyby byc nawet po 50 zlotych(tak wczesniej pisales), wiec albo juz pracujesz, albo jestes bananowcem..

Kraków jest specyficznym miastem, to nie Poznan gdzie pomimo stosunkowo wysokich cen na Salzburg przyjdzie dzis 42 tysiace. Pamietasz mecze UEFA u nas? Ile bylo ludzi na meczach z Tottenhamem,Interem,Hajdukiem,Sarragossa,Sevilla? Niby mega ważne mecze, a ludzi bylo dwa razy mniej niz w nastepny weekend na meczu ligowym..

Po oddaniu calego stadionu bedzie wiecej o te 3500 miejsc po 20 zlotych, to w jakims stopniu rozwiaze problem..Ale i na pozostale sektory klub bedzie musial dac umiarkowane ceny i dodac do tego kilka grup których obejmie znizka..Inaczej bedzie nas chodzic po te 16-20 tysiecy maks..

Nie pracuję, uczę się jeszcze ale specjalnie w wakacje pracowałem, żeby mieć m.in kasę na mecze Wisły. I obiektywnie uważam, że w porównaniu z innymi stadionami mamy za niskie ceny biletów. Bilety za 1 zł to sobie mogą być na parchy, niech plebs tam chodzi droga wolna. My jesteśmy Wisła, jeden z najlepszych klubów w Polsce, powinniśmy mieć ceny może nie na poziomie Legii, ale 20 PLN(!) za mecz Wisły Kraków to wg mnie gruba przesada! Trzy browary w lokalu, taka ma być cena za niezapomniane emocje z ukochanym klubem ? Katnet na całą rundę na d kosztował o ile się nie myle 180 PLN chyba. A tu nagle zjechaliśmy o 100 pomijając nawet, że meczy będzie nie 7 tylko 4, ale to i tak spora obniżka.

W dodatku mitem jest, że rodzina z dwójką dzieci musi płacić za bilety 200 PLN, bo zakładając nawet, że matka też pójdzie co jest raczej ewenementem, to dzieci wchodzą za darmo. Także bilet dla takiej rodziny kosztuje 100-50 PLN.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Stary 30.09.2010, 17:45
Ok rozumiem, z tym siedzeniem to tylko przejęzyczenie . a to czy g1, czy na g4 sobie pojde to też nie ma znaczenia? Pytam bo główne hasło karnetów to swoje stałe miejsce na stadionie przy Reymonta co trochę w błąd wprowadza
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.09.2010, 18:05
Ok rozumiem, z tym siedzeniem to tylko przejęzyczenie . a to czy g1, czy na g4 sobie pojde to też nie ma znaczenia? Pytam bo główne hasło karnetów to swoje stałe miejsce na stadionie przy Reymonta co trochę w błąd wprowadza

wprowadza w blad . . .

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 30.09.2010, 18:09
dla was miejsce na G1 rząd 32 bądź 1 miejsce 1, 2. Po co ty idziesz na młyn skoro nie znasz nawet podstawowych zasad jakie tam obowiązują? ciekawe czy chociaż bedziesz "stal" nie mowiąc juz o dopingowaniu...
Co do tej wypowiedzi Basałaja o zakazie stania Wy chyba nie myślicie, ze ochrona usadzi 18 tys ludzi i każe im grzecznie siedziec Z dystansem do takich wypowiedzi... przychodzimy na mecz i stoimy wszyscy. Mi sie wydajże ze jemu bardziej chodziło o stanie w przejściach przy wyjściu z trybuny i zasłanianie komuś kto stoi z tyłu... ja tak ostatnio zrobilem, to ochroniarz zwrócił mi uwage zebym sie przesunąl... nic strasznego
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Stary 30.09.2010, 18:13
O doping martwić się nie musisz Dzięki za rozjaśnienie sytuacji
Odpowiedz cytując
Niemogesiezarejestrowac
Member

Od: 09.2010

Stary 30.09.2010, 18:20
Przepraszam za offtop , ale prosiłbym kogoś , żeby podesłał mi link do tego wywiadu z Basałajem w którym mówił o tym , żeby nie stać na meczu
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.09.2010, 18:23
palikot napisał(a):Wyświetl post
dla was miejsce na G1 rząd 32 bądź 1 miejsce 1, 2. Po co ty idziesz na młyn skoro nie znasz nawet podstawowych zasad jakie tam obowiązują? ciekawe czy chociaż bedziesz "stal" nie mowiąc juz o dopingowaniu...
Co do tej wypowiedzi Basałaja o zakazie stania Wy chyba nie myślicie, ze ochrona usadzi 18 tys ludzi i każe im grzecznie siedziec Z dystansem do takich wypowiedzi... przychodzimy na mecz i stoimy wszyscy. Mi sie wydajże ze jemu bardziej chodziło o stanie w przejściach przy wyjściu z trybuny i zasłanianie komuś kto stoi z tyłu... ja tak ostatnio zrobilem, to ochroniarz zwrócił mi uwage zebym sie przesunąl... nic strasznego
Co za bzdury wygadujesz? Dlaczego wszyscy mają stać? Owszem, tam gdzie jest młyn tam mogą obowiązywać określone zasady, ale dlaczego u licha cały stadion ma stać?. Mnóstwo osób ma ochotę sobie usiąść na krzesełku i obejrzeć mecz, dopingując sporadycznie, bądź w ogóle.
Ludzie którzy mają takie podejście jak Ty będą powodować, że nigdy nie zapełnimy naszego stadionu. Na ostatnim meczu spotkałem takich ludzi. Stali na D21 w pierwszym rzędzie i za nic nie chcieli usiąść. Nie spiewali, po prostu stali dla samego stania, przez co cały sektor musiał stać. Wielu ludzi było niezadowolonych i nie sądzę by po raz kolejny wybrali się na stadion, gdzie musza się wysilać, aby coś zobaczyć. Poprostu zostania w domu i tam spokojnie obejrza mecz. Wlasnie przez matołów, powodujących takie sytuacje będziemy mieli kłopoty z frekwencją.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 30.09.2010, 18:25

Ale wiesz, ze na sektorze G sie dopinguje caly czas, bez przerwy?
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.09.2010, 18:26
Sorry za offtop ale mam pytanie, od jakiej ulicy jest wejście na F24?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.09.2010, 18:28
SiD1894 napisał(a):Wyświetl post
Sorry za offtop ale mam pytanie, od jakiej ulicy jest wejście na F24?
Od ulicy Reymana.
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Stary 30.09.2010, 18:30
Taka informacja nie mogła mi umknąć przecież Po to się idzie na G
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Stary 30.09.2010, 18:33
Pilna sprawa, ma ktos miejsce w aucie na jutrzejszy mecz z okolic Bystrej - Jordanowa - Osielca - Suchej Beskidzkiej ? Bardzo prosze o odpowiedz na pw lub w tym temacie !

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 30.09.2010, 18:34
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Co za bzdury wygadujesz? Dlaczego wszyscy mają stać? Owszem, tam gdzie jest młyn tam mogą obowiązywać określone zasady, ale dlaczego u licha cały stadion ma stać?. Mnóstwo osób ma ochotę sobie usiąść na krzesełku i obejrzeć mecz, dopingując sporadycznie, bądź w ogóle.
Ludzie którzy mają takie podejście jak Ty będą powodować, że nigdy nie zapełnimy naszego stadionu. Na ostatnim meczu spotkałem takich ludzi. Stali na D21 w pierwszym rzędzie i za nic nie chcieli usiąść. Nie spiewali, po prostu stali dla samego stania, przez co cały sektor musiał stać. Wielu ludzi było niezadowolonych i nie sądzę by po raz kolejny wybrali się na stadion, gdzie musza się wysilać, aby coś zobaczyć. Poprostu zostania w domu i tam spokojnie obejrza mecz. Wlasnie przez matołów, powodujących takie sytuacje będziemy mieli kłopoty z frekwencją.
acha... to ja wole miec problemy z frekwencją niż teatr na siedząco... Na ostatnim meczu wszyscy stali nikt nie narzekał... i tak ma być na kazdym meczu, a jak sie komuś nie podoba, to nie musi przychodzić... zawsze wygodniej w kapciach w fotelu nie?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.09.2010, 18:37
fialo napisał(a):Wyświetl post
W dodatku mitem jest, że rodzina z dwójką dzieci musi płacić za bilety 200 PLN, bo zakładając nawet, że matka też pójdzie co jest raczej ewenementem, to dzieci wchodzą za darmo. Także bilet dla takiej rodziny kosztuje 100-50 PLN.
Geniusz z Ciebie, czyli sugerujesz że ojciec lat powiedzmy 40 wraz z synami po 14 i 16 lat zapłaci za bilet np. na E 24 100-50 zł (razem) ? Powiedz mi jak, to podam dalej.
Teraz młodziez lat 13, która nie załapała się na bilety za 20 i 30 zł (bo wszyscy w Krakowie się nie załapią), co jej tanio zaproponujesz oprócz ogladania meczu w TV ? Oblicz ile to będzie kosztowało np. 2 braci.
Skoro wyżej podano Ci przykład, że za 50 zł. to były mecze na Wisle w Europejskich pucharach, a Ty uważasz, ze to tanio to powiedz ile wg. Ciebie powinny takowe kosztować gdy ponownie zagra w nich Wisła. I oblicz to dla wariantu ojciec i 2 synów. Wtedy powiedz czy to dużo czy mało.
Dla przypomnienia dodam, że bilet w Rzymie na mecz Lazio - Wisła kosztował mnie 10 euro.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 30.09.2010, 18:40
acha... to ja wole miec problemy z frekwencją niż teatr na siedząco... Na ostatnim meczu wszyscy stali nikt nie narzekał... i tak ma być na kazdym meczu, a jak sie komuś nie podoba, to nie musi przychodzić... zawsze wygodniej w kapciach w fotelu nie?
Chłopie ale pierd**isz!!! Na stadionie jest miejsce DLA KAŻDEGO - piknika i fanatyka!!Skąd wiesz że nikomu nie przeszkadzałoChodziłeś i każdego pytałeśNie żyjesz w buszu tylko w cywilizowanym społeczeństwie!! Rozumiem że w młynie nie można siedzieć bo po prostu nie , ale nie widzę powiązania z resztą stadionu..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.09.2010, 18:51
Chłopie, to, czy ty wolisz problemy z frekwencją czy teatr to nas tu obchodzi mniej niż zeszłoroczny śnieg. Weź porządny rozpęd, i łupnij łepetynką w ścianę. Powtórz powyższą procedurę jeszcze z 5 razy, to może do ciebie dotrze, że stadion nie jest twoim prywatnym folwarkiem, i ma się tu znaleźć miejsce dla każdego: zarówno dla dopingujących fanów, jak i pikników czy starszych ludzi, którzy po prostu nie mają ochoty/siły by stać przez 90 minut.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.09.2010, 19:07
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Geniusz z Ciebie, czyli sugerujesz że ojciec lat powiedzmy 40 wraz z synami po 14 i 16 lat zapłaci za bilet np. na E 24 100-50 zł (razem) ? Powiedz mi jak, to podam dalej.
Teraz młodziez lat 13, która nie załapała się na bilety za 20 i 30 zł (bo wszyscy w Krakowie się nie załapią), co jej tanio zaproponujesz oprócz ogladania meczu w TV ? Oblicz ile to będzie kosztowało np. 2 braci.
Skoro wyżej podano Ci przykład, że za 50 zł. to były mecze na Wisle w Europejskich pucharach, a Ty uważasz, ze to tanio to powiedz ile wg. Ciebie powinny takowe kosztować gdy ponownie zagra w nich Wisła. I oblicz to dla wariantu ojciec i 2 synów. Wtedy powiedz czy to dużo czy mało.
Dla przypomnienia dodam, że bilet w Rzymie na mecz Lazio - Wisła kosztował mnie 10 euro.
Prezentujesz typowo polską mentalność - dla Ciebie zawsze wszędzie musi być tanio, a w ogóle najlepiej to za darmo. Ok, potrafię to zrozumieć. Tylko proszę Cię nie płacz później w transferowym, że nie ma transferów, albo że sprowadzamy graczy za darmo, ok? Jak Ty chcesz płacić max 10 PLN(jeden kebab), za bilet to naprawdę nie mam słów. Kibic jest sponsorem własnego klubu i nie dziwmy się, że nie będzie transferów jak ceny będą na tak żenująco niskim poziomie.

Rozumiem ten przykład z ojcem i dwójką dzieci, ale czy naprawdę uważasz, że ojca - jeżeli kocha klub - nie będzie stać na sfinansowanie 3 karnetów? Załóżmy, że jest to średnia rodzina - t.j ojciec zarabia ok 3k, matka 2k, czyli razem mają na życie jakieś 2k miesiecznie odliczając opłaty itd. Czy nie sądzisz, że ojciec jednak szarpnie się na wydatek, nawet w wariancie extremalnym, trzech karnetów na E czyli 450 PLN ? Myślę, że jest to możliwe. Nawet wydanie kwoty do 600 PLN za te 3 karnety jest to przecież wydatek jednorazowy. Na Legii są bilety dwa razy droższe, a komplet na Amice udało im się bez problemu uzyskać. Da się?

Strasznie denerwuje mnie to polskie podejście, że wszędzie jest za drogo i nawet jak jest tanio to i tak jest za drogo.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.09.2010, 19:12
fialo napisał(a):Wyświetl post
Prezentujesz typowo polską mentalność - dla Ciebie zawsze wszędzie musi być tanio, a w ogóle najlepiej to za darmo. Ok, potrafię to zrozumieć. Tylko proszę Cię nie płacz później w transferowym, że nie ma transferów, albo że sprowadzamy graczy za darmo, ok? Jak Ty chcesz płacić max 10 PLN(jeden kebab), za bilet to naprawdę nie mam słów. Kibic jest sponsorem własnego klubu i nie dziwmy się, że nie będzie transferów jak ceny będą na tak żenująco niskim poziomie.

Rozumiem ten przykład z ojcem i dwójką dzieci, ale czy naprawdę uważasz, że ojca - jeżeli kocha klub - nie będzie stać na sfinansowanie 3 karnetów? Załóżmy, że jest to średnia rodzina - t.j ojciec zarabia ok 3k, matka 2k, czyli razem mają na życie jakieś 2k miesiecznie odliczając opłaty itd. Czy nie sądzisz, że ojciec jednak szarpnie się na wydatek, nawet w wariancie extremalnym, trzech karnetów na E czyli 450 PLN ? Myślę, że jest to możliwe. Nawet wydanie kwoty do 600 PLN za te 3 karnety jest to przecież wydatek jednorazowy. Na Legii są bilety dwa razy droższe, a komplet na Amice udało im się bez problemu uzyskać. Da się?

Strasznie denerwuje mnie to polskie podejście, że wszędzie jest za drogo i nawet jak jest tanio to i tak jest za drogo.
Jesteś komplenie oderwany od rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 30.09.2010, 19:15
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Chłopie, to, czy ty wolisz problemy z frekwencją czy teatr to nas tu obchodzi mniej niż zeszłoroczny śnieg. Weź porządny rozpęd, i łupnij łepetynką w ścianę. Powtórz powyższą procedurę jeszcze z 5 razy, to może do ciebie dotrze, że stadion nie jest twoim prywatnym folwarkiem, i ma się tu znaleźć miejsce dla każdego: zarówno dla dopingujących fanów, jak i pikników czy starszych ludzi, którzy po prostu nie mają ochoty/siły by stać przez 90 minut.
ooo... widzę, ze jestem osamotniony w swoich poglądach Stadion jest dla kibiców... to po pierwsze... a nie dla każdego i stadion to miejsce w pierwszej kolejności dla kibiców Wisły... a nie przyłazidupów, bo fajnie grają, albo można się polansować, którzy mają problem bo trzeba stać! ....a!!

p.s To czy ty bedziesz pisał, dla kogo ma się znaleść miejsce na stadionie, to "nas" obchodzi jak zeszłoroczny śnieg... (fajne masz argumenty )
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.09.2010, 19:17
Ceny biletów na Śląska od 20 do 75 zł
Ceny na Lechii od 20 do 50 zł , kobiety i dzieci do lat 14 płacą od 16 do 40zł w zależności od sektora, dwa szybkie przykłady
O cenach na Legii czy Lechu pisać nie zamierzam bo u nas karnet kosztuje tyle ile u nich jeden bilet, a nawet więcej, a tak na prawdę to Wisła może się mierzyć cenowo właśnie z nimi bo Lech, Wisła i Legia to tak zwana "wielka trójka", Cracovia ma o 5 zł tańsze bilety od tych na Wiśle na niektóre sektory
My mamy ceny na poziomie środka tabeli, a nawet niżej, ceny biletów na Wisłę nie są tanie, one są śmieszne, a gdzie tu porównywać komfort oglądania meczów na Śląsku czy Lechii do Wisły? tam nawet dachu nie ma, płot na 2 metry, wyrastające krzewy zamiast siedzisk, nasrane przez psa czy kota bo przez pewien płot każde zwierze może wejść itp i o tym też wielu zapomina, wspominać jednego meczu, który odbył się 20 lat temu w Rzymie też nie ma sensu, plusem jest to że od nowej rundy będzie sprzedaż przez internet i na pewno większe promocje, także dla kobiet i dzieci, teraz było to wszystko robione na pałę, ale podziękowania kierować do Majchroskiego, który oddał stadion na 2 dni przed meczem

Sprzedaż jutro

Cytat:
piątek bilety do kupienia w Wiślackim Świecie od godz. 11:00 do końca pierwszej połowy meczu. W godz. 14:00-14:45 nastąpi przerwa spowodowana koniecznością przełączenia systemu sprzedaży biletów na tryb meczowy.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 30.09.2010 o godz. 19:34.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.09.2010, 19:23
ooo... widzę, ze jestem osamotniony w swoich poglądach Stadion jest dla kibiców... to po pierwsze... a nie dla każdego i stadion to miejsce w pierwszej kolejności dla kibiców Wisły... a nie przyłazidupów, bo fajnie grają, albo można się polansować, którzy mają problem bo trzeba stać! ....a!!

p.s To czy ty bedziesz pisał, dla kogo ma się znaleść miejsce na stadionie, to "nas" obchodzi jak zeszłoroczny śnieg... (fajne masz argumenty )
Zauważ, że na stadion przychodzą także ludzie starsi, którzy z racji swojego wieku siedzą, bo zdrowie nie pozwala na stanie przez 90 minut. Właśnie Twoje zachowania odstraszają kibiców. Po to są pewne wytyczne, żeby się do nich stosować. To samo się tyczy zajmowania cudzych miejsc (nie licząc młynu). A tak w ogóle po coś chyba krzesełka są

Nie możemy zapominać, że mając stadion wcale nie jesteśmy na poziomie Europy. Do tego muszą dojść odpowiednie zachowania wśród kibiców.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 30.09.2010 o godz. 19:26.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.09.2010, 19:26

a jak kibice Wisly maja ochote siedziec i pojda w tym celu na sektor E, to juz nie sa kibicami Wisly?
zastanow sie chlopie co ty za brednie wypisujesz. moze to ty byles tym oszolomem z sektora E22 na meczu z Korona?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Wujek dobra rada
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 30.09.2010, 19:32
Coglin napisał(a):Wyświetl post
moze to ty byles tym oszolomem z sektora E22 na meczu z Korona?

a co robił?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.09.2010, 19:34
Wujek dobra rada napisał(a):Wyświetl post
a co robił?
Pluł się do ojca i jego dzieci.
Odpowiedz cytując
~SKWARU~
Member

Od: 01.2008

Stary 30.09.2010, 19:38
~SKWARU~ napisał(a):
Wymienię bilet na piątkowy mecz ze Śląskiem , daje bilet na sektor G a w zamian chce na F . Zależy mi na czasie , wymiana przed meczem ! Proszę o priva tylko od osób zainteresowanych transakcją , dogadamy się
Ewentualnie kupie bilet na sektor F na jutrzejszy mecz.
Rabka-Zdrój.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 30.09.2010, 19:40
A ja wolę siedzieć na krzesełku i mieć cały stadion zapełniony niż stać i mieć w połowie zapełniony.Nie uważam żeby gość siedzący na krzesełku był gorszy od gościa stojącego.Ja nie mam problemu ze staniem na meczu ale jak bym np. przyszedł z żoną i dzieckiem na mecz to wydaje mi się to naturalne że chcieliby siedzieć a nie stać.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów