|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem wszystko zależy od aspektu psychologicznego. W tygodniu w Wiśle były rozmowy między zawodnikami, Kulawik o tym mówił. Z takiego prania brudów mogło wyniknąć coś konstrutkywnego i pomimo słabej formy Wisła może zagrać z zębem, a to daje nadzieje chociaż na jeden punkt. Gorzej jeśli pranie brudów przyniosło skutek odwrotny od zamierzonego i teraz wszyscy w drużynie są na siebie obrażeni. Wtedy może być pogrom, bo Widzew nie czuje nawet nutki respektu przed Wisłą. Piłkarze mówią otawrcie o trzech punktach, o wygrywaniu w każdym meczu, ale także o walce o coś więcej niz środek tabeli i patrząc na przekonanie i swobodę z jaką to mówią, trzeba przyznać, że z ich strony nie jest to pic na wodę i dym w oczy tylko ich prawdziwe zdanie.
http://www.mmlodz.pl/singleVideo/168 Tutaj dwa krótkie wywiadziki z piłkarzami Widzewa( Broziem i Grzelakiem), niestety materiału z konferencji nie ma( w artykule są cytaty, ale to nie to samo). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ludzie zróbcie coś z tymi pokemonami, nie widzicie że zalęgli się tu jak jakaś zaraza i jak nie będzie konkretnych działań to nigdy nie odpuszczą? Poczytajcie sobie forum Legii i Amiki i może kogoś oświeci że da się, tylko trzeba się starać a nie przymykać oczy na wszystko. .... mnie strzela gdzie np jeden delikwent wyjeżdża ze swoimi przemyśleniami przed rewanżem z Karabachem - cyt 'gola gola gola strzelcie ....om gola' - to jest jego merytoryczny wkład w temat piłkarski pt Karabach-Wisła - za chwile posta nie ma ale koleś nadal jest i pewnie jeszcze w duchu jest w....iony że mu posta wykasowano.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No no to teraz musimy byc przygotowani nazwa Wisla juz nie straszy jak kiedys i teraz kazdy wojuje z szabelką na nas. Kulawik to zadnen trener i psycholog ,moze byc ciezko,moze Chavez jakos uporzadkuje tyły? kto wie ,bo zagra chyba pierwszy oficjalny mecz.... licze ze w koncu nasi zagraja cokoliwek,bo wiekszej kichy niz z Ruchem zagrac chyba sie nie da Ja sie tylko boje ze Widzew od razu na nas ruszy ,strzeli bramke i bedzie po ptokach..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wszystko wskazuje na to że nakopią nam do dupy
- racjonalnych nadziei na wygraną nie ma bo nie może być.Jedyne pocieszenie jest takie że wczoraj Amica też była skazywana na pożarcie i nic nie przemawiało za nimi a jednak udało im się wygrać.Być może też strzelimy szybko gola i potem jakoś to pójdzie ale ja osobiście tego meczu nie widzę - liczyłem na w miarę przyzwoitą grę w Chorzowie i się totalnie przeliczyłem więc w Łodzi nie liczę na nic dobrego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jutro na trzeźwo rzucę okiem, ale musiałem napisać coś niesamowicie głupiego. Cóż, mnie się zdarza, dla Ciebie to norma. Tak czy siak - nie spoufalaj się...
Jak już napisałem wcześniej - bezbramkowy remis biorę w ciemno. W odróżnieniu od Urana jednak nie wierzę, że nasze orły podwiną sukienki i pobrudzą sobie podwiązki. Liczę na CUD. Może być cokolwiek - skuteczna obrona Częstochowy, walkower dla Widzewa, samobój po którym wybronimy prowadzenie... Futbol jest nieprzewidywalny, wielu scenariuszy wydarzeń boiskowych nikt nigdy by nie napisał, bo są tak absurdalne, a przecież wydarzyły się naprawdę. Nie proszę o wiele - mały cud też może być. Byle nie było pogromu od łódzkich pejsów... EDIT: Derby będą przerąbane...
To też jakaś szansa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.08.2010 o godz. 00:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jestem ciekawy czy nowy trener Maaskant będzie oglądał dzisiejszy mecz na żywo ,bo to dałoby niezłego kopa naszym piłkarzom. Zaczynam wierzyć w dzisiejsze zwycięstwo!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze dzis na srodku zagra Chavez z Cleberem, na bramce Jovanic
rozum mowi ze ciezko bedzie Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 21.08.2010 o godz. 10:54.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
O tak! To im na pewno da kopa! Tak jak doping kibiców, czy obecność na trybunach Cupiała. Na nich takie rzeczy od dawna nie robią wrażenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
krucha nadzieja Twa, skoro w bramce stac ma zawodnik bez kontraktu z Wisłą..
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
chyba pawelek dzisiaj wystapi jednak. w koncu to pupil kulawika
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mam nadzieje że Chavez zapewni nam zwycięstwo!
a co. środkowy obrońca może przegrać mecz,to może też wygrać. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
gdyby tak Milan Jovanović grał w Wiśle to byłoby rzeczywiście super. Ale może lepiej nie na bramce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja czytalem wypwoiedz Kulawika ze bramkarze bronia do pierwszego bledu.
Wiec chyba Pawelek ten blad zalatwil sobie ostatnio wiec pora na Jovanica. A swoja droga to ciekawy sposob wymyslil Kula -bronisz do bledu potem spier.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z tego co Kula mowil to jasno wynika,ze zagra dzis Jovanic i przestancie pierd...
Mam nadzieje ze do tej watachy pseudograjków dotarło,że idzie trener z zagranicy i może zepną dupska,żeby sie dzis pokazac,chociaż kto wie.Osobiscie licze na obrone Bunoza-Chavez,musza sie w koncu chłopaki zgrywac jak Cleber odchodzi. Jak Widzew na nas wjedzie od początku to będzie krucho,licze ze do połowy bedzie nudny mecz,a pozniej Małecki poleci na wariota i jedną strzelimy... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja też się łudzę, że dzisiejszy komunikat o nowym trenerze, podany PRZED MECZEM, zmobilizuje choć trochę naszych grajków. Bo jeśli po raz drugi dostaną po d... to od poniedziałku może być Sodoma i Gomora. Niech się boją, że "zawalenie" tego meczu może dla każdego z nich oznaczać długi pobyt na ławie. Ostrożnie typowałbym dzisiaj remis, ale zobaczymy. No i ciekaw jestem, czy wystąpi Chavez.
Edit - co ciekawe, wierzą w nas w Białymstoku (przynajmniej niektórzy). Pomocnik Jagiellonii Rafał Grzyb uważa, że Jaga i Wisła wygrają swoje mecze wyjazdowe w obecnej, 3. kolejce. Na pewno dla Wisły zwycięstwo byłoby dużym podbudowaniem psychicznym. Oby Grzyb w tych typowaniach się nie pomylił. Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 21.08.2010 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
35 minut przed meczem można stwierdzić że mamy baty na 100%, Kulawik kretynie wystawiaj dalej bunoze i żurawskiego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skład na dzisiejsze spotkanie. Dobrze, ze to ostatni mecz ktory poprowadzi nasz zespoł Kulawik. Troche mnie zaskoczylo bo bylem przekonany, ze Chavez i Brozek zagraja. Zobaczymy co z tego wyniknie
Jovanić - Cikos, Bunoza, Cleber, Diaz - Małecki, Jirsak, Wilk, Paljić - Rios, Żurawski Rezerwowi: Pawełek, Chavez, Brożek Piotr, Boguski, Garguła, Kirm, Brożek Paweł ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ulala
jakie tuzy dzis zasiadly na lawce, bracia Brożek, Gargula,Kirm,Boguski,Chavez ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jaka ławka :o Pawełek, Chavez, Brożek Piotr, Boguski, Garguła, Kirm, Brożek Paweł
Licze na zmiane w drugiej połowie Bunoza -> Chavez |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kulawik co mecz to inny sklad
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
zdziwil mnie ten pierwszy sklad! Ale zobaczymy co z tego wyjdzie> Oby 3pkt
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Właśnie mnie też zaskoczyła ławka rezerwowych.
Ale z tego, co wiadomo, to Chavez chyba jeszcze nie ma pozwolenia na pracę. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tylko trzech Polaków w pierwszej "11". To chyba rekord Wisły? Poprawcie mnie jeśli się mylę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kulawik oszalał... lekarza!!!!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Widzę że już niektórzy wiedzą że Bunoza będzie grał słabo i trzeba go zmienić w przerwie ![]() ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zalatwione wszystkie formalnosci wiec moze grac.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeba przyznac ze na papierze nasza lawka wyglada swietnie
tylko niestety na papierze ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale to jest dobre - wedlug Kulawika tylko gra w pierwszym składzie moze pokazac czy Chavez jest zgrany z reszta zespołu a ten go sadza na ławce ahh
![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|