The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 22:49
Moim zdaniem wszystko zależy od aspektu psychologicznego. W tygodniu w Wiśle były rozmowy między zawodnikami, Kulawik o tym mówił. Z takiego prania brudów mogło wyniknąć coś konstrutkywnego i pomimo słabej formy Wisła może zagrać z zębem, a to daje nadzieje chociaż na jeden punkt. Gorzej jeśli pranie brudów przyniosło skutek odwrotny od zamierzonego i teraz wszyscy w drużynie są na siebie obrażeni. Wtedy może być pogrom, bo Widzew nie czuje nawet nutki respektu przed Wisłą. Piłkarze mówią otawrcie o trzech punktach, o wygrywaniu w każdym meczu, ale także o walce o coś więcej niz środek tabeli i patrząc na przekonanie i swobodę z jaką to mówią, trzeba przyznać, że z ich strony nie jest to pic na wodę i dym w oczy tylko ich prawdziwe zdanie.

http://www.mmlodz.pl/singleVideo/168

Tutaj dwa krótkie wywiadziki z piłkarzami Widzewa( Broziem i Grzelakiem), niestety materiału z konferencji nie ma( w artykule są cytaty, ale to nie to samo).
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.08.2010, 22:54
palladynTS napisał(a):Wyświetl post

ps. z całym szacunkiem,ale trener Kulawik nadaje się jak najszybciej pod oko specjalisty od chorób umysłowych...
A wiesz co mi się wydaje?...że ta morda z avatara to Twój pysk
Ludzie zróbcie coś z tymi pokemonami, nie widzicie że zalęgli się tu jak jakaś zaraza i jak nie będzie konkretnych działań to nigdy nie odpuszczą?
Poczytajcie sobie forum Legii i Amiki i może kogoś oświeci że da się, tylko trzeba się starać a nie przymykać oczy na wszystko.
.... mnie strzela gdzie np jeden delikwent wyjeżdża ze swoimi przemyśleniami przed rewanżem z Karabachem - cyt 'gola gola gola strzelcie ....om gola' - to jest jego merytoryczny wkład w temat piłkarski pt Karabach-Wisła - za chwile posta nie ma ale koleś nadal jest i pewnie jeszcze w duchu jest w....iony że mu posta wykasowano.

Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Sluchajcie no kibice Bialej Gwiazdy...Co wejdę w jakiś temat na tym forum to śmichy-chichy z każdej drużyny polskiej.Czytając wasze komentarze wydawać by sie mogło, że Wisła w tym wieku jeszcze nie przegrała meczu.A prawda jest zgoła odmienna. Także pohamujcie swoje "mondre" komentarze-zwłaszcza ci którzy dołaczyli do nas od roku 2009-bo pośmiewiskiem jesteśmy MY-WISŁA KRAKÓW. Gramy żenadę na każdym froncie póki co i jesteśmy faworytem do NAJWIEKSZEGO ROZCZAROWANIA RUNDY JESIENNEJ. Także dzikie wybuchy szału i publiczne onanizowanie się po golach np. Cracovii z Legią lub po braku goli Lecha świadczą tylko o waszych kompleksach...>A jak widzicie na tym forum często są gośćmi kibice innych klubów i głupio słyszeć jak forum TSW porównuje się do forum ksc.
To jest z tematu ekstraklasa ale ten sam problem.Na prawdę chodzi o to żeby wszystkich udzielających się tu dłużej albo mających coś do powiedzenie wziąć na przetrzymanie, żeby tak ich zniechęcić by tylko pokemony się tu wpisywały?
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.08.2010, 23:09
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem wszystko zależy od aspektu psychologicznego. W tygodniu w Wiśle były rozmowy między zawodnikami, Kulawik o tym mówił. Z takiego prania brudów mogło wyniknąć coś konstrutkywnego i pomimo słabej formy Wisła może zagrać z zębem, a to daje nadzieje chociaż na jeden punkt. Gorzej jeśli pranie brudów przyniosło skutek odwrotny od zamierzonego i teraz wszyscy w drużynie są na siebie obrażeni. Wtedy może być pogrom, bo Widzew nie czuje nawet nutki respektu przed Wisłą..

No no to teraz musimy byc przygotowani

nazwa Wisla juz nie straszy jak kiedys i teraz kazdy wojuje z szabelką na nas.

Kulawik to zadnen trener i psycholog ,moze byc ciezko,moze Chavez jakos uporzadkuje tyły? kto wie ,bo zagra chyba pierwszy oficjalny mecz....

licze ze w koncu nasi zagraja cokoliwek,bo wiekszej kichy niz z Ruchem zagrac chyba sie nie da

Ja sie tylko boje ze Widzew od razu na nas ruszy ,strzeli bramke i bedzie po ptokach.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.08.2010, 23:23
Wszystko wskazuje na to że nakopią nam do dupy - racjonalnych nadziei na wygraną nie ma bo nie może być.Jedyne pocieszenie jest takie że wczoraj Amica też była skazywana na pożarcie i nic nie przemawiało za nimi a jednak udało im się wygrać.
Być może też strzelimy szybko gola i potem jakoś to pójdzie ale ja osobiście tego meczu nie widzę - liczyłem na w miarę przyzwoitą grę w Chorzowie i się totalnie przeliczyłem więc w Łodzi nie liczę na nic dobrego
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.08.2010, 00:23
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Do czego to doszło żebym się z wolfy'm zgadzał ;o
Jutro na trzeźwo rzucę okiem, ale musiałem napisać coś niesamowicie głupiego. Cóż, mnie się zdarza, dla Ciebie to norma. Tak czy siak - nie spoufalaj się...

Jak już napisałem wcześniej - bezbramkowy remis biorę w ciemno. W odróżnieniu od Urana jednak nie wierzę, że nasze orły podwiną sukienki i pobrudzą sobie podwiązki. Liczę na CUD. Może być cokolwiek - skuteczna obrona Częstochowy, walkower dla Widzewa, samobój po którym wybronimy prowadzenie...

Futbol jest nieprzewidywalny, wielu scenariuszy wydarzeń boiskowych nikt nigdy by nie napisał, bo są tak absurdalne, a przecież wydarzyły się naprawdę.
Nie proszę o wiele - mały cud też może być. Byle nie było pogromu od łódzkich pejsów...

EDIT: Derby będą przerąbane...

Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Tutaj dwa krótkie wywiadziki z piłkarzami Widzewa( Broziem i Grzelakiem), niestety materiału z konferencji nie ma( w artykule są cytaty, ale to nie to samo).
E tam, chcieć nie znaczy - móc. Jak się za bardzo zepną, to skończy się jak zwykle - bezbramkowym remisem po kiepskiej grze. Jak to w naszej ekstraklasie.
To też jakaś szansa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.08.2010 o godz. 00:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.08.2010, 08:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Wszystko wskazuje na to że nakopią nam do dupy - racjonalnych nadziei na wygraną nie ma bo nie może być.Jedyne pocieszenie jest takie że wczoraj Amica też była skazywana na pożarcie i nic nie przemawiało za nimi a jednak udało im się wygrać.
Być może też strzelimy szybko gola i potem jakoś to pójdzie ale ja osobiście tego meczu nie widzę - liczyłem na w miarę przyzwoitą grę w Chorzowie i się totalnie przeliczyłem więc w Łodzi nie liczę na nic dobrego
Chavez ma juz papiery wiec na pewno zagra - tak jak powiedział Kulawik tylko mecz pokaze czy jest zgrany z reszta zespołu. Bramkarze graja do błedu - Pawelek go popełnil wiec licze, ze dzisiaj zagra Jovaic. Nie ma Sobolewskiego, Wilk zostal sciagniety by w przyszłosci go zastapił wiec tez istnieje realna szansa na jego gre. Gargula juz wrocił wiec tez istnieje szansa ze zagra. Małecki bedzie ustawiony w pomocy ale z Riosem moga sie wymieniac bo Andres lubi sie cofac, jako drugi napastnik Brozek. Z wiara w zwyciestwo musi sie udac bo wiecznie przegrywac taki zespoł jak Wisła nie moze.
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.08.2010, 09:27
Jestem ciekawy czy nowy trener Maaskant będzie oglądał dzisiejszy mecz na żywo ,bo to dałoby niezłego kopa naszym piłkarzom. Zaczynam wierzyć w dzisiejsze zwycięstwo!
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.08.2010, 09:34
mam nadzieje ze dzis na srodku zagra Chavez z Cleberem, na bramce Jovanic
rozum mowi ze ciezko bedzie
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 21.08.2010 o godz. 10:54.

pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.08.2010, 09:50
marek2a napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekawy czy nowy trener Maaskant będzie oglądał dzisiejszy mecz na żywo ,bo to dałoby niezłego kopa naszym piłkarzom. Zaczynam wierzyć w dzisiejsze zwycięstwo!
O tak! To im na pewno da kopa! Tak jak doping kibiców, czy obecność na trybunach Cupiała. Na nich takie rzeczy od dawna nie robią wrażenia.
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.08.2010, 09:54
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieje ze dzis na srodku zagra Chavez z Cleberem, na bramce Jovanovic
rozum mowi ze ciezko bedzie,
krucha nadzieja Twa, skoro w bramce stac ma zawodnik bez kontraktu z Wisłą..
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 21.08.2010, 10:50
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieje ze dzis na srodku zagra Chavez z Cleberem, na bramce Jovanovic
rozum mowi ze ciezko bedzie,

Sory kolego że się wcinam,ale będąc kibicem ukochanej drużyny,powinieneś znać nazwiska jej piłkarzy.
Nasz bramkarz ma na nazwisko Jovanic.
MiszczMan
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 21.08.2010, 11:24
chyba pawelek dzisiaj wystapi jednak. w koncu to pupil kulawika
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.08.2010, 11:34
mam nadzieje że Chavez zapewni nam zwycięstwo!

a co. środkowy obrońca może przegrać mecz,to może też wygrać.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Zicoo
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 21.08.2010, 11:43
gdyby tak Milan Jovanović grał w Wiśle to byłoby rzeczywiście super. Ale może lepiej nie na bramce.
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.08.2010, 11:46
MiszczMan napisał(a):Wyświetl post
chyba pawelek dzisiaj wystapi jednak. w koncu to pupil kulawika
Ja czytalem wypwoiedz Kulawika ze bramkarze bronia do pierwszego bledu.
Wiec chyba Pawelek ten blad zalatwil sobie ostatnio wiec pora na Jovanica.

A swoja droga to ciekawy sposob wymyslil Kula -bronisz do bledu potem spier....
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.08.2010, 11:59
Z tego co Kula mowil to jasno wynika,ze zagra dzis Jovanic i przestancie pierd...
Mam nadzieje ze do tej watachy pseudograjków dotarło,że idzie trener z zagranicy i może zepną dupska,żeby sie dzis pokazac,chociaż kto wie.Osobiscie licze na obrone Bunoza-Chavez,musza sie w koncu chłopaki zgrywac jak Cleber odchodzi.
Jak Widzew na nas wjedzie od początku to będzie krucho,licze ze do połowy bedzie nudny mecz,a pozniej Małecki poleci na wariota i jedną strzelimy...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 21.08.2010, 13:39
Ja też się łudzę, że dzisiejszy komunikat o nowym trenerze, podany PRZED MECZEM, zmobilizuje choć trochę naszych grajków. Bo jeśli po raz drugi dostaną po d... to od poniedziałku może być Sodoma i Gomora. Niech się boją, że "zawalenie" tego meczu może dla każdego z nich oznaczać długi pobyt na ławie. Ostrożnie typowałbym dzisiaj remis, ale zobaczymy. No i ciekaw jestem, czy wystąpi Chavez.

Edit - co ciekawe, wierzą w nas w Białymstoku (przynajmniej niektórzy). Pomocnik Jagiellonii Rafał Grzyb uważa, że Jaga i Wisła wygrają swoje mecze wyjazdowe w obecnej, 3. kolejce. Na pewno dla Wisły zwycięstwo byłoby dużym podbudowaniem psychicznym. Oby Grzyb w tych typowaniach się nie pomylił.
Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 21.08.2010 o godz. 13:45.
mic1992
Member

Od: 12.2009

Stary 21.08.2010, 14:26
35 minut przed meczem można stwierdzić że mamy baty na 100%, Kulawik kretynie wystawiaj dalej bunoze i żurawskiego
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.08.2010, 14:27
Skład na dzisiejsze spotkanie. Dobrze, ze to ostatni mecz ktory poprowadzi nasz zespoł Kulawik. Troche mnie zaskoczylo bo bylem przekonany, ze Chavez i Brozek zagraja. Zobaczymy co z tego wyniknie

Jovanić - Cikos, Bunoza, Cleber, Diaz - Małecki, Jirsak, Wilk, Paljić - Rios, Żurawski

Rezerwowi: Pawełek, Chavez, Brożek Piotr, Boguski, Garguła, Kirm, Brożek Paweł
qchar90
Senior Member

Stary 21.08.2010, 14:27
ulala
jakie tuzy dzis zasiadly na lawce, bracia Brożek, Gargula,Kirm,Boguski,Chavez

emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 21.08.2010, 14:28
jaka ławka :o Pawełek, Chavez, Brożek Piotr, Boguski, Garguła, Kirm, Brożek Paweł

Licze na zmiane w drugiej połowie Bunoza -> Chavez
qchar90
Senior Member

Stary 21.08.2010, 14:30
Kulawik co mecz to inny sklad

wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 21.08.2010, 14:30
zdziwil mnie ten pierwszy sklad! Ale zobaczymy co z tego wyjdzie> Oby 3pkt
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.08.2010, 14:31
Właśnie mnie też zaskoczyła ławka rezerwowych.
Ale z tego, co wiadomo, to Chavez chyba jeszcze nie ma pozwolenia na pracę.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 21.08.2010, 14:31
Tylko trzech Polaków w pierwszej "11". To chyba rekord Wisły? Poprawcie mnie jeśli się mylę.
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.08.2010, 14:32
Kulawik oszalał... lekarza!!!!!!
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.08.2010, 14:32
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Właśnie mnie też zaskoczyła ławka rezerwowych.
Ale z tego, co wiadomo, to Chavez chyba jeszcze nie ma pozwolenia na pracę.
Jakby nie miał to by nie siedział na ławce,

Widzę że już niektórzy wiedzą że Bunoza będzie grał słabo i trzeba go zmienić w przerwie
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.08.2010, 14:33
emailowiec napisał(a):Wyświetl post
Tylko trzech Polaków w pierwszej "11". To chyba rekord Wisły? Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Zalatwione wszystkie formalnosci wiec moze grac.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

qchar90
Senior Member

Stary 21.08.2010, 14:34
trzeba przyznac ze na papierze nasza lawka wyglada swietnie
tylko niestety na papierze

mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.08.2010, 14:35
Ale to jest dobre - wedlug Kulawika tylko gra w pierwszym składzie moze pokazac czy Chavez jest zgrany z reszta zespołu a ten go sadza na ławce ahh

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów