|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak dalej być nie może.
Musi zostać napisany precyzyjny regulamin, regulujący zachowanie byłych piłkarzy, trenerów i działaczy Wisły, gdy zdecydują się przejść do konkurencji. Wiadomo przecież, że Wisła to: 1. Dobro Najwyższe, godne najwyższego szacunku zarówno za życia delikwenta, jak i po śmierci (sprawdzić, czy Iksińskiego rodzina pochowała w barwach klubowych, a na pogrzebie śpiewano "Jak długo na Wawelu") 2. Jeśli są jakieś wątpliwości, np. chore uczucie lojalności wobec nowego pracodawcy - patrz punkt 1. W razie złamania regulaminu - możliwość złożenia samokrytyki, możliwe odpuszczenie win po sfinansowaniu następnego wyjazdu dla min. 100 Ultrasów. Recydywa - spalenie na stosie. PS. Panowie, naprawdę nie ma większych problemów? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Patrząc na to, jak naszych wychowanków w klubie się szanuje, to chyba jednak powinniśmy trochę obniżyć oczekiwania względem nich ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Powiem Wam, że kawał chuja z tego Juszczyka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktos moze mi strescic jakie zmiany zaszly w klubie dotyczace dnia treningowego ? tzn od ktorej pilkarze zaczynaja swoja prace i o ktorej koncza. Slyszalem ze trener wprowadzil male zmiany aby druzyna byla dluzej i lepiej sie dogadywala. Jak ktos ma informacje na ten temat to poprosze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kot - na boisku nie ma sentymentów. Poza nim owszem. Taka praca.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Wszyscy są otwarci i chcą ciężko pracować”
na pewno wszyscy?![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
No.
To nie dość że lenie,to jeszcze michę mają za friko... Ale swoją drogą,dobry ruch trenera.Jak drużyna rozbita jest "piłkarsko",trzeba zacząć od permanentnych podstaw. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo kontuzjowany.Niedobrze, liczyłem że Maaskant trafi do niego i będzie grał jak kiedyś w Lubinie
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja liczę,że jak Maaskant zacznie sporządzać listę grajków niepotrzebnych, to Łobodziński zajmie na niej pierwsze miejsce. O naiwności,że są tacy co uważają,ze Łobodziński cokolwiek wniesie do zespołu.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje że będzie kołyska z Jagą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ja mam nadzieje że w końcu weźmie się za gre w piłke.
Chyba że 2 lata temu osiągnął swój maksymalny poziom, to w takim przypadku nie mam pytań... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak ktoś napisał na Facebooku Lena to chyba od ojca Lenia
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.08.2010 o godz. 19:44.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Łobo gra, jakby się ciągle zastanawiał "co to ja w tej szatni podpisałem?"
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Lobo musi odrzucic Extazy ,Al Bundy mial swoje Wielkie Melony i tez nic wielkiego w zyciu nie osiagnał. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
11 kolejka: 90 minut 12 kolejka: 90 minut 13: 90 minut 14: 90 minut 15: kontuzja 16: 22 minuty (powrót po kontuzji) 17: 90 minut Nie ma co, Łobo ledwo się łapał. To jest skandal, że można tak innych Forumowiczów wprowadzać w błąd. Co ty chcesz wmówić? Kiedy kupowaliśmy Łobo był on Reprezentantem Polski, powoływanym na każdy mecz, podstawowym zawodnikiem Zagłębia. Zaraz przed transferem do Wisły Wojtek rozegrał ten oto mecz z Czechami: http://www.youtube.com/watch?v=knXIU2hY_Wg , gdzie walnie przyczynił się do zwycięstwa strzelając bramkę i mając duży udział przy drugiej. Być może nie byłeś zwolennikiem tego transferu i okey- miałeś rację. Ale nie zaprzeczaj faktom- co więcej ty WYMYŚLASZ sobie wydarzenia, sytuacje do swoich tez. Czas chyba trochę przystopować.
Ostatnio edytowane przez WioReXXX : 31.08.2010 o godz. 01:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lobo moze i gral przed przejsciem do Wisly, za to jega statystyka po tych 17 kolejkach brzmiala 0 bramek, 0 asyst i kilka akcji/strzalow, ktore pozwolily mu wystartowac w konkursie na najwieksza padake sezonu. Oczywiscie nie przeszkodzilo mu to otrzymywac powolan do kadry (nie ma to jak dobra selekcja Don Leoooo).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1-sza kolejka: 27 minut 2-ga. 73 minuty 3-cia 90 minut itd. Sinusoida, ponieważ Wojciech grał kompletny piach i eksperymentalnie próbowano go zastąpić a to Rui Miguelem ( bezskutecznie ), a to Szymonem Pawłowskim ( początkowo wyglądało obiecująco ). 12 meczy rozegrał w pełnym wymiarze, 6 razy wchodził z ławki. Osobiście uważam, że ostatnie mecze zagrał tylko po to, żeby nie uwalić jego transferu do Wisły, ale to już moje prywatne zdanie. Grał naprawdę tragicznie. Naigrywali się z niego nawet fani Zagłębia ( typując jego najgorsze zagranie na swojej nieoficjalnej stronie czy forum ). Nieszczęśliwie dla nas zaraz przed transferem strzelił w towarzyskim meczu bramkę Cechowi. Choć kto wie, co naszym chodziło po głowach, kiedy go kupowali? Faktem jest, że jego postawa na boisku za tym nie przemawiała. Kiedy go kupowaliśmy, Łobodziński był równie beznadziejny jak teraz. Możesz to potraktować jako moją prywatną opinię. O obecnej wartości tytułu Reprezentanta Polski nie będę dyskutował, skoro mogą się nim pochwalić Polczak, Trałka czy dziesiątki innych ligowych miernot. A jeżeli już chodzi o mecze towarzyskie Reprezentacji, to trzeba być naprawdę niepoważnym człowiekiem, żeby się nimi sugerować. Swoją drogą - to naprawdę przykre, że w tej chwili tytuł Reprezentanta Polski w piłce nożnej tak bardzo się zdezawuował, że budzi tylko uśmiech politowania... Kiedyś zdarzały się dziwne powołania, ale grali piłkarze jeżeli nawet nie najlepsi, to prezentujący określony poziom. Wystarczy spojrzeć na ostatnie normalne powołania - Janasa. Zawodnicy z tamtejszej ławki później namieszali w Reprezentacji ( Brożek, Jeleń., Dudka ). Niestety, wraz z nastaniem ery "Leoo" o jakiejkolwiek ciągłości przestała być mowa. Jeżeli zaś chodzi o jakieś pokemońskie apele o bana dla mnie, to masz od tego privy i odpowiedni temat. Poczekam jeszcze na odpowiedź, a potem dołączasz do listy ignorowanych.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.08.2010 o godz. 01:51.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ależ bzdura
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jeżeli chodzi o jego występy w reprezentacji (oczywiście, co do upadku statusu Reprezentanta w pełni się zgadzam) to wspaniale nie było, ale najgorzej też nie. Jeżeli chodzi o eliminacje EURO to zagrał w podstawowym składzie w meczach z: Azerbejdzanem, Armenią, Kazachstanem, Belgią, Serbią. Wchodził z ławki na meczu z Azerbejdżanem (wyjazd), Portugalią (wyjazd) . Coś tam jednak pograł, oczywiście inną sprawą jest jakość tych występów, ale trzeba sobie powiedzieć jasno- był to murowany Reprezentant w czasie eliminacji i gdy przechodził do Wisły- pewniak na wyjazd na EURO. A jeżeli chodzi o Janasa- też muszę się zgodzić. Dla mnie to najlepszy selekcjoner w XXI wieku. Patrząc na jego powołania na MŚ wziął najlepszych jakich miał. Koniec, kropka. Ekwador był od nas najprościej w świecie lepszy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No to mamy Holendra z Maroka
![]() Fajne cv - w zasadzie gdzie był to grał, sporo strzelał, LM....ale jak zwykle musi być jakiś haczyk, tym są jego wstępy z przeciętnym tureckim zespole w ostatnim sezonie a raczej brak występów. Miejmy jednak nadzieje że to tylko wypadek przy pracy i gość rozrusza jedno skrzydło. ps bardzo ważne by gość się sprawdził - Za free ale pozyskany już przez nową ekipę/a jednak wypożyczony co nie zmienia faktu że musi się sprawdzić ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 31.08.2010 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
mysle ze sam dobrze wiesz o tym ze gdyby nie ten jego epizod w Turcji to byłby poza naszym zasięgiem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No wlasnie haczyk musi byc w koncu jesli nie on to Bouukari gral by pewnie gdzie indziej Ale jesli to juz pomysl autorstwa Holendrów to narazie nie ma co sie zalamywac tylko poczekac i ocenic goscia a noz z niego cos bedzie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=8lyzOdVuccQ ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|