The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
avangarda
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 15:52
myślę, że do końca rundy będzie taki kocioł, i dopiero od wiosny, gdy będą karnety, nowe karty kibica to i sprzedaż przez internet ruszy...
Nie przypuszczam, żeby na Legie otworzyli cały stadion, więc wtedy będzie chyba najgorzej...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 13.09.2010, 15:53
kfilk napisał(a):Wyświetl post
Ta kolejka to jest masakra. Ja wiem, że to pierwszy mecz itp. ale niedługo będzie tez Legia i kolejne okazje to wielkich tłumów na R22. Fajnie, że tak dużo osób pali się do uczestnictwa ale wypadałoby pomyśleć o jakiejś strategii sprzedaży biletów. Kolejka na 3 h to małe przegięcie. Czy to znaczy, że co 2 tyg. musimy sobie w gronie znajomych rotacyjnie brać wolne w pracy i sterczeć pod stadionem po kilka godzin? Czytałem wywiad Basałaja w którym rozwodził się na temat strategii marketingowej mającej na celu wypełnienie stadionu. Otóż wnoszę o przemyślenie poza tym w jaki sposób zachęcać nowych kibiców także tego jak ich potem nie zniechęcać. Tyczy się nowych bo my i tak będziemy
Może przedsprzedaż dla posiadaczy KK będzie od następnego razu?
Odpowiedz cytując
Królik-10
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 13.09.2010, 15:53
Natkan napisał(a):Wyświetl post
jest szansa na bilet jutro na młyn ?

Myśle że bardzo mała!!

A co do szopki z biletami to szlag trafia jak na to patrze!!

Nagle kur*a Wiśle przybyło 15 tyś kibiców

Bo jakby patrzeć na Sosnowiec i SS to Wisła miała po max 4000tys kibiców

Naprawde zal mi tych którzy jezdzili do S i na SS a teraz nie dostaną biletu bądz będą musieli stać po niego po 3h!!

Brawa dla zarządu i marketingu!!

Tu się pokazuje jak dba się o prawdziwych kibiców!!!było zle, stadionu nie było to byli cacy a teraz ma się ich w dupie!! Jedyny plus akurat w moim przypadku to wznowienie akcji z FC!tyle pozytywów!!
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
Odpowiedz cytując
bart1906
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.09.2010, 15:57
Koooolejka jest ogromna D
ale warto czekac gosc mowil jak kupowalem bilet ze na g zostana ale z czasem sie nie wyrobią ze sprzedarzą...
wiec tutaj mozna gdybac, jedni mowia to drudzy tamto...
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.09.2010, 16:01
ja Pier organizacja Wisly z tym stadionem to jest niesamowita aby same negatywy.jedyny plus tego stadionu to to ze gramy w koncu u siebie
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.09.2010, 16:03
Jednym słowem parodia z biletami. Ja stałem od godziny 10.50 do 14:00. Zaczynałem kolejke od bramy wejściowej na parking obok Wiślackiego. Jak wychodziłem kolejka było o wiele większa i dłuższa więc nie zdziwie się jak te osoby z jej końca nie kupią dziś już biletu. Organizacja sprzedaży beznadziejna. Można przecież było otworzyć kasy przy starym B - przynajmniej te 2 okienka, w dodatku w tym baraku obok Wiślackiego była możliwość otworzenia kilku okienek z tego co widziałem.
Jeszcze dziś to rozumiem ale jak w następne dni będzie podobnie to będzie żenada. Mam nadzieje że na mecze z Lechia, Śląskiem i Legią już inaczej rozporządzą sprzedażą bo nie będę znowu tracił 3 godzin zeby kupić bilet kurde.
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.09.2010, 16:03
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Kogo to interesuje?
Narracja emocjonalna mi się przydarzyła, nie chciałam też skonczyć negatywnym przekazem PRZEPRASZAM
mój post był za to po to żeby powiedzieć ze kolejka wyniosła w moim przypadku 3,5 h A ta info może kogoś obchodzi np jak jutro planuje kupic.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.09.2010, 16:04
Królik-10 napisał(a):Wyświetl post
Myśle że bardzo mała!!

A co do szopki z biletami to szlag trafia jak na to patrze!!

Nagle kur*a Wiśle przybyło 15 tyś kibiców

Bo jakby patrzeć na Sosnowiec i SS to Wisła miała po max 4000tys kibiców

Naprawde zal mi tych którzy jezdzili do S i na SS a teraz nie dostaną biletu bądz będą musieli stać po niego po 3h!!

Brawa dla zarządu i marketingu!!

Tu się pokazuje jak dba się o prawdziwych kibiców!!!było zle, stadionu nie było to byli cacy a teraz ma się ich w dupie!! Jedyny plus akurat w moim przypadku to wznowienie akcji z FC!tyle pozytywów!!
Nie każdy jest super fanatykiem jak Ty, nie każdy ma setki czy tysiące złotych na koncie jak Ty.

Wiele ludzi ma rodziny, pracę, to jest dla nich priorytet. Ty prawdopodobnie (sądzę bo stylu pisania) chodzisz sobie spokojnie do gimnazjum, jesteś na utrzymaniu rodziców i uciekasz sobie z domu na wyjazdy.

Trochę obiektywizmu. Kibic to nie tylko ten który wozi dupę na koniec Polski za swoją drużyną, czy ten który melduje się ochoczo na każdym meczu olewając rodzinę czy sprawy zawodowe. Ochłoń.

Odpowiedz cytując
MarcinK.
Banita

Od: 07.2010

Stary 13.09.2010, 16:07
Jutro kasy od 11 do 20.

edit: Ja podaje tylko info za oficjalna..
Ostatnio edytowane przez MarcinK. : 13.09.2010 o godz. 16:20.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.09.2010, 16:11
Spedziłem w tej .......onej kolejce 4 godziny.

To jest kpina.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.09.2010, 16:13
MarcinK. napisał(a):Wyświetl post
Jutro kasy od 11 do 20.
Chyba właściwsze byłoby sprzedawanie biletów na raz w kilku miejscach! Chore to od wielu lat na Wiśle.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.09.2010, 16:15
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Nie każdy jest super fanatykiem jak Ty, nie każdy ma setki czy tysiące złotych na koncie jak Ty.

Wiele ludzi ma rodziny, pracę, to jest dla nich priorytet. Ty prawdopodobnie (sądzę bo stylu pisania) chodzisz sobie spokojnie do gimnazjum, jesteś na utrzymaniu rodziców i uciekasz sobie z domu na wyjazdy.

Trochę obiektywizmu. Kibic to nie tylko ten który wozi dupę na koniec Polski za swoją drużyną, czy ten który melduje się ochoczo na każdym meczu olewając rodzinę czy sprawy zawodowe. Ochłoń.
Chyba jednak tacy ludzie powinni mieć pierwszeństwo przy zakupie biletów? A poza tym na Hutniku bilety były po 20 i 30zł więc jeszcze taniej niż na mecz z Koroną i o komplet było ciężko, co świadczy o tym kto przyjdzie na mecz z Koroną, niezły piknik będzie - podejrzewam że powtórka z Polska-Australia.

Odpowiedz cytując
avathar
Junior Member

Od: 07.2005

Stary 13.09.2010, 16:15
witam
czy na mecz z koroną jeśli będę posiadać bilet to już nic więcej nie potrzeba aby na niego wejść ?
Osobiście mam kartę kibica, ale chcę zabrać jeszcze osobę która jej nie ma. Bilety już mam, z tego co widzę, nawet sprzedaż jest bez karty kibica, ale nie wiem jak wygląda w tej chwili wejście. Czy jest wymagane jeszcze coś prócz samego biletu ?
Odpowiedz cytując
wislabielany
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 13.09.2010, 16:16
Panowie, jest sprawa. Jest jakaś szansa wejść na stadion z FC, jeśli jest się zameldowanym w KRK ? Jakiś mały 'wałek' by przeszedł czy raczej ciężko ?
Wisła Pany

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

MarcinK. napisał(a):Wyświetl post
Jutro kasy od 11 do 20.
A dzisiaj w hu* osób odejdzie bez biletów
No ja pierdo** PARANOJA !
Odpowiedz cytując
Oxydrene
Senior Member

Od: 08.2006

Co to miało być dzisiaj? Brakowało tylko Pań z napojami chłodzącymi przecież to jest żenada. Stadion nowy to może czas zrobić coś i ucywilizować sprzedaż biletów a nie jak za komuny. Jeśli pracują w klubie ludzie odpowiadający za marketing to chyba .......ą o ploteczkach przy kawusi ....a(najzajebistrza posadka i w dupe cieplutko bo nikt nie będzie ścigał że marketing kuleje skoro ludzie chodzą na mecze i po bilety ale to nie o to chodzi prawda?! Skoro kibic to też sponsor tego klubu to sie powinno jak najbardziej ułatwić mu kontakt z klubem) bo ani jednego plakatu reklamy billboardu reklamy w gazecie nic nie widzialem co mogłoby zachęcić potencjalnego klienta do przyjścia na stadion(brzydki i niezagospodarowany wewnątrz). To ruszcie dupy i zorganizujcie drukarke i laptopa w punktach sprzedaży gadżetów w M1 i Czyżynach przynajmniej, już o ticketpro i rezeracji/kupnie online nie piszę bo to chyba za trudne.

Płaci ten klub tym pseudo piłkarzom takie pieniądze a nie mają na dodatkowy etat to ja zgłaszam się na wolontariat będe rozprowadzał bilety w dodatkowym okienku za darmo bo żal patrzeć na to co sie dzieje. Tak samo było w 2008 przed Lechem Poznań/Cracovią ale wtedy skończyło sie mordobiciem.
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 13.09.2010 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.09.2010, 16:18
W kliku miejscach sprzedawać biletów sienie da bo trzeba je wydrukować i w dodatku wszystko idzie z systemu.
Ja dziś się wystałem 4h 15 min i mam dość. Najpierw były otwarte 4 kasy, potem (ok 14) jeszcze 2 i po 15 jeszcze jedna. I pytam się dlaczego wszystkie kasy nie były otwarte od rana? Paranoja z tym kupowaniem biletów. Do tego jak otwarli baraczek to sie dwie kolejki zrobiły i wówczas to już kompletniej się wszystko zje*ało. Jak tak dalej pójdzie to kibicom nie będzie chciało się stać w kolejkach
Odpowiedz cytując
crapmaster
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.09.2010, 16:19
ostach1906aka napisał(a):Wyświetl post
to było by dobre, że pierwsze 2 dni KK.

Przy pelnym stadionie taka sprzedaz musi trwac co najmniej dwa tygodnie
Podstawa to karnety i sprzedaz w sieci i telefon Dzis kazdy ma karte wiec podaje numery i bilecik przychodzi poczta Inaczej zostaje kolejka i wizyta w WS Na mlyn bilety powinny rozchodzic sie w wspolpracy z SKWK

Kolejnosc taka ze w pierwszym tygodniu karneciarze z poprzednich lat oraz wyjazdowicze czy dlugoletni kibice Nalezy tez stworzyc system odpowiedniej weryfikacji kazdego kibica W drugim tygodniu dopiero wolna sprzedaz

To tak na przyszlosc

Na dzis - WSZYSCY PO BILETY !!
Ostatnio edytowane przez crapmaster : 13.09.2010 o godz. 16:22.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Chyba jednak tacy ludzie powinni mieć pierwszeństwo przy zakupie biletów? A poza tym na Hutniku bilety były po 20 i 30zł więc jeszcze taniej niż na mecz z Koroną i o komplet było ciężko, co świadczy o tym kto przyjdzie na mecz z Koroną, niezły piknik będzie - podejrzewam że powtórka z Polska-Australia.
Piknik nie piknik- każdy ma prawo. Jedni dopingują, drudzy są klientami.

Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/
Odpowiedz cytując
kfilk
Member

Od: 11.2002

Stary 13.09.2010, 16:20
ale to nie rozwiązuje problemu... Ktoś kto chce przyjść zobaczyć co się dzieje na R22 a nie chodził dotąd na mecze (a ustaliliśmy już, że do zapełnienia stadiony potrzebujemy świeżej krwi) zobaczy kolejkę i zwątpi. Ci którzy chodzą, będą stali i przyjdą mimo wszystko. Mi nie chodzi o ulatwienia dla stałych bywalców ale NIE_odstraszenie nowych.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.09.2010, 16:27
Na takich klientów można poczekać do momentu aż stadion będzie miał 33000 albo chociaż dać przez pierwsze dwa dni szanse zakupu biletu tym co są zawsze

Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 13.09.2010, 16:30
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Na takich klientów można poczekać do momentu aż stadion będzie miał 33000 albo chociaż dać przez pierwsze dwa dni szanse zakupu biletu tym co są zawsze
Dla Ciebie mecz to doping, dla wielu innych także. Jednak znacznie więcej osób idzie mecz objerzeć. Jedni muszą szanować drugich i na odwrót. Pisanie że klienci mogą poczekać jest gówno warte. Nikt nie ma przywilejów w kupowaniu biletów i to się chwali, z całym szacunkiem dla kibicujących.

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.09.2010, 16:32
3,5 godziny. Mam nadzieję że ostatni raz.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.09.2010, 16:35
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
W kliku miejscach sprzedawać biletów sienie da bo trzeba je wydrukować i w dodatku wszystko idzie z systemu.
Nie da sie?! haha , a jak na koncerty sprzedają bilety na całym swiecie, to wtedy sie da? Wystarczy miec odpowiedni system i wszystko sie da zrobic, trzeba tylko chciec. A że mamy w klubie cymbałow odpowiedzialnych za marketing, to wyglada to jak wyglada. Od dawna wiadomo jak wielki stadion, jakie sektory i ile miejsc, wiec przygotowac mozna było nawet tysiąc systemów , a nie ma zadnego. Parodia.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.09.2010, 16:36
Ja stałem 4h i jak bym musiał stać raz jeszcze to też bym stał. Kocham ten klub, mimo że kwestia sprzedaży biletów (mam nadzieje, że to się zmieni) nie jest dobrze zoorganizowana.

Mimo wszystko jestem szcześliwy i chce, żeby był już piątek

Nie ma co burzyć, że ludzie kupują po kilka biletów na głowę - przecież o to właśnie chodzi, trzeba zapraszać znajomych! Sam z 2 kumplami kupilem 13
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 13.09.2010, 16:39
Szczęsliwi ci ktorzy kupili bilety w Sobote Kolejki nie bylo praktycznie zadnej i wszystko sie płynnie rozchodziło Oby na kolejne mecze byly tez takie kolejki.... stadion trzeba wkoncu zapelnic
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.09.2010, 16:39
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Nie da sie?! haha , a jak na koncerty sprzedają bilety na całym swiecie, to wtedy sie da? Wystarczy miec odpowiedni system i wszystko sie da zrobic, trzeba tylko chciec. A że mamy w klubie cymbałow odpowiedzialnych za marketing, to wyglada to jak wyglada. Od dawna wiadomo jak wielki stadion, jakie sektory i ile miejsc, wiec przygotowac mozna było nawet tysiąc systemów , a nie ma zadnego. Parodia.
Jak masz od razu wydrukowane to sie da ale jesli podajesz imię nzazwisko pesel to wszystkie te punkty musiałyby być polączone w jedną sieć. A teraz jak bedzie nowy stadion, nowy system, nowe katy kibica to się nie da
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.09.2010, 16:41
napisalem wyraznie , ze wystarczy miec odpowiedni system.Fakt istnienia internetu z uwagi na to ze wypowiadamy sie na forum internetowym moge chyba pominąć ?
Odpowiedz cytując
jaseik12
Member

Od: 08.2010

Stary 13.09.2010, 16:45
Kolejka Masakra! Byłem przed schodami do Wiślackiego Świata i stałem tam półtorej godziny... Ale bilecik jest wiec do zobaczenia na g;p
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów