|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Bla Bla - ta noc jest nasza http://www.youtube.com/watch?v=dPP1Fo5eyjk |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
orientuje sie ktos ile kosztuje bilet na sektory Widzewa na mecz z Nami
edit: Olek dzieki ![]()
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 17.08.2010 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Vaya Con Dios "Puerto Rico" http://kolouzicko.wrzuta.pl/audio/90..._-_puerto_rico jedyne co mi przyszło do głowy ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
ooooooooooo tak !!! to to dzięki stary, bo męczyło mnie już 2 tygodnie ![]() pozdro ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się nazywa swego rodzaju TRANSPORT, który polega na tym, że ludzie ogłaszają się na forach i piszą KIEDY, O KTÓREJ I GDZIE JADĄ I ILE MAJĄ WOLNEGO MIEJSCA W AUCIE.
To jest bardzo popularne w niemczech i to ma jakąś angielską nazwę... kojarzycie jak się nazywa ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie o to !
Dzięki wielkie ! Tylko, że to ma jakąś pieprzoną nazwę, dzięki której jak wpisałem kiedyś ( po przeczytaniu artykułu o tym sposobie przemieszczenia się ) wyskoczyło mi dużo fachowych stron gdzie się ludzie polecali. Ale dzięki stary ! Bo ta kolej Polska mnie rozpieprza....260 km pokonuje w 5 h.... kiedy autem był dojechał w 2 ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie ma sprawy!
Miło, że mogłem pomóc.No autem o wiele wygodniej. Powodzenia. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jakiś dobry punkt ksero gdzie mógłbym coś wydrukować z pena w kolorze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bo kiedyś miałem REAL PLAYER`A i była opcja -> DOWNLOAD a teraz już tego nie ma. ktoś pomoże ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
pomoze prosze bardzo : http://dwrzuta.pltam przeklejasz linka i sciagasz ![]() Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 18.08.2010 o godz. 09:53.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś forum, na którym można kupić jakieś ciekawe koszulki (antyhomo u nas). Spotkał się ktoś z tym?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znalazłem sobie takie buty na allegro:
http://aukcja.interia.pl/item1178194...othesline.html Tylko że ja mam numer 45. Czy to jest duża różnica między 44,5 a 45? Albo czy dostanę gdzieś w Krakowie ten model w takiej samej lub zbliżonej cenie? Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód:
Ostatnio edytowane przez Mistel : 18.08.2010 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=-568Ux6TCUg |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Złapały mnie dzisiaj kanary w związku z tym mam pytanie ; czy będą jakieś konsekwencje jeśli nie zapłace mandatu ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeżeli Cie złapali, podałeś im prawdziwe dane i wgl . to raczej tak.
Jak mnie złapali to mówili że jak na drugi dzień nie zapłace to bedzie wieksza kwota. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję noclegu w okolicach Nowego Targu, pokój 2-osobowy najlepiej z łazienką. Chodzi o krótki czas dzień,dwa. Jakiś motel czy cuś? Orientuje się ktoś? Poleca?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
MPK w Krakowie nakłada 100 zł kary+ należność za bilet. Jeżeli zaplacisz w ciągu 7 dni - kwota zmniejsza się o 30 %. Nie wiem skąd masz informacje o zwiększeniu się kwoty po dniu zwłoki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zawsze lepiej miec jakis hajs przy Tobie bo dasz 3 dyszki i po problemie a nie bulisz 70...![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy lista wyjazdowa na mecz z Widzewem zostala juz wyslana
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Poszukuje transparentu(?) o treści: nie czytam,nie oglądam nie głosuje
w kolejności loga : GW, TVN,PO Niestety wujek Google nie pomógł a widziałem kiedyś że ktoś na forum miał to w podpisie. Pomoże ktoś? |
|
|