The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 19:34
Edson napisał(a):Wyświetl post
Co Wam mówi liczba 12?

Odp. Tyle mln złotych wydała Legia na letnie transfery, takie też miejsce zajmuje w tabeli

po 6 kolejkach, zostało aż 24!
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.09.2010, 19:37
To ze poziom zawodostwa pilkarskiego w Polsce jest na poziomie minusowym wiedzialem od dawna. Ale poczucie przyzwoitosci i szacunek nakazuje zeby po czwartym przegranym meczu w OE (na szesc meczow) przynajmniej udawac ze odczuwa sie sportowa zlosc i wscieklosc. Jak pokazywali pilkarzy Legii po meczu to zachowywali sie tak jakby zakonczyli 30 kolejke i zdobyli MP. Smiechy, usmiechy, wymienianie sie koszulkami, przybijanie "piatek" z Zaglebiem. Parafrazujac mogli chociaz poudawac ze im zalezy. To co mowil Petrescu sprawdzilo sie w 100%. Zero szacunku do zawodu i kibica. Ja gdybym kasowal tyle tys. na miesiac i zdobyl 6 pktow na 18 mozliwych to siedzialbym na murawie, ukryl twarz w rekach i chcial zapasc sie pod ziemie. To niestety dotyczy wiekszosc grajkow z OE.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.09.2010, 19:39
Skorża... i kilkunastu grajków out

No, nie mogę jak się ogląda tą żenadę to bardziej się śmieję niż smucę. Od dawna nie było drużyny, z którą człowiek się tak mało identyfikował. To Legia, czy już tylko nazwa?
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 18.09.2010, 19:39
Edson napisał(a):Wyświetl post
Co Wam mówi liczba 12?

Odp. Tyle mln złotych wydała Legia na letnie transfery, takie też miejsce zajmuje w tabeli
aNouc napisał(a):Wyświetl post
6 = 12 / 2
24 = 12 * 2

Magia liczb, k..wa mać.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.09.2010, 19:41
RAF napisał(a):Wyświetl post
To ze poziom zawodostwa pilkarskiego w Polsce jest na poziomie minusowym wiedzialem od dawna. Ale poczucie przyzwoitosci i szacunek nakazuje zeby po czwartym przegranym meczu w OE (na szesc meczow) przynajmniej udawac ze odczuwa sie sportowa zlosc i wscieklosc. Jak pokazywali pilkarzy Legii po meczu to zachowywali sie tak jakby zakonczyli 30 kolejke i zdobyli MP. Smiechy, usmiechy, wymienianie sie koszulkami, przybijanie "piatek" z Zaglebiem. Parafrazujac mogli chociaz poudawac ze im zalezy. To co mowil Petrescu sprawdzilo sie w 100%. Zero szacunku do zawodu i kibica. Ja gdybym kasowal tyle tys. na miesiac i zdobyl 6 pktow na 18 mozliwych to siedzialbym na murawie, ukryl twarz w rekach i chcial zapasc sie pod ziemie. To niestety dotyczy wiekszosc grajkow z OE.
Petrescu mówił o mentalności Polaków w naszej lidze (jeśli dobrze pamiętam) a w Legii większość to obcokrajowcy grali w dzisiejszym meczu.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.09.2010, 19:47
sq napisał(a):Wyświetl post
Albo do bani napastnicy, albo ci pomocnicy nie potrafią dogrywać.
Albo oba na raz, cała drużyna do dupy. Ci działacze Legii to jedna wielka pomyłka ponad 2 miliony euro wydane na tego poziomy zawodników to nieporozumienie.
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.09.2010, 19:51
Patrzymy tak na Legię, a nasza sytuacja też do najlepszych nie należy. Po 6 kolejkach mamy 10, a ta słaba Legia 6, Lech, który do tej pory był bez formy (nie wiemy czy ją już ma czy nie) 8. Lech mógłby już nas w tej kolejce wyprzedzić ale ma mecz przełożony. Wystarczy spojrzeć na tabelę by dojść do wniosku, że my spokojnej sytuacji tez nie mamy.
Z drugiej strony tracimy tylko 2 punkty do miejsca drugiego...
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 18.09.2010, 20:01
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Legia już odniosła 4 porażkę w sezonie, a Wisła w przeciągu całego sezonu 2006/07 (najgorszego w erze cupiałowskiej) miała właśnie tyle porażek. Postawa Legii utwierdza mnie w przekonaniu, że jeśli nie zdobędą Pucharu Polski to z pucharami może się pożegnać.
Odpowiedz cytując
hide
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:16
Polonia Bytom wygrywa i wyprzedza w tabeli Legie.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.09.2010, 20:32
problemem Wisełki i Legii jest presja wyniku w każdych okolicznościach. A to się tak łatwo nie da.
-nowo kupieni muszą się zgrać z drużyną
-nowo kupieni muszą być dobrzy a nie szrotem
-starzy , którzy pozostali muszą tworzyć jakiś trzon zespołu, wokół którego buduje się drużynę
-starzy, którzy pozostali muszą być dobrzy
-wszystkim ma się chcieć tworzyć zespół a nie myśleć tylko o swoim koncie lub pozycji w klubie
-trener ma być trener a nie : mitoman, oszust, ciota,

Tak na dzień dobry 6 warunków. Wszystkie spełnione - alles pallette, musi wypalić.
I u nas i u nich jak jeden czy dwa punkty wyżej spełnione to góra. U nas pewnie o jeden więcej.
No to nie ma cudów, żeby od razu zatrybiło.
A kibice, zarząd, pismaki oczekują wyników natychmiast.

Probierz mógł sobie poeksperymentować, bo tam nie żądano cudów tylko dali czas na ułożenie drużyny. I chłopak wykorzystał mądrze szansę od losu, jak będzie na koniec sezonu nie wiadomo, ale źle nie będzie.
Już w poprzednim sezonie z podziwem patrzyłem, jak uciekli szybko spod topora odrabiając bodaj w 4 meczach ten bonusik -10pkt.
Nie jestem przekonany czy u nas by tyle czasu dostał, czy by go wcześniej albo zarząd albo grajki nie zwolniły.
Podobnie jak w Jadze Probierz to ma Fornalik w Ruchu.
Może tu i tu cudów nie ma (pewnie wystarczy brak Grosickiego i Franka, by w Jadze już tak wesoło nie było), ale coś a la trzon pierwszej jedenastki tam jest, jedenastki na miarę ich wymagań.

A u nas wymagania większe a czas króciutki. Nie zawsze, jak widać, się wtedy udaje. Inna sprawa, że nikt pod pistoletem nie zmusza do grania na R22, więc wymagać można , a nawet trzeba.

Coś mi się zdaje, że ten sezon i może następny to będą próby ustawienia relacji klub-trener-grajki na płaszczyźnie zbliżonej do europejskiej a nie warcholskiej, gdzie piłkarzyki rządzą. Jak się to uda , to z nadzieją można patrzeć w przyszłość. A jeśli w klubach będą rządziły Iwańskie, Brożki czy Cabaje - to na wiele w Europie liczyć nie ma co.

Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.09.2010, 20:45
Cytat:
Skorża: Możemy wyjść z szatni z podniesionymi głowami
Ja nie wierzę w to co czytam,chyba chciał być oryginalny i postanowił powiedzieć coś innego niż "wypada przeprosić kibiców"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 18.09.2010, 20:47
http://www.weszlo.com/news/5588
Zobacz nową Legię. Dopóki jeszcze nie spadła z ligi!

można nie lubic gości z weszło , ale trafiają w sedno jak mało kto

nie ma co porównywac Wisły do Legii , bo Legia wygrywała swoje mecze będąc drużyną słabszą ( obiektywanie ) , a przegrywała je ... będąc równiez drużyną słabszą . Wisła tylko w meczu Ruchem była słabsza od przeciwnika . Najlepsze jest to , że w porównaniu z poprzednim sezonem odszedł z Legii tylko Mucha . Widać ile znaczył dla tej drużyny . Mozna zwalać na problemy ze zgraniem drużyny , ale takie problemy ma większosć druzyn ekstraklasy , gdzie pół składu tworzą nowi zawodnicy .. Wisła , Bełchatów , Polonia W i pare innych ..
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.09.2010 o godz. 20:51.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:56
A co mówił po tym meczu Maciek "Niezmiernie mi miło" Skorża?

Cytat:
"Chcieliśmy od pierwszej minuty zagrać agresywnie, pressingiem na połowie przeciwnika i to się udało. Pierwsza połowa była dobra w naszym wykonaniu, ale zabrakło klarownych sytuacji pod bramką przeciwnika. O ile nasza gra w polu była dobra, wszystko było poukładane jak trzeba, o tyle brakowało stworzenia klarownych sytuacji podbramkowych" - powiedział po meczu trener Legii Maciej Skorża.

"Zagłębie zagęszczało środek pola i mieliśmy problemy z wykonaniem prostopadłego podania i wykończeniem akcji. Mieliśmy próby strzałów z dystansu, ale albo były one zablokowane, albo za słabe. Wydawało się, że po pierwszej połowie będziemy przeważać i stwarzać groźniejsze sytuacje. Kuriozalna bramka, jaką straciliśmy, podcięła nam skrzydła. Potem straciliśmy kolejne 10 minut zanim poukładaliśmy wszystko na nowo. Kiedy wydawało się już, że weźmiemy wszystko w swoje ręce, miała miejsce strata Rybusa i padła druga bramka. Zmieniłem dwóch zawodników, Cabrala i Radovicia, oni dużo dziś z siebie dali. Gdyby Rybus lepiej się zabrał po akcji Vrdoljaka mógłby mieć sytuację do zdobycia bramki. Ambitna postawa i zaangażowanie wystarczyły tylko do zdobycia honorowej bramki. Jesteśmy teraz w sytuacji, gdzie mamy trzecią porażkę z rzędu i to na pewno bardzo boli, ale optymizm we mnie jest, jeżeli chodzi o postawę drużyny. Myślę, że wszyscy dali dziś z siebie wszystko to co mogli. Czasem jest taki dzień, że człowiek daje z siebie wszystko, a te punkty trafiają do przeciwnika. Były momenty bardzo dobrej gry, takiej jaką sobie założyliśmy. Machnowskij miał dziś kilka bardzo dobrych interwencji, ale muszę przeanalizować jeszcze sytuację, w której straciliśmy pierwszą bramkę. Myślę, że może być godnym rywalem Antolovicia. Nie stwarzaliśmy sytuacji. Mamy małą siłę rażenia z przodu. Kucharczyk robił co mógł, Bruno też, ale brakuje nam takiego wyraźnego zawodnika. Liczymy na powrót Chinyamy. Marek Jóźwiak bardzo mocno pracuje nad ściągnięciem napastnika, finalizuje rozmowy z kilkoma piłkarzami i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu ktoś się pojawi nowy. Jestem bardzo przybity trzema porażkami z rzędu" - dodał.

"Po meczu sędzia przyznał Rybusowi, że był faul na nim w sytuacji, kiedy straciliśmy bramkę. Od jakiegoś czasu jest moda na sędziowanie Legii bardzo ostro. W pewnych sytuacjach sędzia mógł pokusić się o bardziej wnikliwą analizę sytuacji i podjęcie innej decyzji" - powiedział trener Legii.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 18.09.2010, 20:59
Nikt sie nie zagalopowal. Po prostu ja widze mecz i mam w dupie slodkie,gorzkie,czy jakiekolwiek inne pierdzenie trenera.

Czy ja nie moge powiedziec ze ktos kto ma w avatarze zbyt cienkiego na Holandie grajka ma zupelnie inne zdanie ode mnie ? Mam wielbic kolesia z nadwaga? Wybacz, nie te drzwi i nie ta bajka.

Martw sie o Wisle bo na dzien dzisiejszy to zaaplikowali jej kilka bramek, a Masaant mial byc trenerem z innej planety

Ja widze ze My mamy ch.. sklad i ch.. trenera a u Was jak z tym jest ? Wiecznie zadowoleni ?

Zagralismi ch.wo, wida graczy,tenera i reszty ale szydzic trzeba umiec.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.09.2010 o godz. 22:52.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.09.2010, 21:01
Fajnie zobaczyć ludzi z innego klubu trzeźwo myślących. U nas była ślepa euforia, a jak sami widzimy. Ci, którzy potrafili popatrzeć na to z boku mieli rację. Jak dla mnie Skorża jest przeciętnym trenerem, nawet bardzo. Już bardziej widziałbym na stanowisku trenera Legii Wojciecha Stawowego
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Hrluc
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.09.2010, 21:05
Legia robi postępy,tak samo jak Cracovia.Nic tylko się cieszyć
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 18.09.2010, 21:10
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Martw sie o Wisle bo na dzien dzisiejszy to zaaplikowali jej kilka bramek, a Masaant mial byc trenerem z innej planety
Bez przesady, nie przyszedł do nas Mourinho tylko Maaskant, ale wiemy(ja przynajmniej), że może on coś z tym klubem osiągnąć. Nie wiem co chciałeś przekazać po przez napisanie tego. Efekt pracy Maaskanta nie będzie widać od razu, on nie ma czarodziejskiej różdżki.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.09.2010, 21:11
Proud napisał(a):Wyświetl post
Chyba Warszawiak się nam nieco zagalopował...

Wiem że po zaaplikowaniu 5 bramek Arsenalowi, ciężko jest przeboleć, że w lidze jest ich trochę mniej, ale to nie powód by obrażać zawodników Wisły na Wiślackim forum.
heheheheh
chyba rzadko czytasz "Polityka transferowa..." i tematy meczowe po zremisowanych i przegranych meczach bo tam "kibice" Wisły obrażają swoich zawodników
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 18.09.2010, 21:17
Nikt sie nie zagalopowal. Po prostu ja widze mecz i mam w dupie slodkie,gorzkie,czy jakiekolwiek inne pierdzenie trenera.

Czy ja nie moge powiedziec ze ktos kto ma w avatarze zbyt cienkiego na Holandie grajka ma zupelnie inne zdanie ode mnie ? Mam wielbic kolesia z nadwaga? Wybacz, nie te drzwi i nie ta bajka.

Ja widze ze My mamy ch.. sklad i ch.. trenera a u Was jak z tym jest ? Wiecznie zadowoleni ?

Zagralismi chujowo, wida graczy,tenera i reszty ale szydzic trzeba umiec.
Wielbić nie musisz. Ale obrażać tym bardziej. Za takie coś nawet kibicom Wisły daje się tu bany, a co dopiero innowiercom?

Znajdź moje posty w których piszę, że Maskaant to trener z innej planety. Wiem, że na wszystko potrzeba czasu...dlatego śmiać mi się chciało z tego waszego happeningu związanego z meczem z Kanonierami. I dlatego o tym napisałem.

I nie, nie jestem zadowolony z wszystkiego. Ale nie napalam się na nie wiadomo co jak niektórzy wasi kibice(nie mówię, że Ty) bo wiem, jak różna od mojego wyobrażenia może być rzeczywistość.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.09.2010, 21:18
Po dzisiejszych meczach:
hej, hej inni mają gorzej!

Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 18.09.2010, 21:30

co innego sprowadzic zawodnika prawie za darmo , od którego nikt sie nie spodziewał cudów , a co innego kilku zawodników za łącznie ponad 2 mln euro z czego kilku za pół miliona już grzeje ławe , bo ich gra jest totalnym nieporozumieniem .

poza tym widziałes gdzies bilbordy z piłkarzami Wisły przed sezonem ? widziałes kampanie reklamową ," powstaje wielka Wisła której nie znacie " ? że o spotkaniu z Arsenalem czyli piłkarskim wrestlingu nie wspomne .

Legia o jakiej marzyłes ? współczuje koledze że ma takie skromne marzenia i małe ambicje . Chyba że tym marzeniem było utrzymanie się w lidze .

Ps. Nasz zawodnik z wielką nadwagą legitymuje się stosunkiem wzrostu do wagi 184 / 78 kilko . Normalnie Eric Butterbean to przy nim cięki bolek
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 18.09.2010, 21:39
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale o co Ci chodzi?Właśnie przez takich kolesi jak kreseq, to forum ma jakiś jeszcze poziom, a nawet jeśli się zagalopował, zresztą sprowokowany, to nie powód byś się bawił w donosiciela i moderatora w jednym
Zagalopować to się może na Służewcu lub na forum Legii, tutaj lepiej jakby nerwy trzymał na wodzy bo jednak jest w gościach.
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.09.2010, 21:41
(...)
kresqu zbastuj bo lubie czasem poczytać co piszesz, a jak tak dalej pójdzie to chłopaki Ci przyjebią banana.

Tak stricte piłkarsko, oglądałem uważnie drugą połowę tego meczu i nasunęło mi się jedno skojarzenie. Legia gra w tej chwili identycznie jak my w zeszłym sezonie. Cała drużyna rozciągnięta jak guma od majtek, skrzydłowi przywiązani do linii, między obroną i atakiem 60m dystansu i jedyne dwie możliwe taktyki: długa piłka z pominięciem pomocy albo piłka do boku i liczenie na skrzydłowych. Brak przesuwania się całymi formacjami tak w pionie jak i w poziomie i CAŁKOWITY BRAK kreatywnej gry w środku pola. Ręka Skorży?

Jeśli ktoś ogłądał cały mecz i widział to inaczej to niech mnie sprowadzi na ziemię.

Aha, jeszcze jedno, jak już chcesz się tak kresqu licytować na avatary to ten "Twój kolega z avatara" to też nie Mister Universum
Ostatnio edytowane przez Cichy : 18.09.2010 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.09.2010, 21:55
Najpierw z Ruchem należały się nam dwa karne, ale ich nie dostaliśmy - co cieszy, bo nie zamazało to obrazu naszej gry. Dzisiaj dostaliśmy tylko jednego karnego za rękę, a powinniśmy dwa, i dostaliśmy gola, który był po aucie o ile mnie pamięć nie myli - to również cieszy, bo nie zamazuje poziomu żenady jaką te pajace od właściciela po sprzątaczkę (z wyjątkiem Brychczego) prezentują. Cieszy również w kontekście tego, że jak ktoś mi napisze, że Legię promują sędziowie i spisek to pozostaje niszczyć śmiechem.

Wydaliśmy może 12 mln złotych, ale nie jestesmy na 12 miejscu, lecz na 13
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.09.2010, 21:57

Zagralismi chujowo, wida graczy,tenera i reszty ale szydzic trzeba umiec.

ad. 1) Ciekawa teoria. Słowo "Nadwaga" i "Świnia" w Warszawie mają widocznie znak równości.
Ad. 2) Po meczu z Arsenalem na forum Legii to dosłownie był orgazm jaka to Legia nie jest silna. Pomyślałem wtedy przyjechali, zarobili, odstawili festyniarską szopkę i pojechali. Teraz widzę, że Walter to jednak geniusz skoro ze spółką nałapali tylu jeleni na karnety pokazując im ten kabaret przed sezonem. A stosunek bramkowy Wisła 7-7, Legia 4-9
Ad. 3) U nas widać symptomy lepszej gry, a jak jest z tym u was ?
(...)
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.09.2010 o godz. 22:56.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 18.09.2010, 22:16
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Najpierw z Ruchem należały się nam dwa karne, ale ich nie dostaliśmy - co cieszy, bo nie zamazało to obrazu naszej gry. Dzisiaj dostaliśmy tylko jednego karnego za rękę, a powinniśmy dwa, i dostaliśmy gola, który był po aucie o ile mnie pamięć nie myli - to również cieszy, bo nie zamazuje poziomu żenady jaką te pajace od właściciela po sprzątaczkę (z wyjątkiem Brychczego) prezentują. Cieszy również w kontekście tego, że jak ktoś mi napisze, że Legię promują sędziowie i spisek to pozostaje niszczyć śmiechem.

Wydaliśmy może 12 mln złotych, ale nie jestesmy na 12 miejscu, lecz na 13
Jakie karne? Jedyny karny to mógł Wam się należeć z meczu z Ruchem jak ztaranowany został Wawrzyniak. Ale gwarantuje Ci, że gdyby taka sytuacja miała miejsce w lidze angielskiej to gwizdek sędziego by milczał. A że przy drugim golu dla Zagłębia piłka opuściła plac gry to żadna powtórka nie przesądza tego na 100%. W tym sezonie wygraliście fartownie z naszymi rywalami zza miedzy i Śląskiem, które na dzień dzisiejszy tworzą listę spadkowiczów.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.09.2010, 22:48
Heh a co się dziwicie,że tak Go nazwał ? Żal mu dupę ściska,że Biała Gwiazda sprowadziła zawodnika na ostatnią chwilę z umiejętnościami większymi niż wszyscy nowi w Legiunii razem wzięci. Tyle w temacie
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.09.2010, 22:48
Jesli w zimie obecna czolowka tabeli sie nie rozsprzeda, to bedziemy mieli zaskakujacego Mistrza Polski. Chociaz przeciez bardzo niedawno Belchatow z Zaglebiem walczyly o tytul...szykuje wiec sie powtorka z rozrywki. Nas(z wiadomych wzgledow) i Legii nie licze...
Odpowiedz cytując
NubNec
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 18.09.2010, 22:58
to dopiero polowa rundy Wisla napewno sie rozpedzi bo przeciez ile razy tak juz bylo? choc nie ukrywam ze ostatnimy czasy bywalo smutniej niz pare lat temu no ale coz... na Reymonta wychowani Biala Gwiazda opetani!
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.09.2010 o godz. 23:02.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 18.09.2010, 23:01
Z przykrością robię porządki w wątku, który do tej pory trzymał niezły poziom.

Kresku - przegiąłeś. Nazywanie kogoś świnią to obelga, jakbyś jeszcze nie wiedział. Trochę cię usprawiedliwia wzburzenie po tragicznym początku sezonu, więc na razie bez konsekwencji. Ale uważaj, co piszesz.

Wiślacy - żenadą jest to, że ktoś na forum nawołuje do banów, zamiast po prostu wysłać prive'a do moderatorów. Boli was coś - piszecie w jakim wątku robi się bydło. I tyle.

Skorża mnie zadziwia. Tak słabej Legii nie pamiętają chyba najstarsi górale. Ja rozumiem sentyment do Krakowa, ale Panie Maćku nie trzeba było aż tak się przykładać
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów