The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 21:06
Super mecz naprawde
Zreszta Korona - Slask tez nienajgorzszy
wreszcie z przyjemnoscia da sie ogladac ekstraklase
Stadiony baaaaardzo w tym pomogły
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.09.2010, 21:07
SkMk napisał(a):Wyświetl post
Daaawno nie widziałem w polskiej lidze tak walczącej drużyny jak Legia.
Że tak powiem skumulowali chyba walkę z pierwszych kolejek, w których no jak by to powiedzieć...lekko im nie szło.
A na poważnie presja na zawodnikach, trenerze, a nawet na działaczach stołecznych na pewno była ogromna przed meczem.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 24.09.2010, 21:08
Cytat:
Super mecz naprawde
Zreszta Korona - Slask tez niebnajgorzszy
Potwierdzam, dopóki na sopcaście leciał Korona - Śląsk, dopóty naprawdę mi się podobał, fajnie to wyglądało, sporo się działo, niezłe drużyny nawet
Legionista
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 24.09.2010, 21:08
siuśmajtek napisał(a):Wyświetl post
Szczere gratulacje dla Legii. Doping świetny. I gratuluje bardzo dobrego meczu, charakteru, zadziorności, walki, zwycięstwa.
Przyłączam się.

Naprawdę świetna atmosfera, doping i widowisko. Oglądałem mecz z wielką przyjemnością.

Oby więcej takich w polskiej lidze.

Co do Amiki...frajerzy. Mieli 6(!!!) stuprocentowych sytuacji aby dobić Legie, a tego nie uczynili. Jak Peszko nie trafił, pomyślałem, że Poznaniacy tego meczu nie wygrają.

Musimy jak najszybciej ogarnąć naszą obronę, bo nie widzę naszej formacji w takiej wymianie ciosów z Legią bądź Lechem.

Budujmy te stadiony, bo mają wpływ nie tylko na wygląd transmisji, ale nawet na samych grajków.

-------------------------
Studio pomeczowe...
Janas Jr: "Ivica (Vrdoljak) porozumiewa się w każdym języku..."

Duch Św. na Niego zstąpił czy co?
Ostatnio edytowane przez Proud : 24.09.2010 o godz. 21:19.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.09.2010, 21:09
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Super mecz naprawde
Zreszta Korona - Slask tez niebnajgorzszy
wreszcie z przyjemnoscia da sie ogladac ekstraklase
Stadiony baaaaardzo w tym pomogły

Stadiony i Canal+. Ten sam mecz w TVP wyglądałby jak sparing.
Gratulacje dla Legii. Okazuje się, że jaja im wyrosły, jak Skorża wyrzucił Iwańskiego i Gizę.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.09.2010, 21:11
Chyba Kucharzykowi gałę obrobią Casus Smolińskiego mi się przypomina...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.09.2010, 21:11
Mam nadzieję ,że Lech zostanie ukarany przez Komisję Ligi za odpalenie rac przez swoich kiboli i będzie to co najmniej 10 albo 20 tyś. zł . Jakby to byli kibice Wisły to kara byłaby pewna a tak pewnie Amice podarują .

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Po prostu bambusowi odpierdala. Cóż chcesz więcej?
Uwaźaj , uwaźaj bo to pźeczita
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.09.2010 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.09.2010, 21:13
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Stadiony i Canal+. Ten sam mecz w TVP wyglądałby jak sparing.
Wiem że to nie temat o transmisjach, ale w pełni się z tym zgadzam. Cała relacja w TVP przypomina raczej stypę u cioci niż mecz: drewniani komentatorzy, wytarte frazesy, studio przedmeczowe i statystyki czasami ograniczone do bramek i składu...
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 24.09.2010, 21:13
Graty dla Legii za pojechanie Amicolecha, w drugiej połowie przecierałem oczy ze zdumienia co się działo. Vrodljak ma chłop ambicję...
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.09.2010, 21:16
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję ,że Lech zostanie ukarany przez Komisję Ligi za odpalenie rac przez swoich kiboli i będzie to co najmniej 10 albo 20 tyś. zł . Jakby to byli kibice Wisły to kara byłaby pewna a tak pewnie Amice podarują .
A możesz mi wytłumaczyć dlaczego tak myślisz? Ja rozumiem niechęć do kuchennych, ale żeby na forum kibiców pisać "mam nadzieję, że im wlepią karę za racę" Napisz oficjalną skargę do Ekstraklasy i PZPN...
Ja pier*** czasami aż nie wierzę w co to czytam
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.09.2010, 21:16
mi się wydaje że Iwański,Wawrzyniak,Giza szybko nie wrócą do pierwszego składu, do tego zacnego grona powinien dołaczyć Rybus

Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.09.2010, 21:17
raindog napisał(a):Wyświetl post
http://www.glowfoto.com/static_image.../img5/glowfoto

Zobaczcie na 80 minutę No, no - profesjonalna relacja
To gazeta. Oni rozróżniają tylko piłkarzy Widzewa...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.09.2010, 21:18
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Graty dla Legii za pojechanie Amicolecha, w drugiej połowie przecierałem oczy ze zdumienia co się działo. Vrodljak ma chłop ambicję...
Ciekawe co teraz Kołtoń powie o swoim "prawie 30 letnim Vrodljaku" i czy lepiej było zainwestować duże pieniądze w Artura "Daj mi koszulke" Sobiecha!!!

Joshua TS napisał(a):Wyświetl post
A możesz mi wytłumaczyć dlaczego tak myślisz? Ja rozumiem niechęć do kuchennych, ale żeby na forum kibiców pisać "mam nadzieję, że im wlepią karę za racę" Napisz oficjalną skargę do Ekstraklasy i PZPN...
Chodzi mi tylko o to ,że Wisła jest bardzo często karana za byle gówno jak ,np. "lidera mamy" a Pyrom się przeważnie upiecze.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.09.2010 o godz. 21:20.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.09.2010, 21:18
Szacuneczek dla Legii. Przynajmniej do jutra nie jesteście kurczak, ale potem wraca wszystko do normy Teraz naprawdę szczere gratulacje za zwycięstwo i to co działo się na trybunach, choć po bramce dla Amiki nie było najlepiej
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 24.09.2010, 21:20
Naprawdę fajny meczyk! W końcu dało się obejrzeć trochę dobrej piłki. JEstem w szoku po tym co zrobił Lech w 2 połowie. Legii udał się jeden transfer, a mianowicie Vrdoljak. Koleś do środka pola bardzo pasuje. Naprwdę wart tych pieniędzy. Poza tym więcej takich gości jak ten Kucharczyk! Koleś młody, skromny i zdolny i zapierd**a aż miło.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Cytat:
Teraz naprawdę szczere gratulacje za zwycięstwo i to co działo się na trybunach, choć po bramce dla Amiki nie było najlepiej
Po bramce dla kuchenek sam wyszedłem na peta. A rzuciłem. Do momentu wyrównania, to wyglądało bladziutko.

I nagle bęc! I nagle bum! Czarno i gwiazdy! ;D
Legionista
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Joshua TS napisał(a):Wyświetl post
Ja padłem..Aleśmy sie doczekali pokolenia :/ WROGI KIBIC=KIBIC ...
Świetne te widowiska się robią dzięki tym stadionom.. Naprawdę widzę wielką szansę dla naszego futbolu.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.09.2010, 21:23
Cytat:
Mam nadzieję ,że Lech zostanie ukarany przez Komisję Ligi za odpalenie rac
A poza tym wszystko w porządku ?

Niektórzy piłkarze Legii swoją grą w drugiej połowie nawiązali do pewnej flagi wiszącej na stadionie.
Wynik korzystny dla układu tabeli.
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 24.09.2010, 21:23
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Szacuneczek dla Legii. Przynajmniej do jutra nie jesteście kurczak, ale potem wraca wszystko do normy Teraz naprawdę szczere gratulacje za zwycięstwo i to co działo się na trybunach, choć po bramce dla Amiki nie było najlepiej
Przez pierwsze 12 minut nie był prowadzony doping wogóle. Bramka Padła chyba w 8. Ktoś tu się pytał ostatnio co może dać straszenie piłkarzy, chyba wszyscy dzisiaj się przekonali
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.09.2010, 21:24
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Po bramce dla kuchenek sam wyszedłem na peta. A rzuciłem. Do momentu wyrównania, to wyglądało bladziutko.

I nagle bęc! I nagle bum! Czarno i gwiazdy! ;D
Tylko się tak znowu nie przypalcie tym dzisiejszym sukcesem. Przypomina mi się euforia po otwarciu stadionu z Arsenalem. Wtedy też wszyscy kwiczeli, że na Legię nie będzie mocnych. To dopiero pierwszy, ale ważny i przełomowy kroczek do (wice)mistrzostwa.
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.09.2010, 21:26
hmm... a ja mam pytanie. Od której minuty Legia zaczęła grac agresywnie i ambitnie? Czyżby wtedy, gdy Skorża był już na trybunach?

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.09.2010, 21:27
Legia znowu zagra kichę, jak będzie musiała gnieść jakiegoś słabego rywala. Tam jest pół napastnika (Kucharczyk) i to takiego co jest przede wszystkim szybki i przebojowy, ale techniką nie powala. W ataku pozycyjnym będzie im duuużo gorzej niż z kontry z Lechem.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 24.09.2010, 21:28
trochę informacji co do następnej kolejki

Legia Vrdoljak nie zagra (4 żółta) w meczu z Lechią

Śląsk ma bardzo nieciekawą sytuację, 4 pkt, 6 drużyn przed sobą po 7-8 pkt, a dwa kolejne mecze gra z Wisełką i Polonią W.

Lech gra z Bełchatowem na wyjdzie (więc wypadało by wygrać, żeby im motywacja w meczu z Lechem skoczyła)

Korona mniej ważne, gra w Chorzowie, a później Bełchatów

od Legii dzieli nas już tylko 1 pkt, lepiej niech się chłopaki zepną w Bełchatowie
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 24.09.2010, 21:29
uważam podobnie jak Oldpara, przyjdzie mecz z Arką,Polonia Bytom i Legi będzie ciężko.

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 24.09.2010, 21:30
Mam nadzieję, że i na R22 będziemy oglądać takie (jeszcze lepsze!) mecze, oczywiście z pozytywnym dla Wisełki zakończeniem.... Prawdę mówiąc, nie spodziewałem się zwycięstwa Legii, a tu proszę Albo się obudzili we właściwym momencie, albo odesłanie Pączka i spółki do rezerw zaczyna procentować - reszta ekipy wzięła się do pracy. No i Kucharczyk - w ostatnich dniach jest chyba groźniejszym dla rywali zawodnikiem, niż gracze kupieni za ciężkie tysiące euro.

Tak czy siak, dla nas jest to wynik nie najgorszy. Oby tylko Wisełka pokonała Bełchatów
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Stary 24.09.2010, 21:30
Widać rozmowa kopaczy Legii z "kibolami" przyniosła rezultat
the end
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.09.2010, 21:31
Spoko meczyk jak na tą naszą ligową piłkę. Aczkolwiek brakło mi w tym spotkaniu dobrej gry obu zespołów w tym samym momencie. Pierwsza połowa to przewaga Lecha który nie potrafił jej udokumentować, natomiast w drugiej połowie po boisku biegali już tylko piłkarze Legii a na grę Lecha nie dało się patrzeć.
Szkoda że Arboleda nie zszedł z tego boiska, nie jestem rasistą ale ten gość strasznie mnie drażni.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.09.2010, 21:38
Przez pierwsze 30 minut widać było po Legii raka, który toczył Wisłe przez dwa ostatnie sezony. Zero szybkkości, zero startu do piłki, zero wyjścia na pozycję, zero dokładnego podania. Skąd my to znamy : zawodnik wychodzi z akcją z własnej połowy i tak długo rozgląda się komu by tu podać aż mu piłke zabiorą. A jak mu się uda, że mu nie zabiorą, to dzida do przodu.

Potem nastąpił podwójny cud. Legia zagrała ambitniej i szybciej, a zawodnicy w niebieskich uwierzyli, że są oszałamiającymi gwiazdami i wygraja na stojaka. Do tego chyba pyrlandia osłabła kondycyjnie. Mecz po zejściu Rybusa naprawdę bardzo fajny, głównie za sprawą Legii.

Z pewnością doping dodał skrzydeł zawodnikom Legii.

Nadużywanie alkoholu szkodzi koordynacji ruchowej, co było widać po pewnym skrzydłowym
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 24.09.2010, 21:39
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Spoko meczyk jak na tą naszą ligową piłkę. Aczkolwiek brakło mi w tym spotkaniu dobrej gry obu zespołów w tym samym momencie. Pierwsza połowa to przewaga Lecha który nie potrafił jej udokumentować, natomiast w drugiej połowie po boisku biegali już tylko piłkarze Legii a na grę Lecha nie dało się patrzeć.
Szkoda że Arboleda nie zszedł z tego boiska, nie jestem rasistą ale ten gość strasznie mnie drażni.
Mnie bardziej wkurza Sławek "ja tylko stanąłem w obronie kolegi" Peszko. Ten $#$%^$^ startuje w każdym meczu to każdego piłkarza. Mam nadzieje, że kiedyś go taki Nikola utemperuje .
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.09.2010, 21:39
Totalnie sponiewierany wracam z meczu.

Wszyscy liczylismy na w......., tak na w....... a jednak... Pokazali ze chca, mimo gry w 10 przez cala 2 polowe udalo im sie wygrac.
Nie zmienia to faktu ze Rybus to idiota, Antolovic dal ciala, Pomoc grala jakby czekali na gwizdek ale... Slowa uznania dla Kucharczyka i mimo wszystko dla Mezengi za gramke.

Liczylem ze bedzie przegrana i Maciek poszuka innego klanu, a tutaj takie cos...

Moze ( w co watpi kazdy ) zaczna grac jak na Legie przystalo?

Gralismy slabo, ale Lech zagral jeszcze wieksza padake i to ten wielki Lech, ktory Juve prawie "przeoral"?

Osobne podziekowania dla Pana Kielbowicza. Ze on tak jeszcze moze i ma sile... Szacunek Kielbik !!!

Ciesza punkty i gra Kucharczyka - on bedzie wielki, zapewniam .... W drugiej polowie IV i Manu zaczeli szalec i dobrze. Wykartkowany pierwszy, a drugiego pod koniec juz sie bali. Zeby tak gral od 1 minuty.

Ambicji i woli walki nie brakowalo, pytanie tylko czemu tak pozno.

Niechciany, wysmiewany a jednak strzelil. Oby to byl prognostyk na lepsze jutro.

Moze nie z Mackiem ( oby ) ale zeby oni czuli dla kogo graja i po co ich sprowadzili. To nie Odra Wodzislaw do ch***

Na tym koncze.

Pozdrawiam i ide dalej pic... Nie pisze wiecej bo znowu dostane slusznego bana

PS: Choto zerwany Ahilles.... Boze, czemu ? Trzymaj sie czarne zloto

Arboleda to dziwny czlowiek....on chyba chce na zachod Spuscic psa ze smyczy!!!

CZEKAM CO **** Z WESZLO NAPISZA. NO JAK TAM S....YSYNY? JUZ JAKIES "SZOW" NA TAPECIE? BRANDZLOWAC MI SIE LECHEM I TO W TEJ CHWILI.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 25.09.2010 o godz. 10:45.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów