|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
Maciej "wypada przeprosić kibiców" Skorża na takie testy sprowadza bez liku "piłkarzy"-znaczy tych co podobna są piłkarzami.Po prostu gdzieś tam kiedyś prosto kopneli piłke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
E nie narzekajcie, mogli wam kogoś z Trzeciego Świata podrzucić na testy
A tak patrząc to coś ta chłopina grała i w Energie, Metalurgu, Szachtarze. Jedyną niewiadomą jest, czemu tak młody piłkarz zaliczyć już tyle klubów?![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Skorża działa niemal jak V kolumna ale ....a tak po chrześcijańsku mi Was żal. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale Rybusa to chyba nie Jóźwiak sprowadzał? Zresztą są w Legii dużo gorsi od niego za których zapłacono więcej
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Rybusa właśnie Jóźwiak, co jest wymieniane jako jeden z jego sukcesów. Cóż...
A spoza polskiego rynku, to Jóźwiak bierze to, co mu nagrają Svitlica i Piekarski. Ci dwaj są autorami chyba wszystkich 6 zagranicznych transferów Legii. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Sorry, ale ja ten transfer blokuję. Ale Łobo wciąż jest jak najbardziej do wzięcia ( i będzie pewnie do końca kontraktu ), sam dopłacę 50 a chętnych się pewnie paru jeszcze znajdzie Obecnie gra w ME, więc jest w rytmie meczowym![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Rozumiem, że Gizą nie pogardzisz. Strzelił ostatnio nawet gola. W 90 minucie - to świadczy o wydolności. Cena powiedzmy: dopłacam 10 zł. Jeśli Cie to nie rusza to zawszę mogę sprzedać asystenta przy tej bramce - Wawrzyniaka. Cena: dopłacę 20 i dorzucę Rybusa.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
Tym wyliczeniem Bilda sie nie posilkuj, https://www2.tickets-aufschalke.de/B...f11&spieltag=3 15 ojro, ale nie wiem czy to stojace czy nie, ale to pierwszy lepszy przyklad Gdzies wiem ze za 10 ojro jest wjazd a nawet gdzies taniej czy nie na BvB? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bierzecie Łobo i Gargułę i deal.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O, nie nie. Dopłać mi coś i weź powiedzmy Terziottiego
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U nas jest już spalony, ale niedługo będą szukać sztabu w Cracovii
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
15 euro za miejsca na łuku w Wolfsburgu siedzące w sensie samo siedzisko,bez pleców. Ale średnia to rzeczywiście coś koło 30 euro. Jednak jak się chce to można znaleźć bilet w cenie na Legię a poziom bez porównania.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Znasz się na piłce jak moja siostra, masz może w pokoju plakaty z Ebim Smolarkiem
? Ebi też kiedyś strzelał bramki w reprezentacji i na jego nieszczęście ktoś mu wmówił, że czyni go to dobrym piłkarzem. Chłopak w to uwierzył, zaczął tułać się po Europie i okazało się, że oprócz strzelania bramek czasem trzeba robić coś więcej, a że jedyne co jeszcze umiał to w miarę szybko biegać i to w dodatku bez piłki, to z dobrze zapowiadającego się gracza Feyenoordu i Borussii, stał się gwiazdką buraczanej Ekstraklasy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A co on takiego osiągnął? Jeden udany sezon w Borussi? Na tej samej podstawie można stwierdzić, że Smolarek Żurawskiemu i Frankowskiemu nie jest godny nawet ręczników podawać.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cięta riposta, respect
A żeby nie było całkiem off-topu: kontynuując tradycję sprowadzania legijnego szrotu (Svitlica), możemy zatrudnić i Iwańskiego, niech tylko sezon lub dwa pokopie gdzieś we Włoszech, tamtejszy klimat sprzyja poprawie sylwetki i zrzucaniu kilogramów (vide Boruc). ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html
NIe wiem co za idiota wymyślił mecze w poniedziałek? Mogę się założyć że poniedziałkowa frekwencja będzie taka jak na PP |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z tym, że w poniedziałek to trzeba wziac kolejny dzien urlopu a nawet dwa jesli jakis dluzszy wyjazd bedzie
Nic dobrego te mecze w poniedzialek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pozostaje liczyć, że te mecze poniedziałkowe będą rozgrywane nie wcześniej niż o 19, bo dla niektórych problemem może być dotarcie na spotkanie u siebie, a co dopiero na wyjazd.
Ja nie rozumiem, czy u nas nie da się zrobić meczów w takich godzinach: piątek 17.45 i 20.00 (czyli tak, jak jest) sobota 16.00, 18.15, 20.30 niedziela 15.30, 18.00, 20.15 ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja powiem, że nigdy nie strzelił stu bramek w ekstraklasie.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@River: czym się dla Ciebie różni piątek 17.45 od poniedziałku 19.00 na korzyść piątku? Ot późno bardzo wrócisz do domu i będziesz niewyspany w pracy rano. Mnie piątek 17.45 wkurza, bo ja nawet jak gramy u siebie, to mogę mieć problemy z wyrwaniem się z roboty do tego czasu - a i tak mam dobrze, bo nie kończę pracy o 17:30 czy 18:00 jak połowa moich znajomych.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wg 'goool-a' Tarasiewicz nie jest już trenerem Śląską Wrocław.
http://goool.pl/ekstraklasa/4037-tarasiewicz-out.html ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nigdy nie będzie tak, żeby dogodzić każdemu, ale wydaje mi się, że jednak mając do wyboru piątek 17.45 lub poniedziałek 19.00 - pod kątem meczów wyjazdowych, korzystniejsza jest jednak opcja piątku. Choćby dlatego, że łatwiej o jeden dzień urlopu niż o dwa (bo jednak mając wrócić w nocy w poniedziałek, wtorkowy poranek może nie być łatwy do wstawania )Tak, czy inaczej - zrobią jak będą chcieli, ja już dawno przestałem wierzyć w to, że Ekstraklasie zależy na dużej ilości kibiców na stadionach. Mniej kibiców = mniejsze ryzyko wywołania jakiejś burdy (choć to i tak różnie bywa i reguły nie ma. ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A Żurawski czy Frankowski zdobyli Puchar UEFA?
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|