|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
w ustawienia anteny wchodzisz normalnie z pilota ....wchodzisz w menu głowne i pozycja podajze 4 ustawienia sygnału i tam masz moc sygnału...patrząc na moc mozesz korygować antena i złapac lepszy sygnał...jak to nie pomoze to juz nie wiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
o to mi chodziło - nie widziałem tego na moim supersprzęcie ; )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ad Sopcast.
Zainstalowanego mam sopcasta 3.2.9 i po zapodaniu kanału, taki zielony pasek po prawej na dole dochodzi do 100 a obrazu ni widu ni slychu. Ocb? |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam łącze telefoniczne po linii TPsa. Chcę się przenieść z telefonii Novum do Netii ale żeby to zrobić muszę przejść przez czyścieć TPsa, tzn nie można przenieść się z jednego operatora do drugiego tylko najpierw muszę przynajmniej przez miesiąc być w TPsa.
Już samo dzwonienie na Błękitną i oferta przez nich proponowana utwierdziła mnie że im dalej od TP są tym lepiej. Mogę w TPsa podpisać umowę na czas niekreślony ale kosztuje on 366 zł. Wie ktoś może jak to można obejść
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 16.08.2010 o godz. 09:50.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Można przewozić rower w autobusie
@jachcik: Dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 16.08.2010 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mam pytanko do odbiorców Cyfry, czy działa wam Canal+ podczas burzy ktora wlasnie przechodzi przez Kraków
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam prośbę do kogoś kto zna się na jakiś photoshopach etc. Sprawa nie jest trudna (chyba). Chodzi mi o to aby całe tło, oczy i "środki" liter z tego obrazka http://images.bizrate.com/resize?sq=400&uid=1631619045 były białe tak jak ma to miejsce tutaj http://rlv.zcache.com/butters_is_my_...73qmkd_400.jpg
Z góry dziękuje temu kto się podejmie tego zadania! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nasz szanowny Minister Sportu mówił dziś o basenach 50-metrowych w Polsce, wspomniał o Krakowie
gdzie my mamy ten basen Edit: pewnie chodziło o ten w Pychowicach
Ostatnio edytowane przez madenn : 16.08.2010 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pytnie do fanów hip hopu!! Poszukuję kawałka, niestety nie pamiętam ani składu ani tytułu. Nawijają coś o "mieście nocą", w teledysku jeden z kolesi rymuje w tramwaju i pokazane są migawki z miasta. No nie wiem jak mam jeszcze opisać ten numer
![]() ![]() ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kibicka Wisły to wiślaczka a kibicka Ruchu?
Ostatnio edytowane przez spartan : 16.08.2010 o godz. 20:57.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam lapa i stacjoarny. Chce przerać dane z lapa na stacjonarny. Wiem ze można jakoś połączyć kompy. Jak? Jakiś program potrzebny czy tylko "kabelek"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Żmijko, myślę, że najprostsze będzie połączenie obu komputerów sieciowym kablem crossowym (sposób zaciśnięcia wtyczki,na normalnym generalnie też powinno działać). Podpinasz kabel do obu komputerów za pomocą kart sieciowych i tworzysz sieć, wtedy oba komputery widzą się w otoczeniu sieciowym co umożliwia wymianę danych (istnieje prawdopodobieństwo,że po samym podpięciu kabla, komputery będą dostępne). Najlepiej działa to na takich samych sys. operacyjnych, na różnych też jest to możliwe, ale trzeba się trochę pobawić. Jeśli masz router i oba kompy do niego podpięte to klikając w 'sieć' powinny się widzieć. Po tym pozostaje udostępnienie danych, prawy przycisk myszy->udostępnij i wybierasz w sieci itp zależy od systemu. Na pewno nie potrzeba do tego specjalnych programów. Po dokładniejsze informacje odsyłam do googla
Pozdrawiam. http://forum.pclab.pl/topic/164464-B...1#entry2363951 tutaj jest to opisane 'obrazkowo'. Powinno pomóc.
Ostatnio edytowane przez David. : 16.08.2010 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po co koleżance utrudniasz życie
![]() Jak już jestem i pisze ile, i jak wygląda kurs na wózek widłowy, chodzi mi o to ile to całe trwa i czy łatwo zdać egzamin Google za wiele nie mówi :/![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
anka1906 skrzynke pełną masz......sorki za ot
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
może: http://www.youtube.com/watch?v=p7imG1JuXcA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Żmijka, jeśli masz router w domu, to możesz na stacjonarnym wydzielić jakiś obszar albo cały dysk na dysk sieciowy ogólnodostępny dla komputerów używających tej sieci (WiFi, LAN). Bardzo przydatne to jest wtedy nie ma problemu przesłania danych między komputerami.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje namiar na mail wyjazdowy , wyleciał mi kompletnie z głowy a teraz pilnie go potrzebuje . Może być na pw , z góry dzięki !
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
naszewyjazdy@...............
O to Ci chodziło?
Ostatnio edytowane przez pablo92TSW : 17.08.2010 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Podziękowania dla Al_29 , WISŁAZWE , pablo92TSW - za szybka odpowiedź. Problem zażegnany !
Powód: .
Ostatnio edytowane przez ~SKWARU~ : 17.08.2010 o godz. 11:24.
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Mam nadzieję, że nie będę miał bana za wyjaśnienie. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|