|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak u Nas sa bilety po 20 ,30 zł narazie ,to Filipiak przy mniejszej pojemności stadionu piachu nie wymyśli, da najwyzej promocje typu bilet za 1 zł zgodowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Smiejcie sie, smiejcie z Cracovii. Jestem wrecz pewny, ze zapelni sie ich estadio. Tu nawet niechodzi o ich marketing, a o samych kIbicow Cracovii. Zobaczcie sobie szczegoly promocji na ich wyjazd do Kielc czy naWet na dzisiejszy mecz. MusiMY sie wziac w garsc Panowie i Panie...
Ku Chwale Bialej Gwiazdy ps. przepraszam za brak polskich znakow ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A no właśnie. To, że wyniki słabe, nie znaczy, że nie znajdą się chętni na bilety/karnety przy Kałuży. I dopingu też nie muszą robić, by iść na stadion. Z tego co wiem to budują tzw. kameralny obiekt więc nie muszą jakoś bardzo drżeć. Ale zobaczymy jak to wszystko powychodzi z tymi wszystkimi nowymi stadionami.
Z kibicowskiej strony, mecz Bełchatowa z Lechią: młyn bełchatowskiego klubu to... dzieci z podstawówki? o.O EDIT: wiem wiem. To tak z przymrużeniem oka ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 11.09.2010 o godz. 18:17.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Te dzieci to osobny sektor na Belchatowie, a dlaczego nie spiewa mlyn Belchatowa? Nie wiem. Moze utożsamiają się z Lechią i jej protestem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A tak na poważnie to Ulatowskiemu należy się ogromny szacunek za kawał dobrej roboty, tak jak dla każdego trenera, który przybliża do 2 ligi ten pasiasty klocek taplający się w kałuży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Stadion Cracovii się zapełni? Nie byłbym taki pewny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Poczekaj i Lm Mnie,zastanawia co oni robią jeszcze w tej lidze? W poprzednim sezonie powinni spaść....![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Swoją drogą jak Pasiaści spadną to można byłoby wyciągnąć od nich paru grajków(Saidi,Klich,Matusiak)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A od kiedy Ty Wiśle kibicujesz, że nie pamiętasz Radka "Nie tak się z trenerem umawialiśmy" Matusiaka występującego w naszych barwach ? Na szczęście tego piłkarza jak i trenera z tamtego okresu w klubie już nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pewnie,że pamiętam,że u nas grał,ale pamiętam też Niedzielana(też u nas grał),który teraz wymiata w Koronie i w obecnej dyspozycji byłby wzmocnieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Choćby kupili Messiego, Ronaldo i Kakę a trenował ich Mourinho to jak włożą na siebie pasiaste szmaty to dola garbata przeważy wszelkie umiejętności i ścierwo zawsze będzie bronić się przed spadkiem.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
I naprawdę uważasz, że potrzeba nam do ataku kolejnego zawodnika w wieku prawie 30 lat ? Abstrahując już od tego, iż transfer do Wisły zawodnika z parchatej drużyny jest raczej rozważany w sferze czysto teoretycznej (mam nadzieję).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bramkarz Śląska pobil Pawełka chyba, ja rozumiem ze pilka moze skrecac, ale to był sam srodek bramki, a ten sie odsunal i podskoczyl w miejscu jak paralityk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Arboleda to ładny tam kabaret kręci, ukarałbym dziada żółtkiem !
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Szukam i nie mogę znaleźć drużyny, która w minionym 10-leciu zaliczyła 5 porażek z rzędu od początku sezonu.
W sezonie 2007/2008 po 5 meczach 4 porażki, w tym 3 z rzędu miało Zagłębie Sosnowiec. Ostatecznie zajęło w lidze ostatnie miejsce, tracąc do przedostatniego Widzewa 10 punktów. W sezonie 2002/2003 Pogoń Szczecin przegrała 4 z 5 pierwszych meczów (w 3 kolejce sensacyjny remis na Łazienkowskiej). Ostatecznie zajęła ostatnie miejsce w lidze, gromadząc zaledwie 9 punktów w 30 meczach i tracąc do przedostatniego KSZO 6 puntków, a 3 od końca Ruchu Chorzów - aż 23 punkty (!). W sezonie 2000/2001 Ruch Radzionków przegrał 4 mecze z rzędu, po czym w 5 wygrał w Dyskobolią. Ale i tak na koniec sezonu zajął ostatnie miejsce. Generalnie statystyka jest bezlitosna. W ostatnich 10 latach wszyscy, którzy zaczynali sezon od 4 porażek spadali. A co dopiero od 5? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Możesz jeszcze sprawdzić czy jakaś drużyna w historii miała takie serie jak Bełchatów w zeszłym, albo dwa sezonie wcześniej. Tzn. najpierw przegrała 4-5 meczy, a potem wygrała 7 z rzędu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Rok temu Zaglebie zaliczylo 5 porazek na starcie. I zajeli ostatecznie 11. miejsce. Chociaz to chyba nie do konca miarodajne, bo wg wielu zrodel grali wybitnie przeciwko trenerowi. Cracovii nie ma co przekreslac jeszcze, chociaz z drugiej strony nie widac teraz takich zdecydowanie slabszych zespolow. Jest Zaglebie, Polonia Bytom, reszta sie solidnie prezentuje.
edit. Co sie dzialo w koncowce I polowy spotkania we Wroclawiu? Podobno jakies kontrowersyjne decyzje sedziego?
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 11.09.2010 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dopiero zdobyli punkty w 6 kolejce z Polonia W.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Crocovia już spadła, nie ma co się zastanawiać.
Teraz pytanie kto do niej dołączy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no karny mocno kontrowersyjny, bo gosc z Lecha dotknal ręką, ale nie miał w sumie w ogole czasu na reakcje. Stał zaraz za tym, ktory kopnął piłke a ta trafiła go idealnie w ręke. Za to chyba nie powinno byc karnego, bo odległosc byla minimalna. Potem gol Stilicia nieuznany, po spalonym ktory był tak z 2 metry, wiec tutaj wszystko jasne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Choć trochę można Amikę zrozumieć, karny niezasłużony. No sędzia już nadrobił swoją pomyłkę. Gol ze spalonego, 1-2 Rudnevs.
Ostatnio edytowane przez pchelas : 11.09.2010 o godz. 18:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Niech do 10 kolejki nie uzbieraja zbyt wiele pkt to wtedy zakladajac ze potrzeba do utrzymania 30 pkt naprawde beda mieli cieplo. Bo zdobyc w 20 meczach 30 pkt to juz trzeba naprawde co drugi wygrywac ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podoba mi się dzisiaj Amica. Chyba jednak wuefista ich jako tako przygotował do sezonu, bo widać poprawę w stosunku do piachu jaki grali w sierpniu. Ciężko będzie na Ł3 :/
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Poprawę? Gdzie Ty ją widzisz? Kilka przebłysków w 2 połowie ale ogólnie mecz dno. Tak słabego Lecha dawno nie widziałem. Nie wiem czy oni odpoczywają przed LE czy są przetrenowani czy co. Mówię to jako Poznaniak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sernas już robi swoje w Gdyni. Ciekawe kiedy, za ile i dokąd odejdzie z Widzewa.
Co do Cracovii to pamiętajcie, że trenuje ją pierdoła Ulatowski, koleś który runda w rundę zawala inaugurację. Po drugie o awans do Ekstraklasy walczy ŁKS, a na nowy stadion się w Łodzi nie zanosi, na grę w Bełchatowie też ich raczej nie stać.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 11.09.2010 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widać trochę agresji, pressingu, chłopaki zaczynają wymieniać podania w środku, a także asekuracja jest na niezłym poziomie. Dobry mecz Kikuta i Durdjevica. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Czy My oglądamy ten sam mecz? Bo dla mnie to najgorszy mecz Lecha w tym sezonie ![]() Swoją drogą sędziowie bardzo słabi i mylą się w obie strony. EDIT: Śląsk Wrocław - Lech Poznań 1:2 koniec.
Ostatnio edytowane przez transmisje : 11.09.2010 o godz. 19:25.
|
|
|