The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2010, 19:54
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Przecież to jest kwestią czasu, kiedy zdobędziemy mistrza. Tylko nas stać na najlepszych piłkarzy z polskiej ligi.
A co wy gracie lepszego chociazby od Nas czy Amici czy Legii ze macie mistrza zdobywac
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.09.2010, 20:30
Najlepsza obrona w Polsce, najlepsza pomoc, najlepszy napad. Jeszcze tylko bramkarza brakuje
2:1, komplet punktów, Ebi, Sobiech, dziękuję. Dobranoc

No to w następnym tygodniu pora na jakieś punkty w Łodzi
Odwróć tabelę, Legia będzie na czele

A tak poważnie. Tak jak już wcześniej pisałem - Polonia zdystansuje inne drużyny przygotowaniem fizycznym i atmosferą w zespole. Chłopaki nie głoszą, że walczą o mistrza, tylko cały czas tonują i mówią, że dla nich najważniejszy jest każdy kolejny mecz.

PS: W Warszawie bez zmiany. Polonia pany
No to pierwszy krok w kierunku mistrzostwa uczyniony
Górnik Zabrze słaby? No to Górnik dzisiaj pyknął Zagłębie na wyjeździe. W polskiej Ekstraklasie z każdym można stracić punkty. Na tę chwilę tylko Polonia i Jagiellonia są poza zasięgiem reszty.
Przecież to jest kwestią czasu, kiedy zdobędziemy mistrza. Tylko nas stać na najlepszych piłkarzy z polskiej ligi.
On zdecydowanie dystansuje ziemniaków z Wronek
the end
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 29.09.2010, 20:32
KTO BĘDZIE MISTRZEM ?
Czas w końcu zadać to pytanie, w tym ogólnopolskim wątku
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.09.2010, 20:46
Wg mnie niestety faworytem numer jeden jest Lech - im szybciej odpadnie z pucharów tym większe szanse na tytuł. Zimę dobrze przepracują i na wiosnę nie będą gubić punktów. Zgrany zespół z dobrą obroną i bramkarzami. Rudnevs w ataku coraz lepszy.

W drugiej grupie jest kilka zespołów (kolejność przypadkowa) - Polonia, Wisła, Legia, Jagiellonia - każdy ze swoimi problemami jak np. brak obrony w Wiśle, Wojciechowski w Polonii itd oraz zaletami.

Inni raczej nie mają szans.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.09.2010, 20:48
Ale chociaż nie wtapiamy jak dziewczyny z Ruchem, GKS-em Bełchatów, Zagłębiem Lubin Z tą niezłą postawą Jagiellonii w pucharach nie przesadzałbym. Odpadli z Arisem, który jakąś potęgą nie jest. Niezłą postawę w pucharach to ma Lech.

ToTylkoJa. Wyraźnie napisałem o poprzeczce Pietrasiaka z drugiej połowy, a nie Sobiecha przy golu na początku meczu. Sytuacje Sobiecha i Smolarka sam na sam też z drugiej połowy.

Titto. Za Kafarskim nie przemawia to, że niby poprzedni sezon miał udany, ale na wiosnę Lechia od każdego dostawała baty. Może będzie solidnym trenerem, ale nigdy nie przeskoczy pewnego pułapu.

GemHZR. Wojciechowski przejął Polonię w kwietniu 2006 roku.

PhantomRanger. A jaka jest różnica między gdyby wykorzystywano sytuacje od gdyby stwarzano sytuacje?
Nie wstyd Ci chować szalik w majtki przed dziewczynami?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 29.09.2010, 21:01
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie niestety faworytem numer jeden jest Lech - im szybciej odpadnie z pucharów tym większe szanse na tytuł. Zimę dobrze przepracują i na wiosnę nie będą gubić punktów. Zgrany zespół z dobrą obroną i bramkarzami. Rudnevs w ataku coraz lepszy.

W drugiej grupie jest kilka zespołów (kolejność przypadkowa) - Polonia, Wisła, Legia, Jagiellonia - każdy ze swoimi problemami jak np. brak obrony w Wiśle, Wojciechowski w Polonii itd oraz zaletami.

Po raz kolejny zgadzam się z Ogryzkiem.

Dla mnie również największe szanse ma Lech. Zgrany, bez konfliktów, i doświadczony, w przeciwieństwie do Jagi, zespół.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 29.09.2010, 21:03
@PoloniaDumaStolicy
Wg. mnie Polonia nie ma za bardzo szans na mistrza.
Smolarek dla mnie obecnie jest zupełnie bez formy i w meczach nie pokazuje nic swoją grą kompromituje się. Przereklamowany piłkarzyk.
Sobiech potrafi zmarnować mnóstwo sytuacji dowodem na to jest mecz z Polonią Bytom i sytuacje jakie marnował.
Lini pomocy też nie macie takiej świetnej.
Mierzejewski coś tam może zdziałać to głównie dzięki niemu na początku rozgrywek Polonia zdobywała punkty.
Nigdy nie byłem również przekonany do Bruno.
W obronie wielkich graczy nie macie... Pietrasiak co prawda reprezentant Polski, ale popełnia dużo błędów, Mynar nie jest zawodnikiem wysokiej klasy, Brzyski również etc.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.09.2010, 21:13
Titto napisał(a):Wyświetl post
@PoloniaDumaStolicy
Wg. mnie Polonia nie ma za bardzo szans na mistrza.
Smolarek dla mnie obecnie jest zupełnie bez formy i w meczach nie pokazuje nic swoją grą kompromituje się. Przereklamowany piłkarzyk.
Sobiech potrafi zmarnować mnóstwo sytuacji dowodem na to jest mecz z Polonią Bytom i sytuacje jakie marnował.
Lini pomocy też nie macie takiej świetnej.
Mierzejewski coś tam może zdziałać to głównie dzięki niemu na początku rozgrywek Polonia zdobywała punkty.
Nigdy nie byłem również przekonany do Bruno.
W obronie wielkich graczy nie macie... Pietrasiak co prawda reprezentant Polski, ale popełnia dużo błędów, Mynar nie jest zawodnikiem wysokiej klasy, Brzyski również etc.
Z tym Smolarkiem po części masz rację. Dopóki wchodził z ławki wszystko wyglądało dobrze. Odkąd zaczął grać w podstawowym składzie prezentuje się poniżej oczekiwań. Niby stwarza okazje, ale od takiego piłkarza oczekuje się więcej.
Sobiech - w tym sezonie zdobył już trzy gole w lidze. Więc na razie nie można mieć do niego zastrzeżeń, tym bardziej, że jest jeszcze młody. Tylko na miejscu Janasa wpuszczałbym go na drugie połowy w miejsce Gołębiewskiego. Gołąbek zamęczyłby ob obrońców, a Sobiech miałby większe pole popisu.
Bruno - trzy gole. Jego gra jest wkurzająca, ale skuteczna. Chociaż strasznie działa na nerwy.
Obrona - od rundy wiosennej będą Jodłowiec i Sadlok.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 29.09.2010, 21:17
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Zgoda pełna
Cytat:
Również się zgadzam. Moim zdaniem jednak drugiego miejsca najbliżej będzie Legia. Trzecie to już loteria.
Cytat:
Zdecydowanie. Widzewy/Korony i inne Górniki spuchnąć muszą.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 29.09.2010, 21:19
Czy Legia najbliżej drugiego miejsca? Zależy jak długo tam posiedzi Skorża.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 29.09.2010, 21:21
[QUOTE=PoloniaDumaStolicy;988540]
Cytat:
Sobiech - w tym sezonie zdobył już trzy gole w lidze. Więc na razie nie można mieć do niego zastrzeżeń, tym bardziej, że jest jeszcze młody. Tylko na miejscu Janasa wpuszczałbym go na drugie połowy w miejsce
Akurat to, że jest młody to, żaden argument. Nie zauważyłeś ile zmarnować setek potrafi ten gość?
Cytat:
Gołębiewskiego. Gołąbek zamęczyłby ob obrońców, a Sobiech miałby większe pole popisu.
...i więcej zmarnowanych sytuacji
Cytat:
Obrona - od rundy wiosennej będą Jodłowiec i Sadlok.
Nie ośmieszaj mnie tym Sadlokiem. Powoływanie go do reprezentacji było nieporozumieniem. Przecież on się tam kompromitował! W Ruchu też ostatnio słabiutko. Trudno w ogóle powiedzieć, że ten zawodnik miałby wzmocnić waszą defensywę...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.09.2010, 21:27
Zabiles mnie czlowieku Wojciechowski pasuje jak ulal do tego cytatu
http://www.youtube.com/watch?v=U8wpjuh0-a0
Wojciechowski tez chodzi w swiecacym dresiku

Ja myslalem ze najwieksi napinacze sa w Poznaniu
,
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 29.09.2010, 21:28
Najważniejsze jest to, że Sobiech potrafi dochodzić do sytuacji. Z czasem powinien mieć lepszą skuteczność, kiedy nabierze ogłady. Można było się martwić, jeżeli w ogóle nie miałby sytuacji.

A zauważyłeś na jakich pozycjach gra Sadlok w reprezentacji? Według mnie do Polonii szykowany jest na środkowego obrońcę - więc Jodłowiec pójdzie do pomocy. Pietrasiak raczej nie do ruszenia, bo jest jednym z ulubieńców Janasa.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 29.09.2010, 21:42
Najważniejsze jest to, że Sobiech potrafi dochodzić do sytuacji. Z czasem powinien mieć lepszą skuteczność, kiedy nabierze ogłady. Można było się martwić, jeżeli w ogóle nie miałby sytuacji.

A zauważyłeś na jakich pozycjach gra Sadlok w reprezentacji? Według mnie do Polonii szykowany jest na środkowego obrońcę - więc Jodłowiec pójdzie do pomocy. Pietrasiak raczej nie do ruszenia, bo jest jednym z ulubieńców Janasa.
Lewa obrona i środek gra i co z tego? Ostatnio przed przerwą na mecze reprezentacji grał na środku w Ruchu i zawalił wszystkie bramki już nie pamiętam z jaką drużyną był ten mecz. Pozycja tu nie ma znaczenia
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.09.2010, 22:00
A Ty myślisz że Waz prezio będzie czekał?Jego przerasta że można tylu kupić i nie wygrać meczu a co dopiero nie zdobyć mistrza.Tak więc wygląda na to że albo w tym roku albo w nieokreślonej przyszłości z innym właścicielem
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 29.09.2010, 22:15
Czy Legia najbliżej drugiego miejsca? Zależy jak długo tam posiedzi Skorża.
Nawet ze Skorżą moim zdaniem. Za duży potencjał ludzki tam jest by to zmarnować, a za słaba konkurencja. Tu nie trzeba ogrywać wszystkich co tydzień. Każda z ekip potraci wiele niespodziewanych punktów.
Ograli Lecha - morale w górę. Klepną planowo w weekend Lechię i już będą w okolicach "piątki... Powoli ku górze.

Polonia ma potencjał równie wielki, ale ma JW.
Wisła broni się juz tylko nazwą. Niestety bez bramkarza i bez obrońców nie daję nam szans na złoto. Podium w zasięgu.
Jagi od początku nie traktowałem poważnie (czyt: na podium) i tego się trzymam. Cionki, Kupisze itp dopiero zmierzą się Polonią, Legią, Koroną, i myślę że to zweryfikuje ich aspiracje. Fajna ekipa, ale spuchnie.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.09.2010, 22:20
Jaga może spuchnać faktycznie, natomiast z Korony robi się niezła ekipa i ona może namiszać.
My - nie potracić dużo do zimy co wg mnie będzie niezwykle ciężko i liczyć na konkretne okienko i przygotowania.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 29.09.2010, 22:23
W zasadzie to coś będziemy wiedzieć dopiero 20 kolejce to wtedy w sumie będziemy mogli oceniać kandydatów na mistrza, do spadku etc. Teraz możemy tylko przypuszczać. Sytuacja w tabeli jest zagmatwana teoretycznie nic jeszcze nie wiadomo.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.09.2010, 00:42
Widze, że hodujesz węże w kieszeniach Cupiała i Waltera, bo wiesz ile oni mogą wydać. Ktoś słyszał wcześniej o takim tworze ja JDC nim Wojciechowski nie kupił dla Polonii miejsca w Ekstraklasie? O Telefonice czy ITI słyszał każdy. Nie sztuką jest przepłacić za zawodników. Sztuką jest wzmocnić zespół za nieduże pieniądze i tak właśnie zrobiła Jaga i GKS Bełchatów. Można się tylko cieszyć, że Wojciechowski skupuje gwiadorków ekstraklasy, którym media wmówiły, że są najlepsi.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 30.09.2010, 04:45
felipe napisał(a):Wyświetl post
Nawet ze Skorżą moim zdaniem. Za duży potencjał ludzki tam jest by to zmarnować, a za słaba konkurencja. Tu nie trzeba ogrywać wszystkich co tydzień. Każda z ekip potraci wiele niespodziewanych punktów.
Możesz mi powiedzieć więcej o tym potencjale? Najlepiej wymień tych zawodników którzy twoim zdaniem mają szanse odgrywać jakąkolwiek rolę w naszej lidze
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.09.2010, 07:26
Jak sprawa dotyczy zawodnika Wisły to Ekstraklasa S.A. działa błyskawicznie, jak Legii (Vrodljak) to tematu nie ma, czyli nic nowego w tym temacie.
Cytat:
Ekstraklasa SA ma w czwartek zdecydować, czy Osman Chavez zostanie zdyskwalifikowany - czytamy w "Gazecie Wyborczej".
Sprawna dotyczy sytuacji z niedzielnego meczu pomiędzy Wisłą Kraków i GKS Bełchatów. W pierwszej odsłonie starcia defensor Wisły sfaulował Grzegorza Kuświka i po chwili nadepnął mu na kolano.
Piłkarz i trener GKS Bełchatów są zdania, że Chavez zrobił to celowo. Jeśli Komisja Ligi podzieli ich zdanie, zawodnik Wisły może zostać zawieszony nawet na trzy spotkania.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 30.09.2010, 07:50
Ale chociaż nie wtapiamy jak dziewczyny z Ruchem, GKS-em Bełchatów, Zagłębiem Lubin
Już nawet kopiujecie nasze ksywki na was? No tak rozumiem, wy sami nic nie umiecie wymyślić

Ale chociaż nie jesteśmy Groclinem i nie powinniśmy grać ligę niżej Wy za to nie potraficie zebrać 150 osób na wyjazd do Gdynii, dlatego musieliście go odwołać

PS jak leciał ten transparent na płocie gości na K6 w pseudoderbach gdy nas nie było? ''Jesteśmy zawsze tam...''

Buziek_LG patrząc na sam potencjał (nie na aktualną grę, która jest daleka od iedeału) to nie powiesz mi, że tacy piłkarze jak Vrdoljak czy Manu nie mają (przynajmniej na papierze, bo o tym piszemy) szans na podbicie naszej ligi- mówimy tu o podstawowym piłkarzu mistrza Chorwacji i podstawowym zawodniku 5 czy 6 ekipy w Portugalii. Do tego całkowicie zagubiony Knezevic, który, żeby było śmieszniej też był podstawowym piłkarzem w swoim klubie- mistrzu Serbii- Partizanie Belgrad.
Potencjał jest, tylko Skorża nie potrafi tego ogarnąć (od początku nie byłem jego zwolennikiem w Legii). Potrzebny jest facet, który ma jakiekolwiek pojęcie o taktyce.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 30.09.2010 o godz. 08:03.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.09.2010, 08:08
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jak sprawa dotyczy zawodnika Wisły to Ekstraklasa S.A. działa błyskawicznie, jak Legii (Vrodljak) to tematu nie ma, czyli nic nowego w tym temacie.
Teraz tylko obstawiać kogo nam zawieszą przed meczem z Legią.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 30.09.2010, 08:19
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Możesz mi powiedzieć więcej o tym potencjale? Najlepiej wymień tych zawodników którzy twoim zdaniem mają szanse odgrywać jakąkolwiek rolę w naszej lidze
ToTylkoJa ci odpowiedział.

Manu, Mezenga, Cabral, Antolovic, Vrdoljak - zawodnicy z potencjałem zdecydowanie powyżej średniej ligowej, ba - powyżej dobrego ligowego poziomu. W cv każdego z nich móżesz znaleźć sporo przesłanek do optymizmu. To nie sa zawodnicy wypaleni, tylko w idealnym dla piłkarzy wieku, wręcz młodzi. To nie są odpady z II Bundesligi itp. Cieszmy się, że dotąd nie zgrali się jak nalezy, ale przecież nic nie trwa wiecznie...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.09.2010, 08:40
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ta cała sprawa z Chavezem jest chora. Przecież to było nieumyślne i takie sytuacje się zdarzają w meczach ale przecież komentatorzy musieli podczas meczu wydawać swoje sądy i wracać często do tej sytuacji , gazetki i różne stronki też robią wszystko żeby przypominać Komisji Ligi o karze dla Osmana. Na oficjalnej stronce Jest wytłumaczenie Osmana i ja mu wieżę ale przecież jest piłkarzem Wisły i trzeba go ukarać. Pamiętacie może wczorajszy mecz Ligi Mistrzów ManU - Valencia . Zawodnik Valencii też stanął na klatce Vidicia , też pewnie było to przypadkowe a może i umyślne ale nikt do tej sytuacji nie wracał , ani komentatorzy , ani sędzie nie dał za to katrki ani w mediach nie ma o tej sytuacji wzmianki więc dlaczego Chaveza za podobne zagranie mają zdyskwalfikować skoro one było całkowicie przypadkowe i niumyślne - on chciał wybić piłkę bo w pobliżu był drugi zawodnik Bełchatowa a Kuświk wykonał ruch nogą . Jeśli Osman za to zostanie ukarany to będzie skandal i krótko mówiąc brak sprawiedliwości. A czy został ukarany Kascelan za zajście w meczu z Lechem? Kiedy wyprostowaną noga przestawił Henrikesa(czy jak mu tam) ? Czy został ukarazny Arboleda za to że nie zszedł za czerwień do szatni? Nie!
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.09.2010, 08:56
Niby po to zbiera się komisja, żeby ocenić czy Chavez zrobił to specjalnie, czy nie, bo niby jakaś tam kontrowersja jest. W sumie po to są. Tyle, że zdecydowanie się zgadzam, że akcja Vrdoljaka tym bardziej powinna być tematem, a nie była.

Cytat:
Manu, Mezenga, Cabral, Antolovic, Vrdoljak - zawodnicy z potencjałem zdecydowanie powyżej średniej ligowej, ba - powyżej dobrego ligowego poziomu. W cv każdego z nich móżesz znaleźć sporo przesłanek do optymizmu. To nie sa zawodnicy wypaleni, tylko w idealnym dla piłkarzy wieku, wręcz młodzi. To nie są odpady z II Bundesligi itp. Cieszmy się, że dotąd nie zgrali się jak nalezy, ale przecież nic nie trwa wiecznie...
Zazdroszczę Ci optymizmu i chyba nie ja jeden. Papiery może i kilku z nich faktycznie ma - przede wszystkim Vrdoljak, Kneżević i Antolović. Tyle, że drugi ledwo do 18 się łapie, a trzeci jest na skraju utraty miejsca w I składzie na rzecz Machnowskiego. Manu był wprawdzie podstawowym zawodnikiem ze środka ligi portugalskiej, tylko że liga portugalska to 4 drużyny na wysokim europejskim poziomie oraz reszta jako tło. Coś gdzieś niedawno czytałem, że najbogatsze drużyny ekstraklasy przebijają już kasą portugalskich średniaków - i w istocie, Legia płaci Manu sporo więcej, niż płaciło Maritimo. Niby więc podstawowy zawodnik z lepszej ligi, ale jednak z zespołu, który de facto gra na poziomie naszej Wielkiej Trójki gdy ta jest w solidnej formie. Mezenga i Cabral to już było losowanie. Niby z dobrych zespołów, ale pierwszy we Flamengo w ogóle nie grał, drugi w Velezie wchodził z ławki. No ale może jeszcze zadziałają jak trzeba, zobaczymy co będzie z Lechią.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 30.09.2010 o godz. 09:07.
Legionista
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 30.09.2010, 09:07
wg mnie Chavez jak jak king kong zwrotny i on nie bardzo nad tymi kolumnami panuje. No ale komisja oceni
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.09.2010, 09:13
Ja wam powiem zresztą, że się zdziwiłem trochę, bo jednak po Chavezie - co by nie mówić, stałym reprezentancie kraju, który wywalczył sobie udział na MŚ w Ameryce - spodziewałem się trochę więcej. Jeżeli mówimy już o papierach na wybijającego się zawodnika ligi, to on je ma. A jak oglądałem wasze zmagania z Bełchatowem, to miałem wrażenie, że on nie do końca nadąża za tym co się dzieje.
Legionista
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.09.2010, 09:45
W czasie meczu w temacie meczowym wszyscy jechali po Chavezie po tym zagraniu wiec nie ma co plakac,
a to, ze powiedzial, ze nie zrobil tego specjalnie to sorry ale co mial powiedziec ? ze chcial tego i w meczu
rewanzowym mu poprawi ? A Peszko powiedzial, ze wypil tylko piwko jedno na zgrupowaniu kadry - tez mu
wierzycie ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.09.2010, 09:52
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
A Peszko powiedzial, ze wypil tylko piwko jedno na zgrupowaniu kadry - tez mu
wierzycie ?
Ja mu wierzę, też zawsze tak mówię.

Dostanie Chavez maksa czyli 3 mecze, później nadejdzie zima i ciężko mu się będzie przestawić. W tym roku pewnie dużo nie pogra i tyle. Wyjdzie na to ze dłuzej się o niego starali, niż bedzie grał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów