The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2010, 20:36
Cytat:
No nie wiem...
Ostro jedziesz
Moze to by pomoglo, a tak na prawdę to mi penetracja rynku pomylia sie z zawodnikiem - mysle o jednym, pisze o drugim he
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Dzisiaj już nikogo nie pozyskamy Valckx mówił nie dawno że na koncu okienka nie planuja jakis szczegolnych ruchów transferowych.Wspomniał coś że dużo piłkarzy jest bezrobotnych i że zawsze moża pozyskac kogos ciekawego a więc panowie nie napalajcie się tak.Może się okazać ze jutro,pojutrze za tydzien przyjdzie jakis piłkarz z karta w ręce i będzie radocha :/
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

sprzedali co było najlepszego do sprzedania w tym okienku (Diaz,Marcelo,Głowa,rezygnacja z Alavreza) .Szkoda że nie poszukali chętnych na kupno Jirsaka,Łobo,Kowalskiego czy Kirma
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 31.08.2010, 20:41
Ale to kto teraz będzie grał na obronie, bo ja tego nie ogarniam ? ;] Akcja "zero zmienników" ? ;>

Z lewej został Brożek, na którego narzekam odkąd jestem na tym forum - wiem, nie aż tak długo jak niektórzy.

Z prawej został Cikos i Burliga
środek Chavez, Bunoza i Cleber na tę rundę. No i Kowalski.

Trochę to cienko widzę
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 31.08.2010, 20:42
Mi się podoba transfer czy tam wypożyczenie Boukhariego do Wisły. Liznął piłki na bardzo wysokim poziomie swego czasu i wierzę, że samym doświadczeniem i talentem będzie wzmocnieniem na buraczaną Ekstraklasę.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.08.2010, 20:45
Dawno się niewypowiadałem ale od początku kiedy Basałaj pojawił się w Wiśle mówiłem że nastąpi grabież...bo jak można zrozumieć sprzedaż graczy za 6 mln euro, rozwalić jako jedyny klub na świecie całą obronę. O zainwestowaniu choćby połowy z tej kwoty w kupno sprawdzonego obrońcy żal pisać. Interesuje się piłką od 20 lat ale czegoś takiego niewidziałem aby klub vicemistrz kraju pozwalał sobie na takie postępowanie...czy my jesteśmy na skraju upadku? Ciekawe co będzie za rok...Clebera nie będzie, Chavez ma kontrakt z innym klubem, Cikos wypożyczony, zostajemy z Bunozą i Kowalskim...ciekawe kiedy dojdą do wniosku że i tak trzeba będzie sprowadzić obrońcę, ale i tak pewnie wybór padnie na taniego ogórka
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 31.08.2010 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 31.08.2010, 20:46
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ale to kto teraz będzie grał na obronie, bo ja tego nie ogarniam ? ;] Akcja "zero zmienników" ? ;>

Z lewej został Brożek, na którego narzekam odkąd jestem na tym forum - wiem, nie aż tak długo jak niektórzy.

Trochę to cienko widzę
nie ma stresu, będziemy grać piłkę "na tak" i obrona nam nie będzie potrzebna
chcieli wszyscy Wisły grającej ładną piłkę, no i jest !
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 31.08.2010, 20:47
Dwie godziny, tak jak pisałem. Nic więcej raczej już nie zobaczymy, ale najazd na mnie był ostry.
Widocznie nie mają nic w zanadrzu, lepiej było teraz sprzedać Diaz'a niż później frajersko oddać go za darmo, tyle w temacie...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.08.2010, 20:49
Czyli co nasz trener to wpadł z deszczu pod rynne.

Ja uważam że Diaz i tak by w grudniu odszedł, a tak to skasowaliśmy jakieś pieniądze. A w lidze to jakos to będzie. Nazwiskowo jesteśmy mocni w ofensywie i jakoś to powinno wygladać. Kiedyś całą rundę grał Baszczyński ze Stolarczykiem i wyglądało to dobrze. Teraz będzie grał Cikos z Brożkiem i powinno im to wyjść tylko na dobre. Przynajmniej nie będą się stresować że po jednym słabszym meczu zostana na ławce. No i chwycą jakiś rytm meczowy.

Wisła musi tylko złapać dobrą formę kondycyjną a wyniki same przyjdą bo ci zawodnicy potrafią grac.

Panowie kiedyś graliśmy całą rundę 1 składem , do tego dochodziło 2-3 rezerwowych i to było na tyle.

Przyszło ilu - 8 , 9 nowych graczy. Tutaj trzeba wyselekcjonować pierwszą 11 i zgrywać towarzystwo.
Ostatnio edytowane przez wwf : 31.08.2010 o godz. 20:56.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
TS Girl
Member

Od: 07.2009

Stary 31.08.2010, 20:53
Miała być ofensywa transferowa to i jest. O defensywie nikt nie wspominał
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post

Trochę to cienko widzę
Spoko, Valckx był swego czasu dobrym obronca
a jak na nasze warunki to nawet bardzo dobrym
miesiac po trenuje i i tak bedzie lepszy niz Kowalski

TS Girl - dobre, naprawde dobre
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

partyzant1983 napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html no ciekawe :/
ciekawe skąd Basałaj weźmie ten milion € co ma ten 29 letni Millar kosztowac ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.08.2010 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
melin
Member

Od: 02.2003

Stary 31.08.2010, 20:54
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Boże, skąd oni wytrzasnęli tę "marokańską pyzę"? Doprawdy niezbadane są wyroki naszych skautów
Tak samo mi się skojarzył jako "pyza" Przeglądając różne jego zdjęcia można zauważyć , że nie zawsze był taki okrąglutki na pysiu Może najpierw trzeba by mu jakąś dietę wprowadzić ?...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.08.2010, 20:56
TS Girl napisał(a):Wyświetl post
krótko i na temat - zajebiste
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.08.2010, 20:56
melin napisał(a):Wyświetl post
Tak samo mi się skojarzył jako "pyza" Przeglądając różne jego zdjęcia można zauważyć , że nie zawsze był taki okrąglutki na pysiu Może najpierw trzeba by mu jakąś dietę wprowadzić ?...
Markokańczyk czyli Islam i ma teraz ramadan.... w dzień nic nie je. Nażre się w nocy i wygląda jak świniak. Dostanie kontuzji wysypie się na pół roku i tyle będzie z niego pożytku
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.08.2010, 20:58
A ja żałuje że nie opchnęli Piotrka Brożka. Gdyby tak się stało to mielibyśmy chyba pierwszy przykład drużyny która w ciągu okienka opchnęła całą obronę (włącznie z rezerwowymi): Singlar, Alvarez, Marcelo, Głowa, Jop i Diaz. Clebiego nie liczę bo w ostatniej rundzie wiele sobie nie pograł. To samo Burliga. Naprawdę szkoda że nie puścili Brozia . Jak szaleć to szaleć.

Ciekawe jest też to że złym ruchem było zatrudnianie trzydziestoletniego Włocha (zresztą na lewą obronę gdzie mamy ewidentny deficyt) ale zatrudnienie holenderskiego Araba w tym samym wieku (na pozycję gdzie już obecnie mamy trzech piłkarzy) jest ok .

Coś te holenderskie rządy zaczynają się od dziwnych ruchów. Obyśmy nie musieli przekonywać się że opinia o naszym dyrektorze sportowym wyniesiona z PSV to niestety smutna prawda.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.08.2010, 21:04
cos mi sie wydaje ze transfer tego pomocnika to przygotowania do systemu 4-3-3,i to jest mysl optymistyczna ale jak narazie jedyna, pozbawienie sie 2 obronców daje nam duzo do myslenia -albo maja gotowych kandydatów do podstawowej 11 i do 24 beda transfery, albo stwierdzili ze CI dwa zadownicy sa tak slabi ze nie ma co ich trzymac, zdecydowanie wolałbym ta pierwsza możliwość ale za niecale 2 godziny sie przekonamy, jak to naprawde jest...
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2010, 21:06
Jestem bardzo zaskoczony całym tym okienkiem transferowym.

Z jednej strony, niecodziennie klub pozbywa się w jednym okienku niemal całej linii obrony.

Z drugiej strony, zawodnicy jacy przyszli na ich miejsce to są w mojej ocenie transfery bez precedensu w naszej lidze. Czytam to, co piszą tutaj niektórzy i zastanawiam się, czy naprawdę nie widać, że Wisła pozyskała w tym okienku:

1. Maciej Żurawski, 4-krotny mistrz Polski, 3-krotny mistrz Szkocji oraz mistrz Cypru, 72 krotny reprezentant Poslki, 17 goli w kadrze, jeden z najlepszych napastników we współczesnej historii naszego klubu - zresztą co daje taki zawodnik widać po Frankowskim w Jadze czy teraz po Żewłakowie w GKS.

2. Cezary Wilk - młodzieżowy reprezentant, w perspektywie następca Sobolewskiego, już po kilku spotkaniach pokazał, że sobie poradzi.

3. Andrés Lorenzo Ríos - reprezentant U-20 Argentyny, 37 meczy w River Plate

4. Dragan Paljić - ponad sto czterdzieści spotkań w trzeciej i drugiej lidze niemieckiej, dwukrotnie wywalczył awans do Bundesligi. Tylko nie wiedzieć czemu niektórym się chyba wydaje, że druga i trzecia liga niemiecka jest słabsza od naszej ekstraklasy.

5. Milan Jovanić - wreszcie nowy bramkarz, reprezentant Serbii (przede wszystkim młodzieżówki, ale debiutował już w zwykłej kadrze), występował w najwyższej klasie rozgrywkowej Serbii.

6. Osman Chávez - reprezentant Hondurasu, uczestnik ostatnich MŚ, w eliminacjach rozegrał 11 spotkań, a na MŚ wystąpił we wszystkich trzech spotkaniach Hondurasu. Podstawowy zawodnik reprezentacji, łącznie rozegrał 31 spotkań. W najwyższej lidze Hondurasu rozegrał niemal 150 spotkań.

7. Erik Čikoš - młodzieżowy reprezentant Słowacji (16 spotkań), łącznie w lidze słowackiej rozegrał już 100 meczy

8. Gordan Bunoza - młodzieżowy reprezentant Bośni i Hercegowiny (8 spotkań), rozegrał w pierwszej lidze chorwackiej 27 spotkań.

9. Nourdin Boukhari - grał w Sparcie Rotterdam, Ajaxie (17 meczy w Lidze Mistrzów !) Alkmaar i Bredzie. Reprezentant Maroka (14 spotkań), łącznie zagrał w Holandii w 231 spotkaniach strzelając 45 bramek.

Śmiem twierdzić, że jeśli chodzi o wartość "na papierze" zawodników pozyskanych w tym okienku, to chyba do tej pory w historii naszego klubu nie ściągnięto tylko reprezentantów i młodzieżowych reprezentantów, piłkarzy posiadających doświadczenie liczone w setkach spotkań rozegranych w znacznie lepszych ligach niż nasza ekstraklasa.

Do tego dochodzi bardzo ciekawy trener i dyrektor sportowy.

Nie rozumiem czemu wszyscy zachowują się jakby rozsprzedano Wisłę - jedyny naprawdę cenny zawodnik, który od nas odszedł to był Marcelo. Pozostali piłkarze to zawodnicy słabsi od tych, którzy do nas przyszli.

I nie, nie uważam, żeby na obecnym etapie można było kogoś z nowo pozyskanych skreślać. Marcelo też nie od razu stał się ostoją defensywy. Mamy okres przygotowawczy przepracowany z trenerem, który nie potrafił zmotywować piłkarzy do walki do upadłego z Gruzinami, więc mam poważne wątpliwości, czy okres przygotowawczy został dobrze spożytkowany. Obecny skład może rodzić problemy aklimatyzacyjne i komunikacyjne.

I to wszystko nie wyklucza rzecz jasna, że niektóre transfery okażą się niewypałami. Ale to jest normalna rzecz, która nie wpływa na fakt, że w życiu nie myślałem, że Wisła sięgnie po takich piłkarzy. Nie wiem czy nikt nie zauważył, że Wisła po raz kolejny wyprzedza całą ligę o krok, idzie w kierunku pozyskiwania piłkarzy przystosowanych do gry na zachodzie, tj. do profesjonalizmu, którego brakuje Polakom - a czego skutkiem była Levadia, Karabach, a wcześniej Valerenga i Tbilisi.
Ostatnio edytowane przez Sędzia : 31.08.2010 o godz. 22:31.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.08.2010, 21:06
Bogdan sobie zażyczył że ma dość wyników 1-0.

Mają być bramki i już.

Basałaj spełnił prośbę szefa.

W obronie katastrofa plus ofensywne ustawienie = widowiskowe spotkania pełne emocji
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.08.2010, 21:11
TS Girl napisał(a):Wyświetl post
Jak to nie? Ja wspominałem na początku okienka transferowego. Obecnie można powiedzieć o braku defensywy, ale nie transferowej, bo odeszło z Wisły 4 najlepszych zawodników tej formacji. Nie mniej jednak wydaje mi się, że ta czystka przyniesie pozytywne efekty za jakiś czas.

A pisałem tak.
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Zamiast ofensywy transferowej jest defensywa transferowa.

Gdyby coś takiego zrobiono w Legii, czyli sprzedano w jednym momencie 3 podstawowych obrońców np. Astiz, Choto i Rzeźniczak za łącznie ~5 mln euro to nawet bym się cieszył bo nie uważam że są to zawodnicy nie do zastąpienia. Jednak Legia nie gra w pucharach i miałaby czas na zgranie nowej lini defensywnej.

W Wiśle nie wygląda to wcale różowo. Pewniakiem na lewą stronę jest P. Brożek, ale brakuje 2 stoperów i prawego obrońcy. Singlar jest jak dla mnie drewniany, a Cikos to wciąż zagadka. Na środek Cleber i Bunoza? Obawiam się że to nie to samo co Głowa i Marcel.
Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 31.08.2010, 21:12
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Markokańczyk czyli Islam i ma teraz ramadan.... w dzień nic nie je. Nażre się w nocy i wygląda jak świniak. Dostanie kontuzji wysypie się na pół roku i tyle będzie z niego pożytku
ej Wam to nie dogodzi. Jak palnie parę ładnych bramek to się będziecie podniecać a teraz psioczycie. ech...
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.08.2010, 21:16
no tak, a nasi zawodnicy, jako, ze to Katolicy, to w niedziele nie mogą trenować i rozgrywać spotkań, a w piątek nie jedzą mięsa ;]
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 31.08.2010, 21:16
wislak68 napisał(a):Wyświetl post

Ciekawe jest też to że złym ruchem było zatrudnianie trzydziestoletniego Włocha (zresztą na lewą obronę gdzie mamy ewidentny deficyt) ale zatrudnienie holenderskiego Araba w tym samym wieku (na pozycję gdzie już obecnie mamy trzech piłkarzy) jest ok .

Coś te holenderskie rządy zaczynają się od dziwnych ruchów. Obyśmy nie musieli przekonywać się że opinia o naszym dyrektorze sportowym wyniesiona z PSV to niestety smutna prawda.
Mamy niby trzech ale skrzydeł nie mamy , to taki paradoks
Diaz to był w ogóle last minute - albo 'dziś' albo za rok odchodzi za free, bardziej można mieć pretensje o sprzedaż Głowackiego bo tam tylko o kasę chodziło(nie groziło jego odejście)

A co do bocznego obrońcy to mam takie(może niesłuszne) przekonanie że oni mają kogoś.Singlar dziś rozwiązał i jest poza okienkiem do wzięcia, myślę że takich zawodników i do tego lepszych będzie więcej.
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 31.08.2010, 21:22
Ten cały obrzęd trwa bodajże do 11 września czyli luz
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.08.2010, 21:28
nie wiem czy był czy nie było,ale dopiero przed godzina wróciłem z roboty i nie mialem czasu wszystkiego przegladać.
http://wislasoccer.com/news_item_11515.htm
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
melin
Member

Stary 31.08.2010, 21:30
wojti11795 napisał(a):Wyświetl post
Ten cały obrzęd trwa bodajże do 11 września czyli luz
W tym roku do 9 września. Da radę chłopak
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.08.2010, 21:33
Co tak kręcicie nosami na tego Marokańczyka? Jakby 34-letni Kosowski wrócił,to wielu dostałoby orgazmu,a wam 30-latek wadzi.
Odpowiedz cytując
Edłardo Da Sylwia
Member

Od: 07.2010

Stary 31.08.2010, 21:37
picasso napisał(a):Wyświetl post
nie wiem czy był czy nie było,ale dopiero przed godzina wróciłem z roboty i nie mialem czasu wszystkiego przegladać.
http://wislasoccer.com/news_item_11515.htm
napawa to lekkim optymizmem ... miejmy nadzieję, że mieli przygotowanych dwóch piłkarzy i za chwil parę poznamy ich personalia.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2010, 21:38
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Jestem bardzo zaskoczony całym tym okienkiem transferowym.

Z jednej strony, niecodziennie klub pozbywa się w jednym okienku niemal całej linii obrony.

Z drugiej strony, zawodnicy jacy przyszli na ich miejsce to są w mojej ocenie transfery bez precedensu w naszej lidze. Czytam to, co piszą tutaj niektórzy i zastanawiam się, czy naprawdę nie widać, że Wisła pozyskała w tym okienku:

1. Maciej Żurawski, 4-krotny mistrz Polski, 3-krotny mistrz Szkocji oraz mistrz Cypru, 72 krotny reprezentant Poslki, 17 goli w kadrze, jeden z najlepszych napastników we współczesnej historii naszego klubu - zresztą co daje taki zawodnik widać po Frankowskim w Jadze czy teraz po Żewłakowie w GKS.

2. Cezary Wilk - młodzieżowy reprezentant, w perspektywie następca Sobolewskiego, już po kilku spotkaniach pokazał, że sobie poradzi.

3. Andrés Lorenzo Ríos - reprezentant U-20 Argentyny, 37 meczy w River Plate

4. Dragan Paljić - ponad sto czterdzieści spotkań w trzeciej i drugiej lidze niemieckiej, dwukrotnie wywalczył awans do Bundesligi. Tylko nie wiedzieć czemu niektórym się chyba wydaje, że druga i trzecia liga niemiecka jest słabsza od naszej ekstraklasy.

5. Milan Jovanić - wreszcie nowy bramkarz, reprezentant Serbii (przede wszystkim młodzieżówki, ale debiutował już w zwykłej kadrze), występował w najwyższej klasie rozgrywkowej Serbii.

6. Osman Chávez - reprezentant Hondurasu, uczestnik ostatnich MŚ, w eliminacjach rozegrał 11 spotkań, a na MŚ wystąpił we wszystkich trzech spotkaniach Hondurasu. Podstawowy zawodnik reprezentacji, łącznie rozegrał 31 spotkań. W najwyższej lidze Hondurasu rozegrał niemal 150 spotkań.

7. Erik Čikoš - młodzieżowy reprezentant Słowacji (16 spotkań), łącznie w lidze słowackiej rozegrał już 100 meczy

8. Gordan Bunoza - młodzieżowy reprezentant Bośni i Hercegowiny (8 spotkań), rozegrał w pierwszej lidze chorwackiej 27 spotkań.

9. Nourdin Boukhari - grał w Sparcie Praga, Ajaxie (17 meczy w Lidze Mistrzów !) Alkmaar i Bredzie. Reprezentant Maroka (14 spotkań), łącznie zagrał w Holandii w 231 spotkaniach strzelając 45 bramek.

Śmiem twierdzić, że jeśli chodzi o wartość "na papierze" zawodników pozyskanych w tym okienku, to chyba do tej pory w historii naszego klubu nie ściągnięto tylko reprezentantów i młodzieżowych reprezentantów
Ale na papierze , to nawet Wojciech Łobodziński wygląda nieźle:

Wojciech Łobodziński - wielokrotny reprezentant Polski w kadrze juniorskiej i seniorskiej. W 2001 roku zdobył złoty medal z reprezentacją Polski U-18 na Mistrzostwach Europy w Finlandii. W towarzyskim spotkaniu z reprezentacją Czech zdobył bramkę, pokonując Petra Cecha w sytuacji sam na sam. Oficjalny serwis PZPN uznał go za najlepszego zawodnika tego meczu, podkreślając że Łobodziński nie tylko strzelił gola, ale również imponował spokojem, rozwagą i nieszablonowym dryblingiem.

Któż nie chciałby mieć takiego zawodnika A tak poważnie, to masz sporo racji, na papierze to całkiem przyzwoite transfery. Sam natomiast podchodzę dość sceptycznie do poczynionych zakupów, uważam , że co najwyżej 2-3 zawodników z tych co wymieniłeś się sprawdzi (Rios, Wilk, być może Chávez i Boukhari) , reszcie natomiast będziemy musieli podziękować w najbliższym okienku. W przeciwieństwie do panikarzy, uważam, że idzie ku dobremu - najważniejsze transfery jakie dokonaliśmy to w kolejności: dyrektor sportowy i trener. Będzie dobrze.
Odpowiedz cytując
melin
Member

Stary 31.08.2010, 21:45
matkur napisał(a):Wyświetl post
podpisać mogli dziś a info moga podać jutro,
Jutro - czyli kilka minut po północy ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów