The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 20:50
Jak ktoś słuchał Mielcara teraz w C+ to powinien wiedzieć czemu nasza gra wygląda jak wygląda... to + jeszcze kilka ustawień personalnych typu Kowalski OUT oraz czemu nie ma 2 ofensywnych pomocników w kadrze meczowej?!
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.08.2010, 20:55
tedyy napisał(a):Wyświetl post
wolę nawet brzydką grę ale zwycięską
Gra musi być ładna i zwycięska !!

nie możemy grać defensywnej piłki bo Wisła ma potencjał tylko musi być trener który będzie umiał to wykorzystac...

A Petrescu miał w wiśle swoje 5 minut i już go tu nie chce
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.08.2010, 20:55
Cytat:
Jak ktoś słuchał Mielcara teraz w C+ to powinien wiedzieć czemu nasza gra wygląda jak wygląda...
Napisz cos wiecej jak mozesz.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.08.2010, 20:56
Mielcarski bardzo dobrze gadał, o tym że po jednym słabszym meczy gracz z zagranicy łatwo moze zniechecic do siebie kibicow ( a to przez to ze czesto sa oni nie przygotowani, napewno nowi gracze zniechecili do siebie w meczu z Azerami) mowil ze lepiej Bakero robi z Smolarekiem, ze go wpuszcza z lawki, stopniowo

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.08.2010, 20:56
*Michael* napisał(a):Wyświetl post

nie możemy grać defensywnej piłki bo Wisła ma potencjał tylko musi być trener który będzie umiał to wykorzystac...
Ja tu nie widzę potencjału.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.08.2010, 20:57
Mam nadzieje, ze to ostatni mecz Kulawika jako trenera. I nie bedzie juz trenowal Wisly nigdy wiecej. 42letni wiecznie uczacy sie i wiecznie szkolacy. A jak poprawdzi druzyne to probuje zaskoczyc wszystkich. Pawelek dobrze, ze nikogo nie zaskoczyl czyli mial zawalic bramke i zawalil. Nic nowego. O chociaz dla Tomasza "Wiecznie sie ucze" Kulawika to bylo mega zaskakujace. Ale to tylko w calej galaktyce dla niego.
I tak bardzo sie ustawlismy ofensywnie, ze az strzelilismy 0 bramek.Jakbysmy sie ustawili defensywnie to bysmy mieli bramki ujemne.
A tak to druzyny wyszla, starala sie ale nie umiala i sami nie wiedzili co maja grac. Wiec biegali
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 15.08.2010, 20:57
Najlepszy był Łobo - wszedł w II połowie i juz po 5 minutach gry był strasznie zmęczony.
Nie chce być złośliwy bo lubiłem Gołosia ale może Łobo ma borelioze ?

A co do gry naszej Wisły to obawiam się że prezentujemy teraz poziom z okręgówki.
Odpowiedz cytując
Barocco
Member

Od: 06.2009

Stary 15.08.2010, 20:58. :?
to była Jopizna

Żurawskiemu i Sobolowi wybaczam

Małecki nigdy już niech nie wykonuje rzutów wolnych !

w następnym roku może zabraknąć nas w Pucharach, to jest najbardziej prawdopodobne - środek tabeli
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 15.08.2010, 21:00
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._bledy_cikosa/
z całym szacunkiem dla Kulawika, ale który trener mówi tak szczerze o tym, że zawalił jeden zawodnik (z imienia i nazwiska), ma jeszcze w kadrze innego prawego obrońcę? jeśli chodzi o przyczynę źródłową, to nie było wcale strata Cikosa, tylko brak ruchu i wyjścia do piłki całej bandy, a dlaczaego nie było ruchu? bo gwiazdy nie biegają, gwiazdy świecą...
przecież ten człowiek powinien przejść podstawowy internetowy kurs z psychologii zarządzania, bo to jest strzał w stopę! jak najszybciej nowy DOBRY trener w Wiśle
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.08.2010, 21:00
Bach bach Karabach.

Ta drużyna jest żałosna, trzeba powiedzieć to wprost bez owijania. Głównie przez rozłożenie jej kompletnie marnymi transferami.

W tej chwili jeśli jakiegoś cudu nie zrobi nowy trener to będzie miejsce 8-10, w każdym bądź razie najniższe w erze Cupiała. Zauważyliście że tej Wisły kompletnie nikt się w najmniejszym stopniu nie boi. Kiedyś nawet w pierwszych dwóch sezonach za Skorży samą nazwą straszyliśmy. Drużyny wiedząc że grają z Wisły z założenia kalkulowały że porażka to w sumie coś oczywistego. Teraz ta drużyna na nikim nie robi kompletnie wrażenia. Ruch sobie atakuje bez żadnych kompleksów, Arka również. Reszta to samo będzie rzucą się a nasi się ugnął zdziwieni że ktoś ich przyciska.

Generalnie co do tego ustawienia to po co ten Rado, który jeszcze przed meczem wiadomo było że zejdzie po 45 minutach. Gra tylko i wyłącznie po znajomości, bo Kulawik czeka na cud że jednak wypali i kibice będą mówić o wprowadza młodych. O Kowalskim to nic nie napiszę bo już mi się nie chce powtarzać w kółko tego samego od roku. Że to drewno, drewnem był w Piaście i drewnem jest w Wisłe. W żadnym innym klubie z Ekstraklasy nie miałby miejsce w pierwszym składzie. W ŻADNYM. Generalnie w chwili obecnej to nawet kibice nie z Polski (ci mniej przywiązani do Wisły) nie znają składu Wiślackiego. Kiedyś każdy kibic-piknik mógł wymienić pierwszą jedenastkę Wisły bez problemu, teraz grają tam dla nich anonimy. Wchodzę na inne forum sportowe i tam taki tekst "co to za skład Wisły połowy tych piłkarzy nie znam zupełnie jak u jakiegoś beniaminka".

ps Jest Pawełek jest zabawa.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.08.2010, 21:01
Kulawik nie widzi problemów, w prasie wypowiedzi piłkarzy że dobrze im się z nim pracuje.

Piękna komitywa.

I do tego ciekaw jestem co konkretnie miał na myśli Żurawski?

Coś mi tu śmierdzi generalnie. Grają beznadziejnie i nie chodzi nawet o umiejętności przykładowo Kowalskiego ale o ilość popełnianych błędów, zaangażowanie w grę. Do tego pogłoski że przykładowo Diaz może zostać sprzedany.

Mam wrażenie że dochodzi do jakiegoś przeciągania liny.

Jak przyjdzie nowy trener i nie zostanie z całą mocą poparty przez Basałaja, zarząd i Cupiała to będzie miał ciężko. Musi mieć autorytet i być przywódcą tego stada.

Piłkarzyki muszą zrozumieć co należy do ich obowiązków, czego się od nich oczekuje.

Wybór Sobola na kapitana był błędem. Chłop sam gra słabiutko, nie ogrania gry. Na Cikosa się drze ale Małecki robi co chce.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 15.08.2010, 21:01
linia obrony to tragedia, chociaż Clebera można usprawiedliwić bo pomimo swoich lat i tak był z całej czwórki najlepszy, Diaz nie powinien już w obronie grać

Pomoc - nie gorsza, chciałbym o Sobolu powiedzieć chociaż to co o Cleberze ale się nie da, Kirm to już chyba nigdy się nie przebudzi, Rado mimo iż nie grał najlepiej to i tak zaangażowaniem nadrabiał w przeciwieństwie do tej dwójki
Mały jak zwykle problem z dośrodkowaniem
Rios na +, może coś z niego będzie
Żurawski mimo iż starszy to i tak lepszy niż większość, a to niestety oznacza że większość zawodników powinna być co najwyżej rezerwowymi w Wiśle,
charakterologiczne ZERA!!!

poza tym te zmiany!!!

przydałby się 2-3 transfery, choćby z naszej ligi

Cytat:
Kulawik nie obwinił za pierwszego gola Mariusza Pawełka. - Diaz stał na słupku i Mariusz się zawahał. Muszę to zobaczyć. Uważam jednak, że to konsekwencja wcześniejszego niepoprawnego zachowania obrońcy, bo gdyby nie ono, to nie byłoby rzutu rożnego, po którym padł gol.
zaczyna się szukanie winnych
wszyscy spierd.... panie Kulawik!
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 15.08.2010 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 15.08.2010, 21:02
A cóż tak płaczecie na te transfery Jak można po takim meczu wystawiać indywidualne oceny? Nasi dalej gonią jak dzieci we mgle. Tu trzeba trenera !!!! Z całym szacunkiem dla Kulawika ale niech jeszce gdzieś poćwiczy zanim weźmie Wisłę na poważnie. Najpierw dziadzio, teraz tymczasowy trener i skutek widać. Póki co jak się ich całościowo ogląda to się rzygać chce!!! I pierdoły o tym że Ruch zagrał nieźle.... ku....wa a Ruch zagrał tak jak ich kibice dopingowali wiejsko-kopalnianą piłkę. Po prostu nasi na ta chwilę jako drużyna prezentują się .... hmmm nie mam pomysłu , może jak kadra Smudy? Może jak zbieranina?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 15.08.2010 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.08.2010, 21:02
Trzeba powiedziec, ze ofensywa transferowa Basalaja szybko przyniosla efekty.
Mamy najslabsza Wisle od wielu, wielu lat. Nie ma ani obrony, ani ataku.

Jesli idzie o indywidualne oceny, to w sposob szczegolny "blyszczy" Cikos. Nie dosc ze fatalnie sie ustawia i kryje, to jeszcze ucieka od pilki I daje soba pomiatac kazdemu. Rownie podworkowy poziom prezentuje Kowalski. Juz po meczu z Arka pisalem, ze wraz z Bunoza bedzie konkurowal o miano najgorszego stopera ligi. Dzisiejszym spotkaniem przyblizyl sie do ostatecznego triumfu o 7 krokow milowych.

Wiemy tez dlaczego Zurawskiego nie chcieli juz nawet na Cyprze. Facet poza byciem niewidocznym dlugimi momentami, nie ma juz za wiele do zaproponowania. Co najwyzej umiejetnosc odgrywania pilki do tylu oraz zblokowane strzaly, tudziez strzaly w sam srodek bramki.
Cleber (jeden z lepszych uczestnikow dzisiejszego widowiska) tuz po podpisaniu rozcznego kontraktu z Wisla, powiedzial ze zaklada nawet szybsze zakonczenie przygody z pilka, jesli nie bedzie sie juz za dobrze prezentowal. Mysle, ze Maciek rowniez powinien rozwazyc taka ewentualnosc, bo po co rozmieniac sie na drobne w klubie, w ktorym swiecilo sie takie sukcesy.
Ja wiem, ze "fajna" wypowiedzia zapunktowal sobie u wielu, ale mimo wszystko nie do gadania go tu zatrudniano.

Z kolei na Lobodzinskiego w zasadzie szkoda slow, bo jesli ktos TRZY razy w prosty sposob traci pilke na TRZY proby jej przyjecia i jeszcze sie przy tym przewraca, to jest to jawny kryminal i profanacja wykonywanego zawodu.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 15.08.2010 o godz. 21:13.
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.08.2010, 21:05
Kulawik, daj se człeku siana z trenerką, albo zacznij pracować w trzeciej lidze, bo po tym co gadasz to jakiś taki oderwany jesteś od rzeczywistości, szanuję Cię za to jakim piłkarzem byłeś, więc może przestań udawać kogoś kim nie jesteś.

A Pawełka czas już dawno powinien minąć, kto tego nie rozumie powinien iść na L4 trenerze.

Cikos to młody niedoświadczony piłkarz, na pewno jeszcze nie na pierwszy skład zespołu walczącego o mistrza kraju, on z siebie nie robi zbawiciela więc opanujcie się. Kulawik jedzie po nim, że zawalił dwie bramki i dlatego go zdjął :O, coś mu się chyba tylko czas nie zgadza z reakcjami.

Ogólnie cały czas mam wiarę że będzie lepiej, choć podstaw ku temu szukać na próźno.

P.s. Szkoda że Rios nie strzelił tej swojej sytuacji, zawsze by to był jakiś realny pozytyw
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.08.2010, 21:08
Baala napisał(a):Wyświetl post
Generalnie co do tego ustawienia to po co ten Rado, który jeszcze przed meczem wiadomo było że zejdzie po 45 minutach. Gra tylko i wyłącznie po znajomości, bo Kulawik czeka na cud że jednak wypali i kibice będą mówić o wprowadza młodych.
I wypalił, pokazał , że jest ambitny i ma umiejętności by za kilka lat rządzić i dzielić w pomocy Wisły. Co za tem powiedzie o zawodnikach zarabiających nawet 100 razy więcej niż 20 latek co grają o klasę gorzej ?
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 15.08.2010, 21:09
K....a Mać

i tyle
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.08.2010, 21:09
Wiadomo ,że w tej chwili Wisła jest denna i takie wyniki jak ten dzisiejszy oraz słaba gra będą na porządku dziennym. Sprowadzenie trenera może coś zmienić na plus ale to musi być proces rozłożony w czasie . Do tego trener musiałby mieć na prawdę silną pozycję i możliwości stworzone przez tych amatorów ,którzy tym klubem rządzą. Śmiać mi się chce. Przy takiej grze to nie wiem czy na tym nowym stadionie uda się chociaż jeden sektor wypełnić.Żaden normalny człowiek dla takiej chały nie powinien nawet portfela z kieszeni wyciągać. Przy okazji kolejny raz potwierdza się ,że Kulawika to tylko w tym klubie trzymają za zasługi a merytorycznie ten człowiek chuja potrafi. Szkoda na to wszystko czasu i nerwów. Żurawski dobrze do wszystko podsumował. Banda nieodpowiedzialnych ludzi. Dzieci w piaskownicy. Piłkarze to w tym wszystkim są na końcu do sądzenia. Co robią ludzie ,którzy tym wszystkim kierują. Stara dobra amatorka od wielu lat. I to ma kibic finansować?. Wygłupy?. Dziwi mnie ,że ludzie jeszcze dają się tak dymać przez bandę dyletantów (piłkarzy, działaczy, prezesów, trenerów etc.) Ani złotówki!! ... Kiedy naród pójdzie po rozum do głowy i te stadiony będą puściutkie. Nie dziwię się również,że żadna firma nie chce kompromitować swojej marki na koszulkach Wisły...
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 15.08.2010, 21:11
Lysy napisał(a):Wyświetl post
I wypalił, pokazał , że jest ambitny i ma umiejętności by za kilka lat rządzić i dzielić w pomocy Wisły. Co za tem powiedzie o zawodnikach zarabiających nawet 100 razy więcej niż 20 latek co grają o klasę gorzej ?
I tu się zgadzam - jedynym pozytywem pracy Kulawika jest to że pokazał nam Rado w I drużynie. Jak młodemu palma nie odbije to będzie z niego pożytek.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 15.08.2010, 21:11
Nie wiem o co chodziło Żurawiowi,może któryś z Was mnie oświeci-nie pytam co sie komu wydaje tylko co to było.dla mnie większość jest słaba-w tym i Żuraw,a i Ci lepsi w takiej se formie plus marni trenerzy i co ma z tego być?
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 15.08.2010, 21:16
arti napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem o co chodziło Żurawiowi,może któryś z Was mnie oświeci-nie pytam co sie komu wydaje tylko co to było.dla mnie większość jest słaba-w tym i Żuraw,a i Ci lepsi w takiej se formie plus marni trenerzy i co ma z tego być?
Może o to że część ma trociny zamiast mózgu? Może o to że część ma w dupie grę zespołową? Może o to że na Ruch wystarczyło tylko odrobinę myślenia - nic więcej - tylko ODROBINĘ myślenia.
Odpowiedz cytując
konrad123
Senior Member

Od: 07.2010

"Trener przyznał, że w przerwie uczulał słowackiego obrońcę, żeby pewnie wyprowadzał piłkę. Gdy ten po raz kolejny zaczął się kiwać przy linii, Kulawik zareagował jego zmianą. „Właśnie dlatego Cikos został zmieniony. Zwracaliśmy mu uwagę, żeby pewnie wyprowadzał piłkę. Obie bramki padły po jego stratach” – mówił Kulawik."

Przynajmniej ten Kulawik jest taki, że jak coś komuś powie że ma tego nie robić, a ten to dalej robi to go ściąga z boiska. W sumie to szkoda, bo jak dla mnie to Cikos dziś na +
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Offtopic:

http://galeria.wislakrakow.com/20100815/md/01.jpg

Widziałem tego pana w jakimś talk show. To jest chyba facet o najdłuższych wąsach w Polsce.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.08.2010, 21:17
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Tak wypalił że drugi raz z rzędu zszedł po 45 minutach...
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.08.2010, 21:19
Q13SON napisał(a):Wyświetl post
Offtopic:

http://galeria.wislakrakow.com/20100815/md/01.jpg

Widziałem tego pana w jakimś talk show. To jest chyba facet o najdłuższych wąsach w Polsce.

Był chyba też w Teleexpressie w "Galerii Ludzi Pozytywnie Zakręconych "
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 15.08.2010, 21:21
Baala napisał(a):Wyświetl post
Tak wypalił że drugi raz z rzędu zszedł po 45 minutach...
Ano zszedł ale sam sobie odpowiedz czy akurat on był pierwszy do zmiany. Mam trochę inne wymagania w stosunku do niego niż w stosunku do tzw "starych wyjadaczy" . Akurat on jako zawodnik z tzw "koziej dupy" ( bo czym innym jest Młoda Ekstraklasa) na pewno negatywnie nie odstawał od naszych wspaniałych gwiazd.
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 15.08.2010, 21:22
konrad123 napisał(a):Wyświetl post
"Trener przyznał, że w przerwie uczulał słowackiego obrońcę, żeby pewnie wyprowadzał piłkę. Gdy ten po raz kolejny zaczął się kiwać przy linii, Kulawik zareagował jego zmianą. „Właśnie dlatego Cikos został zmieniony. Zwracaliśmy mu uwagę, żeby pewnie wyprowadzał piłkę. Obie bramki padły po jego stratach” – mówił Kulawik."

Przynajmniej ten Kulawik jest taki, że jak coś komuś powie że ma tego nie robić, a ten to dalej robi to go ściąga z boiska. W sumie to szkoda, bo jak dla mnie to Cikos dziś na +
Nikt mi nie wmowi ze Pawelek nie z....jebał tej bramki nikt. Moge pic pijany nie spełna rozumu ale i tak mi nikt nie wmowi tego ze Pawelek zachowal sie jak łajza(tak lekko powiedziane)
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.08.2010, 21:24
Analizując to co zobaczyliśmy zupełnie na chłodno, mam wrażenie, że powody złej gry Wisły są podobne całej polskiej piłki. Generalnie można podzielić je na dwie zasadnicze gupy powodów.

1. Jesteśmy piłkarskimi miernotami i jednocześnie mentalnymi królami futbolu. Czyli powszechny sposób myślenia: my jesteśmy znaną marką, z tradycjami, mamy sukcesy (całkiem niedawno), gra w tym miejscu to zaszczyt dla piłkarza, trafiają tu sami najlepsi, staranni wyselekcjonowani, przeciwnicy powinni robić w gacie przed nami bo my jesteśmy w końcu królami futbolu. Aaaaa. Zonk. Te czasy nie dość, że minęły, to jeszcze miało to miejsce pięć lat temu. Nikt nie ma przed nami respektu, nikt nie wali pod siebie na dźwięk drużyny Wisła, a mam wrażenie, że osoby pod krawatem: w naszym klubie cały czas myślą, że istnieje "Magia Wisły". Owszem istnieje, ale to jest li i wyłącznie punkt widzenia kibiców Wisełki.

2. Mieliśmy kiedyś korupcję wyplenioną wśród sędziów, teraz mamy nową patologię: korupcję wśród menadżerów i członków zarządu klubów w Polsce. Mechanizm jest taki: Ściągamy Bundozę za 400 tys. euro, załóżmy, że 20% czyli 80 tys. euro dostaje za to agent jako prowizję, a ten ostatni odpala pod stołem działkę zarządowi za to, że zdecydował się na zakup piłkarza, np. 20% z 20% czyli 16 tys. euro. Oznacza to po pierwsze, że warto ściągać inwalidów bez perspektyw za jak największe pieniądze, bo jest to w smak zarządowi, który transfer rekomenduje (pisząc zarząd oczywiście nie mam na myśli konkretnych ludzi*). Czyli im więcej drogich piłkarzy ściągniemy tym lepiej dla mafiozów łapówkowiczów. Jest to proceder powszechny wśród klubów ekstraklasy należących do jednostki sektora finansów publicznych (kghm, bot, orlen, itp.). Co to ma wspólnego z Wisłą? Ano to, że nasz Prezes, którego osobiście szanuję i życzę mu sukcesów i zdrowia jest w "gorącej wodzie kąpany" i nie znając się na piłce otacza się "zarządem". A tak najłatwiej dać się konsekwentnie i długotrwale "wpuszczać w maliny". "Rekomenduję Bundozę. One jest super. Gra świetnie w piłkę, jest młody ma dobre warunki fizyczne. Kosztuje tylko 400 tys. euro plus. prowizja". To samo Cikos i inni. Innymi słowy pozbyliśmy się jednego szrotu, ściągnęliśmy drugi, minus Głowacki, minus Marcelo. To nie wina Łobodzińsiego, że jakiś debil powiedział mu, że umie grac w piłkę i da mu za to 300 tys. euro rocznie. Jakby mi ktoś tak powiedział, też poszedłbym grać. Jeśli ktoś mnie widzi... Dlatego zarząd i reszta ma w dupie młodzież, bo na niej nie da się zarobić, ściągamy szrot, nie szkolimy młodzieży, bo lepiej naciągnąć właściciela na kolejnego Bundozę i Cikosa (żaden z nich nie jest obrońcą) czy Pajlicia,. Kulawik pokazał, że Rado nie jest gorszy od Jirsaka, Pajlicia czy Łobodzińskiego. Nie dziwie się wcale frustracji Żurawia po meczu z Ruchem. Reszta uważa to co punkt wyżej. My jesteśmy Wisła więc mamy super skład i jesteśmy stworzeni do zwycięstw, tylko czy przeciwnik o tym wie?

P.S. Słowo daję Kowalski jest na poziomie Jopa!
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez Adenalix : 15.08.2010 o godz. 21:30.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 15.08.2010, 21:24
Żurawski widzę ,że już ma dość tego zespołu. "Ale miernoty" Smutne acz prawdziwe.

Od razu dodaję, że cytat jest stwierdzeniem wypowiedzianym przez Maćka
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 15.08.2010, 21:25
własnie mowia o Wiśle, Zuraw ładnie sie w....il po stracie drugiej bramki
mowia ze byl faul na Riosie i karny powinien byc.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 15.08.2010 o godz. 21:28.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów