|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
myślę, że do końca rundy będzie taki kocioł, i dopiero od wiosny, gdy będą karnety, nowe karty kibica to i sprzedaż przez internet ruszy...
Nie przypuszczam, żeby na Legie otworzyli cały stadion, więc wtedy będzie chyba najgorzej... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Myśle że bardzo mała!! A co do szopki z biletami to szlag trafia jak na to patrze!! Nagle kur*a Wiśle przybyło 15 tyś kibiców Bo jakby patrzeć na Sosnowiec i SS to Wisła miała po max 4000tys kibiców Naprawde zal mi tych którzy jezdzili do S i na SS a teraz nie dostaną biletu bądz będą musieli stać po niego po 3h!! Brawa dla zarządu i marketingu!! Tu się pokazuje jak dba się o prawdziwych kibiców!!!było zle, stadionu nie było to byli cacy a teraz ma się ich w dupie!! Jedyny plus akurat w moim przypadku to wznowienie akcji z FC!tyle pozytywów!!![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Koooolejka jest ogromna
ale warto czekac wiec tutaj mozna gdybac, jedni mowia to drudzy tamto... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ja Pier organizacja Wisly z tym stadionem to jest niesamowita aby same negatywy.jedyny plus tego stadionu to to ze gramy w koncu u siebie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jednym słowem parodia z biletami. Ja stałem od godziny 10.50 do 14:00. Zaczynałem kolejke od bramy wejściowej na parking obok Wiślackiego. Jak wychodziłem kolejka było o wiele większa i dłuższa więc nie zdziwie się jak te osoby z jej końca nie kupią dziś już biletu. Organizacja sprzedaży beznadziejna. Można przecież było otworzyć kasy przy starym B - przynajmniej te 2 okienka, w dodatku w tym baraku obok Wiślackiego była możliwość otworzenia kilku okienek z tego co widziałem.
Jeszcze dziś to rozumiem ale jak w następne dni będzie podobnie to będzie żenada. Mam nadzieje że na mecze z Lechia, Śląskiem i Legią już inaczej rozporządzą sprzedażą bo nie będę znowu tracił 3 godzin zeby kupić bilet kurde. ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Wiele ludzi ma rodziny, pracę, to jest dla nich priorytet. Ty prawdopodobnie (sądzę bo stylu pisania) chodzisz sobie spokojnie do gimnazjum, jesteś na utrzymaniu rodziców i uciekasz sobie z domu na wyjazdy. Trochę obiektywizmu. Kibic to nie tylko ten który wozi dupę na koniec Polski za swoją drużyną, czy ten który melduje się ochoczo na każdym meczu olewając rodzinę czy sprawy zawodowe. Ochłoń. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jutro kasy od 11 do 20.
edit: Ja podaje tylko info za oficjalna..
Ostatnio edytowane przez MarcinK. : 13.09.2010 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Spedziłem w tej .......onej kolejce 4 godziny.
To jest kpina. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Chyba właściwsze byłoby sprzedawanie biletów na raz w kilku miejscach! Chore to od wielu lat na Wiśle.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
witam
czy na mecz z koroną jeśli będę posiadać bilet to już nic więcej nie potrzeba aby na niego wejść ? Osobiście mam kartę kibica, ale chcę zabrać jeszcze osobę która jej nie ma. Bilety już mam, z tego co widzę, nawet sprzedaż jest bez karty kibica, ale nie wiem jak wygląda w tej chwili wejście. Czy jest wymagane jeszcze coś prócz samego biletu ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie, jest sprawa. Jest jakaś szansa wejść na stadion z FC, jeśli jest się zameldowanym w KRK ? Jakiś mały 'wałek' by przeszedł czy raczej ciężko ?
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co to miało być dzisiaj? Brakowało tylko Pań z napojami chłodzącymi przecież to jest żenada. Stadion nowy to może czas zrobić coś i ucywilizować sprzedaż biletów a nie jak za komuny. Jeśli pracują w klubie ludzie odpowiadający za marketing to chyba .......ą o ploteczkach przy kawusi ....a(najzajebistrza posadka i w dupe cieplutko bo nikt nie będzie ścigał że marketing kuleje skoro ludzie chodzą na mecze i po bilety ale to nie o to chodzi prawda?! Skoro kibic to też sponsor tego klubu to sie powinno jak najbardziej ułatwić mu kontakt z klubem) bo ani jednego plakatu reklamy billboardu reklamy w gazecie nic nie widzialem co mogłoby zachęcić potencjalnego klienta do przyjścia na stadion(brzydki i niezagospodarowany wewnątrz). To ruszcie dupy i zorganizujcie drukarke i laptopa w punktach sprzedaży gadżetów w M1 i Czyżynach przynajmniej, już o ticketpro i rezeracji/kupnie online nie piszę bo to chyba za trudne.
Płaci ten klub tym pseudo piłkarzom takie pieniądze a nie mają na dodatkowy etat to ja zgłaszam się na wolontariat będe rozprowadzał bilety w dodatkowym okienku za darmo bo żal patrzeć na to co sie dzieje. Tak samo było w 2008 przed Lechem Poznań/Cracovią ale wtedy skończyło sie mordobiciem.
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 13.09.2010 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W kliku miejscach sprzedawać biletów sienie da bo trzeba je wydrukować i w dodatku wszystko idzie z systemu.
Ja dziś się wystałem 4h 15 min i mam dość. Najpierw były otwarte 4 kasy, potem (ok 14) jeszcze 2 i po 15 jeszcze jedna. I pytam się dlaczego wszystkie kasy nie były otwarte od rana? Paranoja z tym kupowaniem biletów. Do tego jak otwarli baraczek to sie dwie kolejki zrobiły i wówczas to już kompletniej się wszystko zje*ało. Jak tak dalej pójdzie to kibicom nie będzie chciało się stać w kolejkach |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Przy pelnym stadionie taka sprzedaz musi trwac co najmniej dwa tygodnie Podstawa to karnety i sprzedaz w sieci i telefon Dzis kazdy ma karte wiec podaje numery i bilecik przychodzi poczta Inaczej zostaje kolejka i wizyta w WS Na mlyn bilety powinny rozchodzic sie w wspolpracy z SKWK Kolejnosc taka ze w pierwszym tygodniu karneciarze z poprzednich lat oraz wyjazdowicze czy dlugoletni kibice Nalezy tez stworzyc system odpowiedniej weryfikacji kazdego kibica W drugim tygodniu dopiero wolna sprzedaz To tak na przyszlosc Na dzis - WSZYSCY PO BILETY !!
Ostatnio edytowane przez crapmaster : 13.09.2010 o godz. 16:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ale to nie rozwiązuje problemu... Ktoś kto chce przyjść zobaczyć co się dzieje na R22 a nie chodził dotąd na mecze (a ustaliliśmy już, że do zapełnienia stadiony potrzebujemy świeżej krwi) zobaczy kolejkę i zwątpi. Ci którzy chodzą, będą stali i przyjdą mimo wszystko. Mi nie chodzi o ulatwienia dla stałych bywalców ale NIE_odstraszenie nowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na takich klientów można poczekać do momentu aż stadion będzie miał 33000 albo chociaż dać przez pierwsze dwa dni szanse zakupu biletu tym co są zawsze
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla Ciebie mecz to doping, dla wielu innych także. Jednak znacznie więcej osób idzie mecz objerzeć. Jedni muszą szanować drugich i na odwrót. Pisanie że klienci mogą poczekać jest gówno warte. Nikt nie ma przywilejów w kupowaniu biletów i to się chwali, z całym szacunkiem dla kibicujących.
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
3,5 godziny. Mam nadzieję że ostatni raz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie da sie?! haha , a jak na koncerty sprzedają bilety na całym swiecie, to wtedy sie da? Wystarczy miec odpowiedni system i wszystko sie da zrobic, trzeba tylko chciec. A że mamy w klubie cymbałow odpowiedzialnych za marketing, to wyglada to jak wyglada. Od dawna wiadomo jak wielki stadion, jakie sektory i ile miejsc, wiec przygotowac mozna było nawet tysiąc systemów , a nie ma zadnego. Parodia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja stałem 4h i jak bym musiał stać raz jeszcze to też bym stał. Kocham ten klub, mimo że kwestia sprzedaży biletów (mam nadzieje, że to się zmieni) nie jest dobrze zoorganizowana.
Mimo wszystko jestem szcześliwy i chce, żeby był już piątek Nie ma co burzyć, że ludzie kupują po kilka biletów na głowę - przecież o to właśnie chodzi, trzeba zapraszać znajomych! Sam z 2 kumplami kupilem 13 ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Szczęsliwi ci ktorzy kupili bilety w Sobote
Kolejki nie bylo praktycznie zadnej i wszystko sie płynnie rozchodziło Oby na kolejne mecze byly tez takie kolejki.... stadion trzeba wkoncu zapelnic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
napisalem wyraznie , ze wystarczy miec odpowiedni system.Fakt istnienia internetu z uwagi na to ze wypowiadamy sie na forum internetowym moge chyba pominąć ?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kolejka Masakra! Byłem przed schodami do Wiślackiego Świata i stałem tam półtorej godziny... Ale bilecik jest wiec do zobaczenia na g;p
|
|
|