|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Opóźnienie wyboru nowego trenera niestety oznacza zapewne, że ani Simeone, ani Jimenez nie przyjdą niestety. Teoretycznie rosną za to szanse Petrescu (czas na rozwiązanie kontraktu z obecnym klubem) jednak czy On zechciałby ponownie przyjść do Wisły i zrezygnować z intratnego kontraktu w Rosji ? Śmiem wątpić.
Wracając do Jimeneza i Simeone to może postawili warunek, że obejmą zespół ale od przyszłego tygodnia (by nie debiutować od razu w trudnym meczu w Łodzi po zaledwie 2-3 dniach treningów z zespołem). Jednak w ich zatrudnienie też raczej nie wierzę (choć bardzo bym chciał). Obawiam się, że nowym trenerem zostanie Orsi (oby jednak nie). |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Fajna sprawa, ale nierealna. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
mam nadzieję że w poniedziałek przerwiemy ten węzeł gordyjski i zaczniemy normalność..we wrześniu powrót do domu na R22..już mam ciarki..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja też mam taką nadzieję, ale obawiam się, że tą normalność może wprowadzić pojawienie się nowego właściciela, który pozbyłby się doradców pokroju Rogali czy Kapki. Cóż pozaostaje czekać do przyszłego tygodnia.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale Labadia to chyba podobny poziom finansowy co Jimenez.500 tyś € jak nie lepiej plus jego sztab szkoleniowy.Takie warunki chciał też Scheafer miec ale to było za dużo dla Bogusia.Za mniej niż pół miliona to można takiego Bakero zagranicznego sprowadzic najwyżej co trenował drużyne w kilku meczach a nie kogoś co kilka lat przepracował w silnej lidze.Drugi Petrescu sie szybko nie trafi.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.08.2010 o godz. 15:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Sam Scheafer chciał 300 tyś plus 100 tyś na sztab szkoleniowy, więc stwierdzono że wezmą Skorże, bo Maciek chciał 100 tyś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.etypy.net/news,704,wisla-...cil-prace.html http://www.weszlo.com/news/4664 Za 300 tyś rocznie to mógłby taki Okuka przyjśc chociaż już nie teraz bo pracuje w Kavali albo taki trener co dopiero zaczyna swoją przygode.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.08.2010 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dla mnie Jimenez, Labbadia, jak i Simeone to za wysokie progi. Owszem, możliwe, że wyrażają chęć pracy w Wiśle, ale nie znają pewnie możliwości finansowych naszego klubu. Przypominam, że Petrescu do nas przyszedł z niezbyt imponującą karierą trenerską w klubach rumuńskich. Natomiast Jimenez niedawno prowadził czołowy klub Primera Division, a Labbadia kluby Bundesligi. Jeszcze z tej trójki najpewniejszy jest Simeone, pod warunkiem że bardzo mu zależy na prowadzeniu europejskiego klubu i zgodzi się być niezbyt wysoko opłacanym.
Parę dni wcześniej był wymieniany Henrik Larsson. I on wygląda najrealniej. Prowadzi drugoligowy klub szwedzki i propozycja z Wisły jest dla niego postępem w karierze trenerskiej, w przeciwieństwie do Jimeneza, Labbadii, czy Simeone. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja to w ogóle nie rozumiem, po co ci trenerzy tak wybredzają? 500k, 400k? Po cholere im tyle kasy? Gdzie oni to po kilku latach będą trzymać? Nie mogą pomóc klubowi za jakieś mniejsze pieniądze?
Przecież ci ludzie już mają tyle kasy, że już za jakiś czas będą mogli sobie siedzieć w domu do końca życia i nic nie robić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Larsson to chyba byłby tragiczny wybór - jak mówiłem - lepszy trener nawet z mało znanym nazwiskiem, na początku kariery trenerskiej, np. z Niemiec, który postawi naszych piłkarzy zarówno taktycznie, jak i fizycznie na nogi. Poczekajmy do poniedziałku, wtorku, myślę, że już wtedy dowiemy się co i jak z całym sztabem sportowym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Jak tam sprawy stoja? Kto trenerem, wiadomo już coś?
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wczoraj (tj. piątek) był artykuł w GW odnośnie Holendra ,który ma objąć funkcje dyr. sportowego. Chwalił się ,że jest już dogadany z Wisłą i czeka na telefon i przylatuje do Krakowa. Chwalił się ,że będzie pierwszym obcokrajowcem obejmującym tę funkcje w naszym kraju. Ma w klubie zająć się oprócz dyr sportowego szkoleniem młodzieży
Odnoszę wrażenie ,że czekają z ogłoszeniem tego aż załatwią trenera |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
chuja wiadomo. Niczego nie bedzie. Spadamy do 2 ligi i bedzie swiety spokoj z kibicami sukcesu i forumowymi napinatorami.
No offense. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Wisla Krakow officials and Italian coach Fernando Orsi failed to agree terms in a meeting in Milan earlier today. The 50-year-old last managed Livorno two years ago."
I podobno trener juz wybrany. (by zbymak z innego for.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Akurat podanie nazwiska trenera mogloby zwiekszyc morale przed meczem z Widzewem
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wg holenderskiej prasy w razie zatrudnienia u nas Valckxa ten chętnie widziałby jako trenera Roberta Maaskanta.
http://www.bndestem.nl/sport/sportal...r-Maaskant.ece |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mówisz, masz: "Dziś bez owijania w bawełnę: o 10:00 podamy informację, kto zostanie nowym trenerem Wisły!" - wpis z face'a.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() Powód: gramatyka ;]
Ostatnio edytowane przez Jaro1991 : 21.08.2010 o godz. 08:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.08.2010 o godz. 08:53.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Według FBkowej wersji oficjałki dzisiaj o 10 ogłoszą nazwisko trenera !.
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
daj Boże Jimeneza lub Simeone
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie Ty to widzisz.....?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Robert Patrick Maaskant został trenerem Wisły Kraków.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|