|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Koło 12:30 zostało połowe biletów na sektor ''G'' (z tego co słyszałem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
W każdym razie powinni byli organizacyjnie jakoś to lepiej zorganizować. Oczywiście zarzuty o sprzedaży internetowej nie powinny być teraz stawiane , tylko dużo wcześniej , bo tego się nie da zorganizować od ręki. Mam nadzieję , że tego typu sprzedaż będzie prowadzona na karnety/bilety podczas rundy wiosennej . Natomiast ad hoc mogli chociażby podzielić te 8 stanowisk w ten sposób iż połowa była by przeznaczona do sprzedaży biletów na trybunę boczną , a druga na sektor G . Bądź ustalić iż np. pierwsze dwa dni sprzedaży(sobota-poniedziałek) , to wyłącznie dni sprzedaży biletów na sektor za bramką. Jak można zachęcić kogoś do wydania 40-50 zł na bilet , jak chcąc go kupić , widzi kolejkę na 2-3 h stania. Jeżeli chcą to jakoś ogarnąć , to muszą na przyszłe mecze rundy jesiennej a) wprowadzić sprzedaż wcześniej niż 6 dni przed meczem b) podzielić kasy według sektorów/ewentualnie podzielić dni sprzedaży według sektorów c) praca na dwie zmiany , nadgodziny w WŚ Jeżeli system nie zostanie w trakcje tej rundy , a już najlepiej przed spotkaniem ze Śląskiem , usprawniony , to przed meczem z Legią(o ile faktycznie cały stadion zostanie otwarty) będzie sajgon.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 13.09.2010 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
1. Klikasz przez przgladarke na konkretne miejsce (aktualizacja dostepnych miejsc, bo nawet system sprzedazy pojedynczych biletow jest zsynchornizowany, np jak w multikine) 2. Przelew, paypal, mtransfer, karta kredytowa czy co tam chcesz 3. Bilet jest ladowany na wyrobiona wczesniej elektroniczna karte kibca (a raczej bilet przypisany do niej w systemie), nie ma zadnej wysylki poczta kurirerem itp bo to niepotrzebne 4. Idziesz na mecz, przykladasz KK do czytnika. system sprawdza ze dla takiej KK w systemie jest bilet aktywny i wchodzisz na mecz 5. Dopingujesz caly mecz! ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Stanowiska sa 4 max 5 przynajmniej tyle dzis działało, było coś kombinowane przy koszulkach ale nie wiem czy to w tej sprawie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
I tak powinna wyglądać sprzedaż biletów, rozumiem że rok temu stadion był w dopiero budowany, ale teraz najwyższy czas żeby ktoś się za to wziął... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ojj kolego, gdyby tak było jak napisałeś to po prostu byłoby pięknie! Dzięki takiej możliwości na każdym spotkaniu byłoby kilkaset (bo nie chcę pisać 1 tys. - 2 tys. ) więcej kibiców. Ludzi z okolic nie stać materialnie albo czasowo, żeby dwa razy jechać do Krakowa! (po bilet i na mecz) W dodatku przez to, że nie ma gdzie zaparkować auta robi się kolejny problem ... ale to nie ten temat. ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Ja sobie wyobrażam funkcjonowanie 33 tys stadionu drużyny walczącej zawsze o największe cele , bez istnienia takiego systemu , bo doświadczenie życiowe nauczyło mnie , że w Polsce jeżeli chodzi o organizację wszystkie wyobrażenia mogą stać się realne. Natomiast będzie to cios w plecy w utrzymanie wysokiej frekwencji na stadionie. Tego typu rozwiązanie , po pierwsze niewątpliwie zwiększa poziom frekwencji , a po drugie zwiększa komfort a co za tym idzie markę/pijar klubu. Cytat:
Na szczęście podszedłem do kwestii organizacji w naszym klubie bardzo realistycznie i kupiłem bilet już w sobotę , kiedy ruch był płynny.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 13.09.2010 o godz. 13:47.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
A taki system, wyborazacie jakie ma mozliwosci? Wszelkie programy lojalnosciowe, promocje, znizka za "zapros nowego na mecz" itp - wszystko sie da stosunkowo latwo zrobic. Dla mnie najwiekszym plusem i tak bedzie wygoda. Nie musze sie przez korki przebijac zeby bilet kupic a ze wzgledu na czeste sluzbowe wyjazdy raczej nie ma sensu bym karnet kupowal. Klub tez by mial biezaca sytuacje do wgladu i moglby zarzadzac sprzedaza. Sprzedaz mozliwa bylaby przeciez nie tylko na najblizszy mecz ale i na kolejne. Widzialem kiedys system sprzedazy 1.FC Nurnberg i rozmawialem z kibicem tego klubu. Sprzedaz byla prowadzana wlasnie w taki sposob a po ogloszeniu terminarza na runde mogl od razu kupic bilet na ktorykolwiek mecz. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wiecie to wszystko o czym mówicie byłoby dobre. W ogóle nie wiem dlaczego do tej pory czegoś takiego nie ma. Klub się zachowuje jakby z dnia na dzień stadion otrzymał... Jednak już pomijając tą kwestię, myślę że rozsądne byłoby wydłużenie godzin otwarcia WŚ np. do 22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najwiekszym problemem jest i tak podjecie takiej decyzji przez zarzad klubu. Wiem ze Krakow to miasto tradycji i klub moze chce te tradycje sprzedazy (jak 60 lat temu) kontynuwac. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przykładowo
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Bracia wie ktoś jak sytuacja pod kasami? bo sam nie wiem kiedy iść kupić. może rano się ustawić?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Idź jutro o 10. Poczekasz chwilę do otwarcia ale będziesz spokojny. Ja byłem o 11:15 i stałem do ok 13.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
taka. ludzi w cholere ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ta kolejka to jest masakra. Ja wiem, że to pierwszy mecz itp. ale niedługo będzie tez Legia i kolejne okazje to wielkich tłumów na R22. Fajnie, że tak dużo osób pali się do uczestnictwa ale wypadałoby pomyśleć o jakiejś strategii sprzedaży biletów. Kolejka na 3 h to małe przegięcie. Czy to znaczy, że co 2 tyg. musimy sobie w gronie znajomych rotacyjnie brać wolne w pracy i sterczeć pod stadionem po kilka godzin? Czytałem wywiad Basałaja w którym rozwodził się na temat strategii marketingowej mającej na celu wypełnienie stadionu. Otóż wnoszę o przemyślenie poza tym w jaki sposób zachęcać nowych kibiców także tego jak ich potem nie zniechęcać. Tyczy się nowych bo my i tak będziemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
wrocilem spod kas. Stałem od 10.50 , bilety kupilem o 15.40. Parodia , kompromitacja chyba wieksza niz z Karabachem. Nikt mi nie wmowi, ze nie mogli sie spodziewac takich jaj, jak nie ma karnetow, nie ma fanklubow osobno, nie ma dnia tylko z kartami kibica... Gdzie byli ci ludzie w Sosnowcu albo na Hutniku,,, tylko sie czlowiek wk**** dodatkowo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jeszcze konie dojda i pierd.nie ide
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To co sie dzieje pod kasami to po prostu paranoja! Na co w tym klubie jest zatrudnionych tyle ludzi skoro nie umieja zapewnic chociaz w miare plynnej sprzedazy biletow
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bez sensu straciłam 3,5 h! jak oni to zorganizowali, jakby pracowało te 8 kas byłałby szansa na 1,5-2 h, co nie jest tragedia a tak
Jestem szczęsliwa że mam bilety i obym odkreciła to co zawaliłam dziś stojąc w kolejce ![]()
Ostatnio edytowane przez mgła : 13.09.2010 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
czy istnialaby mozliwosc poproszenia kogos o kupno dwoch biletow i ich odbior przed meczem? mieszkam pod warszawa i obawiam sie ze d piatku wszystkie bilety sie rozejda. jesli ktos bylby w stanie mi pomoc to prosze pisac pod numer gg: 12427288
Powód: blad
Ostatnio edytowane przez paweltsw1993 : 13.09.2010 o godz. 15:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Znajomy stoi od 13:20 i jest podejrzenie, że do 18 nie zdąży. Śmiech przez łzy. Brawo Basałaj!
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kogo to interesuje?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a czy nie mozna by zrobic sprzedazy przez internet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
jest szansa na bilet jutro na młyn ?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Narazie to normalnie pracujacy czlowiek nie ma szans dostania biletu.
Mam nadzieje, ze jak to sie uspokoi to zostana jakies ochlapy. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Żenada i tyle, pewnie zamkną tym biednym ludziom o 18 przed nosem...
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|