|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Skoro wypoczęłaś po wakacjach, to tutaj masz wszystko w pigułce.
Komentarz pod filmikiem mówi wszystko: redgunner napisał(a):
A Gimenez wciąż idzie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.08.2010 o godz. 21:11.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Podobno Hierro i MacManaman już lądują w Warszawie, ale ciiii ;>
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5486
o kurde Arboleda ;D uwajaj,uwajaj boli mnie ciolko ciekawe czy dostanie jakąś kare za takie zachowanie, powinien zostać zawieszony.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 30.08.2010 o godz. 21:49.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
co nie zmienia faktu, żę jego polski jest dużo lepszy niż jej angielski -> http://www.youtube.com/watch?v=wPVWjydUz7Y ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
"Główny sędzia ma pretensja do mnie {uważaj, uważaj, uważaj bo będzie żółta, uważaj} " Za pierwszym razem również myślałem , ze komuś grozi , czy kogoś obraża. Ale tu nie ma nic kontrowersyjnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mnie to osobiscie smieszy. Czemu? Bo jak sie zaklada forum to trzeba tez miec to forum odpowiednio zabezpieczone.
Fakt, ze to szczeniackie zachowanie, ale skoro zostawia sie cholocie otwarte drzwi... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smieszy mnie to, bo to zalosne, ze dosc duze forum nie jest porzadnie zabezpieczone. Zwlaszcza, ze dostali juz jedno ostrzezenie przed meczem z nimi w Białym.
W kazdym razie dali sobie juz z tym rade, oby na zawsze ![]() A, fialo - melise sobie zaparz iziii men. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale jakie konkretne kary i za jake konkretne rzeczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
"kjutaś /głupi siedzia ma pletensje do mnje"
http://www.youtube.com/watch?v=aqFQCioetLI ja bym go nawet nie karal, bo rycze ze smiechu do teraz.. takze uwaziajcie bo boli go ciolko..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.09.2010 o godz. 14:53.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Sluchałem kilka razy.Mówi coś takiego: "Kur**, sędzia ma pretensje do mnie, uwaźaj, uwaźaj...uwaźaj, bo może być żółta, uwaźaj" Jestem tego niemal pewny.Ale niech każdy sobie interpretuje jak chce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Arboleda i Peszko do końca kariery- Arboleda za obrazę uczuć religijnych i wyśmiewanie katolicyzmu, a Peszko profilaktycznie- im go mniej tym dla społeczeństwa lepiej, dorzuciłbym jeszcze Cabaja, ale on jest sporym wzmocnieniem wiec jednak lepiej jak gra
![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
niech Merda pokaże, że jest regularny to i na Cabaja się coś znajdzie. IQ odpada, bo kilku naszych też by trzeba było pozbawić możliwości wykonywania pracy
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie jesteśmy przecież aż tak złośliwi, żeby zarzucać mu kłamstwo, prawda? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie jakąś małą kare finansową wyłapie Arboleda za to, że nie poszedł do szatni po czerwonej kartce (ewentualnie zawieszenie na jeden mecz), pewnie podobnie będzie się sprawa miała z wywiadem Zielińskiego, gdzie pojechał sędziom.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Trzeba by zamknąć cały ten interes, gdyż zbyt wielu Sokratesów czy innych Figo tu nie uświadczysz. Nie wiadomo też kto by został wtedy trenerem kadry. Choć nie..on się już jakiś czas temu nauczył wysyłać sms-y... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zresztą - ilu Polaków jest obecnie w naszym składzie? My akurat nie mamy zbyt wiele do stracenia
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.09.2010 o godz. 16:17.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mozna zrozumiec ze Wojciechowski wpompowal kase to chce wynikow i MP
ale grozenie ze zespol raz zremisowal i juz gadanie ze co to ma byc to juz przesada. A zwalnianie Bakero to naprawde komedia ,Janas juz widocznie zacyzna dolki kopac i czeka na posadke. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No wczesny Cupiał wykapany
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Jego nawet tandem Guardiola-Mourinho, z połączoną kadrą Realu i Barcy by nie zadowolił. Zaczęło by się narzekanie, że czemu co mecz nie ma dwucyfrówki... Ten chłop powinien sobie dać spokój z profesjonalnym futbolem i kupić CM. Taniej wyjdzie, większa przyjemność i mniej stresu. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wojciechowski to jest absolutna przeciwność normalnego właściciela.Jego ogromnym plusem jest to że ma kasę i nie waha się jej użyć
- cała reszta to parodia.Dla tego kibicuje tym bardziej by balonik grodzisko-warszawski ,pękł jak najszybciej.Nie wierze że stać ich na prawdziwy sukces(LM), mam też nadzieje że spuchną w lidze i że zamiast posranego Bakero, do gry wejdzie mój ulubieniec - Janas senior.On ledwo co przeżył mistrzostwa - przy takim ciśnieniu jakie stwarza Wojciechowsk, Janas może autentycznie walnąć na zawał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|