|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jacek Pawłowski jest podobny to Szewczenki! Dobrze, że takich piłkarzy sprowadzamy do ME. On jest chyba już od jakiegoś czasu, niestety pierwszy raz o nim usłyszałem. Niech z takich piłkarzy nie rezygnują, tylko dadzą się rozwijać i trenować z pierwszym zespołem. Wierzę, że idzie lepsze. Nie rezygnujcie z nich! Dziękuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wiadome że jest to jego problem, ale jednak ja nie pamiętam meczu w którym Małecki by wyleciał za to z boiska, co oznacza że w lidze potrafi się kontrolować.
Moim zdaniem jest to piłkarz charakterny, po nim widać że żyje meczem, że angażuje się. I wole klnącego Patryka niż bojącego się wstawić nogę i dla mnie grającego jak baba Bogusia. a kto uważa że to takie przeklinanie do sędziego i nerwy na boisku to jest jakaś chora cecha i trzeba go wysłać na terapie to przypomnijcie sobie mecz we Wrocławiu ze Śląskiem gdy Baszczyński i ktoś jeszcze wyleciał z boiska za to. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Patryk nakręca druzyne, ale niestety moze to byc kolejny Nikola Mijailović i to nie chodzi o akurat o ten mecz. OGARNIJ SIĘ CHŁOPIE. Jezeli on tak okazuje przywiązanie do Wisły to niech równiez pokaże, ze nie jest zwykłym małolatem który robi co chce, bo moze to sie w koncu skonczyc, tym bardziej ze obecny trener nie bedzie tego tolerował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko w wypadku Baszcza był to jeden z niewielu jego wybryków (na początku kariery dostał nawet zawieszenie na bodaj pół roku). Patryk nie od dzis jest na cenzurowanym u kibiców, dziennikarzy i trenerów. Takim zachowaniem jak to dzisiejsze pokazuje, że nie ma w nim woli (albo siły) by się zmienić. Dla dobra Wisły i jego trzeba coś z tym fantem zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie chodzi o to ze on nie umie się zmienić, sam wiem np po sobie że jak grałem i mi zależało to też potrafiłem dopiec nie jednemu koledze, ale wtedy się nie myśli, liczy się wynik a przeciwnika trzeba zniszczyć
Myślę że tak może być z Patrykiem po prostu. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7135619269.jpg
Tomek grał przeciwko nam? : )) Na pierwszy rzut oka, nie wiedziałem co powiedzieć. Co do meczu, to fajnie, że sobie chłopacy postrzelali, a co cieszy bardziej, to fakt, iż grało dużo młodych zawodników. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
wyleciał w meczu derbowym z Cracovią Kraków (0:0, na Kałuży, w ramach PE) za pyskówę. Parę minut później po tym, jak po drugim brudnym faulu wyleciał Cleber. TRZY DNI PO TYM, jak w meczu o którym mówisz, ze Śląskiem wylecieli Baszczu i Sobol (pierwszy za wyzwiska, drugi za... pukanie się w czoło). To powinno być jasne raz na zawsze, że z sędzią się NIE DYSKUTUJE. Trzeba przyjąć, że sędziowie są debilami i niektórzy mają odpały, ale po co ich prowokować i dawać im pretekst? W Niemczech usłyszałem wiele razy "sędzia to jest świętość i ma nieodwołanie rację", co wykłada się, że każda dyskusja niebędąca prośbą o powód decyzji (takie prawo ma tylko kapitan zespołu) jest bezsensowna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
no oczywiście racja jest co piszecie, ale też trzeba patrzeć na to że jest młody porywczy, a kto grał w meczach o jakąkolwiek stawkę ten rozumie jakie są emocje.
Mnie tydzień temu też zdarzyło się krzyczeć na sędziego, który wykazał się na tyle wyrozumiałością że podszedł powiedział ze rozumie emocje meczowe itd Może na Patryka też za bardzo patrze przez swój pryzmat, ponieważ przez 4 lata grania w juniorach miałem tylko 2 kartki i 2 czerwone za pyskowanie ;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mógłby ktoś przybliżyć sprawę rzekomych testów Pawłowskiego w Reading ? Czemu tam nie został ? Kasa czy umiejętności ? Swoją drogą, jeżeli gość coś sobą reprezentuje, to mogliby ciekawy atak w ME z Szewczykiem stworzyć, a kto wie, może już niedługo byliby wprowadzaniu do pierwszego zespołu. Nie chce zapeszać ale całkiem przyjemnie to wyglądać zaczyna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Biuro Prasowe tu nieraz zagląda więc pytanko
Będzie skrót video z meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jacek Pawłowski jest wychowankiem klubu, w którym grałem - UKS Łady. Fajnie by było widzieć swojego znajomego w koszulce Wisły
![]() ![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak informuje Biuro Prasowe, skrótu nie będzie w związku z awarią kamery.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
nie byli przygotowani na taki grad goli i bateria sie wyczerpala
![]() oni to zawsze maja awarie kiedy nie trzeba, na przyszlosc zamieszczajcie takie info na oficjalnej, a nie gdzies w komentarzach na fejsbuku..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 06.09.2010 o godz. 20:27.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Trzeba było pojechać do Żywca
Wisła, góry i piwo (serwowane na stadionie) czego więcej trzeba? A na poważnie jeśli powód braku skrótu jest prawdziwy to niestety świadczy o lekkim braku profesjonalizmu Biura Prasowego. |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
A zobaczyć na własne oczy 9 strzelonych przez Wisłę w jednym meczu bramek .... bezcenne A i jeszcze zobaczyć jak piłkarze i sędziowie muszą przejść z szatni na boisko przez jezdnię po pasach - gdzie to jeszcze zobaczyć można? ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|