The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 22:15
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie już walcować ten mecz, było minęło, koniec.

Ważniejsze jest że pejsy znowu rozpoczęły dobrze sezon kolejny mecz dostaną też w plecy i znowu będą się bronić przed spadkiem - mam nadzieję że w końcu nieskutecznie
Optymizm
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.08.2010, 22:20
My wszystrko mamy ****a chujowe.Miasto stadion drużyne , przeszłego trenera (nawet gdyby przyszedł Murinio),, kibiców, herb, godło i hymn.Oprócz tego fartem zdobywamy majstra.

Zajebistych mamy ****a kibicow.
****a, skoro zdobywamy te mistrzostwa to znaczy ze jak juz cos inni są jeszcze bardziejej chujowi niz my, to chyba logiczne.
A jeszcze cos.
Powodzenia zycze tym, co rozdają medale po 2 kolejkach.Poproszę też kupon lotto na najblizsze losowanie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
blz
Member

Od: 11.2004

Stary 13.08.2010, 22:25
Nie dalej jak 2 lata temu jeden z najlepszych w historii sezon, Barca zaczęła od porażki z Numancią, beniaminkiem.

Po 2 kolejkach nie ma sensu rozdawać tytułów.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.08.2010, 22:28
nasza liga jest nie przewidywalna,
teraz jeszcze po tej porażce liga będzie ciekawsza
nie ma co wrozyc po dwoch kolejkach,
ale nie powiem Mierzejewski mi imponuje, obserwuje go od tamtej rundy, dobry gracz

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.08.2010, 22:29
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
Kocur:
ale oni teraz Nabzdziongwe mają
Koleś nieźle zagrał, na szczęście drewna w około:
A co do Polonia - Legia - pierwszą połowę tylko widziałem i taka standardowa kopanina była.Wracam po meczu a tu 3-0 .
Śmiać się nie ma z czego, cieszyć też.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Śląsk ma dobrze skompletowaną ofensywę Sotirowić Diaz Mila Ćwielong Sobota to ich napędzą jeszcze jakby w obronie mieli trochę lepszych graczy to naprawdę mogliby zamieszać w lidze.
Co do Cracovii ten Saidi nieźle kręci ale tylko tyle reszta dno a Polczak pokazał international level...
W 90 wylecieć ... Nasz Bunoza to przy nim profesor.
Cieszy mnie słabo rozpoczety sezon przez cracovie może w końcu polecą .
Legia nie pokazał dzisiaj niczego co mogłoby świadczyć że ten zespół się wzmocnił i chce walczyć o MP.
A Antalović to poprostu śmiech na sali gość z takimi warunkami a nie umie ich kompletnie wykorzystać.
Polonia kolejne punkty zdobyła a i bilans bramkowy ma imponujący oby nie uwierzyli zbytnio w siebie bo mogą z nie jednym zespołem z naszej ligi jeszcze pojechać .
Mam nadzieje że odpowiemy również zwycięstwem w niedziele.
Odpowiedz cytując
avangarda
Senior Member

Od: 11.2002

pieprzycie o Smolarku, jaki on świetny przy tym golu i w ogóle, nikt inny w Buraczanej tak nie umie, a gol Pawła Brożka w Świętej Wojnie kto pamięta? Najpierw spójrzcie na własne podwórko, piłka była szybsza, z bliższej odległości, więc mniej czasu na reakcję i dobre ułożenie ciała, piłeczka trudniejsza do obrony chociaż bronił Cabaj, bardziej przy słupeczku niż gol Smolarka... Fajnie, że przyszedł do Buraczanej Ekstraklasy, ale gloryfikowanie odłóżcie w kąt. Brożek ładniej strzelił.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.08.2010, 22:34
http://www.youtube.com/watch?v=QBBLrQBX7gc
on tez byl wychowany w Holandii, Wy i wasze teorie... ))) ow akcja bije na leb ta dzisiejsza ze Smolarkiem ,skonczcie dzialac pod wplywem impulsu... nie sluzy Wam to.. juz wiedza kto mistrzem, kto spadek, kto krolem strzelcow, kto gwiazda, kto drewnem.. a liga jeszcze dobrze nie ruszyla
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 13.08.2010 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 13.08.2010, 22:43
Czekałem jako kibic Legii na pierwsze spotkanie Legii o punkty i się nie wypowiadałem. Teraz coś mogę powiedzieć Legia dostała w cztery litery i bardzo dobrze. Legia pokazała nic, to akurat z mojej strony wielkiego zaskoczenia nie ma bo w polskiej lidze gra jednym napastnikiem drużyny aspirującej o mistrza to jak pies czający się do jeża lub szczerbaty uśmiechający się do sucharów. Legia gra już tak od czasów wesołego Janka jednym napastnikiem teraz ciągnie nadal to Maciek. Wisła też przerabiała ten temat ale w Wiśle wykazywali się obrońcy jak Marcelo czy Zieńczuk. Dodam jeszcze że macie super zawodnika na forum o nicku Pablo84 zna się koleś na wszystkim
Ostatnio edytowane przez krwawy : 13.08.2010 o godz. 22:56.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 13.08.2010, 22:44
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
on tez byl wychowany w Holandii, Wy i wasze teorie... ))) ow akcja bije na leb ta dzisiejsza ze Smolarkiem ,
Zieńczuk
ach...
dziasiaj z pocałowniem ręki każdy bo wziął
a jechane miał jak po burej suce
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.08.2010, 22:44
musze powiedzieć że podpis jednego z kibiców (L)
"Legia 2010/2011 o takiej marzyłeś" jest skierowany do szerszej niż myślałem grupy odbiorców

wspaniale się zaczął weekend
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 13.08.2010, 22:54
Najezdzanie na Skorze, ktory z kompletnymi ogorkami(mowie o naszych "gwiazdach", ktore pokazaly sie w kolejnym roku w europejskich pucharach) zdobyl 2 MP i byl na najlepszej drodze po 3 jest troche nie na miejscu :].

Antolovic elegancko gra nogami .
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.08.2010, 23:04
Tak na szybko

Cracovia-Slask

Mecz szybki ,akcje zwlaszcza Slaska mogly sie podobacDobry ten ktrol strzelcow ligi Boliwijskiej widac ze gosc ma nosa do bramek.Slask bedzie mial z niego duuuzo pozytku.Podobal mi sie tez ten Sobota.Mlody chlopak gdzies tams Kluczborka chyba wypatrzony a rosnie z niego naprawde super grajek.I Polak co cieszy.

Polonia-Legia.
No no...z Poloni robi sie ciekawy zespol,ci pilkarze jakby podskoczyli z forma o 100% Gloebiewski,Tralka,czy Brzyski solidni pilkarze ale teraz to chyba sa w zyciowych formach.Osobna postacia jest Mierzejewski koles wyrobil sie niesamowicie ,juz w Zabrzu zagral swietnie ,naprawde niewiedzialem Polaka ktory prowadzil by tak pilke,gral tak inteligentnie.Rosnie klasowy gracz,albo juz wyrosl.
DO tego Polonia ma jeszcze Sobiecha ,Nowaka(?) czy Jodlowca ktory dzis nie gral.
Smiem twierdzic ze to lanie nie jet przypadkowe ,Polonia urosla w sile,Wojciechowski ma swoje 5 minut.Zlotousty Maciej juz se tlumaczyl
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.08.2010, 23:05
Skorża to cieniutki trener, jego jedyny plus jest taki,że zna Janasa. Mieliśmy i mamy na tę ligę mocny skład i facet żadnych cudów z nim nie zrobił. Nie gloryfikujcie już go tak. Trener z niego żaden i zaraz na Legi się o tym przekonają. Póki co Walter ma spokój bo kibice dopisują,ale ci sami ludzie zaraz mu pojadą o trenerze co średni jest i przegrywa każdy ważny mecz. Ileż można znosić prestiżowe porażki. Problem Legii, widać,że w tym sezonie Walter zabezpieczył nas jeśli idzie spokojną walkę o MP. Dzięki Mariusz.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.08.2010, 23:37
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Skorża to cieniutki trener, jego jedyny plus jest taki,że zna Janasa. Mieliśmy i mamy na tę ligę mocny skład i facet żadnych cudów z nim nie zrobił. Nie gloryfikujcie już go tak. Trener z niego żaden i zaraz na Legi się o tym przekonają. Póki co Walter ma spokój bo kibice dopisują,ale ci sami ludzie zaraz mu pojadą o trenerze co średni jest i przegrywa każdy ważny mecz. Ileż można znosić prestiżowe porażki. Problem Legii, widać,że w tym sezonie Walter zabezpieczył nas jeśli idzie spokojną walkę o MP. Dzięki Mariusz.
Tylu nowych zawodników +cała obrona kontuzjowana to troche zejdzie zanim się zgrają, boje się że w Wiśle też tak może być bo chcą sprzedawać i wymieniać graczy, ale jak już to robić to nie 3/4 składu naraz tylko powoli wymieniać słabe ogniwa. Polonia ma zgrany trzon i grają ładnie, szczególnie podobał mi się dzisia Łukasz Piątek. Z Legii widać, że Manu to będzie najlepszy zakup i czołowy skrzydłowy w lidze bez dwóch zdań, co do Cabrala to nie mam pytań
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 13.08.2010, 23:37
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
on tez byl wychowany w Holandii, Wy i wasze teorie... ))) ow akcja bije na leb ta dzisiejsza ze Smolarkiem ,skonczcie dzialac pod wplywem impulsu... nie sluzy Wam to.. juz wiedza kto mistrzem, kto spadek, kto krolem strzelcow, kto gwiazda, kto drewnem.. a liga jeszcze dobrze nie ruszyla
Myśmy zagrali poważnych 5 meczów, Polonia 2 - różnica chyba na dzień dzisiejszy widoczna.
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.08.2010, 23:50
Niech ktoś wreszcie powie Ebiemu, że w Polsce się salutuje dwoma palcami
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 13.08.2010, 23:54
Heh też się cieszę, że judki rozpoczęły słabo sezon. Tyle, że dla przypomnienia w tamtym na początku dostali 0:2 od Śląska i 2:6 od Lechii, a potem derby... w sumie to nie pamiętam tych meczów .
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.08.2010, 00:33
Wejdzcie sobie na ktorykolwiek portal i kliknijcie tabele ekstraklasy. Ladnie sie prezentuje ostatnie miejsce w niej?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.08.2010, 00:40
Ostatnio jak byliśmy na takim miejscu to na koniec byliśmy 1
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.08.2010, 00:42
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Wejdzcie sobie na ktorykolwiek portal i kliknijcie tabele ekstraklasy. Ladnie sie prezentuje ostatnie miejsce w niej?
Odwróć tabelę, Legia będzie na czele

A tak poważnie. Tak jak już wcześniej pisałem - Polonia zdystansuje inne drużyny przygotowaniem fizycznym i atmosferą w zespole. Chłopaki nie głoszą, że walczą o mistrza, tylko cały czas tonują i mówią, że dla nich najważniejszy jest każdy kolejny mecz.

PS: W Warszawie bez zmiany. Polonia pany
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.08.2010, 00:49
krwawy napisał(a):Wyświetl post
Czekałem jako kibic Legii na pierwsze spotkanie Legii o punkty i się nie wypowiadałem. Teraz coś mogę powiedzieć Legia dostała w cztery litery i bardzo dobrze. Legia pokazała nic, to akurat z mojej strony wielkiego zaskoczenia nie ma bo w polskiej lidze gra jednym napastnikiem drużyny aspirującej o mistrza to jak pies czający się do jeża lub szczerbaty uśmiechający się do sucharów. Legia gra już tak od czasów wesołego Janka jednym napastnikiem teraz ciągnie nadal to Maciek. Wisła też przerabiała ten temat ale w Wiśle wykazywali się obrońcy jak Marcelo czy Zieńczuk. Dodam jeszcze że macie super zawodnika na forum o nicku Pablo84 zna się koleś na wszystkim
?
A gdzie ja się wymądrzam?Jak już coś, to tonuje nastroje, bo tutaj wszystko albo czarne albo białe.Jestem ignorantem i często to powtarzam.Staram się zdrowym rozsądkiem nie a skrajnościami.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 14.08.2010 o godz. 01:20.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.08.2010, 01:39
Sensej wspomnisz moje słowa

Final Euro 20120 Polska Hiszpania

Polonia siadzie tak tak pare lat temu Gornik Leczna
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.08.2010, 02:21
Wojciechowski jak Cupiał sprzed 12 lat też naściągał najlepszych graczy z naszej ligi i zaraz zdominował ekstraklase.

Vrodljak i Cabral raczej nie zachwycili, chyba trzeba im dac z rok na aklimatyzacje.W Polonii bardzo podobała mi sie gra Bruno i Mierzejewskiego.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 14.08.2010, 02:55
Plastman napisał(a):Wyświetl post
Niech ktoś wreszcie powie Ebiemu, że w Polsce się salutuje dwoma palcami
A wiesz chociaż dlaczego tak jest ?
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 14.08.2010, 05:45
Charakterystyczne dla ostatnich wpisów jest to, że wszyscy skupiają się na Skorzy. Tak, jakby nikt nie zwrócił uwagi na fakt, że Polonia wpompowała niebotyczną kasę w transfery. Coś mi mówi, że oglądaliśmy wczoraj jednego z faworytów do mistrzostwa i o tytuł powalczy więcej ekip, niż w poprzedniej edycji rozgrywek...po ostatnich wyczynach wiślaków to niezbyt ciekawa perspektywa...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 14.08.2010, 06:50
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Charakterystyczne dla ostatnich wpisów jest to, że wszyscy skupiają się na Skorzy. Tak, jakby nikt nie zwrócił uwagi na fakt, że Polonia wpompowała niebotyczną kasę w transfery. Coś mi mówi, że oglądaliśmy wczoraj jednego z faworytów do mistrzostwa i o tytuł powalczy więcej ekip, niż w poprzedniej edycji rozgrywek...po ostatnich wyczynach wiślaków to niezbyt ciekawa perspektywa...

Polonia poszła zupełnie inną drogą niż My i Legia zamiast kupować hurtowo obcokrajowców, wykupili co ciekawszych piłkarzy z Polski Tosik, Pietrasiak, Bruno, Rachwał , Sobiech ( przepłacony ale jak się ma pieniądze to można kupować co się chce za ile się chce) i do tego Smolarek ( patrz Sobiech) . W połączeniu z tym co już mieli wyszła naprawdę silna drużyna
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 14.08.2010, 07:01
"Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa): Legia była dla nas bardzo wymagającym przeciwnikiem. Zagraniczni gracze "wojskowych" nie przestawili się jednak na ligowe granie. To nie są mecze sparingowe z PSG czy Arsenalem, gdzie można pograć ładnie w piłkę. Tu trzeba poszarpać, pobiegać i powalczyć. Legia chciała dziś grać ładnie w piłkę, a w polskiej lidze nie do końca tak się da"
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.08.2010, 07:20
Niestety ale transfery polonii się sprawdzają
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 14.08.2010, 07:45
klubus napisał(a):Wyświetl post
Niestety ale transfery polonii się sprawdzają
Liga bedzie ciekawsza
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów