The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Basketteur #9
Wisła ponad wszystko

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 18:12
bardzo proszę o jakieś info dotyczące Porto, Półwyspu Troja (Portugalia) i plaż w okolicach Lizbony, tzn. ciekawe miejsca, wskazówki, praktyczne informacje
"Basket is my life"

27.07.11

Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.07.2010, 22:17
Macie jakieś sprawdzone niedrogie noclegi w Gdańsku?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.07.2010, 11:54
Macie namiary na jakis hostel w Wawie z dobra lokalizacja i cena ? Ewentualnie gdzie mozna tam zjesc cos tanio..
z gory thx,
pzdr
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 26.07.2010, 13:51
http://www.rezerwuje.com/hotele-Wars...stel-Sluzewiec

2 lata temu byłem tam z klasą. Świeżo wyremontowane pokoje/studia z łazienkami, TV, czajnik etc. Ogólnie schludnie i przyjemnie, Ceny też niezłe.
Odpowiedz cytując
Pavay
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 28.07.2010, 22:04
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Macie jakieś sprawdzone niedrogie noclegi w Gdańsku?
http://www.justhostel.pl/

Sprawdzone, wczoraj wróciłem z wakacji

Jak dostać się z Krakowa do Kazimierza nie mając samochodu?
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Stary 29.07.2010, 07:58
Czy ktoś może polecić tanie i SPRAWDZONE noclegi w okolicach Władysławowa, albo Łeby ?
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 29.07.2010, 09:45
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś może polecić tanie i SPRAWDZONE noclegi w okolicach Władysławowa, albo Łeby ?
Władysławowo -bardzo dobry wybór super miejsce na wypady do Trójmiasta i na zachód od Władka ,obowiazkowo Hel!! POlecem wypożyczyć Rower we Władku (ok 30 zł za dzień) i zrobić sobie wypad na Hel ścieżkami rowerowymi (30 km w jedna stronę) dup... troszkę boli wieczorem ale naprawde wszystkim Polecam!!
Nocleg we Władku tylko www.panorama.wladek.pl
Komfortowe pokoje ,blisko na plaże naprawde świetne warunki i nie drogo aaaa i banana masz w cenie
P.S. ULICA REYMONTA

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Stary 29.07.2010, 11:31
vip2008 napisał(a):Wyświetl post
Władysławowo -bardzo dobry wybór super miejsce na wypady do Trójmiasta i na zachód od Władka ,obowiazkowo Hel!! POlecem wypożyczyć Rower we Władku (ok 30 zł za dzień) i zrobić sobie wypad na Hel ścieżkami rowerowymi (30 km w jedna stronę) dup... troszkę boli wieczorem ale naprawde wszystkim Polecam!!
Nocleg we Władku tylko www.panorama.wladek.pl
Komfortowe pokoje ,blisko na plaże naprawde świetne warunki i nie drogo aaaa i banana masz w cenie
P.S. ULICA REYMONTA

Dzięki ! posprawdzam i podzwonię

Pytanie mam jeszcze do kogoś kto był w Juracie, poleciłby ktoś coś sprawdzonego, tak żeby nie jechać w sumei w ciemno ?
Odpowiedz cytując
Dziku
Dum Spiro Spero

Od: 07.2005

Stary 29.07.2010, 11:43
nie orientuje sie moze ktos czy sa jakiekolwike wyjazdy 2-3 dniowe do Pragi

Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy!

"Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 29.07.2010, 11:49
Dziku , wyjazdy 3 dniowe weekendowe są. Organizują je tzw. studenckie biura podróży.
Nie wiem niestety czy działa to w czasie wakacji.
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 02.08.2010, 07:12
Yo! Co prawda do sylwestra jeszcze sporo czasu, ale lepiej zaklepać sobie kwaterę już wcześniej. Tak więc chciałem zapytać czy zna ktoś jakieś fajne hotele (lub inne pochodne) we Wrocławiu, tak do 120-140 zł za pokój?

Dzięki za informacje!
Pozdrawiam!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 02.08.2010, 09:20
Witam. Moze ktos zaproponuje jakies noclegi w chorwacji? Wibieram sie tam niedlugo i nie chce jechac w ciemno. Interesuje mnie Przede wszystkim Makarska, ale jesli ktos poleci inny kierunek jaknajbardziej rozpatrze! Z góry wielkie dzieki za pomoc.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.08.2010, 06:41
Wróciłem z Pragi, może komuś te kilka informacji pomoże:

- tani hostel, 700 Kč za pokój dwuosobowy - http://prague-hostels.cz/hlavkova-ko...l-hlavkova.htm
- jeśli szukacie noclegu to ja wybieram zawsze coś po prawej stronie Wełtawy, ważne dla mnie jest, żeby była blisko stacja metra, którym można ekspresowo dostać się do centrum
- w Pradze obowiązuje "blue zone", czyli parkingi uliczne tylko dla mieszkańców, ciężko znaleźć miejsca parkingowe (nawet te płatne), najlepiej wywieźć samochód gdzieś na obrzeża i wrócić po niego pod koniec pobytu, komunikacja miejska jest znakomita i auto jest zbędna na miejscu, parking w Praga 2 za dobę to 500 Kč, wg mnie warto na to kasy wydawać
- nie zostawiajcie auta na kilka dni na parkingach przy ostatnich stacjach metra, wieczorem pozostawione tam na noc samochody są odholowywane, oczywiście na koszt właściciela
- bilet na metro: 15 min - 18 Kč; 75 min - 26 Kč
- jeśli myślicie o rejsie po Wełtawie, warto wybrać te łódki pod Mostem Karola, od strony starego miasta. Bilet 290 Kč, w cenie godzinny rejs, piwko lub lemoniada, lody lub piernik, wstęp jeszcze do jakiegoś okolicznego muzeum, łódki w bardzo dobrym stanie, a widziałem że niektóre inne pływające są dość mało reprezentatywne...
- trasa - 475 km: Kraków, Katowice, Nysa, Kłodzko, Hradec Kralove, Praga. Ku mojemu zaskoczeniu, taką trasę wybrał mi GPS, zaryzykowałem i jestem zadowolony. Droga zajęła równe 5 godzin + postój na stacji.
- obiad w restauracji w centrum to koszt 400 - 600 Kč dla 2 osób, tzn górnej granicy nie ma, ale w takim przedziale cenowym udało mi się zawsze coś zjeść
- winieta na tydzień to koszt 250 Kč, do kupienia na każdej stacji
- warte zobaczenia:
  • Stare Miasto (Most Karola, Rynek Starego Miasta, Kościół Tyński i Ungelt, Teatr Stanowy, ulica Celetna, Karolinum)
  • Hradczany (Zamek Praski, Złota Uliczka, katedra św.Wita, ogrody zamkowe, plac Małostrański)
  • Petrin (miniatura wieży Eiffela, ogrody różane, obserwatorium astronomiczne)
  • Josefov (synagoga Pinkasa, cmentarz Żydowski, synagoga Staro-Nowa
  • Nowe Miasto (Teatr Narodowy, nabrzeże Wełtawy, Zamek Wyszehradzki, Dom Miejski, ulica na Prikope, Plac Wacława, "tańczący dom")
Jeśli coś jeszcze chcecie wiedzieć to piszcie.
Ostatnio edytowane przez QBAS : 03.08.2010 o godz. 06:54.
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Stary 13.08.2010, 16:43
Ma ktoś godne polecenia noclegi w Chorwacji?
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.08.2010, 17:29
Panowie polecicie mi jakies niedrogie kwatery / pokoje dla dwóch osób w Gdańsku na początek września? Najlepiej aby było blisko do plaży i centrum. Coś koło 30 - 50 PLN od osoby. To powyżej już widziałem, dzięki.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 16.08.2010, 10:27
ja szukam kwatery za ok 30-40 zł / os obojętnie gdzie nad polskim morzem, nie oczekuje luksusów ..
ma ktoś namiar ?
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Stary 16.08.2010, 11:42
Jastarnia, półwysep Helski.

509 445 528, (58) 675 24 98
Dwa domy na posesji, prowadzą to dwie panie- siostry. To jest telefon do pani Tereni Bardzo tolerancyjna kobieta... .

W poprzednim tygodniu płaciłem 38 zł. Samo centrum, idąc 300 metrów prosto najlepszy klub "Tropikalna Wyspa" z tancerkami na barze.

Pozdro
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.08.2010, 13:25
Witam ! Mam pytanie odnośnie jakiegoś taniego noclegu w Zakopanym na 7 dni !
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.08.2010, 13:36
chudy_TSW napisał(a):Wyświetl post
Witam ! Mam pytanie odnośnie jakiegoś taniego noclegu w Zakopanym na 7 dni !
Daj se spokój z Zakopcem, ostatnio jak w Kronice zobaczyłem, co tam się dzieje, to szkoda jechać. No chyba, że chcesz się na tłumy ludzi napatrzeć. Lepiej wybrać coś mniej "komercyjnego".
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.08.2010, 14:03
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Daj se spokój z Zakopcem, ostatnio jak w Kronice zobaczyłem, co tam się dzieje, to szkoda jechać. No chyba, że chcesz się na tłumy ludzi napatrzeć. Lepiej wybrać coś mniej "komercyjnego".

hmm chyba że tak a polecasz coś niedaleko od Krakowa i tanio i fajnie
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
Garbaż1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.08.2010, 15:20
Jeśli ktoś z Was był w Hurghadzie i mógłby mi odpowiedzieć na parę pytań n.t. regionu, wycieczek fakultatywnych itp. to zapraszam na PRIV
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 30.08.2010, 18:45
Chciałem się wybrać w październiku do Zakopanego z dziewczyną,polecicie jakiś domek bądź pokój ?
Odpowiedz cytując
adamd303
Member

Od: 01.2008

Stary 30.08.2010, 18:58
Odstąpię voucher Itaki o nominale 2500 za 2300 ważne do maja 2011. Można płacić nimi za wszystkie imprezy,również last minute. Pomogę w dokonaniu rezerwacji, tak by cena wczasów lub wycieczki objazdowej była jak najniższa.
Adam 507 32 69 69
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.08.2010, 19:04
South napisał(a):Wyświetl post
Chciałem się wybrać w październiku do Zakopanego z dziewczyną,polecicie jakiś domek bądź pokój ?
polecam miejsca poszukać w Kościelisku
widoku na Giewont w pokoju - bezcenny
Odpowiedz cytując
adamd303
Member

Od: 01.2008

Stary 01.09.2010, 13:36
Chciałem polecić wszystkim wycieczke objazdową z biura Rainbow Tours: Cesarski Wiedeń i Dolina Wachau (szczególy na stronie organizatora). Cena last minute w przeddzień wyjazdu: 350 (przy dwóch noclegach) a w wersji dla wygodnych (3 noclegi) - 420. Byłem niedawno na takiej objazdówce, chetnie udziele informacji i pomoge w rezerwacji z dobrym upustem. Z dobrych lastów polecam 2 pozycje: 2 tygodnie w Hiltonie w Sharm al Sheik za 2000 i absolutny rodzynek: tydzień w terra maris 5***** na Krecie w Hersonissos za 1420 (to hotel gdzie najtańszy pokój kosztuje ponad 1000). Oferta z biura Itaka wyloty co prawda z Rzeszowa ale za tę kaskę warto sie troche pomęczyć z dojazdem na lotnisko w Jasionce. Chetnie udziele wszelkich informacji.
Odpowiedz cytując
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.09.2010, 17:13
szukamy w pare osób miejsca na ciekawego sylwestra, macie coś polecić?
na wyjazdach byłeś ilu?
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.09.2010, 22:10
do poniedziałku mam czas na znalezienie możliwości jakiegoś wypadu w jakieś 40 osób (2 grupy) na Węgry Czechy, ewentualnie Słowacje czy Ukrainę.
W grę wchodzi wynajem całego busa z kierowcami.

Może ktoś z doświadczeniem z wakacji mógł by mi pomóc?
Odpowiedz cytując
seta
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2010, 22:15
Maciejj napisał(a):Wyświetl post
polecam miejsca poszukać w Kościelisku
widoku na Giewont w pokoju - bezcenny
i te wilcze watachy ;-)

nie mówiłeś że ma być tanio to polecam

http://www.apartamenty-zakopane.com....menty-zakopane
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez seta : 02.09.2010 o godz. 22:32.
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 12.09.2010, 23:54
Szukam czegoś fajnego, w przystępnej cenie na sylwestra w górach. Spóźniłem się już czy coś jeszcze uda się wychaczyć? Może ktoś coś polecić? Najlepiej byłoby Zakopane choć tam pewnie wszystko już zajęte.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Jago
Member

Od: 08.2008

Stary 14.09.2010, 22:54
Witam zamierzam wybrać się z dziewczyną jeszcze we wrześniu do Zakopanego. Co polecicie w miarę przystępnej cenie i jeśli to możliwe to jak najbliżej Krupówek z łazienką
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów