|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Super mecz naprawde
Zreszta Korona - Slask tez nienajgorzszy wreszcie z przyjemnoscia da sie ogladac ekstraklase Stadiony baaaaardzo w tym pomogły |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Że tak powiem skumulowali chyba walkę z pierwszych kolejek, w których no jak by to powiedzieć...lekko im nie szło.
A na poważnie presja na zawodnikach, trenerze, a nawet na działaczach stołecznych na pewno była ogromna przed meczem. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Naprawdę świetna atmosfera, doping i widowisko. Oglądałem mecz z wielką przyjemnością. Oby więcej takich w polskiej lidze. Co do Amiki...frajerzy. Mieli 6(!!!) stuprocentowych sytuacji aby dobić Legie, a tego nie uczynili. Jak Peszko nie trafił, pomyślałem, że Poznaniacy tego meczu nie wygrają. Musimy jak najszybciej ogarnąć naszą obronę, bo nie widzę naszej formacji w takiej wymianie ciosów z Legią bądź Lechem. Budujmy te stadiony, bo mają wpływ nie tylko na wygląd transmisji, ale nawet na samych grajków. ------------------------- Studio pomeczowe... Janas Jr: "Ivica (Vrdoljak) porozumiewa się w każdym języku..." Duch Św. na Niego zstąpił czy co? ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 24.09.2010 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Stadiony i Canal+. Ten sam mecz w TVP wyglądałby jak sparing. Gratulacje dla Legii. Okazuje się, że jaja im wyrosły, jak Skorża wyrzucił Iwańskiego i Gizę. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Chyba Kucharzykowi gałę obrobią
Casus Smolińskiego mi się przypomina...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję ,że Lech zostanie ukarany przez Komisję Ligi za odpalenie rac przez swoich kiboli i będzie to co najmniej 10 albo 20 tyś. zł . Jakby to byli kibice Wisły to kara byłaby pewna a tak pewnie Amice podarują .
Uwaźaj , uwaźaj bo to pźeczita
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.09.2010 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wiem że to nie temat o transmisjach, ale w pełni się z tym zgadzam. Cała relacja w TVP przypomina raczej stypę u cioci niż mecz: drewniani komentatorzy, wytarte frazesy, studio przedmeczowe i statystyki czasami ograniczone do bramek i składu...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Graty dla Legii za pojechanie Amicolecha, w drugiej połowie przecierałem oczy ze zdumienia co się działo. Vrodljak ma chłop ambicję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Ja pier*** czasami aż nie wierzę w co to czytam ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mi się wydaje że Iwański,Wawrzyniak,Giza szybko nie wrócą do pierwszego składu, do tego zacnego grona powinien dołaczyć Rybus
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Chodzi mi tylko o to ,że Wisła jest bardzo często karana za byle gówno jak ,np. "lidera mamy" a Pyrom się przeważnie upiecze.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.09.2010 o godz. 21:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szacuneczek dla Legii. Przynajmniej do jutra nie jesteście kurczak, ale potem wraca wszystko do normy
Teraz naprawdę szczere gratulacje za zwycięstwo i to co działo się na trybunach, choć po bramce dla Amiki nie było najlepiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Naprawdę fajny meczyk! W końcu dało się obejrzeć trochę dobrej piłki. JEstem w szoku po tym co zrobił Lech w 2 połowie. Legii udał się jeden transfer, a mianowicie Vrdoljak. Koleś do środka pola bardzo pasuje. Naprwdę wart tych pieniędzy. Poza tym więcej takich gości jak ten Kucharczyk! Koleś młody, skromny i zdolny i zapierd**a aż miło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
I nagle bęc! I nagle bum! Czarno i gwiazdy! ;D ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Świetne te widowiska się robią dzięki tym stadionom.. Naprawdę widzę wielką szansę dla naszego futbolu. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Niektórzy piłkarze Legii swoją grą w drugiej połowie nawiązali do pewnej flagi wiszącej na stadionie. Wynik korzystny dla układu tabeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
hmm... a ja mam pytanie. Od której minuty Legia zaczęła grac agresywnie i ambitnie? Czyżby wtedy, gdy Skorża był już na trybunach?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Legia znowu zagra kichę, jak będzie musiała gnieść jakiegoś słabego rywala. Tam jest pół napastnika (Kucharczyk) i to takiego co jest przede wszystkim szybki i przebojowy, ale techniką nie powala. W ataku pozycyjnym będzie im duuużo gorzej niż z kontry z Lechem.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
trochę informacji co do następnej kolejki
Legia Vrdoljak nie zagra (4 żółta) w meczu z Lechią ![]() Śląsk ma bardzo nieciekawą sytuację, 4 pkt, 6 drużyn przed sobą po 7-8 pkt, a dwa kolejne mecze gra z Wisełką i Polonią W. Lech gra z Bełchatowem na wyjdzie (więc wypadało by wygrać, żeby im motywacja w meczu z Lechem skoczyła )Korona mniej ważne, gra w Chorzowie, a później Bełchatów od Legii dzieli nas już tylko 1 pkt, lepiej niech się chłopaki zepną w Bełchatowie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uważam podobnie jak Oldpara, przyjdzie mecz z Arką,Polonia Bytom i Legi będzie ciężko.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że i na R22 będziemy oglądać takie (jeszcze lepsze!) mecze, oczywiście z pozytywnym dla Wisełki zakończeniem.... Prawdę mówiąc, nie spodziewałem się zwycięstwa Legii, a tu proszę
Albo się obudzili we właściwym momencie, albo odesłanie Pączka i spółki do rezerw zaczyna procentować - reszta ekipy wzięła się do pracy. No i Kucharczyk - w ostatnich dniach jest chyba groźniejszym dla rywali zawodnikiem, niż gracze kupieni za ciężkie tysiące euro.Tak czy siak, dla nas jest to wynik nie najgorszy. Oby tylko Wisełka pokonała Bełchatów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać rozmowa kopaczy Legii z "kibolami" przyniosła rezultat
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Spoko meczyk jak na tą naszą ligową piłkę. Aczkolwiek brakło mi w tym spotkaniu dobrej gry obu zespołów w tym samym momencie. Pierwsza połowa to przewaga Lecha który nie potrafił jej udokumentować, natomiast w drugiej połowie po boisku biegali już tylko piłkarze Legii a na grę Lecha nie dało się patrzeć.
Szkoda że Arboleda nie zszedł z tego boiska, nie jestem rasistą ale ten gość strasznie mnie drażni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przez pierwsze 30 minut widać było po Legii raka, który toczył Wisłe przez dwa ostatnie sezony. Zero szybkkości, zero startu do piłki, zero wyjścia na pozycję, zero dokładnego podania. Skąd my to znamy : zawodnik wychodzi z akcją z własnej połowy i tak długo rozgląda się komu by tu podać aż mu piłke zabiorą. A jak mu się uda, że mu nie zabiorą, to dzida do przodu.
Potem nastąpił podwójny cud. Legia zagrała ambitniej i szybciej, a zawodnicy w niebieskich uwierzyli, że są oszałamiającymi gwiazdami i wygraja na stojaka. Do tego chyba pyrlandia osłabła kondycyjnie. Mecz po zejściu Rybusa naprawdę bardzo fajny, głównie za sprawą Legii. Z pewnością doping dodał skrzydeł zawodnikom Legii. Nadużywanie alkoholu szkodzi koordynacji ruchowej, co było widać po pewnym skrzydłowym ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Totalnie sponiewierany wracam z meczu.
Wszyscy liczylismy na w......., tak na w....... a jednak... Pokazali ze chca, mimo gry w 10 przez cala 2 polowe udalo im sie wygrac. Nie zmienia to faktu ze Rybus to idiota, Antolovic dal ciala, Pomoc grala jakby czekali na gwizdek ale... Slowa uznania dla Kucharczyka i mimo wszystko dla Mezengi za gramke. Liczylem ze bedzie przegrana i Maciek poszuka innego klanu, a tutaj takie cos... Moze ( w co watpi kazdy ) zaczna grac jak na Legie przystalo? Gralismy slabo, ale Lech zagral jeszcze wieksza padake i to ten wielki Lech, ktory Juve prawie "przeoral"? Osobne podziekowania dla Pana Kielbowicza. Ze on tak jeszcze moze i ma sile... Szacunek Kielbik !!! Ciesza punkty i gra Kucharczyka - on bedzie wielki, zapewniam Ambicji i woli walki nie brakowalo, pytanie tylko czemu tak pozno. Niechciany, wysmiewany a jednak strzelil. Oby to byl prognostyk na lepsze jutro. Moze nie z Mackiem ( oby ) ale zeby oni czuli dla kogo graja i po co ich sprowadzili. To nie Odra Wodzislaw do ch*** Na tym koncze. Pozdrawiam i ide dalej pic... Nie pisze wiecej bo znowu dostane slusznego bana PS: Choto zerwany Ahilles.... Boze, czemu ![]() Arboleda to dziwny czlowiek....on chyba chce na zachod CZEKAM CO **** Z WESZLO NAPISZA. NO JAK TAM S....YSYNY? JUZ JAKIES "SZOW" NA TAPECIE? BRANDZLOWAC MI SIE LECHEM I TO W TEJ CHWILI.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 25.09.2010 o godz. 10:45.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|