|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
|
bardzo proszę o jakieś info dotyczące Porto, Półwyspu Troja (Portugalia) i plaż w okolicach Lizbony, tzn. ciekawe miejsca, wskazówki, praktyczne informacje
![]() ![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Macie jakieś sprawdzone niedrogie noclegi w Gdańsku?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Macie namiary na jakis hostel w Wawie z dobra lokalizacja i cena ?
Ewentualnie gdzie mozna tam zjesc cos tanio..z gory thx, pzdr ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://www.rezerwuje.com/hotele-Wars...stel-Sluzewiec
2 lata temu byłem tam z klasą. Świeżo wyremontowane pokoje/studia z łazienkami, TV, czajnik etc. Ogólnie schludnie i przyjemnie, Ceny też niezłe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://www.justhostel.pl/
Sprawdzone, wczoraj wróciłem z wakacji Jak dostać się z Krakowa do Kazimierza nie mając samochodu? ![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś może polecić tanie i SPRAWDZONE noclegi w okolicach Władysławowa, albo Łeby ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() super miejsce na wypady do Trójmiasta i na zachód od Władka ,obowiazkowo Hel!! POlecem wypożyczyć Rower we Władku (ok 30 zł za dzień) i zrobić sobie wypad na Hel ścieżkami rowerowymi (30 km w jedna stronę) dup... troszkę boli wieczorem ale naprawde wszystkim Polecam!!Nocleg we Władku tylko www.panorama.wladek.pl Komfortowe pokoje ,blisko na plaże naprawde świetne warunki i nie drogo aaaa i banana masz w cenie ![]() ![]() P.S. ULICA REYMONTA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzięki ! posprawdzam i podzwonię ![]() Pytanie mam jeszcze do kogoś kto był w Juracie, poleciłby ktoś coś sprawdzonego, tak żeby nie jechać w sumei w ciemno ? ![]()
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie orientuje sie moze ktos czy sa jakiekolwike wyjazdy 2-3 dniowe do Pragi
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dziku , wyjazdy 3 dniowe weekendowe są. Organizują je tzw. studenckie biura podróży.
Nie wiem niestety czy działa to w czasie wakacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Yo! Co prawda do sylwestra jeszcze sporo czasu, ale lepiej zaklepać sobie kwaterę już wcześniej. Tak więc chciałem zapytać czy zna ktoś jakieś fajne hotele (lub inne pochodne) we Wrocławiu, tak do 120-140 zł za pokój?
Dzięki za informacje! Pozdrawiam! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Witam. Moze ktos zaproponuje jakies noclegi w chorwacji? Wibieram sie tam niedlugo i nie chce jechac w ciemno. Interesuje mnie Przede wszystkim Makarska, ale jesli ktos poleci inny kierunek jaknajbardziej rozpatrze! Z góry wielkie dzieki za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wróciłem z Pragi, może komuś te kilka informacji pomoże:
- tani hostel, 700 Kč za pokój dwuosobowy - http://prague-hostels.cz/hlavkova-ko...l-hlavkova.htm - jeśli szukacie noclegu to ja wybieram zawsze coś po prawej stronie Wełtawy, ważne dla mnie jest, żeby była blisko stacja metra, którym można ekspresowo dostać się do centrum - w Pradze obowiązuje "blue zone", czyli parkingi uliczne tylko dla mieszkańców, ciężko znaleźć miejsca parkingowe (nawet te płatne), najlepiej wywieźć samochód gdzieś na obrzeża i wrócić po niego pod koniec pobytu, komunikacja miejska jest znakomita i auto jest zbędna na miejscu, parking w Praga 2 za dobę to 500 Kč, wg mnie warto na to kasy wydawać - nie zostawiajcie auta na kilka dni na parkingach przy ostatnich stacjach metra, wieczorem pozostawione tam na noc samochody są odholowywane, oczywiście na koszt właściciela ![]() - bilet na metro: 15 min - 18 Kč; 75 min - 26 Kč - jeśli myślicie o rejsie po Wełtawie, warto wybrać te łódki pod Mostem Karola, od strony starego miasta. Bilet 290 Kč, w cenie godzinny rejs, piwko lub lemoniada, lody lub piernik, wstęp jeszcze do jakiegoś okolicznego muzeum, łódki w bardzo dobrym stanie, a widziałem że niektóre inne pływające są dość mało reprezentatywne... - trasa - 475 km: Kraków, Katowice, Nysa, Kłodzko, Hradec Kralove, Praga. Ku mojemu zaskoczeniu, taką trasę wybrał mi GPS, zaryzykowałem i jestem zadowolony. Droga zajęła równe 5 godzin + postój na stacji. - obiad w restauracji w centrum to koszt 400 - 600 Kč dla 2 osób, tzn górnej granicy nie ma, ale w takim przedziale cenowym udało mi się zawsze coś zjeść - winieta na tydzień to koszt 250 Kč, do kupienia na każdej stacji - warte zobaczenia:
Ostatnio edytowane przez QBAS : 03.08.2010 o godz. 06:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś godne polecenia noclegi w Chorwacji?
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie polecicie mi jakies niedrogie kwatery / pokoje dla dwóch osób w Gdańsku na początek września? Najlepiej aby było blisko do plaży i centrum. Coś koło 30 - 50 PLN od osoby. To powyżej już widziałem, dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ja szukam kwatery za ok 30-40 zł / os obojętnie gdzie nad polskim morzem, nie oczekuje luksusów ..
ma ktoś namiar ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jastarnia, półwysep Helski.
509 445 528, (58) 675 24 98 Dwa domy na posesji, prowadzą to dwie panie- siostry. To jest telefon do pani Tereni Bardzo tolerancyjna kobieta... .W poprzednim tygodniu płaciłem 38 zł. Samo centrum, idąc 300 metrów prosto najlepszy klub "Tropikalna Wyspa" z tancerkami na barze. Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Witam ! Mam pytanie odnośnie jakiegoś taniego noclegu w Zakopanym na 7 dni !
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
hmm chyba że tak a polecasz coś niedaleko od Krakowa i tanio i fajnie ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktoś z Was był w Hurghadzie i mógłby mi odpowiedzieć na parę pytań n.t. regionu, wycieczek fakultatywnych itp. to zapraszam na PRIV
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Chciałem się wybrać w październiku do Zakopanego z dziewczyną,polecicie jakiś domek bądź pokój ?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Odstąpię voucher Itaki o nominale 2500 za 2300 ważne do maja 2011. Można płacić nimi za wszystkie imprezy,również last minute. Pomogę w dokonaniu rezerwacji, tak by cena wczasów lub wycieczki objazdowej była jak najniższa.
Adam 507 32 69 69 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Chciałem polecić wszystkim wycieczke objazdową z biura Rainbow Tours: Cesarski Wiedeń i Dolina Wachau (szczególy na stronie organizatora). Cena last minute w przeddzień wyjazdu: 350 (przy dwóch noclegach) a w wersji dla wygodnych (3 noclegi) - 420. Byłem niedawno na takiej objazdówce, chetnie udziele informacji i pomoge w rezerwacji z dobrym upustem. Z dobrych lastów polecam 2 pozycje: 2 tygodnie w Hiltonie w Sharm al Sheik za 2000 i absolutny rodzynek: tydzień w terra maris 5***** na Krecie w Hersonissos za 1420 (to hotel gdzie najtańszy pokój kosztuje ponad 1000). Oferta z biura Itaka wyloty co prawda z Rzeszowa ale za tę kaskę warto sie troche pomęczyć z dojazdem na lotnisko w Jasionce. Chetnie udziele wszelkich informacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
szukamy w pare osób miejsca na ciekawego sylwestra, macie coś polecić?
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
do poniedziałku mam czas na znalezienie możliwości jakiegoś wypadu w jakieś 40 osób (2 grupy) na Węgry Czechy, ewentualnie Słowacje czy Ukrainę.
W grę wchodzi wynajem całego busa z kierowcami. Może ktoś z doświadczeniem z wakacji mógł by mi pomóc? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
i te wilcze watachy ;-)
nie mówiłeś że ma być tanio to polecam http://www.apartamenty-zakopane.com....menty-zakopane Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez seta : 02.09.2010 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Szukam czegoś fajnego, w przystępnej cenie na sylwestra w górach. Spóźniłem się już czy coś jeszcze uda się wychaczyć? Może ktoś coś polecić? Najlepiej byłoby Zakopane choć tam pewnie wszystko już zajęte.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam
zamierzam wybrać się z dziewczyną jeszcze we wrześniu do Zakopanego. Co polecicie w miarę przystępnej cenie i jeśli to możliwe to jak najbliżej Krupówek z łazienką![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|