The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2010, 19:52
Tak dalej być nie może.

Musi zostać napisany precyzyjny regulamin, regulujący zachowanie byłych piłkarzy, trenerów i działaczy Wisły, gdy zdecydują się przejść do konkurencji. Wiadomo przecież, że Wisła to:

1. Dobro Najwyższe, godne najwyższego szacunku zarówno za życia delikwenta, jak i po śmierci (sprawdzić, czy Iksińskiego rodzina pochowała w barwach klubowych, a na pogrzebie śpiewano "Jak długo na Wawelu")
2. Jeśli są jakieś wątpliwości, np. chore uczucie lojalności wobec nowego pracodawcy - patrz punkt 1.

W razie złamania regulaminu - możliwość złożenia samokrytyki, możliwe odpuszczenie win po sfinansowaniu następnego wyjazdu dla min. 100 Ultrasów. Recydywa - spalenie na stosie.

PS. Panowie, naprawdę nie ma większych problemów?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.08.2010, 19:52
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To co zrobił Juszczyk to wielki skandal.Jego obowiązkiem było rozpaczać po strzelonym golu, do tego powinien sobie strzelić choćby jednego samobója , nie mówiąc już jakim skandalem było obronienie przez niego strzału Riosa.
Takich wychowanków sobie fundujemy...tragedia
Polać mu!

Patrząc na to, jak naszych wychowanków w klubie się szanuje, to chyba jednak powinniśmy trochę obniżyć oczekiwania względem nich
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.08.2010, 21:06
Powiem Wam, że kawał chuja z tego Juszczyka.
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.08.2010, 21:58
Ktos moze mi strescic jakie zmiany zaszly w klubie dotyczace dnia treningowego ? tzn od ktorej pilkarze zaczynaja swoja prace i o ktorej koncza. Slyszalem ze trener wprowadzil male zmiany aby druzyna byla dluzej i lepiej sie dogadywala. Jak ktos ma informacje na ten temat to poprosze
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 29.08.2010, 22:06
Kot - na boisku nie ma sentymentów. Poza nim owszem. Taka praca.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.08.2010, 22:08
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...uly_maaskanta/
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.08.2010, 09:51
"Wszyscy są otwarci i chcą ciężko pracować”

na pewno wszyscy?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 30.08.2010, 10:21
No.
To nie dość że lenie,to jeszcze michę mają za friko...
Ale swoją drogą,dobry ruch trenera.Jak drużyna rozbita jest "piłkarsko",trzeba zacząć od permanentnych podstaw.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 30.08.2010, 13:22
Łobo kontuzjowany.Niedobrze, liczyłem że Maaskant trafi do niego i będzie grał jak kiedyś w Lubinie
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.08.2010, 13:29
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Łobo kontuzjowany.Niedobrze liczyłem że Maaskant trafi do niego i będzie grał jak kiedyś w Lubinie
Nie wiem skąd się biorą jakieś takie śmieszne opinie, że Łobodzinski grał kiedyś dobrze w Lubinie. Chłopak kopnął kilka razy prosto piłkę i media w szczególności canal +wylansowały go na gwiazdę.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.08.2010, 13:36
A ja liczę,że jak Maaskant zacznie sporządzać listę grajków niepotrzebnych, to Łobodziński zajmie na niej pierwsze miejsce. O naiwności,że są tacy co uważają,ze Łobodziński cokolwiek wniesie do zespołu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.08.2010, 14:03
Cytat:
Paweł Brożek po raz pierwszy został ojcem. Żona piłkarza, Joanna, urodziła dzisiaj zdrową córeczkę.

Dziewczynka otrzyma imię Lena. Szczęśliwym rodzicom w imieniu władz klubu, sztabu trenerskiego i piłkarzy oraz kibiców gratulujemy, a małej Lenie i jej mamie życzymy dużo zdrowia!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._zostal_ojcem/
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 30.08.2010, 14:33
Mam nadzieje że będzie kołyska z Jagą
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.08.2010, 14:45
wojti11795 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że będzie kołyska z Jagą
a ja mam nadzieje że w końcu weźmie się za gre w piłke.
Chyba że 2 lata temu osiągnął swój maksymalny poziom, to w takim przypadku nie mam pytań...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.08.2010, 15:05
Jak ktoś napisał na Facebooku Lena to chyba od ojca Lenia
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 30.08.2010, 19:41
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Łobo kontuzjowany.Niedobrze, liczyłem że Maaskant trafi do niego i będzie grał jak kiedyś w Lubinie
Przecież on "gra" jak Lubinie. W chwili gdy go kupowaliśmy od Zagłębia przegrał już rywalizację o miejsce w składzie z Pawłowskim.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.08.2010 o godz. 19:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.08.2010, 23:26
Łobo gra, jakby się ciągle zastanawiał "co to ja w tej szatni podpisałem?"
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.08.2010, 00:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Przecież on "gra" jak Lubinie. W chwili gdy go kupowaliśmy od Zagłębia przegrał już rywalizację o miejsce w składzie z Pawłowskim.

Lobo musi odrzucic Extazy ,Al Bundy mial swoje Wielkie Melony i tez nic wielkiego w zyciu nie osiagnał.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.08.2010, 00:46
Droga administracjo, proponuję za wypisywanie bzdur i KŁAMSTW długie bany. Kolego Wolfy - oto ostatnie mecze Łobodzińskiego w Lubinie:
11 kolejka: 90 minut
12 kolejka: 90 minut
13: 90 minut
14: 90 minut
15: kontuzja
16: 22 minuty (powrót po kontuzji)
17: 90 minut
Nie ma co, Łobo ledwo się łapał.
To jest skandal, że można tak innych Forumowiczów wprowadzać w błąd.

Co ty chcesz wmówić? Kiedy kupowaliśmy Łobo był on Reprezentantem Polski, powoływanym na każdy mecz, podstawowym zawodnikiem Zagłębia. Zaraz przed transferem do Wisły Wojtek rozegrał ten oto mecz z Czechami: http://www.youtube.com/watch?v=knXIU2hY_Wg , gdzie walnie przyczynił się do zwycięstwa strzelając bramkę i mając duży udział przy drugiej. Być może nie byłeś zwolennikiem tego transferu i okey- miałeś rację. Ale nie zaprzeczaj faktom- co więcej ty WYMYŚLASZ sobie wydarzenia, sytuacje do swoich tez. Czas chyba trochę przystopować.
Ostatnio edytowane przez WioReXXX : 31.08.2010 o godz. 01:00.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 31.08.2010, 00:54
Lobo moze i gral przed przejsciem do Wisly, za to jega statystyka po tych 17 kolejkach brzmiala 0 bramek, 0 asyst i kilka akcji/strzalow, ktore pozwolily mu wystartowac w konkursie na najwieksza padake sezonu. Oczywiscie nie przeszkodzilo mu to otrzymywac powolan do kadry (nie ma to jak dobra selekcja Don Leoooo).
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 31.08.2010, 01:40
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Droga administracjo, proponuję za wypisywanie bzdur i KŁAMSTW długie bany. Kolego Wolfy - oto ostatnie mecze Łobodzińskiego w Lubinie:
11 kolejka: 90 minut
12 kolejka: 90 minut
13: 90 minut
14: 90 minut
15: kontuzja
16: 22 minuty (powrót po kontuzji)
17: 90 minut
Nie ma co, Łobo ledwo się łapał.
To jest skandal, że można tak innych Forumowiczów wprowadzać w błąd.

Co ty chcesz wmówić? Kiedy kupowaliśmy Łobo był on Reprezentantem Polski, powoływanym na każdy mecz, podstawowym zawodnikiem Zagłębia. Zaraz przed transferem do Wisły Wojtek rozegrał ten oto mecz z Czechami: http://www.youtube.com/watch?v=knXIU2hY_Wg , gdzie walnie przyczynił się do zwycięstwa strzelając bramkę i mając duży udział przy drugiej. Być może nie byłeś zwolennikiem tego transferu i okey- miałeś rację. Ale nie zaprzeczaj faktom- co więcej ty WYMYŚLASZ sobie wydarzenia, sytuacje do swoich tez. Czas chyba trochę przystopować.
Sezon 2007-08:

1-sza kolejka: 27 minut
2-ga. 73 minuty
3-cia 90 minut
itd.
Sinusoida, ponieważ Wojciech grał kompletny piach i eksperymentalnie próbowano go zastąpić a to Rui Miguelem ( bezskutecznie ), a to Szymonem Pawłowskim ( początkowo wyglądało obiecująco ). 12 meczy rozegrał w pełnym wymiarze, 6 razy wchodził z ławki.
Osobiście uważam, że ostatnie mecze zagrał tylko po to, żeby nie uwalić jego transferu do Wisły, ale to już moje prywatne zdanie.
Grał naprawdę tragicznie. Naigrywali się z niego nawet fani Zagłębia ( typując jego najgorsze zagranie na swojej nieoficjalnej stronie czy forum ). Nieszczęśliwie dla nas zaraz przed transferem strzelił w towarzyskim meczu bramkę Cechowi. Choć kto wie, co naszym chodziło po głowach, kiedy go kupowali? Faktem jest, że jego postawa na boisku za tym nie przemawiała.

Kiedy go kupowaliśmy, Łobodziński był równie beznadziejny jak teraz. Możesz to potraktować jako moją prywatną opinię.
O obecnej wartości tytułu Reprezentanta Polski nie będę dyskutował, skoro mogą się nim pochwalić Polczak, Trałka czy dziesiątki innych ligowych miernot. A jeżeli już chodzi o mecze towarzyskie Reprezentacji, to trzeba być naprawdę niepoważnym człowiekiem, żeby się nimi sugerować.

Swoją drogą - to naprawdę przykre, że w tej chwili tytuł Reprezentanta Polski w piłce nożnej tak bardzo się zdezawuował, że budzi tylko uśmiech politowania... Kiedyś zdarzały się dziwne powołania, ale grali piłkarze jeżeli nawet nie najlepsi, to prezentujący określony poziom. Wystarczy spojrzeć na ostatnie normalne powołania - Janasa. Zawodnicy z tamtejszej ławki później namieszali w Reprezentacji ( Brożek, Jeleń., Dudka ). Niestety, wraz z nastaniem ery "Leoo" o jakiejkolwiek ciągłości przestała być mowa.

Jeżeli zaś chodzi o jakieś pokemońskie apele o bana dla mnie, to masz od tego privy i odpowiedni temat. Poczekam jeszcze na odpowiedź, a potem dołączasz do listy ignorowanych.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.08.2010 o godz. 01:51.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.08.2010, 07:08
Piotr Brożek blisko Polonii
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2010, 07:12
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Piotr Brożek blisko Polonii
ależ bzdura
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.08.2010, 08:42
Sezon 2007-08:

1-sza kolejka: 27 minut
2-ga. 73 minuty
3-cia 90 minut
itd.
Sinusoida, ponieważ Wojciech grał kompletny piach i eksperymentalnie próbowano go zastąpić a to Rui Miguelem ( bezskutecznie ), a to Szymonem Pawłowskim ( początkowo wyglądało obiecująco ). 12 meczy rozegrał w pełnym wymiarze, 6 razy wchodził z ławki.
Osobiście uważam, że ostatnie mecze zagrał tylko po to, żeby nie uwalić jego transferu do Wisły, ale to już moje prywatne zdanie.
Grał naprawdę tragicznie. Naigrywali się z niego nawet fani Zagłębia ( typując jego najgorsze zagranie na swojej nieoficjalnej stronie czy forum ). Nieszczęśliwie dla nas zaraz przed transferem strzelił w towarzyskim meczu bramkę Cechowi. Choć kto wie, co naszym chodziło po głowach, kiedy go kupowali? Faktem jest, że jego postawa na boisku za tym nie przemawiała.

Kiedy go kupowaliśmy, Łobodziński był równie beznadziejny jak teraz. Możesz to potraktować jako moją prywatną opinię.
O obecnej wartości tytułu Reprezentanta Polski nie będę dyskutował, skoro mogą się nim pochwalić Polczak, Trałka czy dziesiątki innych ligowych miernot. A jeżeli już chodzi o mecze towarzyskie Reprezentacji, to trzeba być naprawdę niepoważnym człowiekiem, żeby się nimi sugerować.

Swoją drogą - to naprawdę przykre, że w tej chwili tytuł Reprezentanta Polski w piłce nożnej tak bardzo się zdezawuował, że budzi tylko uśmiech politowania... Kiedyś zdarzały się dziwne powołania, ale grali piłkarze jeżeli nawet nie najlepsi, to prezentujący określony poziom. Wystarczy spojrzeć na ostatnie normalne powołania - Janasa. Zawodnicy z tamtejszej ławki później namieszali w Reprezentacji ( Brożek, Jeleń., Dudka ). Niestety, wraz z nastaniem ery "Leoo" o jakiejkolwiek ciągłości przestała być mowa.

Jeżeli zaś chodzi o jakieś pokemońskie apele o bana dla mnie, to masz od tego privy i odpowiedni temat. Poczekam jeszcze na odpowiedź, a potem dołączasz do listy ignorowanych.
Ale ja nie zamierzam dyskutować o tym, czy Łobo się nadawał, czy nie. Czy grał dobrze, czy nie. Tylko nie mogę tolerować bzdur jakie napisałeś, że niby przegrywał rywalizację. Miał przecież nie najgorszą konkurencję- o Pawłowskim świetnie się pisało, był Plizga. Rui Miguel z tego co p[amiętam grał w środku pomocy. Myślę, że zdanie jakoby grał tylko przez to, że miał iść do Wisły pozostawię bez komentarza. Liga się kończy na początku grudnia, a my kupiliśmy Łobodzińskiego w lutym. czyli wnioskujesz, że był nacisk z "góry" na ówczesnego trenera Zagłębia (nie pamiętam, kto, chyba Czesiu, ale nie wiem czy już nie był zwolniony, więc być może Ulatowski) w PAŹDZIERNIKU ażeby Wojtek grał, bo musimy na nim zarobic (uwaga!!) 400 tys euro? Zagłębie wolało wystawiać swojego, jak piszesz, najgorszego zawodnika, żeby zarobić te kosmiczne pieniądze w wysokości 1,6 mln złotych (biorąc jeszcze pod uwagę, że to klauzula, poszczególne procenty pewnie szły do piłkarza i managera). Oczywiście możesz owiedzieć, że Wisła mogła negocjować z Zagłębiem już od października. Ale o czym mieliby "negocjować", skoro Łobo miał klauzulę, a wiadomo, że taniej go puścić nie chcieli.
Jeżeli chodzi o jego występy w reprezentacji (oczywiście, co do upadku statusu Reprezentanta w pełni się zgadzam) to wspaniale nie było, ale najgorzej też nie. Jeżeli chodzi o eliminacje EURO to zagrał w podstawowym składzie w meczach z: Azerbejdzanem, Armenią, Kazachstanem, Belgią, Serbią. Wchodził z ławki na meczu z Azerbejdżanem (wyjazd), Portugalią (wyjazd) . Coś tam jednak pograł, oczywiście inną sprawą jest jakość tych występów, ale trzeba sobie powiedzieć jasno- był to murowany Reprezentant w czasie eliminacji i gdy przechodził do Wisły- pewniak na wyjazd na EURO.
A jeżeli chodzi o Janasa- też muszę się zgodzić. Dla mnie to najlepszy selekcjoner w XXI wieku. Patrząc na jego powołania na MŚ wziął najlepszych jakich miał. Koniec, kropka. Ekwador był od nas najprościej w świecie lepszy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 31.08.2010, 16:25
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Liga się kończy na początku grudnia, a my kupiliśmy Łobodzińskiego w lutym. czyli wnioskujesz, że był nacisk z "góry" na ówczesnego trenera Zagłębia (nie pamiętam, kto, chyba Czesiu, ale nie wiem czy już nie był zwolniony, więc być może Ulatowski) w PAŹDZIERNIKU ażeby Wojtek grał, bo musimy na nim zarobic (uwaga!!) 400 tys euro?
Myślę, że w kilku ostatnich kolejkach mogły pójść takie sygnały. A odejść mógł niekoniecznie do nas, liczyło się, żeby znaleźć frajera. O ile się orientuję, Wojtek był już wtedy "persona non grata" w Zagłębiu, bardzo nie po drodze było mu z Michniewiczem.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 31.08.2010, 17:02
No to mamy Holendra z Maroka
Fajne cv - w zasadzie gdzie był to grał, sporo strzelał, LM....ale jak zwykle musi być jakiś haczyk, tym są jego wstępy z przeciętnym tureckim zespole w ostatnim sezonie a raczej brak występów.

Miejmy jednak nadzieje że to tylko wypadek przy pracy i gość rozrusza jedno skrzydło.

ps bardzo ważne by gość się sprawdził - Za free ale pozyskany już przez nową ekipę/a jednak wypożyczony co nie zmienia faktu że musi się sprawdzić
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 31.08.2010 o godz. 17:08.
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.08.2010, 17:41
Fajne cv - w zasadzie gdzie był to grał, sporo strzelał, LM....ale jak zwykle musi być jakiś haczyk, tym są jego wstępy z przeciętnym tureckim zespole w ostatnim sezonie a raczej brak występów.

mysle ze sam dobrze wiesz o tym ze gdyby nie ten jego epizod w Turcji to byłby poza naszym zasięgiem
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 31.08.2010, 20:27
Trening dla naszych snajperów

http://www.youtube.com/watch?v=Dv7gw...layer_embedded

Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.09.2010, 00:34

Miejmy jednak nadzieje że to tylko wypadek przy pracy i gość rozrusza jedno skrzydło.

ps bardzo ważne by gość się sprawdził - Za free ale pozyskany już przez nową ekipę/a jednak wypożyczony co nie zmienia faktu że musi się sprawdzić

No wlasnie haczyk musi byc w koncu jesli nie on to Bouukari gral by pewnie gdzie indziej

Ale jesli to juz pomysl autorstwa Holendrów to narazie nie ma co sie zalamywac tylko poczekac i ocenic goscia
a noz z niego cos bedzie
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 01.09.2010, 09:09
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Trening dla naszych snajperów

http://www.youtube.com/watch?v=Dv7gw...layer_embedded

Skoro snajperzy się szkolą to też niech Pawełek i reszta też coś połapie. Pytanie czy taki sam samochód będzie stał za nim... .

http://www.youtube.com/watch?v=8lyzOdVuccQ
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów