|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jakbyśmy wiedzieli, że przy stałym fragmencie mozna dawać bramkarzowi z łokcia w twarz, to bysmy mieli komplet punktów.
![]()
.
. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Uff... jak dobrze, że Ruchowi udało się strzelić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wiślakom nie można , zresztą przy stałych fragmentach naszym piłkarzom nawet nie wolno zbliżać się do bramkarza rywali. Przypomnij sobie mecz pod koniec tamtego sezonu Wisły z Cracovią który zadecydował o Mistrzostwie .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja jednak Cracovii nie mogę oglądać, bo to mnie stresuje... Ta bramka na 1:0 nie powinna wpaść, bo był faul, a na 2:0 tyle przypadku, że aż głowa boli. A Cracovia oczywiście szalała "Wisła to stara". Kompleks zawsze będą mieli, czują się gorsi - no dobra wiem, ale musiałem się wyżyć i wypowiedzieć.
![]() PS: Nie mogę się doczekać wyjazdu na Cracovie! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Taka seria poszła się...
Jakby piłkarze ŁKS-u wiedzieli, że Cracovia i tak nie spadnie ich kosztem, to by się tak nie szarpali na boisku. Na to nie ma mądrych.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.09.2010 o godz. 20:56.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nawet na meczu zgodowym krzyczeli "WTSK"? Niezłe jaja hahaha. Swoją drogą te ich kompleksy mnie nieco dziwią. Trzeba nie mieć wstydu, a na dodatek być nieziemskim hipokrytom, żeby wypominać innym klubom ich epizody z przeszłości, w chwili gdy ich własny klubik ma większe grzechy na sumieniu (sprzedanie się najpierw austriackiemu okupantowi, potem niemieckiemu, Cyrankiewicz na trybunach, prezes z PZPR, wypinanie się na patriotyczne inicjatywy, opieranie swojej siły aż do wybuchu II WŚ na elemencie importowanym i wypominanie Wiśle, że budowała swój klub przez Polków itd itp). Na prawdę ciężko ich zrozumieć. Ale nie mój cyrk, nie moje małpy...
Wracając do tematu, muszę powiedzieć, że 15.000 to niezła liczba jak na Cracovię. Tyle to chyba przez dwa ostatnie sezony nie nazbierali, a tu na raz taki skok. Ciekawe jak będzie wyglądała sytuacja w następnych meczach u nich. Ogólnie niezłe wyniki w tej kolejce, jak do tej pory. Jedynie Śląska szkoda. ![]() ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No to jutro na 100% news w mediach ze Janas zostal zwolniony.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj święto pejsowatych, pokonali z pomocą elitę europejską gdyńską Arkę
Radość jak po zdobyciu LM. Nie ma się co dziwić w końcu wygrywają raz na ruski rok, a tego narkomana słychać w Bronowicach. Na Shellu(obok Kaufland) paru chudych 50-kilowych łebków w roztryplonej bmce złozonej z kilku aut, na prześwistanej turbince prowokacyjnie nucą sobie pieśni rodem z Izraelu... ależ to jest żenujące.
Ostatnio edytowane przez lucekj : 25.09.2010 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gdy kibice dołączyli się do hymnu śpiewanego przez Maleńczuka, miałem łzy w oczach, a jestem „pasiakiem” dopiero od trzech miesięcy. Co dopiero musieli czuć ci, którzy są z Cracovią całe swoje życie! - stwierdził na pomeczowej konferencji prasowej trener Cracovii, Rafał Ulatowski.
Panie Rafale tak bez mydła? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
z tego co słyszałem większość dołączyła tylko na słowa "nigdy nie zejdziemy na psy" eeh napewno najstarszym pasiakom łezka się zakręciła w oku![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
na trzeźwo.
Legia-Lech. Jakby Legia grała z Polonią B. to pewnie by przegrała. Nie grałaby z takim zębem. Nie byłoby TAKIEGO wsparcia trybun. Skazywałem Lecha na porażkę. Mniej im zależało i myśleli że grą bez zaangażowania rozjadą Legię. Burić zapiedzielił drugą bramkę. Cofnął się. Bez sensu. odnośnie stadionu. Zajebisty. Świetny. Gratulacje. odnośnie szalików. Okazjonalne. Tylko na ten mecz. Wątpię by się pokazały na mieście albo na jakiś meczach. A treść na szalikach? Ultrasi tłumaczyli że to stosowne do przyśpiewki http://www.youtube.com/watch?v=30fYKZZrbdc 3:10 Nie wszystkim się podobało ale wiadomo - nie ma szemrania. @0 22, @kreseq.. nie możemy mówić o kompleksach Lecha skoro Legioniści mieli koszulki z przekreślonymi pyrami albo z napisem "Jeb#########ać Lecha" Pisanie o "kompleksach"? BYZYDUUURA... Nienawiść z obu stron. Po prostu. Tak trudno się z tym zgodzić? Piro na Legii... miodzio... Gratulacje dla ekipy remontowej ![]() Reasumując... nawet Wielka Wisła będzie miała Wielkie problemy na Łazienkowskiej. Doping-miazga. Piłkarze-galareta w kolanach. Nie rozpamiętujcie Wiślacy 0:3 przy dopingu ZERO... i cieszcie się że pierwszy mecz gracie na R22 bo kto wie co do waszego meczu na Ł3 się wydarzy. PS. nie chcę nic mówić o kompleksach ale rozkminka na temat tego że stadion Cracovii to market, wiocha od wewnątrz, że doping WTSK, że bramka na 1:0 nie teges, że ręka na 2:0 nie teges hhehehehehheh jesssssssssssssu... a user @siara od razu zlinczowany że niby kibic Cracovii |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że to bardziej wasi zlekceważyli w drugiej połowie, bo taki doping był też na GKS a i tak przegrali. Z resztą może być tak samo z Lechią teraz.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() ![]()
After I'm gone, your earth will be free to live out it's miserable span of existence..
It's one of my satellites, and that's how it's going to be! Wierny Wiślackiej Religii |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Widze roznice miedzy SPORADYCZNYMI koszulkami, a szalikami robionymi TASMOWO... Z tym nie mozesz polemizowac.
Czini moze i spartoli ale mamy jeszcze Kucharczyka i od biedy Mezenge. Widze ze juz niektorzy wiedza jak sie mecz potoczy Stadion Cracovii to cos w stylu " z tylu liceum z przodu muzeum " tyle ze w troche innej formie. Nie ma tragedii ale tez szalu nie ma. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
@kreseq.. taśmowo
1500 na wyjazd - okazjonalne RARE ![]() sporadyczne koszulki? a ile się sprzedało? kreseq... nie chcę się kłócić... ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja rozumiem ze to byly okazjonalne szaliki, ale sam przyznasz ze full ich jest na fotkach a koszulki? Ja widzialem 2
Oczywiscie ani w takiej koszulce, ani szaliku nikt sie nie pokazuje na miescie bo to lekki obciach. Z perspektywy mojego sektora nie widzialem nic, bo byle od Was daleko. Slyszalem was tylko w przerwach naszego dopingu. Jeszcze w samej przerwie fajny byl motyw jak sie spinalismy obustronnie Szkoda ze tak jakos kolorystycznie ten szalik z tym przeklenstwem to jak strzal w stope ale coz Po wymalowanych na twarzy przekreslonych L juz mnie nic nie zdziwi Sam doping mieliscie zacny, pomijajac Batmana i te szaliki. Tez mozna sie przyczepic bo debili ktorzy ciskali wypalonymi racami, ale My ciskalismy podobno jedzeniem Same race konkretne i jak na taka ilosc kibicow fajnie wam to wyszlo. PS: Wlasnie ogladam sobie "kulismy meczu" i jak widze placzacego Rybusa i Macieja S, ktory w tunelu opier*** sedziego to az nie wiem co powiedziec PS2: Za bramke po znokautowaniu bramkarza gratuluje sedziemu. Skandal.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 26.09.2010 o godz. 08:31.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm byłem na basenie AGHu dzisiaj, jak "krzyszałowoczyści" grali i niccc nie słyszałem... Podjechałem specjalnie autem koło ich stadionu i wg.Radia Kraków była 70 minuta spotkania, a ja z otwartymi oknami... słyszałem jakieś pomruki. Spodziewałem się więcej po 15 tysiącach...
Jedne co mnie zastanowiło, to czemu jacyś ludzie siedzieli na schodach (zewnętrznych) od strony Focha? Miejsc zabrakło? ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
15 to tam chyba nie było bo jakaś scena była żeby Pan Maleńczuk mógł podleczyć sobie kompleksy, zresztą Arki było ponoć pod 2 tyś więc realnie to ich 10-11 było.Ale tyle to ich ostatnio chyba na derbach w 95?96? było
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ok ... co by nie powiedzieć, to dla mnie ten filmik miażdży system - nie mówię o treści bo mi obojętna, ale o montażu, zdjęciach, pomysle ... rewelacja:
http://www.legia.com/www/index.php?akt=17814 |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
człowieku... nie ośmieszaj się i idź zaganiać dalej na policje...
![]()
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żmijka, tak na prawdę, to tylko końcówkę ma mocną. Ale zmontowany porządnie. 3 kamery co najmniej, z tego co widzę. Wejście mieli zapewnione praktycznie wszędzie, więc nie jest specjalnym problemem coś takiego zrobić.
Propsy dla montażysty, bo taki materiał jaki dostał, w tak krótkim czasie zmontować. Nice! I w ogóle na tym filmiku widać, że zaplecze mają fajne na (L). BTW: Co tam Skorża do sędziego mówi? "...Skandal..."? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja zrozumiałem jedynie "To jest skandal, nie widzi pan fauli w ogóle"
Ogółem świetny materiał, szacun za pomysł i wykonanie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Filmik rewelka tak montaż jak i treść - widać jakie tam ciśnienie było.U nas jest podobna sprawa i ciekaw jestem ile nam czasu zajmie by też to tak zeszło.
Swoją drogą ciekaw jestem czy Legia pójdzie za ciosem, czy zbłaźni się w kolejnych meczach ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Tylko uprzejmie skomentowałem, że mnie to rozbawiło. A teraz uprzejmie komentuję, że nie da się porównać akcji pt 'wszyscy ....imy na Legię z szalikami za 15 zł' od pojedynczych koszulek antyLecha na Legii. Dzieki za graty za stadion. P.S. Mi nie chodzi o samą napinkę, która jak sam mówisz jest oczywista w związku z naszą prawie 30 letnią rywalizacją. Tylko, że można to zrobić z jajem, można nam pojechać od truskawek, można jakoś wykorzystać sytuacje, że przyjeżdżacie do nas wreszcie jako uczciwy mistrz, można było zrobić szyderkę, że Wy jestescie prawdziwym mistrzem, a nam pozostało świetowanie tego wsród rozgrywek 14 latków etc. Ale można też było osiągnąć poziom Cracovii i walnąć wrzutę w stylu 'milicyjnego nasienia' i pojechać zwykła kibiconetową ....ą Mnie to bawi.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 26.09.2010 o godz. 01:04.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Kowalczyk też daje rade w 9:55.
Ostatnio edytowane przez julo : 26.09.2010 o godz. 07:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
co najlepsze podobno malenczuk wziol kase za koncert hahaha wielki fan
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widzieliście fotki kibiców Arki na meczu
Przecież jak my tam pokażemy się na derbach w podobnej liczbie to te dziewczęta zjemy dopingiem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Arki ponoć było 2000, a nas tylu na pewno nie wpuszczą, ale i tak ich zjemy dopingiem
![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
O ile nie zagotuje mu się pod kopułą. Było kilku piłkarzy, którzy się dobrze zapowiadali jak Małecki, Borysiuk czy Rybus jednak sodówka walnęła do łba i koniec. Nie wiadomo zresztą też czy będzie grał czy jakiś drwal nie spowoduje u niego kontuzji. Do tego meczu jednak jeszcze daleko. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|