|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kończąc temat super szaliczków. Pisząc słowo K.urwa na własnym szaliku i we własnych barwach to taki sam debilizm jak żydowska replika Wojowników na derbach i masowe umiejscowienie się za nia. Wyglądali jakby siedli za napisem pod zdjęciem.
Jesli juz ktoś wymyslił projekt szaliczków, mógł się wysilić i napis ten, lub przynajmniej to słowo zrobić w barwach Legii., bo tak wyszła kupa. Dzisiaj mamy szansę na dobicie do czołówki, lub na dłuzszy pobyt wśród ligowych sredniaków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Co do kompleksów to za cały komentarz wystarczy cytat z forum Lecha: "Natomiast operator meczu nasze trybuny pokazał może z 2 razy za to Żylete co 2 minuty ale to pewnie jakaś warszawska menda była więc nie ma się co dziwić." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kibiców Legii nie lubię na równi z kibicami Arki,ale doping był fantastyczny, trybuna za bramką świetnie się bawiła przez cały mecz- szacun.
Mam nadzieję,że nie przyjdzie legionistom do głowy spróbować spalić swojego stadionu jak to już w przeszłości bywało-widać u nich chęć powrotu do czołówki kibicowskiej (chodzi mi o doping, ustawek nie liczę i niech tego się trzymają.![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Włąśnie Bakero jest w Cafe Futbol i najlepsze jest to, że Jose nic nie powiedział w sumie wprost, ale Wojciechowski to normalnie kawał prostaka. To niesamowite jak taki burak może rządzić ludźmi. Typowy polski kontraktor made in Czikago.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Co do meczu Legia - Lech, podobała mi się postawa Vrdoljaka. Wygrał większość pojedynków z Arboledą, przepychał go w pojedynkach siłowych i łatwo na wolne go naciągał. Nie dziwię się, że Manuel czuł się lekko zdeprymowany pod koniec, zwykle to jego Lech używa, żeby komuś wybić grę z głowy.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Chciałbym jeszcze coś powiedzieć o meczu na Parchacanie. Owszem, wyglądało to całkiem nieźle z racji otoczki towarzyszącej transmisji C+, niemniej jednak w II połowie zacząłem liczyć celne podania do przodu lub jakiekolwiek celne na połowie rywala. Akcje, w których wymieniono ponad 4 celne zagrania można było policzyć na palcach jednej ręki. - To mało? - Beznadziejnie mało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Naprawdę nigdy nie słyszałem wcześniej żeby Maciek Skorża tak krzyczał
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moze mi ktoś powiedzieć, jak to jest mozliwe ze na meczu Legii z Amicą Wronki nie bylo bufora i kibice siedzieli razem, odgrodzeni moze 2 metrowymm płotem?
Dla mnie to profanacja polskiej sceny kibicowskiej... |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Swietna rozmowa z Bakero. Obnazyl ( moze nie wprost ) buractwo Wojciechowskiego, i pokazal ze sam profesionalnie podchodzi do zawodu. Milo sie sluchalo tej rozmowy.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A co do meczu cracovi vs arka to po kazdym golu w ogóle piłkarze arki nie protestowali ze był nieprawidłowo strzelony...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=k32Uv4XXFQI |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja sobie nie wyobrazam czegos takiego u nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Raczej nie stawiałbym Borysiuka w jednym szeregu z Rybusem zwłaszcza, że chłopak jest teraz w wieku Kucharczyka czy nawet trochę młodszy i rozegrał już kilkadziesiąt meczów w lidze. A że w pewnym momencie przestał się rozwijać piłkarsko to już inna sprawa i inne powody raczej niż w przypadku Słit Foci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fantastycznie ogląda sie mecze na nowych stadionach. Oglądnąlem w ten weekend (na razie) Legia-Lech, Craxa-Arka i Ruch-Widzew. Ten trzeci, jakby z poprzedniej epoki, choć tak naprawdę drużyny grały lepiej niż Pasy i Arka.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
W sumie sie nie dziwie : http://legionisci.com/news/39416_Jes...z_z_Wisla.html
![]() Kucharczyk ma serducho i papiery do gry, ale nie mozna juz dzisiaj nic wiecej mowic, i co najwazniejsze nie mozna go zaglaskac.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 26.09.2010 o godz. 13:01.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czarek Kucharski. O ile mnie pamiec nie myli.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wracając do Bakero, to prawda, że mimo zwolnienia został on w Polsce i nawet ściągnął tu rodzinę? Może w najbliższym czasie przejmie stery w jakimś klubie?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Czarek K. powonien w rok znaleźć już jakiegoś rozsądnego pracodawcę nowej gwieździe Legii.To jest piłkarz na Euro 2012 a nie kuźwa jakis Salomon co z pustego nie naleje, czy inne wynalazki Smudy. Glik w Palermo to ma pierwszy plac ? Ktoś ogląda Serie A ? E; pomijając to że jest przesłabym zawodnikiem, wciśniętym do Serie A, ale z jakiej racji jego do kadry skogo nie gra? Rozumiem jakby Kokosa powołał Kombinowanie obrony na siłe, może wyjść nam bokiem.Już lepiej żeby Sadloka testował z Wojtkowiakiem, a w ogóle dla kadry najlepszy by było przyjęcie obywatelstwa przez Marmolede ( chodzą słuchy ze ten świr chce powołać Tiago Cionka jak tylko dostanie paszport )
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.09.2010 o godz. 13:37.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Glik? Nie, mial 2 szanse w meczach z Mariborem i Sparta praga, ale zagrał... ładnie mowiac ponizej oczekiwan, i narazie jeszcze w Serie A nie zadebiutował.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Glik pewnie niedługo wróci do Polski. Już się na nim poznali.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ten kretyn "Ciołek"?
Dla mnie nie powinien grać nawet w ekstraklasie, a co dopiero mówić o reprezentacji. W piłkę się gra, a nie kopie. A on bardzo lubi kopać, zwłaszcza przeciwników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Otrząśnij się. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jagusia wygrywa
i rozsądnie budowana drużyna i nabytki pozwalają na zdobycie wyższych celów niż wcześniej zakładane dużo nowych sponsorów i czas potrzebny na stworzenie drużyny potrafiącej walczyć również w Lidze Europejskiej. I śmieszy mnie każdy kto mówi, ze to już niedługo, że to się rozleci. Jakby tak było to już w tamtym roku by to się rozpadło, a tak nawet jak sprzedawaliśmy wartościowych zawodników, vel Bruno, na ich miejsce przychodzą nowi, o podobnym potencjale. Drużyna to nie tylko Grosik i Frankowski, zresztą Grosicki niby odejść miał a jednak dalej z nami gra. Nie mówię, że zdobędziemy mistrzostwo bo do tego długa i ciężka droga, ale przynajmniej nie ma tego zdenerwowania przy ich grze, bo może się noga powinąć a i tak gra cieszy i daje dobre widoki na przyszłość![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Essomba...
Ntibazonkizy jeszcze nie widziałem, ale ten drybling mi naprawdę zaimponował. Chyba nie było czegoś takiego od czasów Błaszczykowskiego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Paradoksem jest że w tej chwili najlepszą defensywę w lidze prezentuje Jagiellonia ( 4 stracone ) oraz Arka i Lechia ( po 5 straconych ) . Ogolnie ten sezon jest całkowicie wywrócony do góry nogami .
szczegolnie w meczach u siebie , większość drużyny prezentuje się zaskakująco dobrze i 'renomowanej' drużynie ciężko będzie wywieźć komplet punktów z jakiegokolwiek terenu . To już nie te czasy gdzie druzyny na same słowo Wisła pękały po pierwszej bramce . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
A faul na Niedzielanie był tego najlepszym przykładem. Jak nie widzisz różnicy, to już nie moja sprawa. |
|
|