|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
My wszystrko mamy ****a chujowe.Miasto stadion drużyne , przeszłego trenera (nawet gdyby przyszedł Murinio),, kibiców, herb, godło i hymn.Oprócz tego fartem zdobywamy majstra.
Zajebistych mamy ****a kibicow. ****a, skoro zdobywamy te mistrzostwa to znaczy ze jak juz cos inni są jeszcze bardziejej chujowi niz my, to chyba logiczne. A jeszcze cos. Powodzenia zycze tym, co rozdają medale po 2 kolejkach.Poproszę też kupon lotto na najblizsze losowanie. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie dalej jak 2 lata temu jeden z najlepszych w historii sezon, Barca zaczęła od porażki z Numancią, beniaminkiem.
Po 2 kolejkach nie ma sensu rozdawać tytułów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nasza liga jest nie przewidywalna,
teraz jeszcze po tej porażce liga będzie ciekawsza nie ma co wrozyc po dwoch kolejkach, ale nie powiem Mierzejewski mi imponuje, obserwuje go od tamtej rundy, dobry gracz ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Śląsk ma dobrze skompletowaną ofensywę Sotirowić Diaz Mila Ćwielong Sobota to ich napędzą jeszcze jakby w obronie mieli trochę lepszych graczy to naprawdę mogliby zamieszać w lidze.
Co do Cracovii ten Saidi nieźle kręci ale tylko tyle reszta dno a Polczak pokazał international level... W 90 wylecieć ... Nasz Bunoza to przy nim profesor. Cieszy mnie słabo rozpoczety sezon przez cracovie może w końcu polecą . Legia nie pokazał dzisiaj niczego co mogłoby świadczyć że ten zespół się wzmocnił i chce walczyć o MP. A Antalović to poprostu śmiech na sali gość z takimi warunkami a nie umie ich kompletnie wykorzystać. Polonia kolejne punkty zdobyła a i bilans bramkowy ma imponujący oby nie uwierzyli zbytnio w siebie bo mogą z nie jednym zespołem z naszej ligi jeszcze pojechać . Mam nadzieje że odpowiemy również zwycięstwem w niedziele. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pieprzycie o Smolarku, jaki on świetny przy tym golu i w ogóle, nikt inny w Buraczanej tak nie umie, a gol Pawła Brożka w Świętej Wojnie kto pamięta? Najpierw spójrzcie na własne podwórko, piłka była szybsza, z bliższej odległości, więc mniej czasu na reakcję i dobre ułożenie ciała, piłeczka trudniejsza do obrony chociaż bronił Cabaj, bardziej przy słupeczku niż gol Smolarka... Fajnie, że przyszedł do Buraczanej Ekstraklasy, ale gloryfikowanie odłóżcie w kąt. Brożek ładniej strzelił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QBBLrQBX7gc
on tez byl wychowany w Holandii, Wy i wasze teorie... ))) ow akcja bije na leb ta dzisiejsza ze Smolarkiem ,skonczcie dzialac pod wplywem impulsu... nie sluzy Wam to.. juz wiedza kto mistrzem, kto spadek, kto krolem strzelcow, kto gwiazda, kto drewnem.. a liga jeszcze dobrze nie ruszyla
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 13.08.2010 o godz. 22:42.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czekałem jako kibic Legii na pierwsze spotkanie Legii o punkty i się nie wypowiadałem. Teraz coś mogę powiedzieć Legia dostała w cztery litery i bardzo dobrze. Legia pokazała nic, to akurat z mojej strony wielkiego zaskoczenia nie ma bo w polskiej lidze gra jednym napastnikiem drużyny aspirującej o mistrza to jak pies czający się do jeża lub szczerbaty uśmiechający się do sucharów. Legia gra już tak od czasów wesołego Janka jednym napastnikiem teraz ciągnie nadal to Maciek. Wisła też przerabiała ten temat ale w Wiśle wykazywali się obrońcy jak Marcelo czy Zieńczuk. Dodam jeszcze że macie super zawodnika na forum o nicku Pablo84 zna się koleś na wszystkim
![]()
Ostatnio edytowane przez krwawy : 13.08.2010 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
ach... dziasiaj z pocałowniem ręki każdy bo wziął a jechane miał jak po burej suce ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
musze powiedzieć że podpis jednego z kibiców (L)
"Legia 2010/2011 o takiej marzyłeś" jest skierowany do szerszej niż myślałem grupy odbiorców wspaniale się zaczął weekend ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Najezdzanie na Skorze, ktory z kompletnymi ogorkami(mowie o naszych "gwiazdach", ktore pokazaly sie w kolejnym roku w europejskich pucharach) zdobyl 2 MP i byl na najlepszej drodze po 3 jest troche nie na miejscu :].
Antolovic elegancko gra nogami |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tak na szybko
Cracovia-Slask Mecz szybki ,akcje zwlaszcza Slaska mogly sie podobac Dobry ten ktrol strzelcow ligi Boliwijskiej widac ze gosc ma nosa do bramek.Slask bedzie mial z niego duuuzo pozytku.Podobal mi sie tez ten Sobota.Mlody chlopak gdzies tams Kluczborka chyba wypatrzony a rosnie z niego naprawde super grajek.I Polak co cieszy.Polonia-Legia. No no...z Poloni robi sie ciekawy zespol,ci pilkarze jakby podskoczyli z forma o 100% Gloebiewski,Tralka,czy Brzyski solidni pilkarze ale teraz to chyba sa w zyciowych formach.Osobna postacia jest Mierzejewski koles wyrobil sie niesamowicie ,juz w Zabrzu zagral swietnie ,naprawde niewiedzialem Polaka ktory prowadzil by tak pilke,gral tak inteligentnie.Rosnie klasowy gracz,albo juz wyrosl. DO tego Polonia ma jeszcze Sobiecha ,Nowaka( Smiem twierdzic ze to lanie nie jet przypadkowe ,Polonia urosla w sile,Wojciechowski ma swoje 5 minut.Zlotousty Maciej juz se tlumaczyl ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Skorża to cieniutki trener, jego jedyny plus jest taki,że zna Janasa. Mieliśmy i mamy na tę ligę mocny skład i facet żadnych cudów z nim nie zrobił. Nie gloryfikujcie już go tak. Trener z niego żaden i zaraz na Legi się o tym przekonają. Póki co Walter ma spokój bo kibice dopisują,ale ci sami ludzie zaraz mu pojadą o trenerze co średni jest i przegrywa każdy ważny mecz. Ileż można znosić prestiżowe porażki. Problem Legii, widać,że w tym sezonie Walter zabezpieczył nas jeśli idzie spokojną walkę o MP. Dzięki Mariusz.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niech ktoś wreszcie powie Ebiemu, że w Polsce się salutuje dwoma palcami
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Heh też się cieszę, że judki rozpoczęły słabo sezon. Tyle, że dla przypomnienia w tamtym na początku dostali 0:2 od Śląska i 2:6 od Lechii, a potem derby... w sumie to nie pamiętam tych meczów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wejdzcie sobie na ktorykolwiek portal i kliknijcie tabele ekstraklasy. Ladnie sie prezentuje ostatnie miejsce w niej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio jak byliśmy na takim miejscu to na koniec byliśmy 1
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() A tak poważnie. Tak jak już wcześniej pisałem - Polonia zdystansuje inne drużyny przygotowaniem fizycznym i atmosferą w zespole. Chłopaki nie głoszą, że walczą o mistrza, tylko cały czas tonują i mówią, że dla nich najważniejszy jest każdy kolejny mecz. PS: W Warszawie bez zmiany. Polonia pany ![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
A gdzie ja się wymądrzam?Jak już coś, to tonuje nastroje, bo tutaj wszystko albo czarne albo białe.Jestem ignorantem i często to powtarzam.Staram się zdrowym rozsądkiem nie a skrajnościami.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 14.08.2010 o godz. 01:20.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Sensej wspomnisz moje słowa
Final Euro 20120 Polska Hiszpania Polonia siadzie tak tak pare lat temu Gornik Leczna |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wojciechowski jak Cupiał sprzed 12 lat też naściągał najlepszych graczy z naszej ligi i zaraz zdominował ekstraklase.
Vrodljak i Cabral raczej nie zachwycili, chyba trzeba im dac z rok na aklimatyzacje.W Polonii bardzo podobała mi sie gra Bruno i Mierzejewskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Charakterystyczne dla ostatnich wpisów jest to, że wszyscy skupiają się na Skorzy. Tak, jakby nikt nie zwrócił uwagi na fakt, że Polonia wpompowała niebotyczną kasę w transfery. Coś mi mówi, że oglądaliśmy wczoraj jednego z faworytów do mistrzostwa i o tytuł powalczy więcej ekip, niż w poprzedniej edycji rozgrywek...po ostatnich wyczynach wiślaków to niezbyt ciekawa perspektywa...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Polonia poszła zupełnie inną drogą niż My i Legia zamiast kupować hurtowo obcokrajowców, wykupili co ciekawszych piłkarzy z Polski Tosik, Pietrasiak, Bruno, Rachwał , Sobiech ( przepłacony ale jak się ma pieniądze to można kupować co się chce za ile się chce) i do tego Smolarek ( patrz Sobiech) . W połączeniu z tym co już mieli wyszła naprawdę silna drużyna ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa): Legia była dla nas bardzo wymagającym przeciwnikiem. Zagraniczni gracze "wojskowych" nie przestawili się jednak na ligowe granie. To nie są mecze sparingowe z PSG czy Arsenalem, gdzie można pograć ładnie w piłkę. Tu trzeba poszarpać, pobiegać i powalczyć. Legia chciała dziś grać ładnie w piłkę, a w polskiej lidze nie do końca tak się da"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niestety ale transfery polonii się sprawdzają
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,